» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
19 / 23
»»

FireSnake ::

EU_zamašek- je izjavil:

In se razburjal ko se bo Boštjančič zadolževal v Kazahstanu ...

Nope!
Smejal se vam bom v faco.
Jaz imam polno rit vsega in to se ne bo spremenilo. Lahko razmetujem koliko me je volja (ampak nočem).
Ti, zase, lahko rečeš isto? ;)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Gregor P ::

Goran10 je izjavil:

Daniel je izjavil:

Kaj ta stevov overovljen podpis sploh pomeni, razen izdajo zaupanja dela svoje volilne baze?

Ker zelo verjetno bi se v koaliciji z janšem, kakorkoli ga ne mara, bolje počutil, zelo verjetno pa bi mu tudi precej gledal pod prste. V golobovi koaliciji pa bo moral obljubo o preprečevanju korupcije pozabiti, ker tega sistema ne bo premaknil niti za milimeter v koaliciji z njim.

pravno nič, gre samo za obljubo ki je podprta z overjenim podpisom.
… podpisal je da on ne bo sodeloval, Resni.ca pa lahko :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

harmonkar9 ::

FireSnake je izjavil:

Upanje je.
In splavali bomo.
Ampak pernati mora najprej uničiti vse.
Iz pepela bo pa potem kaj zraslo.
pernati mora čim bolj delati, da se to čim prej zgodi.

Jaz tudi upam, da nas ne bo Gospod Janša reševal in si mazal rok z nehvaležnim narodom, ampak da nas pernati uniči. Narod mora trpeti, da bo spoznal veličino Gospoda Janše. Mislite, da bo Gospod Janša jokal? Jokali bomo mi!

Še prej je pa treba raziskati volilne goljufije levakov.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Miki N je izjavil:

Lepo sem vam rekel: vaš problem je, da še vedno verjamete, da je upanje. ;)

Upanje je.
In splavali bomo.
Idelano v letu in pol:
- denarja bo zmanjkalo
- nemška industrija se že ohlaja
- to bo, z zamikom, prišlo k nam
- ker nimamo strateških rezerv gredo bonitetne ocene v maloro
- ne dobiš kredita
- crkuješ na obroke

O tem sem že pisal (viri na povezavi).

Zato je prav, da pernati s svojimi levaki čim prej sestavi vlado.
Raja pa naj svojo odločitev občuti na svojih plečih.

Kakršna je situacija res ne bi bilo pošteno, da bi jo spet reševal Janša.

Točno tako.
Zakaj bi drugi reševali to, kar je zakuhal pernati? Pa ne rečem, da so desni idealni. So pa boljši, kar so že dokazali.
Naj pernati požre svoj drek, ki ga je sam skuhal. Raja pa naj takisto občuti, kaj si je izvolila.
Še bo zanimivo.

EU_zamašek- ::

FireSnake je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

Nope!
Jaz imam polno rit vsega in to se ne bo spremenilo. Lahko razmetujem koliko me je volja (ampak nočem).

Nič mi ne manjka, poleg tega ne bom tako izpostavljen kot ti ob kakih prelomnih dogodkih ... Ravno danes sem samo malce povečal zalogo dobre kave, to je bil do sedaj edini izredni ukrep v teh časih ...

harmonkar9 je izjavil:

Jaz tudi upam...

Nadležnež, ti kar trolaj.

EU_zamašek- je izjavil:

poleg tega ne bom tako izpostavljen kot ti ob kakih prelomnih dogodkih

Sama ušesa so me, kako bom jaz izpostavljen.
Daj, razpiši se, da se malo nakrohočem.
Smeh je zdrav :))

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

Nope!

Če bi bil pravi uspešni domoljubni podjetnik, bi trpel zaradi 30 let levakov na 45 podlage. Ker si pa levakarska javnosektoraška pijavka, pa se zdaj tu hvališ, koliko si nakradel.

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Upanje je.
In splavali bomo.

