Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
Temo vidijo: vsi
DeeJay ::
Veleizdaja, definicija, če strnem: Dejanja, usmerjena proti državi, njeni suverenosti ali ustavni ureditvi. Lahko poguglaš.
A pravica do 10% je zapisana v ustavi, da so je prisluhi ogrozili?
Kaj točno od tega so prisluhi ogrozili?
demokratični proces. Te prisluhi so bli posneti že mesece nazaj, zakaj so bli izdani pred volitvami in ne takoj?
Zakaj so se ustavili takoj ko se niso priključili tožbi?
Jaz se ne strinjam da je to, tudi če je res, večji problem kot korupcija oblasti in vpliv na sodstvo.
Če si čist, te ne more nihče izsiljevat. Če si umazan, te pa lahko in tudi te, tudi če ne pride v javnost. In Golob je umazan.
Kaj bi govoril, če bi identični prisluhi prišli ven za janeza, katere bi naročil golob? Takrat bi blo pa verjetno, da je golob izdal državo, a ne?
Vsi bi mogl v zapor, janez za veleizdajo 30 let, vsi ostali pa za korupcijo kokr je zakonsko predpisano.
Isto bi govoril kot zdaj. Samo da Golob bi to delal tako, da bi nad Janšo poslal Sovo in NPU, kar je druga pesem, in če bi kaj našli bi bilo prav da ga zaprejo. V bistvu, zakaj misliš da nihče od vseh levih v 30 letih ni prišel na to idejo, da bi nekaj pa vseeno našli pri Janši, če je tako pokvarjen?
Sej so našli, je bil tudi pravnomočno obsojen zarad tega. Izpuščen pa, ker je US vrnilo na prvostopenjsko in je zastaralo. US ga ni opralo krivde, reklo je samo, da je "preveč pomemben za demokracijo" in ni bilo za takega pomembnega človeka dovolj trdnih dokazov. Za nekega Jožeta iz Dupleka, bi blo pa več kot dovolj dokazov. Dvojna merila.
Don't f with me.
p1nky ::
Pri nas je en glavni problem, korupcija. Na obeh straneh. Sam da je jansa se tok bolj grozen v vsem ostalem.
Pa a nisi ti pisal, da je hrvaska boljsa? ker sigurno je standard tam slabsi
Pripravljena pa slo verjamem da ni, ze s hrano smo zelo slabo samooskrbni npr. Samo a ves, take zadeve niso vedno najbolj profitabilne, pa nikogar ne zanimajo, dokler ni prepozno. Desnih se najmanj, te domoljubi bi nas itak takoj prodali, kot si sam veckrat predlagal, zal.
Pripravljena pa slo verjamem da ni, ze s hrano smo zelo slabo samooskrbni npr. Samo a ves, take zadeve niso vedno najbolj profitabilne, pa nikogar ne zanimajo, dokler ni prepozno. Desnih se najmanj, te domoljubi bi nas itak takoj prodali, kot si sam veckrat predlagal, zal.
Goran10 ::
Svaka čast Golobu, da je sploh odprl temo vlade narodne enotnosti.
Čas je, da NSi, Resnica in Logar stopijo iz sence in si izpogajajo koalicijo, kjer bodo dejansko imeli težo. Če vstopijo v široko vlado brez radikalnih levih polov (kot je Levica pa navsezadnje tudi sd), dobijo zgodovinsko priložnost, da v program vrinejo bistveno več desnih, gospodarskih in razvojnih idej, kot bi jih sicer kdajkoli sanjali v opoziciji.
Čas je, da NSi, Resnica in Logar stopijo iz sence in si izpogajajo koalicijo, kjer bodo dejansko imeli težo. Če vstopijo v široko vlado brez radikalnih levih polov (kot je Levica pa navsezadnje tudi sd), dobijo zgodovinsko priložnost, da v program vrinejo bistveno več desnih, gospodarskih in razvojnih idej, kot bi jih sicer kdajkoli sanjali v opoziciji.
pujsekpepe ::
Pri nas je en glavni problem, korupcija. Na obeh straneh. Sam da je jansa se tok bolj grozen v vsem ostalem.
