Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
pujsekpepe ::
velikBrokoli je izjavil:
Mladi so bolj desničarsko volili, boomerji pa gladko vsi za svobodo, totalni retardi... ampak sej najbrž je povprečen boomer nek javnosektoraš, ki mu golobove spremembe ugajajo.
To, da je SDS dobil pri mladih in izgubil pri starejših, je veliko presenečenje, saj je do sedaj veljalo, da je SDS stranka, ki jo volijo tisti starejši od 50 let.
Kaj bi šele bilo če bi jajo prepustil vodenje stranke komu mlajšemu.
Isto bi blo. Rezultat bi bil popolnoma enak. Sej si imel moznost volt mlajsega - stevota. Ni SDS. sam mislim da razumes
floyd1 ::
velikBrokoli je izjavil:
Mladi so bolj desničarsko volili, boomerji pa gladko vsi za svobodo, totalni retardi... ampak sej najbrž je povprečen boomer nek javnosektoraš, ki mu golobove spremembe ugajajo.
To, da je SDS dobil pri mladih in izgubil pri starejših, je veliko presenečenje, saj je do sedaj veljalo, da je SDS stranka, ki jo volijo tisti starejši od 50 let.
A je Tito kdaj odstopil in prepustil vodenje "mlajšemu"? Težka bo, težka. Pa taka priložnost kot je zdaj, ne bo je več. Mislim to, če janezek odstopi, da gre še taubi (bojda). Po mojem bi s tem oba veliko naredila za svoji stranki.
pujsekpepe je izjavil:
JJ po moje v dani situaciji največ pridobi če pusti Golobu da se muči in polomi zobe. Ne razumem pa tudi taktike JJ-ja. Brez Izraelcev bi po moje te volitve dobil. Ampak vlade pa ne bi mogel sestaviti brez Logarja. Ne razumem, zakaj gre potem Logarja napadat, če ga potrebuje? Tako se je lahko obnašal Jelinčič, ki je ciljal samo na sedež v parlamentu. Nekdo, ki želi še kdaj sestavit vlado, pa ne more biti skregan s skoraj vsemi.
Ma kaksni izraelci neki lol. Ja glih v keudru sds je Mosad notr dobila jih je pa Nika Kovac.
Slikala jih je ko so se basali iz kombija. Saj je rekel jajo da jih s kombijem vozijo v klet
Cudn da nimajo not se iranskih reket. Glih za vsak slucaj ce amerikanci udarjo. To bi bla cela zmeda iranske rakete, mosad notr vse v sdsovem bunkerju.
Btw se kdo spomni afere z bulmastifi ko so seksal z bullmastifi? To js odraz slovenske levice

dronyx ::
pujsekpepe je izjavil:
Ma kaksni izraelci neki lol. Ja glih v keudru sds je Mosad notr dobila jih je pa Nika Kovac.
Ma saj jaz ne trdim, da je to vse skupaj organiziral in plačal JJ. To bi jaz prej rekel da v ozadju stoji vlada Izraela in da so oni pravi naročnik in plačnik te akcije. So pa pri nas zadevo moram reči spretno izkoristili, saj so vse skupaj obesili janši, brez kakršnihkoli pravih dokazov, za povrh pa vpletli še sovo in nevladnike. Vsaj kakor jaz opazujem pri teh, ki jih poznam, imajo MSM zelo velik vpliv na njih in brez zadržkov kupijo vse, kar jim prodajo. In ne prideš jim do živega, pa jim včasih prijateljsko svetujem naj malo vklopijo pamet in razmislijo, kaj je res, kaj pa je čisto navadna navadna propaganda in manipulacija.
velikBrokoli je izjavil:
A je Tito kdaj odstopil in prepustil vodenje "mlajšemu"? Težka bo, težka. Pa taka priložnost kot je zdaj, ne bo je več. Mislim to, če janezek odstopi, da gre še taubi (bojda). Po mojem bi s tem oba veliko naredila za svoji stranki.
Ma sej levi jih pa stalno menajo, Rop, kresalova, bratuskova… sami novi obrazi. Rezultat je in bi bil popolnoma enak.

