Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
Temo vidijo: vsi
kzzzz ::
Vsi so bli obsojeni šele ko se je politika odločila da bojo obsojeni.
Isto bo tudi pri Jankoviću.
In to je narobe, kakorkoli obračaš.
Rekel si naslednje:
> Ker se pri nas sodi po temu komu se sodi in ne po temu kaj naj bi naredil in kaj je dokazano.
Ali so bili te, ki sem jih naštel, obsojeni zaradi svojega imena ali zato, ker so kradli? Ali bi šli v zapor, če ne bi kradli?
Utk ::
Obsojeni so bli, ker se je politika tako odločila in ko se je tako odločila.
Zafurali so firme, ali so kaj ukradli ali ne nima nobene veze s tem.
Zafurali so firme, ali so kaj ukradli ali ne nima nobene veze s tem.
Večina od teh pravi da niso nič ukradli.
Kaj je res pri slovenskem sodstvu pa ne moreš vedet.
Kaj je res pri slovenskem sodstvu pa ne moreš vedet.
pujsekpepe ::
A si star 5 let? Beri vse medije, ne samo posvečenih.
Hvala za napisano. Ali bi šli v zapor, če ne bi kradli?
Tudi ce bi sli niso dolgo tam, se vec tam dobijo prijatelje da ga naprej serjejo. Da bi v slo kdo dobil 10 let bi moral par 100 ljudi ubit pa se krakjevo krono v Angliji ukrast.
V slovenskem sodstvu je to možno, če ne celo zelo verjetno.
Po drugi strani se izpusti marsikoga, ki krade, ker je pač naš.
Lahko si kje prebereš zgodbo o starem direktorju Elana, ki so ga nazadnje zaprli. Kriv je bil pa tega da ni dal denarja za kučaniste.
Lahko si kje prebereš zgodbo o starem direktorju Elana, ki so ga nazadnje zaprli. Kriv je bil pa tega da ni dal denarja za kučaniste.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Pa sej to so stare komunajzerske fore. Nastavijo človeka na položaj z namenom, da bo kradel za njih, če kdaj noče več "sodelovat" ga pa lahko zmeraj obtožijo kraje. Čeprav je bila to že v štartu njegova naloga tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Sakin ::
Razkorak med željami in realnostjo je enako kot snr. Lp iz zanimivih koncev, oz začetkov.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!
FireSnake ::
Novo jutro novi podvigi.
Jutri je dan D.
Kaj bo imel izključujoči pernati lažnivec za pokazati?
Kakor sem jaz do zdaj spremljal, dlje od blodenj kako bi on talal stolčke ni prišel.
Med tem pa je dobil prst v rit praktično od vseh.
Že v štartu je izključil 30% volje naroda. Od tu naprej ni šlo preveč gladko.
Torek, kako zdaj stojijo stvari za pernatega lažnivca in bleferja?
----------------------------
Končno si lahko Slovenija oddahne.
Jutri je dan D.
Kaj bo imel izključujoči pernati lažnivec za pokazati?
Kakor sem jaz do zdaj spremljal, dlje od blodenj kako bi on talal stolčke ni prišel.
Med tem pa je dobil prst v rit praktično od vseh.
Že v štartu je izključil 30% volje naroda. Od tu naprej ni šlo preveč gladko.
Torek, kako zdaj stojijo stvari za pernatega lažnivca in bleferja?
----------------------------
Končno si lahko Slovenija oddahne.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

gruntfürmich ::
Ja sam zaj ni zajebancije, k kmeti ne bojo preživeli.
Naj pa pocrkajo, koga briga tistih 10 krav in silažna koruza.
Idiot, kateri se ne zaveda, da smo kuhani in pečeni, če nimamo lokalne pridelovalne verige za hrano in nastopi kriza, kjer se ves transport iz tujine lahko ustavi. Kaj boš pa potem jedel, če pride do najhujšega možnega scenarija in ne bomo imeli lokalno pridelane hrane? Bitkojne? Eure? Monitor?
v sloveniji ni kmetov ampak so vrtičkarji.