Ampak poglej svojo logiko oba pola sta u pizdi ti pa me vidis opcije aneksiranje avstrijcem.
In ja hrvatom gre bolje oz jom bo slo. Milanovic je gospod za nase klovne. Poglej kako govori in primerjajo t z Musarjevo. Mislim saj so vsi klovni sam Milankvic je pa res ena a.
Pa se tole o zzzsju;
https://www.facebook.com/share/1Jn3rNZC...
Ritke vas bodo pekle
Levica je naredila marsikaj dobrega, jaz si jo zelim v vladi.
Itak bo pa katastrofa na koncu po moje, men je slabo ko gledam vse skupaj
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
DeeJay ::
Ne vem sicer komu odgovarjaš, sam jest že mesece sam o korupciji pišem in da je to pri nam glavni problem na vseh straneh že 20 let.
Hrvaška je pa vsako leto boljša, ja. Tako po GDP per capita kot tudi po indexu korupcije. Oba trenda gresta lepo navzgor pri njih.
Don't f with me.
pujsekpepe ::
pujsekpepe je izjavil:
Ampak poglej svojo logiko oba pola sta u pizdi ti pa me vidis opcije aneksiranje avstrijcem.
In ja hrvatom gre bolje oz jom bo slo. Milanovic je gospod za nase klovne. Poglej kako govori in primerjajo t z Musarjevo. Mislim saj so vsi klovni sam Milankvic je pa res ena a.
Pa se tole o zzzsju;
https://www.facebook.com/share/1Jn3rNZC...
Ritke vas bodo pekle
A dej nehaj, saj hodis kdaj na hrvasko a ne?
Ja itak da nocem bit suznja, to je vasa domoljubna domena. Mi ostali bi pac radi uredili svojo drzavo, da bo dobra. Samo za to bi se morali bolj potruditi, samo ko imas enega janso na drugi strani, ki dela zbrko odkar obstaja, je to se malo tezje
Pa da se dodam, mislim, da ima jansa na vesti se kaj hujsega, kot le korupcijo. Poleg vsega ostalega. Ze to, da lahko podpiras njegov nivo, se lahko sam pri sebi vprasas, kje stojis...
Squirrel ::
Veleizdaja, definicija, če strnem: Dejanja, usmerjena proti državi, njeni suverenosti ali ustavni ureditvi. Lahko poguglaš.
A pravica do 10% je zapisana v ustavi, da so je prisluhi ogrozili?
Kaj točno od tega so prisluhi ogrozili?
demokratični proces. Te prisluhi so bli posneti že mesece nazaj, zakaj so bli izdani pred volitvami in ne takoj?
Jaz se ne strinjam da je to, tudi če je res, večji problem kot korupcija oblasti in vpliv na sodstvo.
Če si čist, te ne more nihče izsiljevat. Če si umazan, te pa lahko in tudi te, tudi če ne pride v javnost. In Golob je umazan.
Kaj bi govoril, če bi identični prisluhi prišli ven za janeza, katere bi naročil golob? Takrat bi blo pa verjetno, da je golob izdal državo, a ne?
Vsi bi mogl v zapor, janez za veleizdajo 30 let, vsi ostali pa za korupcijo kokr je zakonsko predpisano.
Isto bi govoril kot zdaj. Samo da Golob bi to delal tako, da bi nad Janšo poslal Sovo in NPU, kar je druga pesem, in če bi kaj našli bi bilo prav da ga zaprejo. V bistvu, zakaj misliš da nihče od vseh levih v 30 letih ni prišel na to idejo, da bi nekaj pa vseeno našli pri Janši, če je tako pokvarjen?
But 10%!!! Pri tvojem Janezu niso našli nikol ničesar ker je čist kot solza. Pa ker ima premajhen nabiralnik. Tam ena, ki sicer niti nekaj ne pozna Zokija, razlaga o desetih procentih, ampkak saj pol foruma tu je o tem razlagalo že prej, pa da je lopov, pa to. Pa tip še vedno hodi na prostosti.
Saj, kar se mene tiče, sta lopova oba. Samo zblojenci, verniki, fanatiki tega ne razumete. Ker Janez je pa ja nedolžen! Fuck no, a ste lahk še bolj zašli v lajfu?
pujsekpepe je izjavil:
Lepo te prosim no. Levica mora prva vn iz parlamenta.
