Forum » Loža » Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Temo vidijo: vsi
delavec44 ::
gen Maister je izjavil:
In kaj je narobe z naborništvom?
Marsikaj. Predvsem to, da ga je/bo zelo težko uvesti.
Zdaj, če ti tole ni povsem jasno, pa kakšnaga otroka vprašaj, kakšna je razlika med lahko in težko.![]()
Saj pravilne stvari so velikokrat težke. Potem kar odnehamo še preden začnemo?
gen Maister ::
Od kje folku ideja, da je resnica leva stranka?
Menda imaj Resnica pri notarju sodno overovljeno izjavo, da ne bodo sodelovali s SDS in Janšo!? No, tega še Logarjev demokratek nima. On je podal samo ustno izjavo pred kamerami, da ne bo sodeloval ne z Golobčki, ne z Janezom; mwnda!?
Ampak za Butalce je to čisto dovolj; še preveč!
Toliko o domačih petokolonaših na zadnjih volitvah.
Kar se pa tiče tega interventnega zakona, o katerem naj bi bilo v tej temi govora, ocenjenega na skoraj miljardico €, pa samo tole: To je pa že pravi šnicel za vsakega, niso to samo predvolilni bonbončki in drobtinice, ki so jih talali Golobčekovi.
Nekako imajo prav žilico, vsi skupaj in vsak svojo, da gre iz slabega še na slabše. Stvari se (vedno) lotijo na napačen način. In ne gre za leve ali desne, ampak gre za naše in vaše!
Vse skupaj že dolgo spominja na tistega, (malo pod "gasom") mizarja, ki pravi: dilco sem že dvakrat odžal, pa je še vedno prekratka!!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
Šaj še začel nisi! Ne samo, da še začel nisi, niti ne razumeš zadeve.
Malo razišči Entropijski zakon, če misliš, da si ga sposoben razumeti in uporabljati.
Potem se bodo lahko stvari počasi začele premikati na bolje....
AJA!??? Je kakšna od strank in njihovih vodij v predvolilnih nastopih zagovarjala ponovno naborništvo!???
Sprašujem, ker jaz ne spremljam tistih kozlarij. Nisem pa tudi izvedel od nobenega nič o tem naborništvu v predvolilni tekmi nategovanja.
Zgodovina sprememb…
T440 ::
Leva logika:
- Golob je imel štiri leta taksno večino v parlamentu, da bi lahko naredil resne reforme, pa jih ni. Ne moreš delat reforme z Maljevacom, no! Kriv zanje je še vedno Janša.
- na novih volitvah Goloba podpre bistveno manj volivcev kot 4 leta nazaj - razlog je to, da je bil neučinkovit in je svoje volivce razočaral (logično, če se je pa ukvarjal z instragramerstvom namesto politiko), ampak levi spet - proklet Janša.
- volivci so se preusmerili na NSI, Demokrate, Resnico - spet: proklet Janša.
Mal samorefleksije prosim. Ni Janša ali desnica zmagala teh volitev, še zdaleč ne, samo Golob jih je izgubil.
- Golob je imel štiri leta taksno večino v parlamentu, da bi lahko naredil resne reforme, pa jih ni. Ne moreš delat reforme z Maljevacom, no! Kriv zanje je še vedno Janša.
- na novih volitvah Goloba podpre bistveno manj volivcev kot 4 leta nazaj - razlog je to, da je bil neučinkovit in je svoje volivce razočaral (logično, če se je pa ukvarjal z instragramerstvom namesto politiko), ampak levi spet - proklet Janša.
- volivci so se preusmerili na NSI, Demokrate, Resnico - spet: proklet Janša.
Mal samorefleksije prosim. Ni Janša ali desnica zmagala teh volitev, še zdaleč ne, samo Golob jih je izgubil.
Gregor P ::
Najmanj od takrat ko jih je Golob osebno vabil, da se pridružijo levi “sredini”.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
karafeka ::
Drek, potem je situacija mnogo bolj resna. Imamo samo eno desno stranko potem. Tisto fašistično, ki edina ni bila povabljena. Vse ostalo je levo.
