» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Temo vidijo: vsi
««
64 / 65
»»

harmonkar9 ::

EjTi je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

Napaka je bila že to da je država sploh dopustila tako velik mercator

Utk je izjavil:

Pustili bi stvar trgu

Levaki se skoz vtikujejo v prosti trk, razen takrat, ko bi se morali

Ali pa samo ne ločijo med upravljanjem in poslovanjem skladno z zakonodajo (monopol, prevladujoč tržni delež)?

Zakonodaja je samo način za vtikovanje v prosti trk in da levaki dobijo službe v teh organih

floyd1 ::

Miki N je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Mimogrede v Sloveniji bomo očitno dobili panevropsko politično stranko sestavljeno predvsem iz različnih (levih) aktivistov: https://voltslovenija.org/

Super, da bomo dobili novo stranko. Če Volt vključi še Woltovce bo še kaj več kot pan_evropska_. :))

Ne ga srat, to bi bla edina stranka s kastnim sistemom.

FireSnake ::

Kakšna N.Si? :))
Se je pernatemu total odpeljalo?

Iz vira:
Nova Slovenija - Krščanski demokrati bi dobila tri resorje

Zmagali so levaki. Sestavijo naj vlado.
In davčni bič naj poje dalje.

pernati pa še kar gobca o vladi narodne enotnosti.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y ::

Naslov na RTV_ju: "Svoboda pred koalicijskimi pogajanji predlaga razdelitev resorjev, Resnica bi sodelovala projektno."

To se bere, kot da je Resnica za to, da sodeluje projektno.

V bistvu pa so to pobožne golobuhove želje. Pisati bi moralo "Svoboda pred koalicijskimi pogajanji predlaga razdelitev resorjev. Svoboda si želi, da bi Resnica sodelovala projektno."

#defundRTV

Utk ::

LOL. Golob deli ministrstva strankam, ki še niso niti blizu temu da bi pristala na njegovo vlado.

Temu se je odpeljalo do konca. Adijo pamet, zakleni in vrži ključe stran...

Malidelničar ::

A se mu je zmešalo????
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

A se mu je zmešalo????

Si kdaj dvomil v to?

Utk je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

A se mu je zmešalo????

Si kdaj dvomil v to?

Mislil sem, da bo pač razumel rezultat na volitvah in ne bo nadaljeval z glavo skozi zid ...

Utk je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

A se mu je zmešalo????

Si kdaj dvomil v to?

;((

Ker meni ni nič jasno: N.Si mu je dala košarico. Tako, da nimam pojma o čem pernati blodi.
Ali sem jaz kaj spregledal?
Sodeč po vaših odzivih: ne.

Plus: levaki so družno zadnja štiri leta pljuvali po N.Si češ, konzervativci. Zdaj bi jih pa imeli v vladi? SKUPAJ Z LEVICO??!!??

Zgodovina sprememb…

On misli, da bodo ostale stranke popustile in bodo v vladi skupaj z Levico s stranko, ki je v resnici Golobu po idejah najbližje.

skumpl ::

Mislite, da bodo v NSI to sprejeli? Jaz rečem da ne.

skumpl je izjavil:

Kaj naj bi sprejeli, če se s pernatim lažnivcem niti pogajajo ne (in prav je, da se ne)?

mtosev ::

skumpl je izjavil:

Verjetno ne.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

To da bi imel NSi 2-3-4-n ministrstev če bi šel v Golobovo vlado je vsem jasno. Zakaj bi zdaj ta Golobova "ponudba" karkoli spremenila glede tega?

primoz4p ::

Zoran Stevanović o izdajalcih pa to ...

En dan odsoten od FB, 512 novih sporočil.
Malo več kot pol: "Če greš z Golobom, si nas izdal!"
Drugo: "Če greš z Janšo, si nas izdal!"
Evo nič, nafta na AC čez 2 eur, kva vi?

https://www.facebook.com/zoran.stevanov...

feryz ::

A ste tukaj pismeni?
Lepo piše da je to koalicijski PREDLOG. Štekate, predlog!

Dela se, da nekaj dela. Čeprav ne dela nič. Plačan je pa, da vsak dan nekaj dela. In tudi je plačan, čeprav ne dela.

pujsekpepe ::

mtosev je izjavil:

skumpl je izjavil:

Verjetno ne.