Počasi upada število kmetijskih gospodarstev v Sloveniji, a v desetih letih se je povečala povprečna velikost kmetije, in sicer s 5,6 na 6,4 hektarja
faking vrtičkarji, ne pa pridelovalci hrane ali pa strateške rezerve.
121 hektarů
Pověřená velikost kmetií v České republice je přibližně 121 hektarů na jedno podnik.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Daniel ::
gruntfürmich je izjavil:
Ja sam zaj ni zajebancije, k kmeti ne bojo preživeli.
Naj pa pocrkajo, koga briga tistih 10 krav in silažna koruza.
Idiot, kateri se ne zaveda, da smo kuhani in pečeni, če nimamo lokalne pridelovalne verige za hrano in nastopi kriza, kjer se ves transport iz tujine lahko ustavi. Kaj boš pa potem jedel, če pride do najhujšega možnega scenarija in ne bomo imeli lokalno pridelane hrane? Bitkojne? Eure? Monitor?
v sloveniji ni kmetov ampak so vrtičkarji.
Počasi upada število kmetijskih gospodarstev v Sloveniji, a v desetih letih se je povečala povprečna velikost kmetije, in sicer s 5,6 na 6,4 hektarja
faking vrtičkarji, ne pa pridelovalci hrane ali pa strateške rezerve.
121 hektarů
Pověřená velikost kmetií v České republice je přibližně 121 hektarů na jedno podnik.
Imamo tudi izjemno bazo nakladačev, ki nekih osnov o tem kar razlagajo nimajo. Tudi to bi komot izvažali.
Sicer pa, država je že dolgo nazaj dala prioriteto varovanju voda in narave, kar efektivno pomeni, da če gnojimo 3x manj kot nizozemci obstaja tudi razmeroma velika verjetnost, da bomo tudi 3x manj pridelali. Kje so potem še vse površine pod naturo2000 in vse ostalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
V slovenskem sodstvu je to možno, če ne celo zelo verjetno.
Hvala za napisano. Kateri politik je ukazal, da se obsodi Stevanovića, ko je ogoljufal 15 let nazaj zavarovalnico?
Logika ti ne deluje, a? A sem kje reku, da se v čisto vsako stvar politika vtakne?
Ni dovolj da se vtakne v tisto, kjer so vpleteni njihovi?
Recimo ta zadnja o družinskem nasilju poslanca, se je I8M oglasil?
nejclp ::
Logika ti ne deluje, a? A sem kje reku, da se v čisto vsako stvar politika vtakne?
Ja, se je:
V Inštitutu 8. marec so prepričani, da bi moral vodja poslanske skupine SD Jani Prednik odstopiti, po tem, ko smo na N1 poročali, da ga je bivša partnerka ovadila zaradi psihičnega in fizičnega nasilja. "Tovrstno delovanje je nesprejemljivo," pravijo v inštitutu.
https://n1info.si/novice/slovenija/inst...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Je nesprejemljivo tudi, da je odkorakal brez kazni?
Taka je bila odločitev sodišča. "Krivosodje!" se dere vaša stran, ponavadi, ko (v redkih primerih) obsodijo vaše koruptivneže in kriminalce.
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 ::
Ja, se je:
V Inštitutu 8. marec so prepričani, da bi moral vodja poslanske skupine SD Jani Prednik odstopiti, po tem, ko smo na N1 poročali, da ga je bivša partnerka ovadila zaradi psihičnega in fizičnega nasilja. "Tovrstno delovanje je nesprejemljivo," pravijo v inštitutu.
Pa se je oglasil tudi tako, kot bi si mi domoljubi želeli, da bi se oglasil, ali samo po svoje?
V tem primeru ni zadovoljil želja domoljubov, se strinjam
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 je izjavil:
Ja, se je:
Pa se je oglasil tudi tako, kot bi si mi domoljubi želeli, da bi se oglasil, ali samo po svoje?