/s
/s
Dimnik ::
Ja,tako si je golob želel, ampak je hitro priletel resničen bumerang, zdaj pa užaljen.
Čisto vse zahteve, od resnice in demokratov je vedel že pred volitvami...ampak on je šel svoj slog, kot 4leta do sedaj...
Čisto vse zahteve, od resnice in demokratov je vedel že pred volitvami...ampak on je šel svoj slog, kot 4leta do sedaj...
p1nky ::
Najmanj od takrat ko jih je Golob osebno vabil, da se pridružijo levi “sredini”.
Ali pa zato, ker ima potrjeno, da z janso nikoli, naivni pa verjeli
<strong>Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.</strong>
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
gen Maister je izjavil:
Malo razišči Entropijski zakon, če misliš, da si ga sposoben razumeti in uporabljati.
To kako se do drugih obnašaš največ pove o tebi. Da se ti ne bo ta pokroviteljski odnos enkrat zataknil.
Pa nisem tukaj samo jaz kriv, v vseh postih si najbolj pameten.
bbbbbb2024 ::
Kaj je zdaj, ali sta PRS in PV na dopustu ali nista na dopustu? Toliko enih visokih stavkov izmotavanja, nikjer pa preproste razlage, ali da ali ne. Sta pač posla Boštjančiča tja, vse ok; sploh ne vem, zakaj jima je tako težko povedati, kje sploh sta?!?![]()
Seveda sta bila - oba. NPM v tisti svoji poceni dači na Hrvaškem, RG pa se je skrival nekje na morju. Zna biti, da ima zakonsko krizo. Ker influenserka že dolgo ni nič objavila, poleg tega bodo sedaj odpadli vsi posli z vlado (kao svetovanje).
Nič, problem sta oba. Pa saj, ko so ljudje izvolili NPM, sem vedel, da bo temu tako.
Ta grd pa je JJ, ker je na to s prstom javno pokazal.
♡gen Maister je izjavil:
To kako se do drugih obnašaš največ pove o tebi. Da se ti ne bo ta pokroviteljski odnos enkrat zataknil.
Pa nisem tukaj samo jaz kriv, v vseh postih si najbolj pameten.
Poglej, kaj si napisal O SEBI!
Če na mene projeciraš, da se do drugih obnašam pokroviteljsko, potem se o tem pogovori s (svojim) terapevtom!! Ne vem, če bi lahko na prste ene roke naštel moje poste in uporabnike, do katerih sem se 'obnašal pokroviteljsko'!
Nekoga 'nazjati', ali pa mu čisto lepo in spodobno povedati, da je na napačni poti, če ima v načrtu prti tjain tja, ali samo 'ozmerjati' z bedakom ali celo idiotom ni prav nič pokroviteljskega!
Če nekoga repliciram, ali pa se spustim z njim v debato, mu morda svetujem, ga kaj vprašam ali prišepnem, .... ali celo ignoriram, v tem ni prav nič 'pokroviteljskega'.
Zdaj, če tega; kot nekaterih drugih stvari ne moreš razumeti in dojeti, ker so IZVEN tvojega miselnega; ne bom napisal intelektualnega dosega; ČE TEGA NE MOREŠ RAZUMETI IN DOJETI, ti jaz ne morrem več pomagati! Naj ti pomagajo drugi, če ti lahko. Molim za to! Jaz sem dal vse od sebe in mi ni uspelo! In tudi to ni pokroviteljstvo, jaz bi prej rekel da gre za izgorelost!
Sicer pa, postavil sem ti eno samo enostavno vprašanje, pa tudi na tega ne znaš, ali pa nočeš odgovoriti!!
Zdaj, če se ti zdi, da ne znaš niti slediti, iti po sledi, ki jo je in kakor jo je (nekdo) pustil, pač ne znaš! Nisem jaz za to kriv in se jaz zaradi tega ne vidim in ne počutim pokroviteljskega!
