» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
20 / 21
»»

harmonkar9 ::

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Nej povejo tisti tukaj k so volil SDS, če to drži

Če ne drugo vemo kdo je to res vztrajno lepil na forum. Se je pa slabo postaralo, ko so prišli ven novi podatki, kjer ima svoboda največjo podporo pri osnovnošolsko izobraženih, tako da... Sam se odloči, kam spadaš.

novi podatki?

Parsifal kot objektivna domoljubna anketarska hiša ima drugačne podatke, približno obratne od nesposobne Mediane.

Zgodovina sprememb…

Hypathia ::

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Ne bluzi, manjšinci nikoli ne določajo mandatarja.

že najmanj 2x so ga :D
vem za Drnovška in enkrat Janšo

Zadnjikrat pred 30 leti za Drnovška, potem pa se je oblikovala tradicija, da manjšinci ne prispevajo odločilnih glasov za mandatarje.

No dej mi nek kredibilen link do te "tradicije".
Drugač pa mi ne bluzimo, ti ne znaš mal dejstev preverjat.

Ne, ti daj podatek kateri mandatar je bil izvoljen s 46 in/ali 45 glasom manjšincev.

DeeJay ::

EU_zamašek- je izjavil:

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.
Koji k... ima izobrazba z vsem tem?

ogromno. Človek, ki ni sposoben narest srednje šole ti že v osnovi pove, da ima manjši IQ od povprečja in je lažje vodljiv.

Bla bla. Ali pa ne j... žive sile in mu je šolanje zguba časa.
Poglej Krambergerja recimo, so ga pa šolani družno "nevtralizirali".

Sicer je to brezpredmetno. Glasovi štejejo enako. Razen če hočeš uvesti "meritokracijo z utežmi". Recimo tudi na podlagi plačanih davkov, pojavljajo se tudi neke pol-evgenične ideje o omejitvi volilne pravice starejšim.

Vseeno tega nočeš, ali pač?

men je vseen kdo voli, vsak državljan ima seveda pravico.
želim si, da bi več mladih opravilo vsaj srednjo šolo in si s tem pridobili kritično mišlenje.
Pa seveda meja za poslanca bi mogla bit vsaj srednja šola ter nekaznovanost.
Don't f with me.

nejclp ::

delavec44 je izjavil:

A sedaj spet Mediani verjamemo? Daj se no bolj potrudi.

Jasno, Mediani lahko verjamemo zgolj občasno. Recimo, ko podatki kažejo, da so mladi volili SDS, potem Mediani verjamemo. Če pa pokažejo, da SDS volijo manj izobraženi, potem Mediani ne verjamemo.

pujsekpepe ::

Kaj ima sola in faks veze s cimerkol. Ta sistem dejansko mece vn invalide ko pridejo vn s faksa.

Nikola Tesla ni imel sole sam za primer.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Jaz verjamem sursu. Da so decembra 25 nižje plače kot decembra 24. Kljub obvezni božičnici za skoraj polovico zaposlenih, ki je prej niso dobili.

In ja, to bom ponavljal do onemoglosti, enako kot nekateri ponavljajo o izobrazbi in domoljubju.

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Zadnjikrat pred 30 leti za Drnovška, potem pa se je oblikovala tradicija, da manjšinci ne prispevajo odločilnih glasov za mandatarje.

Ne, ti daj podatek kateri mandatar je bil izvoljen s 46 in/ali 45 glasom manjšincev.

Drnovšku sta dala takrat podporo ko je imel 45, potem je pa še Pučko prestopil in je imel 48.
Don't f with me.

EU_zamašek- ::

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

ogromno. Človek, ki ni sposoben narest srednje šole ti že v osnovi pove, da ima manjši IQ od povprečja in je lažje vodljiv.

Sicer je to brezpredmetno. Glasovi štejejo enako. Razen če hočeš uvesti "meritokracijo z utežmi". Recimo tudi na podlagi plačanih davkov, pojavljajo se tudi neke pol-evgenične ideje o omejitvi volilne pravice starejšim.

želim si, da bi več mladih opravilo vsaj srednjo šolo in si s tem pridobili kritično mišlenje.