Ne bom se kregala s tabo da ne zasmetiva temr.
Pac stojiva na nasprotnih bregovih
driftwood ::
@pujsekpepe
Sem ze prej napisala, pa je bilo brisano ker je bil odgocor na brisano objavo, ampak si ga prebral
Nikoli nisem delala v js
Zakaj se delas, kot da tega nisi prebral, pa ceprav je bilo potem brisano, ali si pozabil?
Kaj ti je pa vsec? Lahko zacnes ze v davni preteklosti, pri aferi depala vas in podobno naprej
Sem ze prej napisala, pa je bilo brisano ker je bil odgocor na brisano objavo, ampak si ga prebral
Nikoli nisem delala v js
Zakaj se delas, kot da tega nisi prebral, pa ceprav je bilo potem brisano, ali si pozabil?
Meni pa je Janša všeč, upam, da bo še kdaj v vladi.
Kaj ti je pa vsec? Lahko zacnes ze v davni preteklosti, pri aferi depala vas in podobno naprej
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
pujsekpepe je izjavil:
Lepo te prosim no. Levica mora prva vn iz parlamenta.
Upam da ne. Ker je v tem norem svetu, polnem sovraštva, sebičnosti, izključevanja in nestrpnosti povsem legitimna opcija, ki na ponovljenih volitvah, če do njih pride, dobi moj glas, ki je tokrat šel piratom.
fur80 ::
harmonkar9 je izjavil:
Tuja sila
Ne tuja sila, ampak morda tuja firma. Ni skušala vplivat na volitve, ampak na tožbo izraela in razkritje korupcije.
+1. Tuja sila so tisti, ki 8. marec financirajo. Ti domnevni prisluškovalci niso sila, ampak samo nedolžna firma iz Izraela, ki deluje na prostem trku in s katerimi se Gospod Janša zasebno pozna, ne poslovno-obveščevalno.
Od kdaj pa ima ena Nika Kovač pravico vohunit za vohuni in imeti o tem konference. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
@pujsekpepe
Nikoli nisem delala v js
In kaj je bilo narobe pri depali vasi?
@pujsekpepe
Nikoli nisem delala v js
To je resno vprasanje? Pojdi beri
Pa se marsikej naprej in nazaj, meni se ne da vsega ker je prevec. Niti ni potrebno vsega da dobis dober vtis, s kom imas opravka

D3m ::
pujsekpepe je izjavil:
Problem telik ekstremnih desničarjev tuki je, da če govoriš čez svetega janeza, si takoj za vse: jankoviča, holobka, kučana in ostale prisklednike. U resnici so pa oni edini, ki opravičujejo kriminal svojega janeza. Zapret bi mogl pa vse.
Sam pol neb smel met svoje drzave. Ker lovke so povsod.
A se strinjas z idejo da se razpusti celotna vlada, odstavi cse funkcionarje vse ljudi iz javnega sektorja - vodilne v policiji, zdrastvu in se da notr ljudi iz drugih drzav ki bi te funkcije prevzel?
Kaj pravis na ta predlog?
Dobra ideja.
|HP EliteBook|R7 8840U|
harmonkar9 je izjavil:
Tuja sila
Ne tuja sila, ampak morda tuja firma. Ni skušala vplivat na volitve, ampak na tožbo izraela in razkritje korupcije.
+1. Tuja sila so tisti, ki 8. marec financirajo. Ti domnevni prisluškovalci niso sila, ampak samo nedolžna firma iz Izraela, ki deluje na prostem trku in s katerimi se Gospod Janša zasebno pozna, ne poslovno-obveščevalno.
Od kdaj pa ima ena Nika Kovač pravico vohunit za vohuni iz imeti o tem konference. :)
Kar se mene tiče, če imaš kaj pametnega za povedati, pa če te bo kdo poslušal, lahko povabiš novinarje in imaš konferenco tudi ti, en fur80. Ali pa ti je kdo odrekel to pravico? :)
@pujsekpepe
Nikoli nisem delala v js
To je resno vprasanje? Pojdi beri
Pa se marsikej naprej in nazaj, meni se ne da vsega ker je prevec. Niti ni potrebno vsega da dobis dober vtis, s kom imas opravka
Tole je iskal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()
vse to kar ste našteli, je popolnoma normalno in se dogaja tudi na drugem političnem polu, pa tudi povsod drugod v tujini je normalno. ne vem, kaj vas moti.