Je to tako težko razumeti!?? Še mojim psom je jasno, kaj morajo narediti, ko slišijo išči.
Ti je treba tisto preprosto vprašanje ponoviti ali se ga lahko sam spomniš!???
Katere stranke, ki so se uvrstile v parlament, so zagovarjale uvedbo naborništva in kako!??
Če potrebuješ namig, kvizkota, polovičko ali karkoli drugega, ki ti bo pomagalo pri pravilnem odgovoru na vprašanje, samo povej!! In pomagal ti bom, kolikor bom mogel! Samo jaz odgovora ne vem, ker teh (predvolilnih) debat NISEM spremljal!!
In prosim, ne misli ali ne domišljaj si, da je tudi v tem postu kaj pokroviteljskega.
In kot drugo, naj te nikar NE skrbi, kje in kako bom končal!! Ker tukaj pa se (meni) res prikazuje neko tvoje (navidezno umišljeno) mecenstvo.
Vendar ne skrbi! Boš dobro! To je za povprečnega slovenca povsem normalno in pričakovano. Še k psihoterapevtu ti ni potrebno zaradi tega!
Veliko jih ima še veliko močnejše težave, pa niti ne pomislijo na strokovno pomoč psihoterapevtov.
Stranke prosim!!!!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
nejc_nejc ::
gen Maister n p1nky
Pri notarjh je jasno samo to, da je podpis original od stevota.
Pri notarjh je jasno samo to, da je podpis original od stevota.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Telbanc ::
https://insajder.com/slovenija/dan-upor...
"Predsednik Državnega zbora Zoran Stevanović je današnji praznik označil kot dan, "ko se spomnimo, da nam svoboda nikoli ni bila podarjena, predvsem pa, da svoboda nikoli ni samoumevna".
"Konec aprila 1941, ko je bila Slovenija razkosana in ko je okupator hotel izbrisati naš jezik in našo kulturo ter streti našo voljo, so se ljudje odločili, da se ne bodo uklonili. O pogumu niso le govorili, ampak so ga tudi izkazali. Osvobodilna fronta zato ni bila samo organizacija, temveč tudi odločitev - odločitev ljudi, da se uprejo takrat, ko jim je bilo najtežje. In prav v tem je še danes njena največja moč," je opozoril predsednik DZ Zoran Stevanović."
In Stevo da je desničar*
Tale bo zajebal
Jajota, še preden bo rekel keks.
Stevo je naš, ostalo se le finese.
"Predsednik Državnega zbora Zoran Stevanović je današnji praznik označil kot dan, "ko se spomnimo, da nam svoboda nikoli ni bila podarjena, predvsem pa, da svoboda nikoli ni samoumevna".
"Konec aprila 1941, ko je bila Slovenija razkosana in ko je okupator hotel izbrisati naš jezik in našo kulturo ter streti našo voljo, so se ljudje odločili, da se ne bodo uklonili. O pogumu niso le govorili, ampak so ga tudi izkazali. Osvobodilna fronta zato ni bila samo organizacija, temveč tudi odločitev - odločitev ljudi, da se uprejo takrat, ko jim je bilo najtežje. In prav v tem je še danes njena največja moč," je opozoril predsednik DZ Zoran Stevanović."
In Stevo da je desničar*
Stevo je naš, ostalo se le finese.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Ti ne vem, sam tole desni ne bojo kar prebavili. Tole je kar lep znak, da je Stevo malo vamo malo tamo.
Zgodovina sprememb…
Ti ne vem, sam tole desni ne bojo kar prebavili. Tole je kar lep znak, da je Stevo malo vamo malo tamo.![]()
To sedaj govoriš, kot da bo desno-sredinska vlada, ter JJ kot premier. To mogoče ne bo tako, JJ še ni rekel, da bo sestavil vlado. Ker obstajata dva problema. Prvi je, da bo ta vlada (skoraj gotovo) pod 46 glasovi (brez Stevota). Kot drugo, potrebnih bo nekaj bolečih rezov, ker golobarji so navrtali jamo v proračun, ne luknjo. Boleči rezi so vedno asociacija na slabe čase. To bi bil (zopet!) JJ.