Torej Krambenger po tvoje ne bi mogel biti poslanec. Lepo. Čeprav je obogatel z inovatorstvom.

fur80 ::

pujsekpepe je izjavil:

Kaj ima sola in faks veze s cimerkol. Ta sistem dejansko mece vn invalide ko pridejo vn s faksa.

Nikola Tesla ni imel sole sam za primer.

Koga bi podpiral Nikola Tesla, električarja Goloba ali FDV vojaka Janšo?

kriptobog ::

Visoka izobrazba še ne pomeni, da si tudi uspešen. Za večino poklicev je tista diploma lih za rit obrisat. Koliko v macu jih ima diplomo? Pa še to jih indijci zdaj izpodrivajo. Pa drugje na nižje kvalificiranih delovnih mestih. Marsikateri kmet ima več pik v glavi, kot pa kak inženirček na papirju

kriptobog je izjavil:

Visoka izobrazba še ne pomeni, da si tudi uspešen. Za večino poklicev je tista diploma lih za rit obrisat. Koliko v macu jih ima diplomo? Pa še to jih indijci zdaj izpodrivajo. Pa drugje na nižje kvalificiranih delovnih mestih. Marsikateri kmet ima več pik v glavi, kot pa kak inženirček na papirju

Sam kolikor vidim indijci imajo tehnicne fakse in ne hodijo na burek fakse tko kot v sloveniji.
Ko jim familija placa faks morajo pa garat ko psi da pomagajo familiji

Zgodovina sprememb…

Drnovšku sta dala takrat podporo ko je imel 45, potem je pa še Pučko prestopil in je imel 48.

Za Drnovška bi tistih osnovnih 45 dalo roko v ogenj. Goloba bi 43 od teh teh morebitnih 46 prodalo za kepico sladoleda.

fur80 ::

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Za Bajuka vem, da je mel minimalca, če pa sta odločala tudi manjšinca, pa nisem 100%.

Utk je izjavil:

Za Drnovška bi tistih osnovnih 45 dalo roko v ogenj. Goloba bi 43 od teh teh morebitnih 46 prodalo za kepico sladoleda.

Golob je sam lutka tko kot kresalova rop bratuskova vse isti gnoj

EU_zamašek- je izjavil:

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

Torej Krambenger po tvoje ne bi mogel biti poslanec. Lepo. Čeprav je obogatel z inovatorstvom.

Ne morš primerjat 75 let nazaj z danes, ko je dostop do šolstva mnogo lažji kot prej in to ne bi smel bit izgovor.
Don't f with me.

Ne tez. To kar danes solstvo programira so motoricni in intelektualni invalidi.

Zgodovina sprememb…

kzzzz ::

Zato pa izobrazba korelira s prihodkom in srečo, a ne?

ja pol pa pejmo v Novo mesto po rome in jih dejmo namest poslancev, če je bit brez šole tolk bolj inteligenten.
Al dejmo pa kr AI, pa smo rešl težavo.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

Utk je izjavil:

Jaz verjamem sursu. Da so decembra 25 nižje plače kot decembra 24. Kljub obvezni božičnici za skoraj polovico zaposlenih, ki je prej niso dobili.

In ja, to bom ponavljal do onemoglosti, enako kot nekateri ponavljajo o izobrazbi in domoljubju.

Pravi domoljubi smo v dilemi, ali verjeti SURSu, to ima pernati pod kontrolo. Tudi ne verjamem, da je pernati naredil nekaj dobrega za uspešne domoljubne podjetnike. Vsaka plača (minimalna, povprečna, nima veze) je za uspešnega domoljubnega podjetnika strošek, ki znižuje dobiček.

DeeJay je izjavil:

ja pol pa pejmo v Novo mesto po rome in jih dejmo namest poslancev, če je bit brez šole tolk bolj inteligenten.

Sem takoj za. Obedve opciji sta boljsi kot met goloba.

kzzzz je izjavil:

Kako ze? Vodovodar in elektricar peleta skor vse druzboslovce scat pa tud marsikaterga inzinirja.

Zgodovina sprememb…

DeeJay je izjavil:

To je blo leta 1996, 30 let nazaj, povej za kakšen primer kasneje.

pujsekpepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Kako ze? Vodovodar in elektricar peleta skor vse druzboslovce scat pa tud marsikaterga inzinirja.