V tem primeru ni zadovoljil želja domoljubov, se strinjam
Aha! Šah-mat, levaki!
kamiKaZaA ::
Ni kaj, zabil si me kot telegrafsko štango, ali kako že temu desnjaki rečete
harmonkar9 - je levakarski trol zaposlen v Inštitutu 8. marec. Izdala ga je besedna zveza "domoljub", katero tako rad ponavlja na tem portalu in katero je potem tudi javno objavil:
Presenetil si me s svojo pronicljivostjo in inteligenco.
Plus, sem našel dotično frazo, verbatim:
Kot telegraf štango v tla.
harmonkar9 - je levakarski trol zaposlen v Inštitutu 8. marec. Izdala ga je besedna zveza "domoljub", katero tako rad ponavlja na tem portalu in katero je potem tudi javno objavil:
Pozabil si še vrhunski utemeljitvi har = har in 8 + 1 = 9
Taka je bila odločitev sodišča. "Krivosodje!" se dere vaša stran, ponavadi, ko (v redkih primerih) obsodijo vaše koruptivneže in kriminalce.
In še ta sodba jim pade, ker so si izmislili dejstva?
Vprašaj njegovo bivšo partnerko kaj meni o sodbi...
primoz4p ::
Ko Levici pred volitvami teče voda v grlo, 8. marec pograbi zgodbo B. Požarja o konfliktih in težavah J. Prednika, ki je bila do takrat izrinjena iz MSM. Podpiram to akcijo in odstop.
Ko pa tožilstvo zavrže pregon (zaradi zastaranja ovadbe?!), pa se ne zaščiti bivše gospe Prednikove?!
https://spletnicasopis.eu/2026/04/02/ja...
Zgodbo o konfliktih in težavah Prednika z bivšimi je prvi objavil Bojan Požar. A zares je začelo odmevati, ko je zgodbo po nekaj tednih s pozivom k odstopu inštituta 8. marec objavil še portal N1. V N1 so "pozabili" navesti pravi vir informacij. Požarja, ki je o tem poročal že dalj časa. V borbo proti Predniku pa se je Zavod 8. marec, ki ga je ustanovil Simon Maljevac (Levica), verjetno vključil, ker jim je bilo pred volitvami v interesu, da se stranka SD oslabi. Pobirala bi namreč glasove Levici, ki ji je grozil izpad iz DZ. "Tovrstno delovanje je nesprejemljivo in ga je treba obsoditi," so za N1 zapisali po tem strankarskem inštitutu o Predniku in povzeli tudi prepričanje, da bi moral Prednik odstopiti. V medijih so stališča 8. marca, ki ga vodi Nika Kovač, praviloma nekritično propagira in širi zaradi osebnih povezav številnih urednikov in novinarjev z Levico in njihovimi aktivisti.
Na poročanje o zavrženju pregona se je znan odvetnik in tudi učitelj prava Blaž Kovačič Mlinar odzval tako:
Tukaj je nekaj zelo čudnega: KD po 191. členu KZ-1 (nasilje v družini) se sploh ne preganja na predlog, ampak po uradni dolžnosti. Torej tudi "zamuda" 6-mesečnega roka tu ne igra vloge, zastaralni rok pa je 10 let...
https://x.com/KovacicMlinar/status/2039...
Ko pa tožilstvo zavrže pregon (zaradi zastaranja ovadbe?!), pa se ne zaščiti bivše gospe Prednikove?!
https://spletnicasopis.eu/2026/04/02/ja...
Zgodbo o konfliktih in težavah Prednika z bivšimi je prvi objavil Bojan Požar. A zares je začelo odmevati, ko je zgodbo po nekaj tednih s pozivom k odstopu inštituta 8. marec objavil še portal N1. V N1 so "pozabili" navesti pravi vir informacij. Požarja, ki je o tem poročal že dalj časa. V borbo proti Predniku pa se je Zavod 8. marec, ki ga je ustanovil Simon Maljevac (Levica), verjetno vključil, ker jim je bilo pred volitvami v interesu, da se stranka SD oslabi. Pobirala bi namreč glasove Levici, ki ji je grozil izpad iz DZ. "Tovrstno delovanje je nesprejemljivo in ga je treba obsoditi," so za N1 zapisali po tem strankarskem inštitutu o Predniku in povzeli tudi prepričanje, da bi moral Prednik odstopiti. V medijih so stališča 8. marca, ki ga vodi Nika Kovač, praviloma nekritično propagira in širi zaradi osebnih povezav številnih urednikov in novinarjev z Levico in njihovimi aktivisti.