JJ se sedaj izgovarja na stanje financ, češ da ne ve, kakšno je stanje. Stanje je že pro-forma slabo, z generiranim minusom na meji milijarde v 4 mesecih.
Edino, kar JJ potiska naprej je, da je to (verjetno) zadnja priložnost, da je šef vlade, recimo Logar je šel stran, zna biti, da bo šel še kdo drug stran od SDS.
Osebno bi JJ verjetno raje videl ponovljene volitve, po moje. Ali JJ ima to spretnost, da vodi relativno šibko desno-sredinsko vlado? JJ ni Drnovšek. Zna pa biti, da se bodo golobarji v opoziciji razsuli. SD se bo razsula, če jim porežejo pijavke.
Logar bo moral svoje poslance pošteno futrati, da se mu ne bo zgodil kakšen Pucko.
Prihodnost je kar negotova, bi jaz rekel.
Stevo je na nivoju enega Šarca, Šarec je modroval o zajcih, Stevo pa o pikapolonicah. Niso to najbolj ostri noži v kuhinji.
harmonkar9 ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Ti ne vem, sam tole desni ne bojo kar prebavili. Tole je kar lep znak, da je Stevo malo vamo malo tamo.![]()
To sedaj govoriš, kot da bo desno-sredinska vlada, ter JJ kot premier. To mogoče ne bo tako, JJ še ni rekel, da bo sestavil vlado. Ker obstajata dva problema. Prvi je, da bo ta vlada (skoraj gotovo) pod 46 glasovi (brez Stevota). Kot drugo, potrebnih bo nekaj bolečih rezov, ker golobarji so navrtali jamo v proračun, ne luknjo. Boleči rezi so vedno asociacija na slabe čase. To bi bil (zopet!) JJ.
JJ se sedaj izgovarja na stanje financ, češ da ne ve, kakšno je stanje. Stanje je že pro-forma slabo, z generiranim minusom na meji milijarde v 4 mesecih.
Gospod Janša je edini, ki lahko poreže pernate neumnosti in zapolni rekordno pernato jamo v proračunu. Brez Njegovega vodenja smo opleli, bomo bankrotirali.
TheTrick ::
Ce ne Janez nas bo pa kristus resil. Oz Janez je kokr en kristus, saj vsak k ga vidi si rece o jezus kristus spet on.
FireSnake ::
harmonkar9 je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Gospod Janša je edini, ki lahko poreže pernate neumnosti in zapolni rekordno pernato jamo v proračunu. Brez Njegovega vodenja smo opleli, bomo bankrotirali.
Minister od tvojega šefa te postavi na laž.
Vsi nam zavidajo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Ne vem, kaj si ti bral. Oba tvoja vira se z mano strinjata, da imamo katastrofalno in rekordno proračunsko jamo, gotovo se pa tvoj drugi vir (Romana Tomc) z mano strinja tudi glede tega, da se je brez fenomenalnih vodstvenih sposobnosti Gospoda Janše ne bomo rešili.
Zgodovina sprememb…
Utk ::
Ne vem zakaj lepiš ta graf če se pa ravno tu vidi da razen v največjih krizah, smo zmeraj imeli manjši minus kot pod Golobom, ki je imel najboljše gospodarske razmere ever.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Ne vem zakaj lepiš ta graf če se pa ravno tu vidi da razen v največjih krizah, smo zmeraj imeli manjši minus kot pod Golobom, ki je imel najboljše gospodarske razmere ever.
