» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
21 / 21
»
»»

no comment ::

Utk je izjavil:

Jaz verjamem sursu. Da so decembra 25 nižje plače kot decembra 24. Kljub obvezni božičnici za skoraj polovico zaposlenih, ki je prej niso dobili.

In ja, to bom ponavljal do onemoglosti, enako kot nekateri ponavljajo o izobrazbi in domoljubju.

Prosim, drži obljubo in ponavljaj do onemoglosti kako je obvezna božičnica praktično bankrotirala vsa privat podjetja (čeprav so v resnici uspeli zaposlenim nakazati še manj kot leto prej). Jaz se sicer strinjam, da je bila obvezna božičnica butasta solistična ideja Goloba, a cinizem podjetij, da se Golobu maščujejo s kaznovanjem zaposlenih, ni bistveno boljša ideja. Sicer pa, desničarji itak navijate za čim manjše plače...

Ne pa ponavljat zadnjih podatkov za januar 2026, ker te bo spravilo v slabo voljo, ko boš izvedel, da so jan26 plače v gospodarstvu za 7% višje od jan25. Sploh te bo pa prizadelo, da so v gospodarstvu zrasle bolj kot v JS.

harmonkar9 ::

no comment je izjavil:

ker te bo spravilo v slabo voljo, ko boš izvedel, da so jan26 plače v gospodarstvu za 7% višje od jan25.

Spet dokaz, da pernati uničuje uspešne domoljubne podjetnike z višjimi stroški dela, pravi domoljubi smo to vedeli! Utk (levak pod domoljubno krinko) se pa obrača po vetru kot ponavadi.

Zgodovina sprememb…

al1976 ::

Vsa v necem smo prvi v EU :)
https://www.bbc.com/news/articles/c77m4...

Zgodovina sprememb…

Žal so tudi laži v tem članku

The far-right Austrian politician Herbert Kickl, the leader of the Freedom Party, has been using his refuelling trips as political propaganda, posting a photo of a queue of Austrian-plated vehicles waiting to fill up at a Slovenian petrol station.

"Isn't this sad," he asked, "that we live in a country where it has become necessary for many to go abroad so that life is cheaper?"

Daniel ::

no comment je izjavil:

Utk je izjavil:

Jaz verjamem sursu. Da so decembra 25 nižje plače kot decembra 24. Kljub obvezni božičnici za skoraj polovico zaposlenih, ki je prej niso dobili.

In ja, to bom ponavljal do onemoglosti, enako kot nekateri ponavljajo o izobrazbi in domoljubju.

Prosim, drži obljubo in ponavljaj do onemoglosti kako je obvezna božičnica praktično bankrotirala vsa privat podjetja (čeprav so v resnici uspeli zaposlenim nakazati še manj kot leto prej). Jaz se sicer strinjam, da je bila obvezna božičnica butasta solistična ideja Goloba, a cinizem podjetij, da se Golobu maščujejo s kaznovanjem zaposlenih, ni bistveno boljša ideja. Sicer pa, desničarji itak navijate za čim manjše plače...

Ne pa ponavljat zadnjih podatkov za januar 2026, ker te bo spravilo v slabo voljo, ko boš izvedel, da so jan26 plače v gospodarstvu za 7% višje od jan25. Sploh te bo pa prizadelo, da so v gospodarstvu zrasle bolj kot v JS.

Javni sektor je s svojo produktivnostjo brez težav pokril popolnoma vse stroške božičnice. Kakšno pa je bilo JAN 26 povprečno razmerje plač med JS in gospodarstvom?

+1. Vse kar uspešni domoljubni podjetniki uspejo prihraniti na stroških dela, potem JS na silo pobere in razdeli med svoje fikuse. Tako ne bo šlo naprej!

pujsekpepe ::

Bo. Ker bo stevo vse porihtal

Daniel je izjavil:

Javni sektor je s svojo produktivnostjo brez težav pokril popolnoma vse stroške božičnice. Kakšno pa je bilo JAN 26 povprečno razmerje plač med JS in gospodarstvom?

