» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Temo vidijo: vsi
««
56 / 57
»»

DeeJay ::

Če bi skenslal davčne ne-rezidente, bi janez še manj glasov dobil, tko da to idejo podpišem.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

FireSnake ::

krepelce je izjavil:

Bi bilo pametno pred voljenjem izpolniti test in če ne razumeš osnovnih stvari o državi, ne dobiš volilnega listka.

Čez noč 90% glasov desnice izpuhti.

Vključno s tvojim.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

krepelce ::

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

Bi bilo pametno pred voljenjem izpolniti test in če ne razumeš osnovnih stvari o državi, ne dobiš volilnega listka.

Vključno s tvojim.

Nikoli si ne bi delal takšne sramote, da bi bil volilec desnice.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

pujsekpepe ::

A je kdo pogledal kako je dr. Golob podoben Titu?

https://www.facebook.com/share/1GSrHTyE...

Oba sta necalna mozakarja

hendriks ::

Upajmo, da Golob sestavi vlado. Torej Svoboda, SD, Levica in Demokrati. Po letu ali dveh take vlade, bo Slovenija tako v pizdi, da bo Goloba, Bratuškovo in Fajonko iskal Interpol.

hendriks je izjavil:

Upajmo, da Golob sestavi vlado. Torej Svoboda, SD, Levica in Demokrati. Po letu ali dveh take vlade, bo Slovenija tako v pizdi, da bo Goloba, Bratuškovo in Fajonko iskal Interpol.

Pravilno bi bilo, da bi jo sestavil.
Da požre to, kar je sam skuhal. Vključno z nami, ki smo to izvolili.

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

Vključno s tvojim.

Nikoli si ne bi delal takšne sramote, da bi bil volilec desnice.

Hmmm, tebi se pa zelo pogosto dogaja, da ne razumeš.
Napisal si:

kaj ima to opraviti za koga bi volil?

Zgodovina sprememb…

Kaj ima:

opraviti s tem koga voliš?
Ni treba skopariti z besedami. ;)
Ali (spet) ne znaš pojasniti (kod še vedno do sedaj)?

Zgodovina sprememb…

kanarin ::

hendriks je izjavil:

Čaki malo , a niste vsi desnjakarji tupili, da smo že po 4 letih prve Golobove vlade totlano v pi*di ? Pa le kako so volilci tako butasti , da tega ne vidijo ? Hmm, mogoče pa zato, ker to dejansko ne drži ?

FireSnake je izjavil:

kaj ima to opraviti za koga bi volil?

Zelo veliko, samo ti ne razumeš. Pac "ta desni" ne slovite ravno po pameti.

Saj je nekdo prilepil izobrazbeno strukturo po strankah - SDS ima daleč največji procednt volilcec le OŠ, in daleč najmanj s visoko izobrazbo. Mislim da dodaten komentar tukaj ni potreben.

Zgodovina sprememb…

• odbrisalo: Samael ()

No, ti si zelo izobražen, pa nam pojasni tole.
To, da smo vsi ostali, razen tebe, zabiti že vemo. To ni treba ponavljati.
Zdaj rabimo razlago od tebe, intelektualca.;)
Razen, če nisi ti tisti, ki je zabit in ne znaš pojasniti.
Kaj je zdaj res?

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Na večer volitev ko so se objavljali rezultati, je naenkrat malo premešalo poslance med strankami.

Glede na to da smo vseeno na slo-TECHU, bi lahko rekli kakšno o tem v kakšnih primerih in pri kakšnih posegih se kaj takega zlahka začasno zgodi.

Jaz mislim da se v neki aplikaciji to preklemano težko zgodi, razen če nekdo v ozadju ročno šari po bazi. Ampak zakaj bi nekdo ročno šaril po bazi v tako resni aplikaciji?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

kamiKaZaA ::

Utk je izjavil:

Na večer volitev ko so se objavljali rezultati, je naenkrat malo premešalo poslance med strankami.

To sem tudi sam opazil, ko sem spremljal v živo rezultate do nekje 23h. Nekaj časa je bil Mahnič označen kot poslanec Svobode. :D:))

FireSnake je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Tujina

Tujina

SDS je celo nadzoroval štetje, bo zdej ok? nekam ste potihnili
No sej vem, da je nemogoče pričakovat, da bo ok, ker teorije zarot je enostavno najdt na vsakem vogalu. Branjevka na tržnici jih ima ogromno.

Kdo pa je kje (v tej temi) kaj govoril o štetju?
In, da bi to kaj spremenilo.
Jaz tega nisem zasledil. Gledama midva isto temo?