Ti kar zagovarjaj pernatega, češ da ni ustvaril katastrofalnih gospodarskih razmer, zaradi katerih domoljubi trpimo že 4 leta, zakuhal vojne v Ukrajini in Iranu in še česa. Tipično levakarsko, zdaj pernati katastrofi že pravite "najboljše gospodarske razmere", česa vsega si še ne boste levaki izmislili. Na grafu se pa predvsem vidi, da imamo zaradi pernatega rekordno proračunsko luknjo, kakršne še nismo videli, kar domoljubi poudarjamo cel čas. Pa tudi med najslabšimi na svetu smo zaradi pernatega, tega ne smemo pozabit.
Zgodovina sprememb…
bbbbbb2024 je izjavil:
Edino, kar JJ potiska naprej je, da je to (verjetno) zadnja priložnost, da je šef vlade, recimo Logar je šel stran, zna biti, da bo šel še kdo drug stran od SDS.
Osebno bi JJ verjetno raje videl ponovljene volitve, po moje. Ali JJ ima to spretnost, da vodi relativno šibko desno-sredinsko vlado? JJ ni Drnovšek. Zna pa biti, da se bodo golobarji v opoziciji razsuli. SD se bo razsula, če jim porežejo pijavke.
Logar bo moral svoje poslance pošteno futrati, da se mu ne bo zgodil kakšen Pucko.
Stevo je na nivoju enega Šarca, Šarec je modroval o zajcih, Stevo pa o pikapolonicah. Niso to najbolj ostri noži v kuhinji.
Vprašanje kaj se bo prej razsulo. Vlada ali opozicija. Ponovljene volitve pomenijo, da Logarja pol nimamo več, levi pol se konsolidira absolutno in potegne nazaj glasove Mi socjalista in Prerod.....Stevo pa, no, zaj vleče poteze kot da bojo spet volitve. Tale Stevo je zgleda proletarec in taki so namazani z vsemi žavbami, ko Tito, ki je bil tud neki tazga.
Če bi ble finance v tko slabem stanju, pol ne bi desnaki pravkar vrtali še eno milijardno luknjo vanj, u proračun no....
To delajo z vso zaskrbljenosto, "z skrbnostjo dobrega gospodarja." Bog pomagej, kva nam prodajajo za en burek. Sam ta kapica da se sprejme in se bosta cedila med in mleko. Sam to še majnka, majke mi.
Zgodovina sprememb…
bbbbbb2024 je izjavil:
Vprašanje kaj se bo prej razsulo. Vlada ali opozicija. Ponovljene volitve pomenijo, da Logarja pol nimamo več, levi pol se konsolidira absolutno in potegne nazaj glasove Mi socjalista in Prerod.....Stevo pa, no, zaj vleče poteze kot da bojo spet volitve. Tale Stevo je zgleda proletarec in taki so namazani z vsemi žavbami, ko Tito, ki je bil tud neki tazga.
Če bi ble finance v tko slabem stanju, pol ne bi desnaki pravkar vrtali še eno milijardno luknjo vanj, u proračun no....![]()
Vrtanje milijardnih lukenj z interventnim zakonom je govorjenje na pamet. Že dejstvo, da se število ministrstev krepko manjša, kakor tudi kapica na plače. Vse to niža stroške vlade in pospešuje gospodarstvo. Kot je že Logar rekel, to je samo uvod. Potem pa pridejo pravi ukrepi, ki bodo prinesli gospodarsko rast. S čemer se bo luknja počasi začela zapirati.
Crkovale bodo samo pijavke, teh pa je ta trenutek največ pri SD. SD je tudi najbolj šibka in ima dosti za zgubiti. No, bomo videli.
bbbbbb2024 je izjavil:
Vrtanje milijardnih lukenj z interventnim zakonom je govorjenje na pamet. Že dejstvo, da se število ministrstev krepko manjša, kakor tudi kapica na plače. Vse to niža stroške vlade in pospešuje gospodarstvo. Kot je že Logar rekel, to je samo uvod. Potem pa pridejo pravi ukrepi, ki bodo prinesli gospodarsko rast. S čemer se bo luknja počasi začela zapirati.