Tu bi jim volivci močno zamerili. In že tako so z izjemno težavo in trudom naklamfali skupaj ta sicer izjemno soliden rezultat za njih (tudi posledica povezovanja s Fokus-om in SLS; le kaj bi se zgodilo, če NSi pritisne za vstop v vlado Goloba).
In zdaj naj bi se prodali levici?!?!?!
Btw. na levih medijih komentatorji pod članki že napadajo NSi, da morajo iti z Golobom, ker v nasprotnem primeru nikoli ne bodo dokazali, da niso Janševi :))

primoz4p je izjavil:

Zoran Stevanović o izdajalcih pa to ...

En dan odsoten od FB, 512 novih sporočil.
Malo več kot pol: "Če greš z Golobom, si nas izdal!"
Drugo: "Če greš z Janšo, si nas izdal!"
Evo nič, nafta na AC čez 2 eur, kva vi?

https://www.facebook.com/zoran.stevanov...

Eden napisal: če greš z golobom si nas malo bolj izdal :))

Malidelničar je izjavil:

Btw. na levih medijih komentatorji pod članki že napadajo NSi, da morajo iti z Golobom, ker v nasprotnem primeru nikoli ne bodo dokazali, da niso Janševi :))

To lahko napiše samo popoln bedak!
Prej so jih pa 4 leta levaki žalili v parlamentu.
Spomnimo se malo kaće sukyćke, kakšne je tvezila. Ko jo ne kdo iz N.Si argumentirano zabil sploh ni odgovorila na vprašanje ampak je zmerjala z nazadnjaki. Kača!

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Spomnimo se malo kaće sukyćke, kakšne je tvezila. Ko jo ne kdo iz N.Si argumentirano zabil sploh ni odgovorila na vprašanje ampak je zmerjala z nazadnjaki. Kača!

+1

Ta kača je v parlamentu ogenj bruhala, zdaj bi pa rada, da jo resno jemljemo.

mtosev ::

Točno prebral na RTV, da so pri NSi zavrnili golobov predlog. Nisem presenečen.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

kamiKaZaA ::

Nekdo 4 leta pljuva po tebi, te ponižuje, pošilja policijo na dom in sedaj te prosi za sodelovanje. Zakaj že bi šli sodelovati z najslabšo vlado v zgodovini Slovenije? Pravilna odločitev s strani NSi.

Če pride do novih volitev (99% verjetnost, da bodo res enkrat jeseni) se bom odločal med NSi in Resni.co, čeprav sem sedaj volil Demokrate. Zakaj ne več Demokrate? Ker mi premalo odločni delujejo in za vodenje more biti nekdo, ki je odločen. To odločnost pa sedaj kažejo pri NSi in Resni.ci.

Upam, da bo na ponovnih volitvah čimveč mladih šlo na volitve in volilo desno in da bo večina teh, kateri so volili stranke katere niso prišle v parlament tudi v večini volili desno in da potem dobijo dovolj glasov NSi + Resni.ca + Demokrati in oni sestavijo vlado in da narod pokaže sredinca Golobu in Janši, dvema najslabšima možnima za vodenje države.

Samo da ni Janša
Samo da ni Golob

In če mediji ponujajo ti dve možnosti, se narod vedno more odločiti za neko tretjo opcijo, ker je tista tretja najboljša in ne ti dve možnosti, katero nam mediji servirajo, da če nočeš Janše voli Goloba in če nočeš Goloba voli Janšo. Jaz nočem Janše niti Goloba, ker sta oba dokazala, da sta pokvarjena, nesposobna in prvo razredna lopova in če bosta ponovno vodila državo vemo kakšni bodo njuni rezultati (ponovno katastrofa). Naj nekdo, ki še nikoli ni vodil države prevzame te vajeti!

Zgodovina sprememb…

karafeka ::

kamiKaZaA je izjavil:

Upam, da bo na ponovnih volitvah čimveč mladih šlo na volitve in volilo desno in da bo večina teh, kateri so volili stranke katere niso prišle v parlament tudi v večini volili desno in da potem dobijo dovolj glasov NSi + Resni.ca + Demokrati in oni sestavijo vlado in da narod pokaže sredinca Golobu in Janši, dvema najslabšima možnima za vodenje države.