kriptobog ::
vke4XC ::
pujsekpepe je izjavil:
Ma sej levi jih pa stalno menajo, Rop, kresalova, bratuskova… sami novi obrazi. Rezultat je in bi bil popolnoma enak.
Sogovorniki morda skušajo danes povedati, da so v bistvu desničarji - ampak jih Jajo (in še ene par) odvrne?
pujsekpepe je izjavil:
Ma saj jaz ne trdim, da je to vse skupaj organiziral in plačal JJ. To bi jaz prej rekel da v ozadju stoji vlada Izraela in da so oni pravi naročnik in plačnik te akcije. So pa pri nas zadevo moram reči spretno izkoristili, saj so vse skupaj obesili janši, brez kakršnihkoli pravih dokazov, za povrh pa vpletli še sovo in nevladnike. Vsaj kakor jaz opazujem pri teh, ki jih poznam, imajo MSM zelo velik vpliv na njih in brez zadržkov kupijo vse, kar jim prodajo. In ne prideš jim do živega, pa jim včasih prijateljsko svetujem naj malo vklopijo pamet in razmislijo, kaj je res, kaj pa je čisto navadna navadna propaganda in manipulacija.
Z medom v loncu jih je pa dobila Nika. Njo bi mogl v Mosadu zaposlit upam da jim je poslala prosnjo.
Jebe se izraelcem za tole kuro.
Mislm kva narod vse ne kup v dobi interneta. Verjamem pa da jankovic pobira 10% pa dam roko v ogenj da se kej vec dila
Jp, genav vsi levi seksajo z bulmastifi nonstop.
Kakšne pišete..
Ja. To je normalno. Pac ko mas tolk dnarja in ti je dolgcajt to pocnes. Levi so pac ubrisani na te fetise
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
Sc0ut ::
te volitve so pokazatelj, da je sedaj zadnji čas da sds prične s kreiranjem janezovega naslednika. Če zgubimo opozicijo, nas bodo levi pojedli na pladnju. Tozilstvo, sodstvo, davki, korupcija...
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
te volitve so pokazatelj, da je sedaj zadnji čas da sds prične s kreiranjem janezovega naslednika. Če zgubimo opozicijo, nas bodo levi pojedli na pladnju. Tozilstvo, sodstvo, davki, korupcija...
Zakaj ze? Ce bi ta teorija drzala bi mogu logar pobrat janseve glasove.
Sej mas statistiko kdo vol leve in teh je vec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()

Saj ko gre JJ, bodo pa našli novega sovražnika, ki se ga je potrebno bati. Verjetno naslednji državni sovražnik št. 1 je Žan Mahnič (nisem vedel, da v cerkvi igra orgle).
karafeka ::
pujsekpepe je izjavil:
En teden pred volitvami je vlada na veliko obtoževala Izrael genocida. Potem pa kar naenkrat zasuk in ga zdaj podpira. Vau, Janša pa res nekje skriva svoje adute, če jih je v to lastnoročno prepričal.
Ker na soočenjih je bil ko da je mutavi. Če bi se tam bolje izkazal in bil kos golobu z njegovimi izmišljenimi obtožbami, bi sedaj on bil zmagovalec.
Sc0ut ::
pujsekpepe je izjavil:
Ma ne logarja, on je vecni luzer. Govorim o svežem obrazu, ki bi začel v ozadju gradit svojo bazo. Ali pa već kandidatov, od katerih bi se en izkristaliziral. Čisto nov, sistematićen pristop, brez klasične janševe temačnosti, ampak nek karizmatićen lik, ki te pritegne.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Zmajc ::
Zanimivo kako desno usmerjeni povsem ignorirajo korupcijo in kraje v vladah JJ. Da kradejo vsi levi in desni vam sploh ne pade na misel. Prilika dela tatu. :)
Pokaži dokaze za vse te kraje.
Za leve se to dobro ve kaj delajo- https://www.anti-corruption2026.com/
Ja vem Janšev sin si je tistih 125.000€ proračunskehga denarja, ki mu ga nakazali na račun med vlado njegovega ateka zalužil ker je "genij"... nothing to see here, move on.
pujsekpepe je izjavil:
Ma ne logarja, on je vecni luzer. Govorim o svežem obrazu, ki bi začel v ozadju gradit svojo bazo. Ali pa već kandidatov, od katerih bi se en izkristaliziral. Čisto nov, sistematićen pristop, brez klasične janševe temačnosti, ampak nek karizmatićen lik, ki te pritegne.