Crkovale bodo samo pijavke, teh pa je ta trenutek največ pri SD. SD je tudi najbolj šibka in ima dosti za zgubiti. No, bomo videli.
Če se število ministrtstev zmajnša, to pomeni, da je prihranek plača enega ministra, še ne cela, ker gre ostalo za stroške združevanja. Ki verjetno to plačo poje. Potrebni bodo pač določeni svetovalci, ker se bo obseg dela povečal (manjkajočega ministra) Število zaposlenih se ne bo zmajnšalo. To je jasno. Zato je to eno samo nakladanje. Menda ja ne mislite, da se bo zaj minister, "zadolžen po novem strgal na dveh resorjih". Zaposlili bojo lojalce, .....ki itak že čakajo. Za ministrska mesta in ostala.
Kapica na plače, ni nobena kapica ampak luknjanje proračuna, podpiranje bogatunov, na račun ostalih.... efekt pa lah vidimo na hrvaškem kjer je v 10 letih v EU odšlo pol milijona hrvatov.
Ni mi jasno, zakaj se piše take kozlarije.
bbbbbb2024 je izjavil:
Če se število ministrtstev zmajnša, to pomeni, da je prihranek plača enega ministra, še ne cela, ker gre ostalo za stroške združevanja. Ki verjetno to plačo poje. Potrebni bodo pač določeni svetovalci, ker se bo obseg dela povečal (manjkajočega ministra) Število zaposlenih se ne bo zmajnšalo. To je jasno. Zato je to eno samo nakladanje. Menda ja ne mislite, da se bo zaj minister, "zadolžen po novem strgal na dveh resorjih". Zaposlili bojo lojalce, .....ki itak že čakajo. Za ministrska mesta in ostala.
Kapica na plače, ni nobena kapica ampak luknjanje proračuna, podpiranje bogatunov, na račun ostalih.... efekt pa lah vidimo na hrvaškem kjer je v 10 letih v EU odšlo pol milijona hrvatov.
Ni mi jasno, zakaj se piše take kozlarije.
Ah, prosim te lepo. Saj sam veš, da nikoli ne gre za eno samo plačo. Ogromno ljudi se zaposli na "zaupanje", ki se kasneje skušajo razbežati po javnosektorskem sistemu, ko je jasno, da ne bo več te službice. Potem pa so še medresorska usklajevanja, pa sekretarji, ipd.
Tudi pri kapici se ve, kaj je problem. Davščine so postale že tako ekscesivne, da je za tiste produktivne že vprašanje ali delati v Sloveniji ali... ...kje drugje. Jaz bi sicer sprejel še zakone, da npr. razvijalci, ki razvijajo bančni sistem, morajo imeti vetting slovenskih varnostnih organov za večje sistemske banke. Ker NLB recimo, šibajo razvijalci iz Srbije. To je vprašanje kode in vpogleda v sistem.
Podatkovno bazo ene večje zavarovalnice pa ima dostop en Hrvat, ki so mi ga opisali kot wunderkinda. Ma kakšen požarni zid, direkten dostop do produkcijske baze ima.
bbbbbb2024 je izjavil:
Kot je že Logar rekel, to je samo uvod. Potem pa pridejo pravi ukrepi, ki bodo prinesli gospodarsko rast. S čemer se bo luknja počasi začela zapirati.
Kaj je že Logar vse rekel. Luknja se seveda ne bo začela zapirati, ker bo prej revolucija. Ukrepi, smo videli, koliko pomenijo, če okolje okoli nas crkuje. Smo videli 2009 in naprej do 2015. Ko je svetovno gospodarstvo nazaj zalaufalo, "so vsi ukrepi prijeli". Tolk o Logarju in njegovih "pravih ukrepih". Torej za uvod se bo zvrtala majhna mazohistična luknjica vredna milijardo.
bbbbbb2024 je izjavil:
Kot je že Logar rekel, to je samo uvod. Potem pa pridejo pravi ukrepi, ki bodo prinesli gospodarsko rast. S čemer se bo luknja počasi začela zapirati.