Jaz tudi upam, da nas ne bo Gospod Janša reševal in si mazal rok z nehvaležnim narodom, ampak da nas pernati uniči. Narod mora trpeti, da bo spoznal veličino Gospoda Janše. Mislite, da bo Gospod Janša jokal? Jokali bomo mi!

Še prej je pa treba raziskati volilne goljufije levakov.

Čez 300 let bodo na teh prostorih legende o modrem vladarju in nehvaležnemu ljudstvu ...
Čeprav je Mojzes pripeljal ljudstvo iz Egipta, ampak Jajotu ne bo uspelo, da bi ljudstvo spregledalo.

Legenda in zgodbice bodo ostale.

FireSnake je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Jaz tudi upam...

Nadležnež, ti kar trolaj.

EU_zamašek- je izjavil:

poleg tega ne bom tako izpostavljen kot ti ob kakih prelomnih dogodkih

Sama ušesa so me, kako bom jaz izpostavljen.
Daj, razpiši se, da se malo nakrohočem.
Smeh je zdrav :))

Ni se pametno hvaliti, da si bogat ... A ni to očitno? Previdnost je mati modrosti.

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

Nope!

Če bi bil pravi uspešni domoljubni podjetnik, bi trpel zaradi 30 let levakov na 45 podlage. Ker si pa levakarska javnosektoraška pijavka, pa se zdaj tu hvališ, koliko si nakradel.

Pomoje je tud brez minute delovne dobe v realnem sektorju, tako kot Logar.

harmonkar9 je izjavil:

Ker si pa levakarska javnosektoraška pijavka, pa se zdaj tu hvališ, koliko si nakradel.

Niti javnosektaška (kot si ti), niti kradljiva (poštenje meni pomeni več, kot denar). Centa nisem uzel, če mi ni pripadal.
Tako, da: Aloša, pazi koga zmerjaš s kradljivcem.
Ker lahko vložim tožbo (saj veš, blatenje in sovražni govor).

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Jaz imam polno rit vsega in to se ne bo spremenilo. Lahko razmetujem koliko me je volja (ampak nočem)

Verjetno smo našli račun pernatega.

Kaj bodo meni nižji davki? Samo za bedarije bi zapravljal

FireSnake je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Ker si pa levakarska javnosektoraška pijavka, pa se zdaj tu hvališ, koliko si nakradel.

Niti javnosektaška (kot si ti), niti kradljiva (poštenje meni pomeni več, kot denar). Centa nisem uzel, če mi ni pripadal.
Tako, da: Aloša, pazi koga zmerjaš s kradljivcem.
Ker lahko vložim tožbo (saj veš, blatenje in sovražni govor).

Lahko se izmikaš dejstvom, kolikor hočeš. Pravi uspešni domoljubni podjetniki trpimo pod pernatim in ostalimi levaki 30 let na 45 podlage, to je popolnoma jasno. Če ti ne trpiš, pač nisi domoljub, ampak levak, popolnoma logično.

Zgodovina sprememb…

Aljoša, trolaj koliko te je volja (in koliko so modi pripravljeni tolerirati).
Ampak bodi pazljiv z obtoževanji. ;)

FireSnake je izjavil:

Aljoša, trolaj koliko te je volja (in koliko so modi pripravljeni tolerirati).
Ampak bodi pazljiv z obtoževanji. ;)

Tipično levakarsko, domoljubi predstavimo očitna in logična dejstva, levaki pa že grozijo s krivosodjem.

mojsterleo ::

TheTrick je izjavil:

3 opcije so:
Logar gre z Golobom
Stevo se proda Janezu
Predčasne volitve

Mislim da bo 2 opcija. When money talks BS walks.
Stevo dobi notranje ministrstvo. Logar zunanje. Stevo je kompatibilen s Trump Putin navezo. Za izrel mu dol vesi dokler bodo EUR. Janez pa Dodik Vucic so pa tak bestiči tak da all good. Edin iz nata ne bo slo ampak dobr to se skompenzira.