Na poročanje o zavrženju pregona se je znan odvetnik in tudi učitelj prava Blaž Kovačič Mlinar odzval tako:
Tukaj je nekaj zelo čudnega: KD po 191. členu KZ-1 (nasilje v družini) se sploh ne preganja na predlog, ampak po uradni dolžnosti. Torej tudi "zamuda" 6-mesečnega roka tu ne igra vloge, zastaralni rok pa je 10 let...

CharlieKK ::
harmonkar9 je izjavil:
Pozabil si še vrhunski utemeljitvi har = har in 8 + 1 = 9
In 9/3 = 3
9 je obrnjena 6
3 x 6 = 666
Harmonkar je shape shifting alien kuščar.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: kamiKaZaA ()
Svet Nove Slovenije je vodstvu stranke podelil mandat za oblikovanje razvojno usmerjene desnosredinske vlade, saj da Slovenija potrebuje spremembo politične smeri.2
https://n1info.si/novice/slovenija/vods...
Svet Nove Slovenije je vodstvu stranke podelil mandat za oblikovanje razvojno usmerjene desnosredinske vlade, saj da Slovenija potrebuje spremembo politične smeri.2
To so pravi redoljubni domoljubi! Levaki o vseh pomembnih vprašanjih in težkih odločitvah znotraj stranke barantajo povprek kot kakšne branjevke za krožnikom špagetov, Nsi pa lepo po pravilih preko svojih organov sama sebi podeli mandat za oblikovanje vlade z Gospodom Janšo, s katerim so bili v vladi samo trikrat do zdaj. Vzorno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
A so si izmislili dejstva? Ker si ti tako želiš?
Partnerke Prednika ne poznam.
Ja očitno se ustavno sodišče ni strinjalo s tem kar so navedli. Če se gremo prava na tak način, potem sodišč niti ne rabimo več.
Tudi tukaj kjer je zadeva dobesedno zastarala (isto kot se večkrat zgodi šerifu) gre za svoje vrste kriminal, ki pa vam očitno nekaterim ustreza. Zakaj, veste pa sami najbolje.
Zgodovina sprememb…
Ko Levici pred volitvami teče voda v grlo, 8. marec pograbi zgodbo B. Požarja o konfliktih in težavah J. Prednika, ki je bila do takrat izrinjena iz MSM. Podpiram to akcijo in odstop.
je padla zaradi zastaranja ovadbe?
Pojdite pred sodišče in se derite "Krivosodje!". Zakaj to počnete samo ko gre za vašega najljubšega kriminalca? Levici pred volitvami ni prav nič tekla voda v grlo, obetal se jim je dober rezultat.
harmonkar9 je izjavil:
To so pravi redoljubni domoljubi! Levaki o vseh pomembnih vprašanjih in težkih odločitvah znotraj stranke barantajo povprek kot kakšne branjevke za krožnikom špagetov, Nsi pa lepo po pravilih preko svojih organov sama sebi podeli mandat za oblikovanje vlade z Gospodom Janšo, s katerim so bili v vladi samo trikrat do zdaj. Vzorno!
Ne razumem?!
Ja očitno se ustavno sodišče ni strinjalo s tem kar so navedli. Če se gremo prava na tak način, potem sodišč niti ne rabimo več.
Tudi tukaj kjer je zadeva dobesedno zastarala (isto kot se večkrat zgodi šerifu) gre za svoje vrste kriminal, ki pa vam očitno nekaterim ustreza. Zakaj, veste pa sami najbolje.
Ustavno sodišče je pri sojenju jajotu ugotovilo procesne napake, ne pa navajanje napačnih dejstev. Ni bil oproščen in zadeva je zastarala. A je tukaj zadeva zastarala? Sem zgleda prezrl, nisem tako redno spremljal, tako kot hinavski mizogini na desni. Meni najbolj ustreza, če pravna država deluje in se upošteva odločitve sodišč. Zato pa ne volim koruptivnežev in kriminalcev.