Se strinjam, da bi te tri stranke sestavljale novo vlado.

Za goloba smo videli, da ne zna niti ko ima znatno večino 4 leta. Hvali se pa, kot da je najboljši.
Pri Janšu je pa nekaj drugega, za kar niti ni on kriv. Desetletja obtožb, insuniacij in blatenja po medijih z leve strani pustijo posledice in (hočeš nočeš) spremenijo človeka na slabše in začne videvat v vseh sovražnike in tak človek potem začne sprejemat drastične ukrepe v škodo vseh. Vidimo to v njegovem idolu v ZDA.

kamiKaZaA je izjavil:

Nekdo 4 leta pljuva po tebi, te ponižuje, pošilja policijo na dom in sedaj te prosi za sodelovanje. Zakaj že bi šli sodelovati z najslabšo vlado v zgodovini Slovenije? Pravilna odločitev s strani NSi.

Če pride do novih volitev (99% verjetnost, da bodo res enkrat jeseni) se bom odločal med NSi in Resni.co, čeprav sem sedaj volil Demokrate. Zakaj ne več Demokrate? Ker mi premalo odločni delujejo in za vodenje more biti nekdo, ki je odločen. To odločnost pa sedaj kažejo pri NSi in Resni.ci.

Samo da ni Janša
Samo da ni Golob

In če mediji ponujajo ti dve možnosti, se narod vedno more odločiti za neko tretjo opcijo, ker je tista tretja najboljša in ne ti dve možnosti, katero nam mediji servirajo, da če nočeš Janše voli Goloba in če nočeš Goloba voli Janšo. Jaz nočem Janše niti Goloba, ker sta oba dokazala, da sta pokvarjena, nesposobna in prvo razredna lopova in če bosta ponovno vodila državo vemo kakšni bodo njuni rezultati (ponovno katastrofa). Naj nekdo, ki še nikoli ni vodil države prevzame te vajeti!

Jaz sem vesel, da N.Si podpiram že na tretjih volitvah (mogoče celo četrtih).
Prej pa sploh na volitve nisem hodil.
Hvala slo-tech levaki, da ste me prepričali, da sem začel hoditi na volitve :D

FireSnake je izjavil:

Jaz sem vesel, da N.Si podpiram že na tretjih volitvah (mogoče celo četrtih).
Prej pa sploh na volitve nisem hodil.
Hvala slo-tech levaki, da ste me prepričali, da sem začel hoditi na volitve :D

Ti si kot pernati z gradnjami, ki krade zasluge za nepremičnine, ki jih je Gospod Janša začel gradit, pernati pa samo končal. Namesto da bi se zahavlil nam domoljubom, ki smo tukaj zdaj, se zahvaljuješ nekim levakom (ki so verjetno že pod zemljo), da so te 16 let nazaj prepričali v domoljubno Nsi, čudaško in podcenjevalno do nas domoljubov. Ne bodi tako skromen do sebe, kot pravi domoljub z odličnimi umirjenimi agromenti si tudi sam prepričal dosti ljudi tukaj, da so volili domoljubno, jaz pa tudi, dokazano črno na belem.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Nehaj živet v oblakih, nobenih volitev ne bo jeseni. Naš večni rešitelj, Gospod Janša, bo, če bo treba, rešil Slovenijo iz politične krize, tako kot vedno rešuje. Četudi bo par levakov dobil na svojo stran, da bodo lahko vlekli poslanske plače in jih ne bodo tvegali na nekih predčasnih volitvah. Gospod Janša je že dokazal svojo sposobnost dialoga z levakarskimi poslanci SMC in Desus leta 2020, vsi domoljubi se še z nostalgijo spomnimo teh zlatih časov, sovražniki Slovenije ga pa hočete na silo izločati!

karafeka ::

Je bolj verjetno, da bo golob dal rep med noge, ker se ve kaka kriza je spet pred vrati, in bodo pustili (spet) Janša, da bo deležen vseobčih protestov. Tokrat ker ne bo goriva.