To je realna slika pa ne da navijam za to opcijo ampak vem kako spreten je Janez ko je treba prepricat nekoga da proda duso. Smo to videl ze vsaj 3x in zdaj bomo se 4ic.

Treba je upoštevat neka dejstva. Svoboda je na hitro skupaj zbita stranka in mislim da notri ni veliko tekačev na dolge proge. Če bi se znašli v opoziciji jim grozi razpad.
Logar se je ravno tako znašel v neprijetnem položaju. Niti on niti Eva Irgl (oba stebra stranke) nista bila izvoljena na poslansko mesto. Da bi lahko Logar uveljavljal svojo politiko, lahko edino gre v vlado in od tam dobi neko politično funkcijo. Ne zdi se mi čisto nemogoče Svoboda+Demokrati.

Predčasne volitve niso realna opcija. Nihče ni tako neumen da bi dal svoj mandat ponovno na tehtnico. Samo v skrajnem primeru. V primeru predčasnih volitev bi imele veliko za izgubiti predvsem stranke z repa razpredelnice, ker ponavadi volilci v takem primeru močneje podprejo vodilne stranke in se glasovi od šibkejših strank stekajo k močnejšim. Predvsem Levica, Resnica in delno SD bi kar tvegali, tudi Demokrati seveda.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Za predčasne ni nujno, da imajo sploh izbiro ali jih hočejo ali ne.

Logar pa še vedno lahko pride notri tudi v opoziciji, če kakšen njegov izvoljeni član "odstopi". Menda je prva rezerva v volilnem okraju.

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

Nsi k Golobu ali SD z Hanom k Janši, vse ostalo bo propadlo 123,... in bo čudna vlada, vseskozi na nitki, bila bi tudi 1 leva ali 1 desna stranka v vladi, ki štopa levo desno ideologijo, ki se lahko prehitro razpase.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

DeeJay ::

Nej povejo tisti tukaj k so volil SDS, če to drži
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

Ljubljana, 25. 04. 2022

Trol.

Utk ::

Kaj če se bi ukvarjali z bolj resnimi stvarmi. Surs je objavil plače za december. December 25 je nižji kot december 24. V vseh sektorjih razen seveda javnem. Ponekod so tudi oreng padci. Kljub obvezni božičnici.

Ampak dajmo se raje kregat o Izraelcih, Palestini in izobrazbi volilcev ene in druge stranke. To je res bistvena stvar na katero ima neko golobče vpliv.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

DeeJay je izjavil:

Zanimivo je, da ima SDS pri ženskah poslankah predvsem učiteljice, medtem ko ima Levica poslanca, ki ima 300 ovac! In sedaj bodo njemu predavale, kako je treba kmetovat! :D

Hypathia ::

mojsterleo je izjavil:

Logar se je ravno tako znašel v neprijetnem položaju. Niti on niti Eva Irgl (oba stebra stranke) nista bila izvoljena na poslansko mesto. Da bi lahko Logar uveljavljal svojo politiko, lahko edino gre v vlado in od tam dobi neko politično funkcijo. Ne zdi se mi čisto nemogoče Svoboda+Demokrati.

Logar bo prišel v parlament po drugi poti ampak bo notri, Irglova bo kakšna svetovalka poslanske skupine... to je še najmanjši problem.

Možnih scenarijev je več, trenutno se mi zdi najbolj verjetno, da Holob kupi Stevota + enega manjšinca in gre s 46 glasovi k Musarci, nato pa vodi manjšinsko vlado, ki bo povsem impotentna ampak Holoba delo in politika itak ne zanimata, njemu je važno, da se s Tinco lahko še kakšno leto unterhaltata po svetu na državne stroške. Nato pa sledijo predčasne volitve in zmaga desne sredine.

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Ljubljana, 25. 04. 2022

Trol.