Kaj je že Logar vse rekel. Luknja se seveda ne bo začela zapirati, ker bo prej revolucija. Ukrepi, smo videli, koliko pomenijo, če okolje okoli nas crkuje. Smo videli 2009 in naprej do 2015. Ko je svetovno gospodarstvo nazaj zalaufalo, "so vsi ukrepi prijeli". Tolk o Logarju in njegovih "pravih ukrepih". Torej za uvod se bo zvrtala majhna mazohistična luknjica vredna milijardo.
Jaz bom rekel čisto praktično. Najprej se mora oblikvoati vlada in mora imeti 100 dni mir. Potem lahko (argumentirano) očitaš, kar želiš.
mojsterleo ::
Z vlado se nikamor ne mudi, čas je trenutno Janšev največji zaveznik, grožnja predčasnih volitev pa največje orožje proti manjšim strankam. Tudi resni.ci ne bo tako udobno kot si trenutno še zamišlja Stevanović. Ne moreš sedeti na dveh stolih hkrati. Janša je prevelik avtokrat da bi to prenašal. Enako je z Demokrati.
Gregor P ::
Mene pri teh kriminalcih najbolj skrbi ta proruska drža.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
no comment ::
Demokrati znajo na ponovnih volitvah doseči slabši rezultat. Čeprav ne vem, koliko nas je volilo za njih v upanju, da lahko preko njih dobimo sredinsko vlado brez kretenov iz SDS in Levice. To bi bila težka naloga že, če bi si Logar to želel. Glede na to, da se je izkazalo, da nima nobene żelje po tem, je take naivce zagotovo zgubil. Dobil pa tiste, ki ga niso volili v strahu, da ni več dovolj na desni. Ne bom se delal, da znam ocenit neto učinek, ampak sem pa prepričan, da na ponovnih volitvah Resnica dobi še več glasov.
Janši to zagotovo ne paše in ne bo nobenih ponovnih volitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()

Mato989 ::
Resnica je čist super da je v parlamentu... lepo malo pove starim strankam kar jim gre... to je dobro...
Problem naše situacije v SLO je v tem da Svoboda ni bila pripravljena požreti (za dobro Slovenije) in iti v vlado z desnim trojčkom ter dati za mandatarja Vrtovca... če bi to naredili in izpogajali ene 2-3 politike s svojega kao programa, bi bilo NAJBOLJE ZA SLO... sploh če bi not potegnili še SD... in vrgli ven resnico.
Potem bi v opoziciji bili Levica, Janša in Resnica... trojni ekstremisti...
Problem naše situacije v SLO je v tem da Svoboda ni bila pripravljena požreti (za dobro Slovenije) in iti v vlado z desnim trojčkom ter dati za mandatarja Vrtovca... če bi to naredili in izpogajali ene 2-3 politike s svojega kao programa, bi bilo NAJBOLJE ZA SLO... sploh če bi not potegnili še SD... in vrgli ven resnico.
Potem bi v opoziciji bili Levica, Janša in Resnica... trojni ekstremisti...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Po tvoje NSI niso ekstremisti, SDS pa ja?
Kaj točno v programih se pa razlikuje, da jih vrže čez mejo ekstremizma?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Lonsarg ::
CE bi to bilo res med moznostimi bi ta trojcek moral to javno predlagat da lahko javno Svoboda zavrne in se pac ve kdo je bil proti takim resitvam.
Tak da ne, bolj kaze da je trojcek populisticni show da resnica in Logar lepse izpadeta ko gresta z Janso. Kao "mi smo loceni pa smo mimogrede SDS podprli.
Tak da ne, bolj kaze da je trojcek populisticni show da resnica in Logar lepse izpadeta ko gresta z Janso. Kao "mi smo loceni pa smo mimogrede SDS podprli.

Miki N ::
no comment je izjavil:
Jajo malo že prihaja v leta, ko mu počasi postaja vseeno - zna freestajlat.