Vsi SDS volilci po volitvah. Še danes neki
Don't f with me.

Kaj čelavi kalimero se bo zdaj (po preštetih glasovih iz tujine) vendarle sprijaznil z rezultati - ali bo še naprej stokal in iskal "nepravilnosti" ? S tem početjem smeši predvsem sam sebe - saj je pri tem početju edini.

https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...

FireSnake je izjavil:

No prav, ko si že ravno tako lepo zaprosil.

Parodijo sem naredil na tvoj način odgovarjanja, pa ne samo, da nisi razumel, ampak še vztrajaš. Pa niti ni bilo prvič, ampak ti ne potegne.

In ne vsi ostali, samo skrajni desničarji, ampak glede na vašo izobrazbeno strukturo to niti ni nek visok prag za doseči. Narediš osnovno šolo in to je to.

Ampak ne se sekirat preveč, toliko, kot niste ravno najbolj pametni, pa nadoknadite v drugih disciplinah, zlobi, hudoželjnosti, žlehnobi, egoizmu,...

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

No prav, ko si že ravno tako lepo zaprosil.

Parodijo sem naredil na tvoj način odgovarjanja, pa ne samo, da nisi razumel, ampak še vztrajaš. Pa niti ni bilo prvič, ampak ti ne potegne.

In ne vsi ostali, samo skrajni desničarji, ampak glede na vašo izobrazbeno strukturo to niti ni nek visok prag za doseči. Narediš osnovno šolo in to je to.

Ampak ne se sekirat preveč, toliko, kot niste ravno najbolj pametni, pa nadoknadite v drugih disciplinah, zlobi, hudoželjnosti, žlehnobi, egoizmu,...

Te smeti, ki s jih navrgel, nimajo nobene povezave s tem, kar sem jaz citiral (osnovno znanje o državi).
Hvala, da si potrdil, da blodiš (no, jaz sem to vedel že v štartu - hotel sem ti samo dokazati).
Iz moje strani je stvar zaključena (ker sem te na laži dobil že drugič).

Zgodovina sprememb…

kanarin je izjavil:

Kaj čelavi kalimero se bo zdaj (po preštetih glasovih iz tujine) vendarle sprijaznil z rezultati - ali bo še naprej stokal in iskal "nepravilnosti" ? S tem početjem smeši predvsem sam sebe - saj je pri tem početju edini.

https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...

110.000 jih je bilo poslanih presteto samo 1147 za leve kar je malo sumljivo

T440 ::

Zakaj nihce od vidnih evropskih politikov ne zeli cestitati Golobu za zmago na volitvah (razen Macronovega twita)? Kaj je njim jasno, kar nam v SLO se prikrivajo?

Kdo ve a je bil krizni davek ze sprejet oz obravnavan?

T440 je izjavil:

Zakaj nihce od vidnih evropskih politikov ne zeli cestitati Golobu za zmago na volitvah (razen Macronovega twita)? Kaj je njim jasno, kar nam v SLO se prikrivajo?

Zakaj pa bi kdo sploh čestital ? Golobova stranka je resda prejela največ glasov oz podpore volivcev, ampak to samo po sebi še ne pomeni kaj dosti oz to ni še nobena garancija ,da bo zaradi tega mandatar nove vlade. Saj nimamo večinskega sistema. Torej, čemu bi moral prejeti čestitke - še pred dejansko izvolitvijo in potrditvijo vlade ?

T440 je izjavil:

Ne vem sploh kje si našel prikrivanje (daj pojdi se zdravit za paranojo), samo nočejo izpasti taki idioti kot naš SDSovski Janezek, ki je čestital Trumpu, ki je nato na volitvah izgubil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

mtosev ::

Verjetno še čakajo, da Golob sestavi vlado in mu bodo tedaj čestitali. Vsaj tak mislim.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

EU_zamašek- ::

Ali pa sta Stevo in Jajo v Covid časih hlinila konflikt, da pride desnica na oblast čez štiri leta ...

EU_zamašek- je izjavil:

Ali pa sta Stevo in Jajo v Covid časih hlinila konflikt, da pride desnica na oblast čez štiri leta ...

Se sploh ne bi čudil.

Zato je pa ta situacija odlična, da enkrat razčistimo kaj vse so Janšini podtaknjenci.

Bosta lahko tako Logar kot Stevanovič pokazala prave barve.

Pa zanimivo, da taka antikorupcijsko naravnana stranka kot so Demokrati, nočejo v vlado najbolj korupcijsko neomadeževane stranke Levica.

Mogoče se pa bojijo, da ne bodo mogli toliko nakrasti?