A so ti volilci pol v teh štirih letih nardil srednjo šolo, al kaj misliš s tem?
Don't f with me.

Hypathia je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Logar bo prišel v parlament po drugi poti ampak bo notri, Irglova bo kakšna svetovalka poslanske skupine... to je še najmanjši problem.

Možnih scenarijev je več, trenutno se mi zdi najbolj verjetno, da Holob kupi Stevota + enega manjšinca in gre s 46 glasovi k Musarci, nato pa vodi manjšinsko vlado, ki bo povsem impotentna ampak Holoba delo in politika itak ne zanimata, njemu je važno, da se s Tinco lahko še kakšno leto unterhaltata po svetu na državne stroške. Nato pa sledijo predčasne volitve in zmaga desne sredine.

Manjšinci so tako vedno zraven pri vladi in glasujejo kot vlada, to bi pa že menda lahko vedel, da je taka higiena v Sloveniji od leta 91, če vsaj malo spremljaš politiko!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Ne bluzi, manjšinci nikoli ne določajo mandatarja.

Hypathia je izjavil:

Ah daj no!

Hypathia je izjavil:

že najmanj 2x so ga :D
vem za Drnovška in enkrat Janšo
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

A so ti volilci pol v teh štirih letih nardil srednjo šolo, al kaj misliš s tem?

Namenoma zavajaš. Najdi nove podatke iz 2026 in jih objavi. Aja, nočeš, ker ne grejo v tvojo agendo.

Struktura volilcev se spreminja. Tako kot je Golob sedaj dobil upokojence.

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Namenoma zavajaš. Najdi nove podatke iz 2026 in jih objavi. Aja, nočeš, ker ne grejo v tvojo agendo.

Sej tud ta statistika bo še prišla ven in verjemi, da ne bo nič drugačna kot vsa leta prej.
Don't f with me.

A nismo to že obdelali.
Koji k... ima izobrazba z vsem tem?

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

ooo lej, sej je že

https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Zadnjikrat pred 30 leti za Drnovška, potem pa se je oblikovala tradicija, da manjšinci ne prispevajo odločilnih glasov za mandatarje.

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

ogromno. Človek, ki ni sposoben narest srednje šole ti že v osnovi pove, da ima manjši IQ od povprečja in je lažje vodljiv.
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

ooo lej, sej je že

A sedaj spet Mediani verjamemo? Daj se no bolj potrudi.

Daniel ::

DeeJay je izjavil:

Če ne drugo vemo kdo je to res vztrajno lepil na forum. Se je pa slabo postaralo, ko so prišli ven novi podatki, kjer ima svoboda največjo podporo pri osnovnošolsko izobraženih, tako da... Sam se odloči, kam spadaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

primoz4p ::

mojsterleo je izjavil:

TheTrick je izjavil:

3 opcije so:
Logar gre z Golobom
Stevo se proda Janezu
Predčasne volitve

Mislim da bo 2 opcija. When money talks BS walks.
Stevo dobi notranje ministrstvo. Logar zunanje. Stevo je kompatibilen s Trump Putin navezo. Za izrel mu dol vesi dokler bodo EUR. Janez pa Dodik Vucic so pa tak bestiči tak da all good. Edin iz nata ne bo slo ampak dobr to se skompenzira.

To je realna slika pa ne da navijam za to opcijo ampak vem kako spreten je Janez ko je treba prepricat nekoga da proda duso. Smo to videl ze vsaj 3x in zdaj bomo se 4ic.

Treba je upoštevat neka dejstva. Svoboda je na hitro skupaj zbita stranka in mislim da notri ni veliko tekačev na dolge proge. Če bi se znašli v opoziciji jim grozi razpad.

