Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030

dronyx ::

Miki N ::
Bi pa morale neveljavne glasovnice šteti drugače kot sedaj.
Kaj pa se šteje za neveljavno glasovnico? Na X sem videl so nekateri slikali glasovnice, kjer so obkrožili stranko, spodaj pa pripisali še koga je treba zapret na Dobu.
Če je bil Samael v tisti enoti, je bila taka glasovnica TAKOJ izločena.
GregiB ::
Jaz menim, da predčasnih volitev ne bo.
... bomo imeli volitve prej, kot po 4 letih.
Ni tole mal štirioglat trikotnik?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
denabiker ::
Fajn bi bilo dati v javnost vse posnetke, koliko jih je že 400 ali? Pa da se razpuca malo, pred sestavljanjem vlade.
Daniel ::
Kaj pa se šteje za neveljavno glasovnico? Na X sem videl so nekateri slikali glasovnice, kjer so obkrožili stranko, spodaj pa pripisali še koga je treba zapret na Dobu.
Po zakonu je vsaka glasovnica s pripisi neveljavna.
Je pa strasansko grozno, da tretjina prebivalstva podpira odkrito korupcijo. Kaj naj s takim narodom?
Kako tretjina??? Poglej volilni rezultat... Preko 75% volilcev je dalo glas koruptivnim strankam....