Zgodovina sprememb…

T440 ::

mtosev je izjavil:

Verjetno še čakajo, da Golob sestavi vlado in mu bodo tedaj čestitali. Vsaj tak mislim.

Ne.
Golob ni več pretirano zaželen v Bruslju. Tam večine namreč ne zanima kdo je posnel prisluhe, jih pa precej zanima zakaj bivša Golobova ministrica razlaga, da pravosodje nič ne more ljubljanskemu županu in zakaj Golob ignorira KPK.

T440 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Ne.
Golob ni več pretirano zaželen v Bruslju. Tam večine namreč ne zanima kdo je posnel prisluhe, jih pa precej zanima zakaj bivša Golobova ministrica razlaga, da pravosodje nič ne more ljubljanskemu županu in zakaj Golob ignorira KPK.

Japajade, mislim fanazija SDSovcev je neverjetna. Kdo te je tako grdo nategnil, je bila Nora24TV ali si si preprosto samo izmislil?

Lej konec je kampanije blatenja, volitve so mimo, zdaj se lahko odpočiješ, potem pa lahko po sestavljanju vlade nadaljuješ obmetavanje
z drekom.

Mislim, ste kot bi šli na nogometno tekmo z namenom delati favle, ne igrati nogomet.

FireSnake je izjavil:

Te smeti, ki s jih navrgel, nimajo nobene povezave s tem, kar sem jaz citiral (osnovno znanje o državi).
Hvala, da si potrdil, da blodiš (no, jaz sem to vedel že v štartu - hotel sem ti samo dokazati).
Iz moje strani je stvar zaključena (ker sem te na laži dobil že drugič).

Verjetno sam toliko lažeš, da misliš, da so vsi takšni kot si sam. No nismo.

Zgodovina sprememb…

Tezko nalogo ima Golob

https://www.facebook.com/share/1Asn87TL...

Tudi ne zgleda ne prav zdrav.

Ima težko, vendar ni nemogoča.
Don't f with me.

Jih bo podkupil. Sam dobr ce bo kriza (kar bo) bo hitr vn letu. Nabil bo spet filtivni krizni davek, dela ne bo, tist ko bo pa delal bo pa se bolj reven.
Jansa lahko samo caka in gleda. Zmaga mu bo sama prisla v roke

feryz ::

Drek, ki ga je sproduciral, mu bo brizgnil v faco.
In bo tudi pleškotu, čeprav se hihita v ozadju trenutno.

Jaz sem že takoj po volitvah, v nedeljo, povedal da sem zadovoljen. Ker noben od teh lopovov ne more biti zadovoljen.

feryz je izjavil:

Drek, ki ga je sproduciral, mu bo brizgnil v faco.
In bo tudi pleškotu, čeprav se hihita v ozadju trenutno.

Jaz sem že takoj po volitvah, v nedeljo, povedal da sem zadovoljen. Ker noben od teh lopovov ne more biti zadovoljen.

Lepo napisano!
Hudič je le, ker se bo pa ta drek od njegove face odbil narodu v fris.

harmonkar9 ::

T440 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Ne.

Ne samo v Bruslju, tudi izven EU je pernati zelo nepriljubljen, Gospod Janša pa prava politična zvezda, ki jo vsi želijo videti na čelu Slovenije. Gospod Zelenski je tako jokal zaradi zmage pernatega, da je kar teklo z njega in je po štirih letih moral preobleči svojo najljubšo mikico. Gospod Trump je po ogledu rezultatov na strani DVK postal cel flekast in od takrat naprej nosi trojni premaz. Gospod Netanjahu pa se je iz protesta celo nehal pojavljati v javnosti in bo protestno nastopal samo še v AI videih, dokler se politična situacija v Sloveniji ne uredi v jasno domoljubno smer.

Zgodovina sprememb…

Vsi nasteti dobro izgledajo. Golob? Golob pa zgleda v obraz kot da ga je pijcs odnesla. Me pa Jansa res preseneca. Dedc str skor 90 pa bols izgleda tako kot vsi levi skup. Rad u hribe hod, zato mogoce.

oo7 ::

Stopnja tveganja revščine v Sloveniji se je po podatkih za leto 2025 dvignila na 14,3 %, kar pomeni, da pod pragom revščine (ki je znašal 1.021 €/mesec) živi okoli 276.000 do 300.000 ljudi. Glavni razlogi za porast so visoki življenjski stroški, draginja in stanovanjska kriza, ki najbolj prizadenejo upokojence in družine.
Statistični urad
Statistični urad
+2
Ključni podatki o revščini v Sloveniji (2025/2026):
Stopnja tveganja revščine: 14,3 % (povečanje s prejšnjih let).
Prag tveganja revščine: 1.021 EUR/mesec za enočlansko gospodinjstvo.
Število ogroženih: Približno 276.000 do 300.000 prebivalcev.
Dolgotrajna revščina: 8,6 % oseb je izpostavljenih dolgotrajnemu tveganju.
Socialna izključenost: 15,5 % oseb živi v tveganju socialne izključenosti
.

pujsekpepe je izjavil:

Me pa Jansa res preseneca. Dedc str skor 90 pa bols izgleda tako kot vsi levi skup. Rad u hribe hod, zato mogoce.