DeeJay ::

kake neumnosti, janez bo zrihtal gorivo po 1€, to vsak domoljub ve.
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

kake neumnosti, janez bo zrihtal gorivo po 1€, to vsak domoljub ve.

Malo pred volitvami smo ugotovili, da je pernati postavil prenizko ceno goriv, zato so nam jih tujci kradli in so bile težave z dobavo. Je še malo prehitro, da bi domoljubi na to pozabili, mogoče pa bomo čez kak mesec.

pujsekpepe ::

Samo to bom napisal: kdor ne bo naredil tako kot so argentinci je konec s Slovenijo. Kaj so naredili lahko prebrskate po internetu. Je pa jasno da Golob tega ni sposoben sploh pa bi morali tisto ministrstvo od Luke ki zaposluje svoje frende ki delajo od doma in dobivajo fajn dodatke prvo zapret ce ne ze vse v arest ruknt.

karafeka je izjavil:

Je bolj verjetno, da bo golob dal rep med noge, ker se ve kaka kriza je spet pred vrati, in bodo pustili (spet) Janša, da bo deležen vseobčih protestov. Tokrat ker ne bo goriva.

Možno, da bodo levaki spet nepošteno in krivično protestirali proti Gospodu Janši in mu bodo podtikali, da je podpiral Gospoda Trumpa, čeprav ga je pernati čakal pred WCjem.

nejc_nejc ::

EjTi je izjavil:

Kot piše 24ur, ima Janša največ možnosti, da postane mandatar. Zraven pa se pritožuje nad volilnim izidom. Ni to malo neumno oz. kaj je pravi vzrok, da to počne?
Verjetno se volilni rezultat ne bi bistveno spremenil, če bi predčasna volišča bila organizirana po zakonu/pravilniku?

Sploh ne štekam.
Tukaj je čisto nepomembno kdo in kaj, vprasanje je ali je po črki zakona ali ne.
Če sam DVK ugotovi da ni po zakonu, kaj naj sploh komentiram, saj so sami pravniki in sodniki sestavni del sistema.

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

Odzivi levega pola v eni sliki :D

ripmork: :)):))

Levaki so se motili s temi lažnivimi in žaljivimi trditvami o Nsi kot SDS podaljšku, zdaj ko je Nsi ponovno dokazala, da bi šla v koalicijo z SDS in nikakor ne brez SDS in da levaki nimajo prav, so pa jezni. Verjetno bodo zdaj levaki še 4 leta in več nakladali, da Nsi ni povezovalna in da je samo podaljšek SDS.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Stevo bo sodeloval "projektno", Logar po predstavitvi programa. Nsi bo pač konstruktivna opozicija, če "le ne bojo upoštevali glasov z terena, da je treba zaj pomagat". Ker kriza bo, in bo kmetom res treba pomagat. Nsi nima zaj časa za opoziciranje. Drug teden bo na sporedu, Nsi in težka situacija na terenu.

Kok je že to glasov? :))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

CharlieKK ::

Kmetom je treba pomagat, vsem je treba pomagat, zanimivo, da takrat ko ni treba pomagat spičkajo ves dobiček, da se potem lažje joka kako ni. Nope.

Zgodovina sprememb…

Ja sam zaj ni zajebancije, k kmeti ne bojo preživeli.

Telbanc je izjavil:

Naj pa pocrkajo, koga briga tistih 10 krav in silažna koruza.

CharlieKK je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Iste kozlarije se je tle pisalo za industrijo l. 2008. Ko je trg naredil svoje, je bila Slovenija zadnja v Evropi, ki je dosegla predkrizni BDP , pazi po 10 letih. Pri kmetih je situacija še bolj rizkantna. Ker kmetoval ne bo nihče na novo.

CharlieKK je izjavil:

Telbanc je izjavil:

;((

Idiot, kateri se ne zaveda, da smo kuhani in pečeni, če nimamo lokalne pridelovalne verige za hrano in nastopi kriza, kjer se ves transport iz tujine lahko ustavi. Kaj boš pa potem jedel, če pride do najhujšega možnega scenarija in ne bomo imeli lokalno pridelane hrane? Bitkojne? Eure? Monitor?

krepelce ::

Telbanc je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Iste kozlarije se je tle pisalo za industrijo l. 2008. Ko je trg naredil svoje, je bila Slovenija zadnja v Evropi, ki je dosegla predkrizni BDP , pazi po 10 letih. Pri kmetih je situacija še bolj rizkantna. Ker kmetoval ne bo nihče na novo.