Mato989 ::
Za Slovenijo bi bilo najbolje da se sestavi sledeča vlada:
1. Svoboda
2. NSi
3. SD
4. Demokrati
Logar bi bil premier (najmanjša stranka)
Potem pa bi vsi vrgli gor svoje programe in vsi so govorili kako morajo gospodarstvu pomagat in bi 4 leta imeli gospodarsko vlado (drugo bi zanemarili) neke vrste "Tehnična vlada"
Ampak kaj ko bi to bilo potrebno požret EGO narcisa Goloba, NSi in na koncu koncev tudi odgovornost Logarja povišat, ter SD ki je še najmanj problematična...
Tako bi se rešili tako razdiralnosti JJa, Levičarstva in socializma Levice ter POpulizma Resnice...
Samo kaj ko je bolj verjetno kot taka vlada (ki ima btw 50/90) pač predčasne volitve.
1. Svoboda
2. NSi
3. SD
4. Demokrati
Potem pa bi vsi vrgli gor svoje programe in vsi so govorili kako morajo gospodarstvu pomagat in bi 4 leta imeli gospodarsko vlado (drugo bi zanemarili) neke vrste "Tehnična vlada"
Ampak kaj ko bi to bilo potrebno požret EGO narcisa Goloba, NSi in na koncu koncev tudi odgovornost Logarja povišat, ter SD ki je še najmanj problematična...
Tako bi se rešili tako razdiralnosti JJa, Levičarstva in socializma Levice ter POpulizma Resnice...
Samo kaj ko je bolj verjetno kot taka vlada (ki ima btw 50/90) pač predčasne volitve.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Se je pa baje na FBju že pojavila zahvala volilcem s strani društva velenjskih montažerjev kuhinj...
TheTrick ::
Pleško bi mogu v penzijo in pustiti novi generaciji da se izkaze. Dokler bo on za krmilom bo v Sloveniji samo vazno anti jansa glasovanje. Jansa omogoca Goloba ker pac ne more iz svoje kože. Hujskanje, podtikanje in ustvarjanje kaosa. In eni yo vidijo kot vrlino lol.
Utk ::
Ni res. Pomembno je samo ali je jasno kako je hotel glasovat. Če obkroži SDS in pripiše da Golob spada na Dob, je njegova volja (glede glasovanja) jasna.
Tako piše tudi v navodilih: https://www.dvk-rs.si/fileadmin/user_up...
Polda ::
Če recimo tvorijo naslednjo vlado stranke Svoboda, SD, Levica, Demokrati in Resnica kje so največje razlike glede na politični kompas.
NATO
Svoboda ZA
SD ZA
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica proti
Davek na nepremičnine
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati nevtralni
Resnica proti
Neprofitna stanovanja
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati nevtralni
Resnica Proti
Država mora strožje nadzarovati ileglane migracije
Svoboda proti
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
Davki na podjetja bi morali biti nižji
Svoboda kao nevtralni
SD proti
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
Močnejša Integracija v EU
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati ZA
Resnica proti
Ukinitev zasebne koncesije v zdravstvu
Svoboda nevtralni
SD ZA
Levica ZA
Demokrati proti
Resnica proti
Krščanska dedišlina so temelj Slovenske družbe
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati nevtralni
Resnica ZA
Slovenija mora zvišati izdatke za vojsko
Svoboda nevtralni
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati DA
Resnica nevtralni
Prosilcem za azil je potrebno olajšati dostop do Slovenije
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati proti
Resnica proti
Zasebne šole bi morale prejematzi denar kot javne šole
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati DA
Resnica DA
Okrepiti gospodarsko sodelovanje in diplomatsko z Rusijo
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati proti
Resnica DA
Istospolni morajo imeti enake pravice, do posvojitve otrok kot raznospolni pari
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati nevtralni
Resnica proti
Obvezno plačilo RTV prispevka treba ukinit
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati proti
Resnica ZA
Obvezmo služenje vojaškega roka
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica nevtralni
Slovenija mora aktivno privabljati tujo delovno silo
Svoboda ZA
SD ZA
Levica nevtralni
Demokrati ZA
Resnica nevtralni
Upokojitveno starost je potrebno zvišati
Svoboda ZA
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica nevtralni
Javni sektor je prevelik in ga je potrebno zmanjšatii
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
Delovno sposobni na sociali bi morali opravljati določena dela
Svoboda nevtralni
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
NATO
Svoboda ZA
SD ZA
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica proti
Davek na nepremičnine
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati nevtralni
Resnica proti
Neprofitna stanovanja
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati nevtralni
Resnica Proti
Država mora strožje nadzarovati ileglane migracije
Svoboda proti
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
Davki na podjetja bi morali biti nižji
Svoboda kao nevtralni
SD proti
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
Močnejša Integracija v EU
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati ZA
Resnica proti
Ukinitev zasebne koncesije v zdravstvu
Svoboda nevtralni
SD ZA
Levica ZA
Demokrati proti
Resnica proti
Krščanska dedišlina so temelj Slovenske družbe
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati nevtralni
Resnica ZA
Slovenija mora zvišati izdatke za vojsko
Svoboda nevtralni
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati DA
Resnica nevtralni
Prosilcem za azil je potrebno olajšati dostop do Slovenije
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati proti
Resnica proti
Zasebne šole bi morale prejematzi denar kot javne šole
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati DA
Resnica DA
Okrepiti gospodarsko sodelovanje in diplomatsko z Rusijo
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati proti
Resnica DA
Istospolni morajo imeti enake pravice, do posvojitve otrok kot raznospolni pari
Svoboda ZA
SD ZA
Levica ZA
Demokrati nevtralni
Resnica proti
Obvezno plačilo RTV prispevka treba ukinit
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati proti
Resnica ZA
Obvezmo služenje vojaškega roka
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica nevtralni
Slovenija mora aktivno privabljati tujo delovno silo
Svoboda ZA
SD ZA
Levica nevtralni
Demokrati ZA
Resnica nevtralni
Upokojitveno starost je potrebno zvišati
Svoboda ZA
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica nevtralni
Javni sektor je prevelik in ga je potrebno zmanjšatii
Svoboda proti
SD proti
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
Delovno sposobni na sociali bi morali opravljati določena dela
Svoboda nevtralni
SD nevtralni
Levica proti
Demokrati ZA
Resnica ZA
1. Svoboda
2. NSi
3. SD
4. Demokrati
S sestavo se strinjam, a je Logarjevo premierovanje iluzija, ki politično ni mogoča (mogoče lahko navedeš kakšen precedens v svetu), da "najšibkejša" stranka postavi prvega med enakimi...
Sem pa popolnoma prepričan, da v momentu, ko takšna vlada nastane, kandelaber začne s povprek rušenjem, da kao Vrtovec in Logar nista "ta prava" in, da naj ovce pridejo nazaj k pravemu pastirju...