Nejbolj da Luka Mesca vprasamo ce bo vodil sds?
denabiker ::
pujsekpepe je izjavil:
Priložnost, da špilajo hlapce naprej. Plačujejo razne oskrbe, prevoze, dodatke skupini, ki je neprimerljivo bogatejša od njih.
In če bi zmagala "alternativa", bi to vse... izginilo, al kako? Je že kdaj?
Jansa bi mogoce vsaj kaksno ministrstvo ukinu kot je ministrstvo za solidarno prihodnost. Mislim ej kako retardiran moras biti da volis vlado ki odpre taksno ministrstvo jim da taksno ime pol pa teb zaracuna zato da se tem idiotom notri placuje stolcke s super placam to pa napisejo solidarnost.
Mislim to je isto kot da bi v auswitchu napisal da so to toplice za reveze zraven pa tistim bogatim judom ki tja se niso sli nabili super davke.
to je bilo izsiljevanje Levice, da zaposli svoj kader noter.
nejclp ::
pujsekpepe je izjavil:
Ce ce ce...levaki lahko jxxx bulmastife pa mlafoletnice pa bojo vseen not
no, za razliko od fabrikacij, mate desnaki potrjene pedofile, pa ste vseen not.
p1nky ::
primoz4p ::
p1nky ::
velikBrokoli je izjavil:
Druzbena omrezja, isto kot trump. Mladi se vecinoma sami po sebi ne zanimajo toliko (tako sklepam, niman dokazov), in propagando so imeli res dobro, sploh za nekoga, ki je nov na sceni. Moje mnenje, ne pomeni da je rea tako

gruntfürmich ::
Sogovorniki morda skušajo danes povedati, da so v bistvu desničarji - ampak jih Jajo (in še ene par) odvrne?
v resnici v sloveniji nimamo prave desnice. to kar jajo predstavlja je neoliberalizem in razgradnja pravne in socialne države v prid korporacijam; skratka sđs so nazadnjaški retardirani klerikalci in nič drugega. svetlobna leta daleč od prave desnice. ampak ker je medijski prostor v sloveniji levuharsko toksičen, tega nobeden ne ve.
zato pa se mladi sramujejo biti ''desničarji'', ampak ko pa naši mladi gredo v tujino in ko tam vidijo kaj pomeni desnica, postanejo ponosni PRAVI desničarji. seveda ne volilci retardirane sđs ali katere koli druge slovenske ''desnice''. in potem nekako nimajo izbire kot da volijo sredino ali svobodo ali pa še kje stevota, in ti pa imajo spet svoje idiotske fore...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
delavec44 ::
Moje želje so normalna stabična vlada, ki zna kaj več kot pa šopati dodatne obremenitve folku. Ampak to so seveda pravljice za lahko noč![]()
v Sloveniji so take želje zelo drzne. Vsaj dokler boš imel večinsko staro populacijo, ki živi z glavo še v Jugi.
Če bi bilo po moje bi volilno pravico itak imeli samo delovno aktivni. Ampak to ni demokratično itd![]()
Saj mladoletni je tudi nimajo.
Tvojemu predlogu bi dodal še pogoj, da imajo davčno rezidentstvo prijavljeno v Slo. Ne vem zakaj bi tujci, ki ne plačujejo davkov pri nas, odločali za nas.
Malidelničar ::
gruntfürmich: mah ne vem, moderna desnica na Zahodu je reakcionarna.
Sploh v času interneta se te ideje vedno bolj širijo.
Te finte, kako bi morali biti pri nas ne-klerikalni in ne vem kaj še vse. In potem imaš benigne, neškodljive Ljudmile Novak in Tonina, ki ne dosežejo nikoli nič.
Po mojem bo kvečjemu šlo nazaj v to reakcionarno smer, kar jaz spremljam civilno družbo in mlade.