A ti veš kaj je to povprečje? Ne me jebat da taki retardi znajo uporabljat računalnik. A če neki ni 100%, potem ni korelacije? Dej najdi mi še en primer no, da ti bo ekstra pršlo. Fix Resnica voter ...

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Poleg Drnovška je bil še Bajuk, ki je dobil 44+2
Kje je tist link o "tradiciji" o kateri praviš?

pujsekpepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Vodovodar ali električar oba potrebujeta narejeno srednjo šolo.
Ne vem zakaj se zatikate v faks, o tem sploh ne govorim. Govorim o srednji šoli.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

kzzzz je izjavil:

A ti veš kaj je to povprečje? Ne me jebat da taki retardi znajo uporabljat računalnik. A če neki ni 100%, potem ni korelacije? Dej najdi mi še en primer no, da ti bo ekstra pršlo. Fix Resnica voter ...

Ti si verjetno nek milenijc ki so mu tumpal da je faks in sola vse zdj pa misl da je s papirjem boga za jajca prjev

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Kje je tist link o "tradiciji" o kateri praviš?

Tradicija se resetira po 10 letih, zato stari primeri ne veljajo.

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Ti si verjetno nek milenijc ki so mu tumpal da je faks in sola vse zdj pa misl da je s papirjem boga za jajca prjev

Lej, sej lahko mi najdeš kakršnekoli reprezentativne podatke, ki pravijo nasprotno. Do takrat mi pa spizdi po čike, zguba

Kaj bi ti fdvjcek rad povedal:

UK (very strong example)
Electricians: ~GBP39,039 median salary
Plumbers: ~GBP33,285
Graduates (typical): ~GBP27,500 (early career)
? That's a ~GBP11,500 gap in favor of electricians.
US / global averages
Electricians: ~$61k-$62k median
Plumbers: ~$60k
Many graduates (early career): $40k-$55k

Pa mors upostevat da oni ze nekaj casa delajo medtem ko se studentje svaljkajo po faksi do 25 leta v sloveniji tud do 30. Ogromno jih pride pol na socialca

Zgodovina sprememb…

Dizel za 17 centov gor, Han je govoril o 11.
Ampak ok, kdo pa še šteje vse laži.

pujsekpepe je izjavil:

UK (very strong example)
US / global averages

In tipo mi nalima nek nesourcan AI slop, kaj pa pričakovat od braindead luzrja. Vpraši chatgpt še, če obstaja pozitivna korelacija med izobrazbo in plačo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kzzzz ()

Daniel ::

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Če ne drugo vemo kdo je to res vztrajno lepil na forum. Se je pa slabo postaralo, ko so prišli ven novi podatki, kjer ima svoboda največjo podporo pri osnovnošolsko izobraženih, tako da... Sam se odloči, kam spadaš.

novi podatki?

Potrudi se, meni se danes res več ne da s troli.

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

UK (very strong example)
US / global averages

In tipo mi nalima nek nesourcan AI slop, kaj pa pričakovat od braindead luzrja. Vpraši chatgpt še, če obstaja pozitivna korelacija med izobrazbo in plačo.

Joj oprosti milenijcek ker so se casi spremenil in ljudje kapirajo da papir vse prenese
Valda da obstaja sam za vodovododarja al pa keramicarja se lahko vsak priuci ki zna vsaj hodt

Zgodovina sprememb…

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

UK (very strong example)
US / global averages

Joja oprosti milenijcek ker so se casi spremenil in ljudje kapirajo da papir vse prenese
Valda da obstaja sam za vodovododarja al pa keramika se lahko vsak priuci ki zna vsaj hodt

Hvala, da si dokazal, da si nepismen. Jaz ti pravim, da je pozitivna korelacija med izobrazbo in plačo, ti pa meni o outlierjih. Dej še kako reči, vsak tvoj post je nov self-report tvojega arktičnega IQ-ja.

kzzzz je izjavil:

Kjer imaš v JS nastavljen sistem, da si plačan po izobrazbi, tudi če si v realnosti totalno nasposobno teslo vsekakor. Če bi bil plačan po učinku na drugi strani... in to ne tako da bi si med sabo delili ocene.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

novi podatki?