Normalno??? Si si sploh prebral? Nisi? Si verjetno mlad, in so te prepricale lusne nove mlade sdsjevke, pa odlocni jansa?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
sraka1 ::
Debata je zelo neproduktivna.
A ni smisel govoriti o tem, kakšna bi lahko bila prihajajoča vlada?
A ni smisel govoriti o tem, kakšna bi lahko bila prihajajoča vlada?
aja, moti vas, ker nekje piše "janša" zraven.
kot na razstavi abstraktne umetnosti, kjer je packa, pa piše zraven "to je slika keksa", pa zraven je spet packa pa piše zraven "to je slika mačke", pa pride pes mimo, pa začne lajat na tisto packo kjer piše "mačka".
pejte spat nekam.
kot na razstavi abstraktne umetnosti, kjer je packa, pa piše zraven "to je slika keksa", pa zraven je spet packa pa piše zraven "to je slika mačke", pa pride pes mimo, pa začne lajat na tisto packo kjer piše "mačka".
pejte spat nekam.
nejclp ::
pujsekpepe je izjavil:
Problem telik ekstremnih desničarjev tuki je, da če govoriš čez svetega janeza, si takoj za vse: jankoviča, holobka, kučana in ostale prisklednike. U resnici so pa oni edini, ki opravičujejo kriminal svojega janeza. Zapret bi mogl pa vse.
Sam pol neb smel met svoje drzave. Ker lovke so povsod.
A se strinjas z idejo da se razpusti celotna vlada, odstavi cse funkcionarje vse ljudi iz javnega sektorja - vodilne v policiji, zdrastvu in se da notr ljudi iz drugih drzav ki bi te funkcije prevzel?
Kaj pravis na ta predlog?
Dobra ideja.
Dobro vedet, da desnjakom dol visi za Slovenijo in komaj čakajo, da spet zlezejo v riti tujcem.
Mora bit nekaj fiziološkega. Levaki bi rekli patološkega.
pejte spat nekam.
Po mojem gre ljudem bolj na kurac brati v tej temi bedarije kot je "podpiraš korupcijo" ker nisi volil enega najbolj skorumpiranih politikov zadnjih 30 let.
Pejte spat nekam.
Utk ::
A ti ne zaznaš, v kakšne antinomije se zapletaš? Po eni strani trdiš, da tuja sila nima nič s tem, po drugi strani pa, da Izrael izsiljuje Goloba.
Haha. "Tuje sile" stalno delujejo na ozemlju Slovenije. Pa tudi Italije, Avstrije, povsod. Vi trdite, da je za tem Janša. Kar nasprotuje temu da bi Izreael zsiljeval Goloba. Tako da dokler kdo ne dokaže nasprotno, sta obe varianti možni. S tem da ena bi bila logična, druga, da je za tem Janša, pa ne preveč, ker so se prisluhi nehali.
Tisti drugi, samo zvočni, se pa itak ve da jih je naročil direktor DARSa, morda celo z blagoslovom samega Goloba. O teh se pa sploh ne govori, čeprav so skoraj enako obremenilni, in definitivno niso delo Izraela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

Normalno??? Si si sploh prebral? Nisi? Si verjetno mlad, in so te prepricale lusne nove mlade sdsjevke, pa odlocni jansa?
Sem prebral.
Kaj te moti Janša pri Depali Vasi?
|HP EliteBook|R7 8840U|
pejte spat nekam.
Po mojem gre ljudem bolj na kurac brati v tej temi bedarije kot je "podpiraš korupcijo" ker nisi volil enega najbolj skorumpiranih politikov zadnjih 30 let.
Pejte spat nekam.
Ne podpiraš korupcije, če ne voliš Janše, definitivno jo pa podpiraš če voliš kogarkoli iz trenutne vlade. Še Levica je vsaj gledala stran.
harmonkar9 ::
S tem da ena bi bila logična, druga, da je za tem Janša, pa ne preveč, ker so se prisluhi nehali.