Btw. v Franciji zmaga Front National na lokalnih, v Nemčiji v AfD z zahodnonemški deželi Rheinland-Pfalz 20%. Najbolj priljubljena stranka med mladim elektoratom (ki se radikalizira, na eni strani AfD, na drugi strani die Linke).
Čas sredine je očitno mimo, upajmo, da ne prihaja spet čas street fightov, kot v tridesetih ;) ;) ;) ;)
This reminds me: moram nabaviti eno dobro zgodovinsko knjigo o šp. državljanski vojni in o Weimarski republiki za mojo osebno knjižnico
Ima kdo kakšno idejo z Amazona?
Te finte, kako bi morali biti pri nas ne-klerikalni in ne vem kaj še vse. In potem imaš benigne, neškodljive Ljudmile Novak in Tonina, ki ne dosežejo nikoli nič.
Po mojem bo kvečjemu šlo nazaj v to reakcionarno smer, kar jaz spremljam civilno družbo in mlade.
Btw. v Franciji zmaga Front National na lokalnih, v Nemčiji v AfD z zahodnonemški deželi Rheinland-Pfalz 20%. Najbolj priljubljena stranka med mladim elektoratom (ki se radikalizira, na eni strani AfD, na drugi strani die Linke).
Čas sredine je očitno mimo, upajmo, da ne prihaja spet čas street fightov, kot v tridesetih ;) ;) ;) ;)
This reminds me: moram nabaviti eno dobro zgodovinsko knjigo o šp. državljanski vojni in o Weimarski republiki za mojo osebno knjižnico
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Če že koga zanima, sem bil v volilnem odboru (kje ne povem) in so bile 4 neveljavne glasovnice. 1 je bila prazna, ostale 3 so pa imele obkroženi 2 številki. Zakaj, ne vem.
Zakaj je bila prazna, sprašuješ?
Zato, da bi nekdo v volilnem odboru pravilno obkrožil, seveda.
Ne, za ostale 3 se sprašujem. Drugače nismo smeli imeti pisal, razen enega zelenega. Pa zavihane rokave.
Če že koga zanima, sem bil v volilnem odboru (kje ne povem) in so bile 4 neveljavne glasovnice. 1 je bila prazna, ostale 3 so pa imele obkroženi 2 številki. Zakaj, ne vem.
Ne, za ostale 3 se sprašujem. Drugače nismo smeli imeti pisal, razen enega zelenega. Pa zavihane rokave.
Se mi je zdel, da si v SDS. Oz. a te je lokalna skupnost predlagala?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
primoz4p ::
... in verjetno neveljavne spravili v posebno kuverto?
Za ostale 3 pa beri moj odgovor med vrsticami.

Malidelničar je izjavil:
gruntfürmich: mah ne vem, moderna desnica na Zahodu je reakcionarna.
možno, verjetno imaš boljši uvid kot jaz.
jaz bolj gledam iz ''definicijskega'' stališča, kaj je kaj.
je pa tudi res, da so nas uspeli v zadnjih 20 letih dobro polarizirati, tako pa uspevajo skrajne ideje in se družba pospešeno razkraja.
očitno se znova obetajo močne nacionalne države, kot je včeraj gost na RTVSLO omenjal, drugače nas bodo američani ali kitajci pregazili...
pujsekpepe je izjavil:
A tako strogo je bilo? Kolk ste bli pa placani?
Ne vem še. Na zadnjih je bilo ca. 80EUR, če se ne motim (sem bil sedaj prvič). Nekaj se računa na povprečno plačo. Ni pa to na uro neko plačilo, da bi šel zaradi tega.
... in verjetno neveljavne spravili v posebno kuverto?
Po štetju, ja. Itak gre pa vse na UE potem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
gruntfürmich - se strinjam. Vprašanje kam v ta razvoj političnih dogodkov v tujini spada Golob; morda je pa ravno zaradi teh močnih čustvenih idej bil prisiljen kopirati ideje Levice; saj Golobova vlada je bila vlada Levice v bistvu.
Ali je pa slovenska levica izgubljena v času in prostoru in ne uspe zaznavati političnega gibanja na Zahodu?