Levakarski troli žal lažejo, da novi podatki Mediane o izobrazbi kažejo približno isto kot podatki Mediane izpred 4 let. Poleg tega je pa Mediana spet dokazala, da tolče čisto mimo.

FireSnake ::

Utk je izjavil:

Premalo!
3€ bi moralo it gor po litru.
Rajo do gat slečt!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

DeeJay je izjavil:

Lažeš kot pes teče, manjšinca nista podprla Bajuka.

MARIA POZSONEC: Spoštovani poslanke, spoštovani poslanci, spoštovani gospod mandatar,gospod Bajuk. Kar je gospod Bajuk ponudil kot mandatar narodnosti, ni malo. Bi lahko rekla, da je zelo pozitivna narodnostna politika, kjer ni recipročnosti. To sem opazila, od zadnjega nastopa se je spremenilo, zato se mu zahvaljujem.
Bi pa povedala, da se ne bojim tudi nestrpnosti strank, ki ga predlagajo, in zato ne želim, da je zdaj interes narodnosti predstavljen kot vzrok za neizvolitev gospoda mandatarja. To ne bi bilo higienično proti narodnosti. Tudi povem to, da se ne bojim odločitev v prihodnosti glede ustavne spremembe, da bi spremenili zastopstvo narodnosti v državnem zboru oziroma jo onemogočili. Ne, tega ne bo, ker verjamem v demokratičnost v Sloveniji, ker ne bo izvolila takšen državni zbor, kjer bi lahko našli 60 glasov proti narodnostnim pravicam. Slabo uslugo delajo narodnosti tudi tisti, ki pravijo, da zaradi strahu za narodnostne pravice ne podpirajo izvolitev gospoda Bajuka za mandatarja. To ni potrebno. Tudi je odveč skrb za obranitev narodnostnih poslancev. Tu sva midva in sva sposobna obraniti naše interese in interese narodnosti. Če nisva tega sposobna, potem nimava kaj iskati tu.
Na koncu bi jaz citirala enega od zadnjih stavkov gospoda Bajuka. Tale stavek se mi zdi zelo pomemben in zelo podpiram to. Pravi, da ne glede na izid volitev, da bo delal za dobrobit Slovenije. Prepričana sem, da bo takrat mnogo prilike za sodelovanje z narodnostjo in da bo tudi imel možnost, da pokaže dobronamernost. Menim, da če je ta državni zbor rušil vlado, so zdaj na potezi volivci. Oni naj razdelijo karte in izvolijo legitimno vlado. To je najbolj demokratično in tudi najbolj pravično. Zato ne bom podprla začasne vlade. To ni proti gospodu Bajuku, ampak sem prepričana, da so zdaj na vrsti volivci. Naj oni razdelijo ponovno karte.

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

UK (very strong example)
US / global averages

Joja oprosti milenijcek ker so se casi spremenil in ljudje kapirajo da papir vse prenese
Valda da obstaja sam za vodovododarja al pa keramika se lahko vsak priuci ki zna vsaj hodt

Hvala, da si dokazal, da si nepismen. Jaz ti pravim, da je pozitivna korelacija med izobrazbo in plačo, ti pa meni o outlierjih. Dej še kako reči, vsak tvoj post je nov self-report tvojega arktičnega IQ-ja.

Ah dej no trolcek izobrazbo obesat na veliki zvon je pase.
Sej podatki tud kazejo da slovenija ni koruptivna sam ti podatki so hudo zavajujoci ker sodisca niso operatvna. Pac levaski podpornik ki mu ni pomoci

Daniel je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Kjer imaš v JS nastavljen sistem, da si plačan po izobrazbi, tudi če si v realnosti totalno nasposobno teslo vsekakor. Če bi bil plačan po učinku na drugi strani... in to ne tako da bi si med sabo delili ocene.

Lahko pogledaš tudi izključno podatke za privat sektor. Ali pa v druge države, recimo Amerika.

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

Premalo!
3€ bi moralo it gor po litru.
Rajo do gat slečt!

Se pride, zato sem vam pa stevota gor prpelov

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

novi podatki?

