Forum » Hlajenje in modifikacije » Brušenje procesorja!!
Brušenje procesorja!!
Vrocipes ::
Rad bi zbrusil procesor celeron 466, in sem že tik pred tem...ampak me zanima ali bom s tem pridobil kaj na temperaturi in koliko približno???
Pa s čim ga je najboljše brusit??
Lahko kar z brusnim papirjem za kovine??
Grobe površine bi še mal zgladil potem pa namazal pasto!!
Kaj pravite?
Pa s čim ga je najboljše brusit??
Lahko kar z brusnim papirjem za kovine??
Grobe površine bi še mal zgladil potem pa namazal pasto!!
Kaj pravite?
Tilen ::
na temperaturi bos pridobil ce bos potem se uporabil primerno termalno pasto kr s kakovostno pasto (nad 2000sit 3g) zagotavljam boljse oz nizje temperature :) koliko pa si neb upal rect kr ne vem kaksno termalno pasto imas zdaj in hladilnik. sam a je pri teh celeronih 466 sploh problem hlajenje?
Spajky ::
nekaj boš pridobil, vendar mogoče več boš pridobil, če boš na notranji strani proca montiral mali hladilniček (glej na moji strani pod komp/modifikacije)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater hladilnik za 8800GTSOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1547 (1023) | wooted |
» | Razlike termalnih past v praksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1970 (1582) | Vexto |
» | normalna temperatura za p4 1.8Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 877 (834) | kuglvinkl |
» | Arctic silver Ceramique hladi slabše kot... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6405 (4997) | Keyser Soze |
» | Kateri cooler za SLOT 1?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1183 (1047) | kuglvinkl |