Mi domoljubi vemo, da je posnetkov še več in niso že lansirali vseh pred volitvami. Vemo tudi, da Izraelci nimajo razloga, da bi želeli Gospoda Janšo na oblasti. Ampak z Izraelci nimamo pa nič, Gospod Janša pa tudi ne, enostavno ne bi bilo logično.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
pejte spat nekam.
Pejte spat nekam.
Ne podpiraš korupcije, če ne voliš Janše, definitivno jo pa podpiraš če voliš kogarkoli iz trenutne vlade. Še Levica je vsaj gledala stran.
Volil sem Pirate. Bom pa, če pride do ponovnih volitev, iz razlogov, ki sem jih že omenil (v citatu spodaj) tokrat moj glas namenil Levici.
Upam da ne. Ker je v tem norem svetu, polnem sovraštva, sebičnosti, izključevanja in nestrpnosti povsem legitimna opcija, ki na ponovljenih volitvah, če do njih pride, dobi moj glas, ki je tokrat šel piratom.
Da jih je več sem slišal od I8M, tako da to je sigurno res.
Ni pa res, kar pravi I8M, da je Gospod Janša vpleten. Nismo mi domoljubi krivi, da je samo pol informacij I8M točnih in opere Gospoda Janšo, druga polovica pa neumnosti. To vsak pravi domoljub takoj vidi, kateri del drži, kateri pa ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Btw, glede na to kako se I8M hvali kako je financiran iz tujine in je vzganjal propagando na polno, to ni veleizdaja, vpliv iz tujine in podobno?
Btw, glede na to kako se I8M hvali kako je financiran iz tujine in je vzganjal propagando na polno, to ni veleizdaja, vpliv iz tujine in podobno?
I8M financirajo tuje sile, da izvajajo veleizdajo, to smo že ugotovili. Prav tako kot to, da Black Cube ni tuja sila (ampak SAMO FIRMA!) in da Gospod Janša nima nič z Izraelom.
A ti ne zaznaš, v kakšne antinomije se zapletaš? Po eni strani trdiš, da tuja sila nima nič s tem, po drugi strani pa, da Izrael izsiljuje Goloba.
Haha. "Tuje sile" stalno delujejo na ozemlju Slovenije. Pa tudi Italije, Avstrije, povsod. Vi trdite, da je za tem Janša. Kar nasprotuje temu da bi Izreael zsiljeval Goloba. Tako da dokler kdo ne dokaže nasprotno, sta obe varianti možni. S tem da ena bi bila logična, druga, da je za tem Janša, pa ne preveč, ker so se prisluhi nehali.
Tisti drugi, samo zvočni, se pa itak ve da jih je naročil direktor DARSa, morda celo z blagoslovom samega Goloba. O teh se pa sploh ne govori, čeprav so skoraj enako obremenilni, in definitivno niso delo Izraela.
S tem se ukvarjajo pristojne inštitucije. Glede na navedbe SOVe, so imeli predstavniki BlackCube daljši postanek na Trstenjakovi. Da je za tem Janša ne nasprotuje temu, da bi Izrael izsiljeval Goloba, niti to ni potrjeno, to trdite vi, da Izrael izsiljuje Goloba. Kako to, da so se objave nehale, dokazuje, da Janša nima nič s tem?
Tuja sila se je vmešala v demokratične volitve, tisti, ki je to naročil, ali ji asistiral je veleizdajalec. Tudi, če Janša ne bi imel nič s tem, rekel je, da bi tej tuji sili postavil spomenik, to je pa dejstvo. Pol je samo izdajalec?
harmonkar9 je izjavil:
I8M financirajo tuje sile, da izvajajo veleizdajo, to smo že ugotovili. Prav tako kot to, da Black Cube ni tuja sila (ampak SAMO FIRMA!) in da Gospod Janša nima nič z Izraelom.
Je pa res da I8M ni razkrival korupcije oblasti. Tako da očitno ravno ta del pretehta, da stvar postane veleizdaja. Če delaš samo propagando z lažmi, še ni dovolj, resnica o korupciji, to je pa crosssing the line.