Levakarski troli žal lažejo, da novi podatki Mediane o izobrazbi kažejo približno isto kot podatki Mediane izpred 4 let. Poleg tega je pa Mediana spet dokazala, da tolče čisto mimo.

Kot sem dejal, res se mi ne da iskati sploh pa ne za naše hišne trole. Bilo je objavljeno par dni nazaj, poiščita si. Kot zmeraj je razultat odvisen od naročnika, sama sta najboljši dokaz za to.

Si kar mislim kakšni intelektualni presežki volijo gospoda 10 procentnega.
Pa za Goloba tudi.

Tisti, ki ne razumejo niti osnovne polomljene angleščine na posnetkih...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Daniel je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

novi podatki?

Kot sem dejal, res se mi ne da iskati sploh pa ne za naše hišne trole. Bilo je objavljeno par dni nazaj, poiščita si. Kot zmeraj je razultat odvisen od naročnika, sama sta najboljši dokaz za to.

Pusti levake, oni nikoli ne bodo verjeli podatkom objektivno natančnega Parsifala (tako da brezveze, da jim jih iščeš), ki je napovedal opazno zmago Gospoda Janše, oni bodo raje verjeli podkupljeni Mediani, ki tolče mimo in obenem laže, da smo domoljubi manj intelegentni in izobraženi.

Zgodovina sprememb…

kzzzz je izjavil:

Daniel je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Lahko pogledaš tudi izključno podatke za privat sektor. Ali pa v druge države, recimo Amerika.

Kot sem dejal, ne da se mi. Mi je pa jasno, da je nekdo, ki gre za 8 ur na šiht kjer ga je praktično nemogoče odpustiti če naredi kaj ali ne, si med sabo podeljuje ocene kvalitete dela, država pa ti obljubi božičnico, regres, povišek plače + še vsaj 2 poviška v prihodnosti, verjetno nekoliko srečnejši, kot tisti, ki hodi za minimalca v gospodarstvo, kjer mu večje plače zaradi nižje produktivnosti sektorja ne morejo dati, obenem pa se mu višajo davki na plačo s katerimi se potem delno pokriva tudi tistega "srečnejšega", pa še firma mora dati zmeraj več stran, da plača "kvaliteto storitev JS", obenem pa lahko kadarkoli ostane brez šihta.

Kot rečeno. Poglej v države, ki imajo drugačen odnos do privatnega sektorja ala Ameriko. Opazil boš pozitivno korelacijo med izobrazbo in plačo.

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

novi podatki?

Pusti levake, oni nikoli ne bodo verjeli podatkom objektivno natančnega Parsifala, ki je napovedal opazno zmago Gospoda Janše, oni bodo raje verjeli podkupljeni Mediani, ki tolče mimo in obenem laže, da smo domoljubi manj intelegentni in izobraženi.

A lahko prosim izvedeš tisti logoff, kot si ga nekaj minut pred volilnim molkom in je bil pozneje pobrisan? Hvala.

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Lažeš kot pes teče, manjšinca nista podprla Bajuka.

