Forum » Loža » Panika na bencinskih črpalkah
Panika na bencinskih črpalkah
Temo vidijo: vsi
Daniel ::
Kako misliš izgleda logistika razvoza goriva za veliko državno podjetje z več kot 300 poslovalnicami in da ob tem upoštevaš še zakone države o delovnem času šoferjev, še posebej takih z ADR licenco? Neverjetno kako hitro ljudje pograbite predvolilne vladne izmišljotine.
no comment ::
Če Petrol dela vse kar more in mu skorumpirana vlada in depolitizirnani mediji ne nagajajo bolj kot z rihtanjem dodatnih cistern... potem itak ni večjih problemov. Na koncu koncev pa itak lahko grete(mo) tankat v Avstrijo, kjer ni socializma.
Imaš še kakšno podobno branje o GEN-I? Te energetske firme so zadnje čase ful popularne, vsi politiki in priskledniki bi radi imeli prste zraven.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
tilz0R ::

Miki N ::
Fantjem tole zdaj so v resnici še dobri stari časi. Pravi učinki so še par tednov nazaj v "cevovodu" in ko pridejo bo čisto vseeno ali imaš sposobno vlado ali našo.
Nihče ne bo tega kar preskočil z neko "sposobnostjo". Recimo, da smo mi samo malo prej začeli trenirati LOL :D
Hvala Židi!
Nihče ne bo tega kar preskočil z neko "sposobnostjo". Recimo, da smo mi samo malo prej začeli trenirati LOL :D
Hvala Židi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Zvezdica27 ::
heh, včeraj vse zaprto, ni nafte, danes čudežno nafta je.
Pizda jim materina vsem po spisku...
zz
zz
feryz ::
Ojoj, kaj gre enim do srca.
Jaz sem hodil tankat, ko mi je zmanjkalo. Tankam vsaj 2x tedensko. Če ne celo 2x dnevno. In nikoli nisem imel problema.
Eni jih pa z lučjo iščete, očitno.
Jaz sem hodil tankat, ko mi je zmanjkalo. Tankam vsaj 2x tedensko. Če ne celo 2x dnevno. In nikoli nisem imel problema.
Eni jih pa z lučjo iščete, očitno.
EU_zamašek- ::
Zvezdica27 je izjavil:
zz
No, vsaj veš od kod pomanjkanje ...
Vojno dobičkarstvo pač.
Zvezdica27 je izjavil:
zz
Pri nas je ni. Kaj pa sedaj?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kvaliteta goriva pri SLO trgovcih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 26468 (10914) | eEdbM |
| » | Cena goriva (strani: 1 2 3 4 … 97 98 99 100 )Oddelek: Problemi človeštva | 620123 (267296) | hbgqzR |
| » | Točenje goriva na Petrolu(LJ) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41895 (39080) | Zheegec |