» »

Izgubljene stvari na policiji

Izgubljene stvari na policiji

Nik99 ::

Zdravo.

Izgubil sm Samsung tablico al pa mi jo je kdo ukradel.
Nevem al so na strani phttps://www.policija.si/apps/predmeti/i...
vsi najdeni predmeti al v praksi redko kaj dajo gor na oglasnik - spletno stran?

Mal mi je čudno, da je tako malo predmetov na spletni strani, da ne bom zastoj šel tja če se da vse gor.
  • spremenil: Nik99 ()

DeeJay ::

Velikokrat ljudje najdene stvari pustijo v bližnji trgovini ali lokalu.
Sam bi najprej premislil kje vse sem se tistega dne nahajal, šel po tej poti in povprašal okoli.
Don't f with me.

Magic1 ::

Točno tako. Stvari se pusti tam, kjer se jih najde, samo da jih daš nekemu zaposlenemu tam. Komu se da s policijo ukvarjat, kot da nimajo kaj bolj pametnega za počet. Pri telefonu ali tablici pač pogledaš ali je kakšen dostopen kontakt, da sporočiš kje je zadeva.
Magic

JanBrezov ::

Ne bo škodilo, če se na koncu pokliče še na lokalno policijo in vpraša, če je kak izgubljen predmet prišel. Na spletni strani verjetno ne bo takoj ali pa sploh ne.

TucoX ::

Pokliči na policijsko postajo, katera je pristojna na območju kjer predvidevaš, da si izgubil tablico. Vprašaj, če se nahaja tvoja tablica na postaji (kot najden predmet ali zasežen predmet kaznivega dejanja...).
Traja nekaj časa, da se uredi birokracija in se objavi najden predmet na spletni strani.
Pokliči tudi kafič ali gostilno itd., če si jo morda pustil tam.

driftwood ::

Nik99 je izjavil:

Zdravo.

vsi najdeni predmeti al v praksi redko kaj dajo gor na oglasnik - spletno stran?

Mal mi je čudno, da je tako malo predmetov na spletni strani, da ne bom zastoj šel tja če se da vse gor.

Na policiji najdeni predmeti stojijo 30 dni. Vkolikor se morebitni lastnik ne zglasi na postaji v roku 30 dni, najdeni predmet lahko prevzame najditelj.

Zato je pa tako malo predmetov na njihovi spletni strani, ker, nobeden te ne bo čakal.

mtošev ::

driftwood je izjavil:

Na policiji najdeni predmeti stojijo 30 dni. Vkolikor se morebitni lastnik ne zglasi na postaji v roku 30 dni, najdeni predmet lahko prevzame najditelj.

Na spletni strani, ki jo je linkal OP je napisano tole.

PacificBlue ::

krepelce ::

Nik99 je izjavil:

Zdravo.

A je pomembno. Štajerci so tako ali tako žrtev centralizacije, vaša lokacija je Dunaj.

Pri slovenski SDS policiji boš dobila samo batine, pojdi na Dunaj in poizkusi tam.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

driftwood ::

Magic1 je izjavil:

Točno tako. Stvari se pusti tam, kjer se jih najde, samo da jih daš nekemu zaposlenemu tam. Komu se da s policijo ukvarjat, kot da nimajo kaj bolj pametnega za počet. Pri telefonu ali tablici pač pogledaš ali je kakšen dostopen kontakt, da sporočiš kje je zadeva.

Večina ljudi, kateri nosijo na policijo, to počnejo s koristoljubnim namenom.

swift ::

Nik99 je izjavil:

Zdravo.

če si jo slučajno izgubil na območju PP Idrija, imaš srečo.

edit: aja, zdaj vidim da ni Samsung.

FUCK OFF ::

Že večkrat sem dobil nazaj telefon, ko sem ga pozabil na javnem mestu cca. 4x, samo povprašal sem naokoli zaposlene.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FUCK OFF ()

delavec44 ::

Malo manj ga pij, pa ne boš tako pozabljiv :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najden mobilni telefon (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5615984 (13572) jozekuch
»

izgubili telelfon (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5712502 (10197) mazid
»