Predčasne volitve niso realna opcija. Nihče ni tako neumen da bi dal svoj mandat ponovno na tehtnico. Samo v skrajnem primeru. V primeru predčasnih volitev bi imele veliko za izgubiti predvsem stranke z repa razpredelnice, ker ponavadi volilci v takem primeru močneje podprejo vodilne stranke in se glasovi od šibkejših strank stekajo k močnejšim. Predvsem Levica, Resnica in delno SD bi kar tvegali, tudi Demokrati seveda.

"Svoboda je na hitro skupaj zbita stranka ...", ne pije vode.
V štirih letih večina dijakov maturira ...

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

ogromno. Človek, ki ni sposoben narest srednje šole ti že v osnovi pove, da ima manjši IQ od povprečja in je lažje vodljiv.

Ne bo držalo, določene neumnosti so takšne, da zanje potrebuješ visoko izobrazbo.

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Zadnjikrat pred 30 leti za Drnovška, potem pa se je oblikovala tradicija, da manjšinci ne prispevajo odločilnih glasov za mandatarje.

Tole tradicijo Golob ali Janša z lahkot skenslata! :D Zakaj pa misliš, da bo Janša štel, če pride do SDS+Nsi+Logar na 44 je mandatar.

pujsekpepe ::

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

aja, ok, sm mislu.

Ista stvar je pri stanovanjih. Denar se bo zapravil, to ni debate, samo stanovanj ne bo kaj dost. Še tista, ki bojo, bojo pa šla "našim".

Pravilno! Saj to se je vedelo, da država ne sme graditi, ker je preveč razsipna in koruptivna. Stanovanja bi se morala graditi privat.
Ampak smo se odločili za leve. Čim več prstov v rit, pa brez vazelina.

Goran10 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

Ognjenokačni ni zadovoljen zgleda s konstruktivnimi predlogi.

Kakšni konstruktivni predlogi, ko si pa N.si špukal pred volitvami.
Jaz sem bil eden redkih, ki sem rekel, da jim bom dal glas.
Zdaj bi pa preko njih iztržil nižji davek.

pernati naj, s svojo karamilo, sestavi levo vlado. In pelje to, kar je peljal, še štiri leta.
In čez 4 leta dobi moj glas. Ker raja mora občutiti kaj si je izvolila.

Jaz bom pa kokice jedel ;)

Bo, bo.
Oblast je sladka. In muhe gredo na drek. Brez skrbi.
problem je da ne more:))

EU_zamašek- je izjavil:

FireSnake je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

Ognjenokačni ni zadovoljen zgleda s konstruktivnimi predlogi.

Kakšni konstruktivni predlogi, ko si pa N.si špukal pred volitvami.
Jaz sem bil eden redkih, ki sem rekel, da jim bom dal glas.
Zdaj bi pa preko njih iztržil nižji davek.

pernati naj, s svojo karamilo, sestavi levo vlado. In pelje to, kar je peljal, še štiri leta.
In čez 4 leta dobi moj glas. Ker raja mora občutiti kaj si je izvolila.

Bo Zoki zrihtal izstop iz Nata in se pobratil z Rusi, pa ti spet ne bo prav ...

Ne, super bo tako!

EU_zamašek- je izjavil:

A je možno da Taubi prepusti financ ministra NSi?

To se ne sme zgoditi!
N.Si ste špukali skozi celotno volilno kampanijo (in tudi prej).
Davčni bič naj zapoje na vaših plečih.

Jaz sem vam stevota prpelu da boste na lruh pa banane tko cakal kor na bencin. Opice so pac opice

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

ooo lej, sej je že

A sedaj spet Mediani verjamemo? Daj se no bolj potrudi.

Mediani domoljubi ne verjamemo ker je zanič, še posebej na vzporednih volitvah, od koder je to zgoraj. Parsifal je bolj natančen. Še bolj pa tile, si jih pravilno in utemeljeno takoj pohvalil za večjo natančnost od Mediane.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Kaj če se bi ukvarjali z bolj resnimi stvarmi. Surs je objavil plače za december. December 25 je nižji kot december 24. V vseh sektorjih razen seveda javnem. Ponekod so tudi oreng padci. Kljub obvezni božičnici.