MARIA POZSONEC: Spoštovani poslanke, spoštovani poslanci, spoštovani gospod mandatar,gospod Bajuk. Kar je gospod Bajuk ponudil kot mandatar narodnosti, ni malo. Bi lahko rekla, da je zelo pozitivna narodnostna politika, kjer ni recipročnosti. To sem opazila, od zadnjega nastopa se je spremenilo, zato se mu zahvaljujem.
Bi pa povedala, da se ne bojim tudi nestrpnosti strank, ki ga predlagajo, in zato ne želim, da je zdaj interes narodnosti predstavljen kot vzrok za neizvolitev gospoda mandatarja. To ne bi bilo higienično proti narodnosti. Tudi povem to, da se ne bojim odločitev v prihodnosti glede ustavne spremembe, da bi spremenili zastopstvo narodnosti v državnem zboru oziroma jo onemogočili. Ne, tega ne bo, ker verjamem v demokratičnost v Sloveniji, ker ne bo izvolila takšen državni zbor, kjer bi lahko našli 60 glasov proti narodnostnim pravicam. Slabo uslugo delajo narodnosti tudi tisti, ki pravijo, da zaradi strahu za narodnostne pravice ne podpirajo izvolitev gospoda Bajuka za mandatarja. To ni potrebno. Tudi je odveč skrb za obranitev narodnostnih poslancev. Tu sva midva in sva sposobna obraniti naše interese in interese narodnosti. Če nisva tega sposobna, potem nimava kaj iskati tu.
Na koncu bi jaz citirala enega od zadnjih stavkov gospoda Bajuka. Tale stavek se mi zdi zelo pomemben in zelo podpiram to. Pravi, da ne glede na izid volitev, da bo delal za dobrobit Slovenije. Prepričana sem, da bo takrat mnogo prilike za sodelovanje z narodnostjo in da bo tudi imel možnost, da pokaže dobronamernost. Menim, da če je ta državni zbor rušil vlado, so zdaj na potezi volivci. Oni naj razdelijo karte in izvolijo legitimno vlado. To je najbolj demokratično in tudi najbolj pravično. Zato ne bom podprla začasne vlade. To ni proti gospodu Bajuku, ampak sem prepričana, da so zdaj na vrsti volivci. Naj oni razdelijo ponovno karte.

kar je blo glasovanje tajno je večina takrat špekulirala, da sta manjkajoča glasova dala manjšinca, ker glede na vsa prejšnja glasovanja ni bilo druge možnosti, razen če je koga podkupil iz druge strani.
Sam vseen, kot vidiš glasova manjšincev štejeta tako kot glasovi ostalih in nima veze nobena tradicija.

Glede na to pomeni, da se nam letos lahko enostavno zgodi tretji krog, kot ga je imel Bajuk.
Don't f with me.

kzzzz je izjavil:

Kot rečeno. Poglej v države, ki imajo drugačen odnos do privatnega sektorja ala Ameriko. Opazil boš pozitivno korelacijo med izobrazbo in plačo.

A v ZDA tudi merijo učinkovitost tako, da si zaposleni med sabo podeljujejo ocene?

Eno je dobit 46 glasov, drugo pa potem "vladat".
Svoboda še sama svojim poslancem ne more zaupat, kaj šele komu drugemu.

Daniel je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

novi podatki?

Pusti levake, oni nikoli ne bodo verjeli podatkom objektivno natančnega Parsifala, ki je napovedal opazno zmago Gospoda Janše, oni bodo raje verjeli podkupljeni Mediani, ki tolče mimo in obenem laže, da smo domoljubi manj intelegentni in izobraženi.

A lahko prosim izvedeš tisti logoff, kot si ga nekaj minut pred volilnim molkom in je bil pozneje pobrisan? Hvala.

A vi levaki (ki se izdajate za domoljube in nas sramotite od znotraj) bi radi nam, pravim domoljubom, zdaj zapovedali še povolilni molk? Ne bo šlo.

Zgodovina sprememb…

Olajuwon ::

Hypathia je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Logar se je ravno tako znašel v neprijetnem položaju. Niti on niti Eva Irgl (oba stebra stranke) nista bila izvoljena na poslansko mesto. Da bi lahko Logar uveljavljal svojo politiko, lahko edino gre v vlado in od tam dobi neko politično funkcijo. Ne zdi se mi čisto nemogoče Svoboda+Demokrati.

Logar bo prišel v parlament po drugi poti ampak bo notri, Irglova bo kakšna svetovalka poslanske skupine... to je še najmanjši problem.

Možnih scenarijev je več, trenutno se mi zdi najbolj verjetno, da Holob kupi Stevota + enega manjšinca in gre s 46 glasovi k Musarci, nato pa vodi manjšinsko vlado, ki bo povsem impotentna ampak Holoba delo in politika itak ne zanimata, njemu je važno, da se s Tinco lahko še kakšno leto unterhaltata po svetu na državne stroške. Nato pa sledijo predčasne volitve in zmaga desne sredine.

Verjetno bo kupil kakšnega poslanca od demokratov. Tako, da verjetno bo fural vlado s 46 poslanci. To je po mojem najbolj realen scenarij. Sicer to bo zanjga nočna mora.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
««
20 / 21
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025825 (24086) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157743 (98974) T440

Več podobnih tem