1. Svoboda
2. NSi
3. SD
4. Demokrati
Slovenci so razdeljeni v dva tabora. Ta delitev sega v čas 2. svetovne vojne ali še celo dlje v zgodovino. kdorkoli bo šel v nasprotni tabor zato, da bi bil v vladi, je na naslednjih volitvah praktično odpisan, izpad iz parlamenta praktično zagotovljen. Če bi šla NSi s Svobodo je podobno, kot če gre SD s SDS v vlado. Politični samomor. Logar pa bi šel, ja, ker potrebuje zase in za Irglovo službo, torej ministrsko mesto. Ali mu to več pomeni, kot naslednjič izpad iz parlamenta pa ne vem.

mtosev ::
Da bi šla Janša in Janković v pokoj bi bilo super. Samo vem, da to ne bo kmalu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

kriptobog ::
Najbolje bi bilo voliti program. Nevedoč katera stranka stoji za programom. Ampak to itak ne bi nikoli dopustili
JakMar17 ::
To ni res, volilna komisija odloča o tem ali je iz glasovnice mogoče razbrati voljo volilca. Če je mogoče, je glasovnica veljavna.
porisana glasovnica, popisana glasovnica IN obkrožena številka -> veljavna glasovnica
glasovnica, kjer ni obkrožena številka, je pa obkrožen strankin logotip, kandidat, imet stranke -> veljavna glasovnica
glasovnica, kjer je na veliko napisano ime stranke, noben ni obkrožen -> veljavna glasovnica
glasovnica, kjer ni noben obkrožen, piše pa "Stranka XY je greznica" -> neveljavna glasovnica, ni jasno izražena volja
glasovnica z dvema oznakama -> neveljavna glasovnica
Likalnik ::
po mojem bi za celotno Slovenijo in njen razvoj potrebno sestaviti koalcijo Svoboda+SD+Logar+NSI = 50 glasov.
Tudi sam bi najraje videl takole vlado... ampak Vrtovec je že povedal, da s Taubijem ne gre v klopi... Bi pa takšna vlada po mojem mnenju vsaj malo bolj povezala razumno, ne-radikalno volilno telo na obeh polih...
Tudi jaz bi najraje videl tako vlado...bi bila najbolj uravnotežena in dobra za celo državo...ampak kaj, ko se pa noben med seboj ne mara...lahko bi se uskladil in prilagodil programe, da bi bilo za vse dobri.
Najbolje bi bilo voliti program. Nevedoč katera stranka stoji za programom. Ampak to itak ne bi nikoli dopustili
90% volivcev (torej tistih, ki se jim zdi vredno jet oddat glas) ne bere programov... Če tole uvedeš, pade volilna udeležba na člane strank + njihove družinske člane
Za neveljavno glasovnico bi štela, da bi obkrožil številko kjer bi pisalo nobena stranka..
pujsekpepe ::
Program nima novene veze. To se bo spet beselo kradlo se 4 leta. Javni sektor se dodatnih neve kolk tisoc parazitov ker bodo nove stranke zelele se svoje. Ministrstvo za solidarno prihodnost in ostala jajca ostanejo...
To se ne bo nikol spucal. Rip slovenija
To se ne bo nikol spucal. Rip slovenija
Požar - In se je začelo. Viri: Svobodnjaki že kličejo @NovaSlovenija
, Matjaž Han (na sliki) razmišlja, da bi odstopil kot predsednik @strankaSD
.
.