Ampak dajmo se raje kregat o Izraelcih, Palestini in izobrazbi volilcev ene in druge stranke. To je res bistvena stvar na katero ima neko golobče vpliv.

Prilagam vir za trditev.

DeeJay je izjavil:

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Sej tud ta statistika bo še prišla ven in verjemi, da ne bo nič drugačna kot vsa leta prej.

Ne bi rad bil odvetnik od nikogar, a: kako pa ti to veš?

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Tole tradicijo Golob ali Janša z lahkot skenslata! :D Zakaj pa misliš, da bo Janša štel, če pride do SDS+Nsi+Logar na 44 je mandatar.

Janša je ne bo kenslal ker si z manjšinci nima kaj pomagati, da jo bo Holob in to s korupcijo, sem pa jaz zgoraj napisala.

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

Smo sam to je kot volivci levakov. Odklopjo ti benz dajo ti xyz davk pa se vseem volijo. Verjetn socialci pa javni sektor.
Vsec mi je tvoj nick

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

Kolk šole rabiš da prebereš novico, da je povprečna plača padla v vseh dejavnostih razen javna uprava, šolstvo in podobno, in to decembra s vključeno obvezno božičnico?
Kolk šole rabiš da veš, da to ni ok in da taka vlada ne dela dobro?
Kolk šole rabiš da bo šlo to samo še navzdol, ker to pomeni manj davkov, višje stopnje davkov, več zadoževanja, ki je že itak na max?

V normalnih državah bi naslednji dan dobili proteste in stavke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Hypathia je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Hypathia je izjavil:

No dej mi nek kredibilen link do te "tradicije".
Drugač pa mi ne bluzimo, ti ne znaš mal dejstev preverjat.
Don't f with me.

Utk je izjavil:

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

Kolk šole rabiš da prebereš novico, da je povprečna plača padla v vseh dejavnostih razen javni sektor, in to decembra s vključeno obvezno božičnico?

To bo implozija ker je socialcev in js vec kot delovno aktivnih.

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Če ne drugo vemo kdo je to res vztrajno lepil na forum. Se je pa slabo postaralo, ko so prišli ven novi podatki, kjer ima svoboda največjo podporo pri osnovnošolsko izobraženih, tako da... Sam se odloči, kam spadaš.

novi podatki?
Don't f with me.

Utk je izjavil:

Kolk šole rabiš da prebereš novico, da je povprečna plača padla v vseh dejavnostih razen javna uprava, šolstvo in podobno, in to decembra s vključeno obvezno božičnico?

Pravi domoljubi smo malo v dilemi glede tega. Vsaka plača (minimalna, povprečna, nima veze) je za uspešnega domoljubnega podjetnika strošek in znižuje dobiček.

Utk je izjavil:

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

Kolk šole rabiš da bo šlo to samo še navzdol, ker to pomeni manj davkov, višje stopnje davkov, več zadoževanja, ki je že itak na max?

Očitno vsaj srednjo šolo, da prepoznaš kriminalca, ki sedi na stolu že 30 let.
Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A nismo to že obdelali.

Bla bla. Ali pa ne j... žive sile in mu je šolanje zguba časa.
Poglej Krambergerja recimo, so ga pa šolani družno "nevtralizirali".

Sicer je to brezpredmetno. Glasovi štejejo enako. Razen če hočeš uvesti "meritokracijo z utežmi". Recimo tudi na podlagi plačanih davkov, pojavljajo se tudi neke pol-evgenične ideje o omejitvi volilne pravice starejšim.

Vseeno tega nočeš, ali pač?

Očitno vsaj srednjo šolo, da prepoznaš kriminalca, ki sedi na stolu že 30 let.

Od katerga položaja naprej si pa začel štet, direktor mercatorja, mandatar, župan?
««
19 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025843 (24104) Samael

Več podobnih tem