Kaj točno se razlikuje? Če mene vprašaš dejstvo da pač se higienično predsedniki menjajo... medtem ko imamo JJa že kaj 35 let?
bm1973 ::
Janša je ustaš plus domobranec plus genocidni Izraelec...
Vseeno je NSI blažja varianta...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

CE bi to bilo res med moznostimi bi ta trojcek moral to javno predlagat da lahko javno Svoboda zavrne in se pac ve kdo je bil proti takim resitvam.
Narobe, ne trojček, to bi morala predlagat Svoboda kot relativni zmagovalec... ampak NI ŽELELA... kot tudi Golob ni želel povedat da ne bo premier...
On je sili na vsak način da bi privabil 1 stranko in bi imeli 4 leta enako sranje kot prej, in temu rekel "narodna vlada" ali kaj kurac pač je govoril...
Problem je da je Golob tako velik narcis s polnimi usti dela za ljudi, da ni hotel se odpovedat levi strani kot večinsko kao sredinska stranka... in usest dol NSI, Demokrate in SD v neko smiselno koalicijo...
je pa res da bi moral NSI dat veliko pogačo da bi to sprejeli, prva izmed zahtev bi bila da on ne bo nič razen poslanec ki stiska "DA"...
Ker tega ni želel smo zdaj kjer smo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

To kdo je kaj zelel je le ugibanje.
Kot si ti povedal... ker ni javno ponudil kot relativni zmagovalec lahko varno predvidevamo da tega niso želeli...
Program imamo SDS in Nsi domoljubi res identičen, ampak levaki imajo tako hudo fobijo pred Gospodom Janšo, da zaradi njega SDS nepošteno označujejo za ekstremno stranko. Nsi pa neupravičeno označujejo za satelit Gospoda Janše, čeprav so več kot očitno unikatni in samostojni. Pravi domoljubi pa seveda vemo, kdo je tista prava dodana vrednost SDS napram Nsi.
Zgodovina sprememb…
FireSnake ::
Če bi ble finance v tko slabem stanju, pol ne bi desnaki pravkar vrtali še eno milijardno luknjo vanj, u proračun no....
Vseskozi ste navijali za nove kredite. Čemu ste kar naenkrat proti?
bbbbbb2024 je izjavil:
In vidimo, da že na veliko cvilijo
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

Bellator ::
Ta milijarda, s katero bodo razbremenili gospodarstvo, bo državi državi prinesla precej več nazaj. Pa tudi najemnikom in še komu. Želimo gospodarsko klimo v kateri rastejo nova podjetja in sposobni postanejo kapitalisti.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
Želimo gospodarsko klimo v kateri rastejo nova podjetja in sposobni postanejo kapitalisti.
Točno tako! Ne pa ta pernata katastrofa, ki je bila do zdaj! Poleg vsega s katastrofalno delniško inflacijo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()

Komu mar za delniški trg, ki ga lahko napumpa slovenski kralj banan
Mogoče vas levakov ne briga, nas, uspešne domoljubne investitorje, pa izjemno skrbi, da za enako denarja dobimo vedno manj delnic. Poleg nemogočih razmer za podjetja.

Veseli me, da si izpostavil dejstvo, da je registracija s.p.jev je pod Golob zrastla za 4.1%, izbrisi le teh pa so zrastli za 41.6%
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Čas po pokazal, kako bo s tem, ko bo na oblasti manj leva vlada. Nekaj proračunskih črpalcev se bo seveda zaprlo, ker niso vsi tako prefrigani kot minister za finance, da imajo podjetje na Karibih.
Se je pa potrebno zavedati, da bo račun za neumnosti vlade v odhodu prišel šele v tem mandatu. Ravno zato sem si želel še ene leve vlade.
Se je pa potrebno zavedati, da bo račun za neumnosti vlade v odhodu prišel šele v tem mandatu. Ravno zato sem si želel še ene leve vlade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()