1. Svoboda
2. NSi
3. SD
4. Demokrati
S sestavo se strinjam, a je Logarjevo premierovanje iluzija, ki politično ni mogoča (mogoče lahko navedeš kakšen precedens v svetu), da "najšibkejša" stranka postavi prvega med enakimi...
Sem pa popolnoma prepričan, da v momentu, ko takšna vlada nastane, kandelaber začne s povprek rušenjem, da kao Vrtovec in Logar nista "ta prava" in, da naj ovce pridejo nazaj k pravemu pastirju...
Da bi dal Premiera iz najmanjše stranke, bi bolj bila GESTA, ki bi rekla, da je to "tehnična vlada" torej vlada kjer delajo vsi za eno stvar v tem primeru pač gospodarski program kjer imajo tu (po besedah na soočenjih) edino skupno točko (torej debirokratizacija in razbremenitev in pomoč)
Ker čim bi bil mandatar Golob bi bilo konec "nevtralnosti" te vlade... ker če si najmočnejši in še mandatar potem pomeni da ti narekuješ tempo...
Ostalo se strinjam
sicer pa je Logar rekel, da bodo z nastopom novega sklica vlade takoj začeli s preiskovalnimi komisijami kar se tiče posnetkov. To bo težka biti z njimi v vladi in jih preiskovati ?
UKZ se končno umika s politike vsaj nekaj. Še Golob naj gre s Tino v Karigador za vedno.
UKZ se končno umika s politike vsaj nekaj. Še Golob naj gre s Tino v Karigador za vedno.
FireSnake ::
.
Dve zanimivi zadevi:
- N.Si ste vsi pljuvali pred volitvami (razen redkih) zdaj bi jih pa želeli videti v vladi. Zakaj že?
- han je med levaki (za moje pojme) še edini približno normalen. Zdaj pa naj še ta odstopi? Se je pa videlo, da mu je bilo tokom prejšnjega mandata velikokrat nerodno. Je marsikaj požrl.
Ne drži: pogoj je, da je volja jasno izražena.
Daj si malo preberi, preden pišeš.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
denabiker ::
Je pa strasansko grozno, da tretjina prebivalstva podpira odkrito korupcijo. Kaj naj s takim narodom?
Kako tretjina??? Poglej volilni rezultat... Preko 75% volilcev je dalo glas koruptivnim strankam....
jaz tudi tega ne razumem, kljub vsem aferam, nesposobnosti, lažem, manipuliranju, poseganje v medije, omejevanje demokracije itd. pa takšen rezultat??? A so se kupovale glasovnice? Kot je kje za prebrat toliko eur za glas, pokažeš sliko glasovnice in dobiš?
FireSnake ::
sicer pa je Logar rekel, da bodo z nastopom novega sklica vlade takoj začeli s preiskovalnimi komisijami kar se tiče posnetkov. To bo težka biti z njimi v vladi in jih preiskovati ?
Ja, da je kloaka odpadla je pa res dobro. Vsaj nekaj.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
1. Svoboda
2. NSi
3. SD
4. Demokrati
Tina tega ne bo pustila.
.
Dve zanimivi zadevi:
- N.Si ste vsi pljuvali pred volitvami (razen redkih) zdaj bi jih pa želeli videti v vladi. Zakaj že?
- han je med levaki (za moje pojme) še edini približno normalen. Zdaj pa naj še ta odstopi? Se je pa videlo, da mu je bilo tokom prejšnjega mandata velikokrat nerodno. Je marsikaj požrl.
Ne drži: pogoj je, da je volja jasno izražena.
Daj si malo preberi, preden pišeš.
Točno tako. NSI so pljuvali in podtikali razne DARs afere razvidno iz posnetkov sedaj bi jih pa v vladi. Upam, da NSI ne podleže ali pa postavi res hude pogoje. Golob out in najmanj pol ministrestev haaaa
Pleško bi mogu v penzijo in pustiti novi generaciji da se izkaze. Dokler bo on za krmilom bo v Sloveniji samo vazno anti jansa glasovanje. Jansa omogoca Goloba ker pac ne more iz svoje kože. Hujskanje, podtikanje in ustvarjanje kaosa. In eni yo vidijo kot vrlino lol.
Golob je nova generacija?
Modro je vedeti. Vsi "prestopniki", od prvega do zadnjega, ostali pred vrati @Drzavnizbor
in brez poslanskega stolčka:
- @AnzeLog
- @EvaIrglL
- @DKaloh
- Tine Novak
- @Matej_T_Vatovec
- Mojca Pašek Šetinc
in brez poslanskega stolčka:
- @AnzeLog
- @EvaIrglL
- @DKaloh
- Tine Novak
- @Matej_T_Vatovec
- Mojca Pašek Šetinc
Ni res. Pomembno je samo ali je jasno kako je hotel glasovat. Če obkroži SDS in pripiše da Golob spada na Dob, je njegova volja (glede glasovanja) jasna.
Tako piše tudi v navodilih: https://www.dvk-rs.si/fileadmin/user_up...
Čudno, ker sem včeraj nekje zasledil obrazložitev, da vsakršno dodatno kracanje razveljavi glasovnico.
Golob je nova generacija?
Glede na rezultat se bo golobov drugi mandat končal še bolj klavrno kot prvi kjer je imel res udobno večino in somišljeniške stranke. Naslednje volitve ga bo zamenjal novi obraz itak pa je rekel, da rabi dva mandata.
harvey ::
Spet se bo ponovila modrost Ljudmile Novak | Potrebno je znati šteti do 46 
In še velika UKZ ter Tanja Fajon sta brez sedeža in še recimo Hoivik, ter NSI Horvat in Čadonič. Tako da je kar bitka za izvolitev neusmiljena.
- @AnzeLog
- @EvaIrglL
- @DKaloh
- Tine Novak
- @Matej_T_Vatovec
- Mojca Pašek Šetinc
In še velika UKZ ter Tanja Fajon sta brez sedeža in še recimo Hoivik, ter NSI Horvat in Čadonič. Tako da je kar bitka za izvolitev neusmiljena.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------