Zanimivo, da Logar ni uspel ponoviti Viranta iz 2011, pa sta oba imela reformni program (Virant morda še bolj eksplicitno libertarnega glede na ekipo Pezdir, Šušteršič itd.). Logar je dobil 77k in 6,7%, Virant pa l. 2011 btw. 92k in 8,37%. Torej je l. 2011 bilo večje povpraševnaje po Virantovih reformnih idejah kot po Logarjevih zdaj v tem ciklusu. Virant je tudi takrat v začetku kampanije s svojim predlogom reform imel celo 20% v sondažah, Logar nikoli ni prišel temu niti blizu, čeprav je želel.
Morda je bil Virant zapravljena šansa, ki je zdaj 15 let kasneje Logar ni uspel ponoviti?
Ali je pa slovenska levica izgubljena v času in prostoru in ne uspe zaznavati političnega gibanja na Zahodu?
Zanimivo, da Logar ni uspel ponoviti Viranta iz 2011, pa sta oba imela reformni program (Virant morda še bolj eksplicitno libertarnega glede na ekipo Pezdir, Šušteršič itd.). Logar je dobil 77k in 6,7%, Virant pa l. 2011 btw. 92k in 8,37%. Torej je l. 2011 bilo večje povpraševnaje po Virantovih reformnih idejah kot po Logarjevih zdaj v tem ciklusu. Virant je tudi takrat v začetku kampanije s svojim predlogom reform imel celo 20% v sondažah, Logar nikoli ni prišel temu niti blizu, čeprav je želel.
Morda je bil Virant zapravljena šansa, ki je zdaj 15 let kasneje Logar ni uspel ponoviti?
SasoS ::
Zato ker je Virant dal občutek da ni Janšev privesek, Logar pa ne. Za Logarja je jasno da kdor mu je dal glas, je dal glas Janši.
No, bo imel zdaj priložnost da pokaže da ni temu tako...

mtosev ::
Gregor Virant mi je bil všeč. Škoda, da nisem leta 2011 šel na volitve.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
U, kako so se usuli komentarji Jajotovih, se vid, da na desni cenijo politično kulturo, za razliko od levakov.
https://x.com/EmmanuelMacron/status/203...
Jajo pa, s prijateljskim nasvetom, zgleda ma izkušnje s tem v zvezi.
https://x.com/JJansaSDS/status/20360183...
Pa vidim, da Repića dost reposta, res je na nivoju, material za predsednika vlade, kdo ne bi hotel takega?
Edit, verjetno tisti, ki ne marajo Trumpa.
Plus, čeprav, to pa podpiram
https://x.com/jankuc96/status/203593438...
https://x.com/EmmanuelMacron/status/203...
Jajo pa, s prijateljskim nasvetom, zgleda ma izkušnje s tem v zvezi.
https://x.com/JJansaSDS/status/20360183...
Pa vidim, da Repića dost reposta, res je na nivoju, material za predsednika vlade, kdo ne bi hotel takega?
Edit, verjetno tisti, ki ne marajo Trumpa.
Plus, čeprav, to pa podpiram
https://x.com/jankuc96/status/203593438...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

lynxslo5 ::
Zato ker je Virant dal občutek da ni Janšev privesek, Logar pa ne. Za Logarja je jasno da kdor mu je dal glas, je dal glas Janši.
Virant je imel v svoji stranki močne osebnosti kot so Šušteršič, Pezdir in Štih.... Logar ima pa Evo Irgl.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
Virant je imel v svoji stranki močne osebnosti kot so Šušteršič, Pezdir in Štih.... Logar ima pa Evo Irgl.
Še posebi Štih je močna osebnost, še močnejša od Maljevca.
Plus, Logar ma hipergenijalca Mastena, a si pozabu?

Bellator ::
Če bi to držalo, potem mlajši volilci ne bi volili SDS in NSI. GS je kljub zmagi izgubila 12 poslancev. Levičarska propaganda vedno demonizira alternative, zato tudi morebitna upokojitev JJ tega ne bi spremenila.
Osebno sem z rezultatom volitev zadovoljen, ker bo Golob precej težje špilal diktatorja, pa tudi država je v precej slabšem stanju, kot je bila preden je prišel na oblast, zato je pošteno, da do konca sami kuhajo. Nenazadnje, rekel je, da potrebuje dva mandata in želja se mu je uresničila.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
oo7 ::
Nekaj pozabljate, ena out-of-the-box rešitev: kaj pa manjšinska vlada v tej situaciji?