Razmerje ni bilo ugodno za gospodarstvo. Na srečo še vedno bolj ugodno glede na izobrazbeno strukturo. V JS visoko izobražene ljudi plačujejo manj kot gospodarstvo.

endelin ::

Moje mnenje glede volitev (prvo in zadnje).

Volitve so bile svobodne. Niso bile pa poštene.

Prejšnji teden je levica uporabial ves arzenal, še predsednico države ter institucije in na koncu še dominantne medije.

O zadnjh dveh dneh kampanje pa ne bi. Poglejte samo članke v medijih. Kar tekmovali so, kdo bo bolj klačeplazil pred vlado. To ni pošteno medijsko poročanje. Zadnji dan smo tako videli neke novice kot so zapis nekga bivšega obaminega svetovalcay za protiutež niso dali nobenega članka kjer je omenjena korupcija oblasti.Mediji so tako dolgo tolki po opoziciji da jim je na koncu za dlako uspelo obrniti. To ni normalno za demokratične države. Kaj takega morda vidiš v rusiji kar so mediji izvajali zadnja dva dni. Sklepam da je bila prednost opozicije zelo velika da so šli skoraj vojno!

To samo kaže grozno nezadovoljsvo lepega števila ljudi nad vlado, da jim nitj po medijskem desantu ni uspelo narediti še bolj ugodnega rezultata za levico

Jaz sem dejansko prijetno presenečen nad rezutlatom za opozicijo saj so v neenaki medijski obravnavi zbrali kot blok res ogromen % glasov. Glede na goebbels/sovjetsko propagando oblasti sem mislil da bo pos 40%

To je bila tudi zadnja šansa za demokracijo pri nas. Čez 4 leta vidim močno zmago goloba. Še tisto nekaj neodvisnih agencih ne bo več obstajalo. Novinarstvo po drugi strani bolj klačeplaziti kot letos ne more več.

Sedaj ima Golob prosto pot da postane vucic/orban.

To so zadnje "volitve", ki sem jih spremljal. Da bodo mediji tako svinjsko enostransko si pa nisem mislil leta 2026.

Kot sem napisal volitve svobodne, nikakor ne poštene.

Zgodovina sprememb…

Tako, ja! Če Janši uspe sestavit vlado (za kar ima bistveno večje možnosti kot Golob), se bomo tako 4 leta spet spopadali z mediji, RTV in lovili partizane...

Fun times! Sreča, da smo že navajeni...

Nujno mora vlada ukinit KPK in kriminaliste ki preiskujejo korupcijo ker je oboje res brezpredmetno in izguba denarja dokler koruptivna zalega okoli goloba vodi državo

Kdaj mislite bodo koruptivneži podražili vinjete:)) in tudi ostalo verjemite da podkupovanje koruptivne kamarile ne bo zastonj za državljane ;)

Jaz mislim da bodo na neki točki dvignili ddv, narod bo ploskal ker bo več davščin

Zgodovina sprememb…

Bo pa epsko ko bodo v vladi sedeli skupaj Levica in Resnica8-) in bodo plebsu prodajali famo o razvojni in zmerni vladi haha

Koruptivni, zmerni in razvojni

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

no comment je izjavil:

Daniel je izjavil:

Razmerje ni bilo ugodno za gospodarstvo. Na srečo še vedno bolj ugodno glede na izobrazbeno strukturo. V JS visoko izobražene ljudi plačujejo manj kot gospodarstvo.

Verjetno zato, ker gospodarstvo rabi delavce in ne ljudi, ki bi radi povedali šolano mnenje. No, možnost, da se iz JS prezaposlijo v realnega zmeraj obstaja, če želijo unovčiti vrednost izobrazbe na realnem trgu.
««
21 / 21
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157725 (98956) T440

Več podobnih tem