Spet se bo ponovila modrost Ljudmile Novak | Potrebno je znati šteti do 46
- @AnzeLog
- @EvaIrglL
- @DKaloh
- Tine Novak
- @Matej_T_Vatovec
- Mojca Pašek Šetinc
A je Čadonič sploh kandidirala? Nekej sem prebral da ni
feryz ::
Še malo bi vas popravil.Je pa strasansko grozno, da tretjina prebivalstva podpira odkrito korupcijo. Kaj naj s takim narodom?
100% volilcev je dalo svoj glas koruptivnim strankam. Ok, skoraj 100%, neveljavne glasovnice je treba odšteti.

Se je pa tajkunka Pirc Musar s čestitko na X izdala, da je bila cel čas na strani Svobode.
Kdor bo na predsedniških protikandidat pa če je to Miha Kordiš volim proti tej pokvarjeni tajkunki.
Kdor bo na predsedniških protikandidat pa če je to Miha Kordiš volim proti tej pokvarjeni tajkunki.
fur80 ::
Če ne bi tako SDS napadal Resnice z primitivnimi srbskimi forami, medtem ko v so v MB za resnico bili tudi nekdanji predstavniki Viol, bi sedaj imeli z lahkoto desno vlado, tako pa je SDS spet udaril na primitivizem in izgubil volitve. Oddaja Kdo se laže pa odnesla sama sebe. Tak da ne jokat, za desni poraz si je desnica kriva sama, ki po nevem kakšni logiki ne želi vladat.
Ce bi bili tiho bi desnica z SDS vladala, tako pa lapajo na polno in odsekajo sami sebe.
PR služba naredila spet svoje in sami sebe zaklali.
Ce bi bili tiho bi desnica z SDS vladala, tako pa lapajo na polno in odsekajo sami sebe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Pa še nekaj je neverjetno Golobov osebni pisunček Cirman iz Necenzurirano ugotavlja, da so bili med volilno kampanijo čisto vsi mediji proti Golobu 