Je to rešitev. Tudi v smislu, da Nataša Pirc Musar podpre to opcijo in poziva k odgovornosti itd.
Bi to lahko bila rešitev za sprejemanje dobrih ukrepov v DZ-ju?
Je to rešitev. Tudi v smislu, da Nataša Pirc Musar podpre to opcijo in poziva k odgovornosti itd.
Bi to lahko bila rešitev za sprejemanje dobrih ukrepov v DZ-ju?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
Kolikor je intepelacij v Sloveniji bi manjšinska vlada lahko hitro padla.
Tajkunka Musar pa pravi,da hoče 46 glasov.
Tajkunka Musar pa pravi,da hoče 46 glasov.
oo7 - mogoče se pa v tej težki in negotovi situaciji Musarjeva prelevi v pravo državnico?
Iskanje mandatarja.
Prvi krog: Predsednik republike po posvetovanjih predlaga kandidata, ki mora biti izvoljen z večino glasov (46 od 90 poslancev).
Drugi krog: Če prvi kandidat ni izvoljen, lahko v 14 dneh po prvem glasovanju kandidate predlagajo predsednik republike, poslanske skupine ali najmanj 10 poslancev.
Tretji krog: Če po 30 dneh (od konstituiranja) ni izvoljen nihče, sledi tretji krog, kjer glasovanje poteka o predlogih iz drugega kroga. V primeru več kandidatov se glasuje o vsakem posebej, izvoljen pa je tisti, ki prejme večino glasov vseh poslancev.
Zadnja možnost: Če v 30 dneh po prvem glasovanju (v tretjem krogu) nihče ni izvoljen, predsednik republike razpusti državni zbor in razpiše predčasne volitve.
Ona ne bo nikoli nič drugega kot tajkun.
Upam,da naslednje volitve izgubi. Nima veze kdo bo protikandidat jaz ga bom ali jo bom volil.
Prvi krog: Predsednik republike po posvetovanjih predlaga kandidata, ki mora biti izvoljen z večino glasov (46 od 90 poslancev).
Drugi krog: Če prvi kandidat ni izvoljen, lahko v 14 dneh po prvem glasovanju kandidate predlagajo predsednik republike, poslanske skupine ali najmanj 10 poslancev.
Tretji krog: Če po 30 dneh (od konstituiranja) ni izvoljen nihče, sledi tretji krog, kjer glasovanje poteka o predlogih iz drugega kroga. V primeru več kandidatov se glasuje o vsakem posebej, izvoljen pa je tisti, ki prejme večino glasov vseh poslancev.
Zadnja možnost: Če v 30 dneh po prvem glasovanju (v tretjem krogu) nihče ni izvoljen, predsednik republike razpusti državni zbor in razpiše predčasne volitve.
Malidelničar je izjavil:
oo7 - mogoče se pa v tej težki in negotovi situaciji Musarjeva prelevi v pravo državnico?![]()
Ona ne bo nikoli nič drugega kot tajkun.
Upam,da naslednje volitve izgubi. Nima veze kdo bo protikandidat jaz ga bom ali jo bom volil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Sam osebno sem z rezultatom kar zadovoljen. Korupcija, kurbarija pedofilija in srbska mafija na prestolu.

jst mislim da sestava vlade ni problem. svoboda+SD+levica=fix; dodajo stevota + 2 manjšinska.
če so pametni pa celo logarja + stevota.
kakorkoli se obrneš imaš rit zadaj. v drugem primeru pa klerofašistična neoliberalna globalizatorska mafija... imho veliko slabše.
če so pametni pa celo logarja + stevota.
pujsekpepe je izjavil:
Sam osebno sem z rezultatom kar zadovoljen. Korupcija, kurbarija pedofilija in srbska mafija na prestolu.
kakorkoli se obrneš imaš rit zadaj. v drugem primeru pa klerofašistična neoliberalna globalizatorska mafija... imho veliko slabše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25847 (24108) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157764 (98995) | T440 |