Jaz bi, pa še marsikdo drug tudi, sploh ne rabim biti profitabilen, če si samo hrano sam pridelam imam do penziona dovolj.

Ne bom pa kupoval govedorejske kmetije za neke bajne denarce, rabim rodovitno zemljo in gozd, če bo cena dovolj nizka, pa absolutno nimam nič proti, pustim službo in oddam hišo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

krepelce ::

krepelce je izjavil:

Ko je trg naredil svoje, je bila Slovenija zadnja v Evropi, ki je dosegla predkrizni BDP , pazi po 10 letih.

Mhm, zdaj pa malo pomisli, od česa živi Slovenija, pa boš razumel. No pa resetirati moraš desničarski bullshit, ker od njih bo vedno gnoj letel po vseh ostalih.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

krepelce je izjavil:

krepelce je izjavil:

Ko je trg naredil svoje, je bila Slovenija zadnja v Evropi, ki je dosegla predkrizni BDP , pazi po 10 letih.

Mhm, zdaj pa malo pomisli, od česa živi Slovenija, pa boš razumel. No pa resetirati moraš desničarski bullshit, ker od njih bo vedno gnoj letel po vseh ostalih.

Si pozabil preklopiti računa in si sedaj iz primarnega računa samega sebe citiral in debatiraš zato pomotoma s samim seboj. :)):)):))

k-o-p-r-i-v-a-! :)):D

kamiKaZaA je izjavil:

krepelce je izjavil:

krepelce je izjavil:

Si pozabil preklopiti računa in si sedaj iz primarnega računa samega sebe citiral in debatiraš zato pomotoma s samim seboj. :)):)):))

k-o-p-r-i-v-a-! :)):D

Neverjetno!
Aljoša se pogovarja sam s sabo.

Se mi zdi, da se tuki nekateri ne zavedajo, da če na policah dlje časa ne bo hrane, pol ne boš mogel kupiti ničesar, ker s tem propade tud vsa trenutna ekonomija. Za preživetje boš rabu orožje in znanje kako ga uporabljat in veliko iznajdljivosti.
Mesta se bodo valila na podeželje prosit za hrano.
To je pač črn scenarij, če se ustavi ves transport in splošna pridelava, ker ne bo goriva. Upam, da do tja ne pridemo, ker to bo kaos.
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

Se mi zdi, da se tuki nekateri ne zavedajo, da če na policah dlje časa ne bo hrane, pol ne boš mogel kupiti ničesar, ker s tem propade tud vsa trenutna ekonomija. Za preživetje boš rabu orožje in znanje kako ga uporabljat in veliko iznajdljivosti.
To je pač črn scenarij, če se ustavi ves transport in splošna pridelava, ker ne bo goriva. Upam, da do tja ne pridemo, ker to bo kaos.

Eni za to celo navijajo.
Neverjetno!

Že pri covidu ste vidl kak kaos je bil, pa je transport in pridelava delovala še kokr tolk normalno. Zdej si pa predstavlite, da se to kompletno ustavi.
Mislš da ti bo kmet prodal kilo krompirja za 3€? Ne, mogoče ti ga bo prodal za unčo zlata.
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

Pač, lovili bomo golobe in domače živali. :| Če bo trajalo, bojo spet kure na vsakem dvorišču.......

Kmeti bojo z kanoni čuvali njive......

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

kamiKaZaA je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Telbanc je izjavil:

;((

Idiot, kateri se ne zaveda, da smo kuhani in pečeni, če nimamo lokalne pridelovalne verige za hrano in nastopi kriza, kjer se ves transport iz tujine lahko ustavi. Kaj boš pa potem jedel, če pride do najhujšega možnega scenarija in ne bomo imeli lokalno pridelane hrane? Bitkojne? Eure? Monitor?

Ljudi. Hitro po kvas in moko v trgovino pa skret papir ne pozabite.

Zgodovina sprememb…

««
64 / 65
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16026670 (24931) Samael

Več podobnih tem