lahko jih takoj z glave naštejem kateri so bili definitivno za njega RTV, Večer, Dnevnik, DELO, Siol, Mladina, Žurnal, tudi 24 ur večino časa...
Največji luzerji teh volitev pa spet Vesna
Na EU volitvah pomagali Prebeliču in ostali brez mandata.
Tokrat pomagali Levici brez osvojenega mandata.
Največji luzerji teh volitev pa spet Vesna
Na EU volitvah pomagali Prebeliču in ostali brez mandata.
Tokrat pomagali Levici brez osvojenega mandata.
Še vedno mi ni jasno tole
Kolikor sem izvedel naj bi bilo to to:
D%27Hondt method @ Wikipedia
Mislim da v postojni se je potem poravnalo, kjer je imela svoboda veliko več glasov, sedežev pa isto kot sds.
pujsekpepe ::
Če ne bi tako SDS napadal Resnice z primitivnimi srbskimi forami, medtem ko v so v MB za resnico bili tudi nekdanji predstavniki Viol, bi sedaj imeli z lahkoto desno vlado, tako pa je SDS spet udaril na primitivizem in izgubil volitve. Oddaja Kdo se laže pa odnesla sama sebe. Tak da ne jokat, za desni poraz si je desnica kriva sama, ki po nevem kakšni logiki ne želi vladat.
Ne drzi. Slovenci si zelijo se vecjih davkov in podjebavanja. SDS bi bil najbolj zdrava in pametna odlocitev v tej drzavi pa da se popuca neuporabne resorje. Zdj se bo pa samo se vec zaposlovalo in davke nabijal. Zadnji naj ugasne luc
Olajuwon ::
Unilseptij je izjavil:
Kot kaže gremo nazaj v obdobje nestabilnih vlad. Tako kot je sedaj nihče ne more sestaviti vlade... Leva opcija niti z Resnico ne (kar je dobro, da ne bodo niti poskušali) in je verjetno edina preostala možnost koalicija z Logarjem, ki pa skupaj z Levico ne more delovati. Na desni je edina opcija vključiti Resnico, kar je garant za katastrofo, ostane še SD, kar pa ravno tako v koaliciji z Janšo ne more dobro delovati.
To pelje v nove volitve, do takrat (in v trenutni krizi) pa ostane ta vlada, kar morda niti ne bo tako slabo. Čisto možno je, da bo polarizacija nekaj časa ostala in nove stabilne vlade ne bomo dobili nekaj let, tako kot marsikje drugje v Evropi.
Itak bodo predčasne volitve. Vprašanje je samo kakšna bo prehodna koalicija. Samo že slednjo bo zelo težko sestaviti.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
gozdar1 ::
Slovenec je socialist, ker mu pripada samo oni drugi kradejo, pa zmanjka. Sicer pa postane najbolj zakrknjen kapitalist, ko gre za njegovo.
Kak so pa v desnem trojčku porazdeljeni zici? Na uč 5 NSi, 2 Fokus in 1 SLS? Komu se je tole splačalo? Vsem trem? Ker so mi hecni komentarji tipa SLS spet v parlamentu...
Noah0024 ::
Kak so pa v desnem trojčku porazdeljeni zici? Na uč 5 NSi, 2 Fokus in 1 SLS? Komu se je tole splačalo? Vsem trem? Ker so mi hecni komentarji tipa SLS spet v parlamentu...
NSi polomija, kot sem rekel. Imajo poslanca manj, torej namesto 8 jih imajo 7, medtem ko imata SLS in Fokus vsak po enega (skupno lista pa 9).

NSi polomija, kot sem rekel. Imajo poslanca manj, torej namesto 8 jih imajo 7, medtem ko imata SLS in Fokus vsak po enega (skupno lista pa 9).
NSi lista je tretja največja stranka v parlamentu mislim da je to dober rezultat...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25825 (24086) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157744 (98975) | T440 |