Gospod Janša ne izgleda samo bolje kot vsi levi skupaj, ampak tudi bolje kot vse leve skupaj. Avtohtona slovenska mediteranska zagorelost, močne roke, natreniran hrbet, široka ramena, bujni lasje, ki jih frizerji komaj krotijo na načrten stil, po katerem se zgleduje Bruce Willis. Če Gospod Janša ne bi bil v politiki, bi brez težav bil maneken. Vzor moške lepote, eleganca gazele. Marsikateri domoljub zavida gospe Urški.

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

to je 2,5% BDP... janša je imel vedno 4-5%
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

oo7 je izjavil:

to je 2,5% BDP... janša je imel vedno 4-5%

Vi kar zagovarjajte pernatega, tu se lepo vidi, kako katastrofalen proračunski primanjkljaj imamo

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Me pa Jansa res preseneca. Dedc str skor 90 pa bols izgleda tako kot vsi levi skup. Rad u hribe hod, zato mogoce.

Gospod Janša ne izgleda samo bolje kot vsi levi skupaj, ampak tudi bolje kot vse leve skupaj. Avtohtona slovenska mediteranska zagorelost, močne roke, natreniran hrbet, široka ramena, bujni lasje, ki jih frizerji komaj krotijo na načrten stil, po katerem se zgleduje Bruce Willis. Če Gospod Janša ne bi bil v politiki, bi brez težav bil maneken. Vzor moške lepote, eleganca gazele. Marsikateri domoljub zavida gospe Urški.

Ves kako prvijo svinje se menjajo meso ostane. Star slovanski pregovor drugace.
V tem kontestu he zal tako da sedaj nic vec ne vemo kaj se je zgodilo z bivsimi levimi politiki na levici? Eno je da so zboleli drugo pa da uzivajo v zasluzeni penziji. Prebelica pa sem nedolgo nazaj videl v indiji v enem izmed templov. Zdj bo dobival se dodatni denar zaradi volitev.
Edino Janez ostaja in se bori za narodov blagor

Proračunski primankljaj po letih, seveda veste kdaj je bil kdo na vladi.

Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

https://www.rtvslo.si/zdravje/martina-v...

Kam puhni denar?

pujsekpepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Kam puhni denar?

Nimam pojma, piši policiji, da to preverijo.
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

Gospod Janša je imel skoraj uravnoteženega v težkem obdobju 2004-2008, pernati pa tolče minus. Tipično levakarsko.

DeeJay je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Kam puhni denar?

Nimam pojma, piši policiji, da to preverijo.

Kaj pa se dogaja sedaj z izraelom, prisluhi fotopubom?
Mimogrede kaksen epilog gospoda ki so ga pretepli na njegovem dvoriscu in je policija gledala? Ali se vec, je bil morilec sutarja obsojen oz so ga sploh nasli?
Mislis da ce posljem priporoceno pismo na policijo bodo brzinsko urejali stvari?

to so vse postranske zadeve zdej. Trenutno rajš razmišlej kako boš v naslednjih mesecih nahranu družino
Don't f with me.

EU_zamašek- ::

pujsekpepe je izjavil:

Vsi nasteti dobro izgledajo. Golob? Golob pa zgleda v obraz kot da ga je pijcs odnesla. Me pa Jansa res preseneca. Dedc str skor 90 pa bols izgleda tako kot vsi levi skup. Rad u hribe hod, zato mogoce.

Hrani se energijsko kot vampir z naklonjenostjo SDS oboževalk. Verjetno mu prinesejo tudi kako dobro domačo potico ...

harmonkar9 je izjavil:

T440 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Ne.

Ne samo v Bruslju, tudi izven EU je pernati zelo nepriljubljen, Gospod Janša pa prava politična zvezda, ki jo vsi želijo videti na čelu Slovenije. Gospod Zelenski je tako jokal zaradi zmage pernatega, da je kar teklo z njega in je po štirih letih moral preobleči svojo najljubšo mikico. Gospod Trump je po ogledu rezultatov na strani DVK postal cel flekast in od takrat naprej nosi trojni premaz. Gospod Netanjahu pa se je iz protesta celo nehal pojavljati v javnosti in bo protestno nastopal samo še v AI videih, dokler se politična situacija v Sloveniji ne uredi v jasno domoljubno smer.