Da je to izdajalstvo trdite vi. To ne pomeni da je res.
Definicija veleizdaje je znana.
Je, samo ne tebi.
Goloba, niti to ni potrjeno, to trdite vi, da Izrael izsiljuje Goloba.
Vprašaj Fajonko.
Zgodovina sprememb…
Ja, seveda, če se hvališ, da si kot nevladna organizacija financiran iz tujine in ne s strani proračuna, je to gotovo veleizdaja.
Veleizdaja ni samo, če nas zaradi lastne koristi povoziti politično opozicijo, prodaš Izraelcem, pa se s tem ne hvališ. To je pravzaprav človekoljubno dejanje.
Ker nas domoljube, vključno s harmonkarjem zgoraj, ne zanima, kdo je lopov pa kdo nas prodaja tujim službam, dokler se zjebe one druge.
Veleizdaja ni samo, če nas zaradi lastne koristi povoziti politično opozicijo, prodaš Izraelcem, pa se s tem ne hvališ. To je pravzaprav človekoljubno dejanje.
Ker nas domoljube, vključno s harmonkarjem zgoraj, ne zanima, kdo je lopov pa kdo nas prodaja tujim službam, dokler se zjebe one druge.
Ti jo daj, sej ti nekaj trdiš.
Saj je povedal. Pa se ni niti zmotil. A ti ga citiram?
"S tem se ukvarjajo pristojne inštitucije. Glede na navedbe SOVe, so imeli predstavniki BlackCube daljši postanek na Trstenjakovi. Da je za tem Janša ne nasprotuje temu, da bi Izrael izsiljeval Goloba, niti to ni potrjeno, to trdite vi, da Izrael izsiljuje Goloba. Kako to, da so se objave nehale, dokazuje, da Janša nima nič s tem?
Tuja sila se je vmešala v demokratične volitve, tisti, ki je to naročil, ali ji asistiral je veleizdajalec."
Ti jo daj, sej ti nekaj trdiš.
Saj je povedal. Pa se ni niti zmotil. A ti ga citiram?
"S tem se ukvarjajo pristojne inštitucije. Glede na navedbe SOVe, so imeli predstavniki BlackCube daljši postanek na Trstenjakovi. Da je za tem Janša ne nasprotuje temu, da bi Izrael izsiljeval Goloba, niti to ni potrjeno, to trdite vi, da Izrael izsiljuje Goloba. Kako to, da so se objave nehale, dokazuje, da Janša nima nič s tem?
Tuja sila se je vmešala v demokratične volitve, tisti, ki je to naročil, ali ji asistiral je veleizdajalec."
Če s tujo pomočjo razkrivaš korupcijo to po nobeni definiciji ni izdaja, veleizdaja niti nobeno drugo kaznivo dejanje.
S tem se ukvarjajo pristojne inštitucije.
Ne pa se ne.
Aja, pol maš veze na policiji, tožilstvu in SOvi, mal več povej.
Prvič, Sova tu nima kaj delat, ker gre za slovenske državljane.
Drugič, npu vodi človek, ki je dovolil pranje iranskih milijard. Kdo mu lahko zaupa?
Če bi delali hišne preiskave pri vpletenih bi to sigurno vedeli.
Je pa res da I8M ni razkrival korupcije oblasti. Tako da očitno ravno ta del pretehta, da stvar postane veleizdaja. Če delaš samo propagando z lažmi, še ni dovolj, resnica o korupcijo, to je pa crosssing the line.
Žal levaki mislijo, da je Gospod Janša bivša oblast, potencialna prihodnja oblast, celo skorumpiran, in zato ga v imenu razkrivanja zasledujejo in nadzirajo.

Sem prebral.
Kaj te moti Janša pri Depali Vasi?
Driftwood, z napačnim računom si odgovoril. Jeba.
Kakšen Drift?
Mene zanima kaj ga moti.
|HP EliteBook|R7 8840U|
lol. Svašta. No, to pa je pravi vernik.
To je dejstvo. Če se motim, pa naj to nekdo dokaže na sodišču.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26089 (24350) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157987 (99218) | T440 |