Pač ste fauš Taubiju in Tinci, ki sta navdušila prvi par Francije, posebej gospo. Tako bo tudi Boštjančič lažje prišel do kakih kreditov - Macron je bankir. Ne pozabi, da imajo tudi nukice ...

Zgodovina sprememb…

primoz4p ::

krepelce je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Poglejmo kaj čez lužo pišejo o nas, o naših volitvah.
Latinoameričani nas postavljajo na zemljevid sveta. Primerjajo nas z Bolivijo in Venezuelo?

Ja, pa saj je Janez že n-krat pokazal, da zna Slovenijo sramotiti pred celim svetom, za lastne koristi. Nič novega.

Tudi Responsible Statecraft piše o nas

'Private Mossad' goes after pro-Palestinian leader in Slovenia
Foreign interference is the big story of last week's Slovenian elections, in which the prime minister's party narrowly won
...
The evidence appears compelling. According to investigative journalists in Slovenia and Politico, Dan Zorella — the co-founder and CEO of Black Cube, a private Israeli intelligence firm often dubbed the "Private Mossad" — and Major General Giora Eiland — a former head of Israel's National Security Council, now advising Black Cube — visited Slovenia on several occasions in recent months.
...
Is it a wonder, then, that Slovenia’s government could become a target for political neutralization?

Pro-Israeli operatives found a perfect ally in Janša, an ally of both U.S. President Donald Trump and Netanyahu. He dismissed his country’s decision to recognize Palestine as a step tantamount to supporting terrorism perpetrated by Hamas. Pro-SDS magazine Reporter ran a hit piece against Fajon (who was hosted by the Quincy Institute at a panel at the Munich Security Conference in 2026), calling her “Tehran Tanja” for her alleged failure to condemn Iran’s repression against its citizens in January. That, however, is a smear: the Fajon-led foreign ministry both condemned the repression and summoned the Iranian ambassador in Ljubljana to underline its denunciation. Nevertheless, Janša himself took to calling the foreign minister “Tehran Tanja.”

Janša is known for his support for regime change in Iran, which he expressed through his association with the People’s Mujahedeen of Iran (MEK), a violent cult that had been on the U.S. and EU terrorist lists until 2012 and 2009, respectively, removed following lavishly funded lobbying campaigns on both sides of the Atlantic. U.S. officials claimed Israel trained and armed the MEK operatives allegedly carried out assassinations of nuclear scientists in Iran.

Janša’s support for MEK landed him in hot water with the EU in 2021, during his last stint as prime minister, when he endorsed regime change in Iran at a MEK gathering. At the time, Slovenia held the rotating presidency of the EU, so Janša’s words were perceived as an EU position. This prompted a rebuke from the then-high representative for EU foreign policy, Josep Borrell, who made clear that Jansa did not speak for the bloc.

It is in this context that Israel’s interests and Janša’s ambitions to defeat the Slovenian government appear aligned. ...

Avtor članka je Eldar Mamedov znan tudi iz
S&D adviser Eldar Mamedov suspended amid EU Qatar probe

The center-left Socialists & Democrats group in the European Parliament suspended a political adviser called Eldar Mamedov and referred him to the Belgian authorities as part of an internal investigation into alleged foreign interference in Brussels, four people with knowledge of the matter told POLITICO.

The S&D’s internal probe comes as the party finds itself at the heart of a snowballing political scandal centered on whether Qatar and Morocco bought influence in the European Parliament. Since December 9, Belgian federal police conducted a series of 20 raids across homes and offices in Brussels, seizing mobile phones, computers and more than €1.5 million in cash.

Polda ::

Danes Golob praznije svoj praznik.
Golob kot patološki lažnivec je 1 april njegov dan.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/d...

Seveda bodo SDS volilci še vedno vse opravičevali, obračali z whataboutizmi ter verjeli janezkovim lažem. Žalostno.
Don't f with me.

Daniel ::

In kaj takega tukaj piše kar ni že janez sam povedal?

"z veliko verjetnostjo"

bm1973 ::

Volilci SDS so pač tudi volilci.

Demokracija, press...

Prej bi zdaj Janša sestavil vlado kot Golob, sam tista PM mu ne bo dala mandata...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
««
56 / 57
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16026339 (24600) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662158605 (99836) T440

Več podobnih tem