Pojdite pred sodišče in se derite "Krivosodje!". Zakaj to počnete samo ko gre za vašega najljubšega kriminalca? Levici pred volitvami ni prav nič tekla voda v grlo, obetal se jim je dober rezultat.
Zakaj se neodvisna nika financirana iz tujine vključuje v politično tekmo samo ko gre za njenega najljubšega vodjo...
In procesna napaka je kaj, sposobnost sodišča?
Zgodovina sprememb…
Kako lahko nekaj, kar se preganja po uradni dolžnosti, pade zaradi zastaranja ovadbe na predlog, se tudi jaz sprašujem.

Musashi ::
Ustavno sodišče je pri sojenju jajotu ugotovilo procesne napake, ne pa navajanje napačnih dejstev. Ni bil oproščen in zadeva je zastarala. A je tukaj zadeva zastarala? Sem zgleda prezrl, nisem tako redno spremljal, tako kot hinavski mizogini na desni. Meni najbolj ustreza, če pravna država deluje in se upošteva odločitve sodišč. Zato pa ne volim koruptivnežev in kriminalcev.
ne, ti samo voliš tiste, ki zaposlijo dodatnih 100 svojih prijateljev in strankarskih vojakov na kuturno ministrstvo, 45 v zavod za moderni ples in ne vem koliko na min. za solidarno prihodnost... To v tvoji glavi pač ni korupcija in kriminal.
Blazno čudno, anede?Ker je poslanstvo 8. marca zaščita človekovih pravic, načela enakosti posameznikov, pravic ranljivih skupin in drugih pravic, ki bi jih nekatere stranke rade kršile po vzoru iz tujine, od Orbana so Trumpa.Ko Levici pred volitvami teče voda v grlo, 8. marec pograbi zgodbo B. Požarja o konfliktih in težavah J. Prednika, ki je bila do takrat izrinjena iz MSM. Podpiram to akcijo in odstop.
Zakaj se neodvisna nika financirana iz tujine vključuje v politično tekmo samo ko gre za njenega najljubšega vodjo...
Plus, nisem pravnik, da bi ocenjeval delo sodišč.
ne, ti samo voliš tiste, ki zaposlijo dodatnih 100 svojih prijateljev in strankarskih vojakov na kuturno ministrstvo, 45 v zavod za moderni ples in ne vem koliko na min. za solidarno prihodnost... To v tvoji glavi pač ni korupcija in kriminal.
Res, mene je izjemno razočaralo, da govorijo samo o dveh zaposlenih. https://www.rtvslo.si/kultura/oder/mini...
plus, zdej pa fuck off, ker moram delat
Zgodovina sprememb…
Pri nas imamo demokracijo.
Pri nas nimamo: "kadija tuži, kadija sudi".
Pri nas imamo ločeno tožilstvo in sodstvo.
Pri nas ... je že čas, da si to zapomnimo.
Pri Predniku je ovadvo zavrglo tožilstvo, do sodišča še prišlo ni.
Sodišče nima nič s tem.
Položaj državnega tožilstva v sistemu oblasti v Republiki Sloveniji določata Ustava RS in Zakon o državnem tožilstvu (ZDT-1). Ustava RS določa, da državni tožilec vlaga in zastopa kazenske obtožbe in ima druge, z zakonom določene pristojnosti. Zakon o državnem tožilstvu pa določa, da so državna tožilstva kot del pravosodja samostojni državni organi.
Samostojnost državnih tožilcev pri izvrševanju tožilske funkcije morajo zagotavljati zakoni, ki urejajo državnotožilsko službo oziroma izvajanje tožilske funkcije.
Funkcija državnega tožilca je trajna.
https://www.dt-rs.si/o-to%C5%BEilstvu
Državni tožilec oz. tožilec je pravnik z opravljenim pravniškim državnim izpitom, ki je imenovan na ta položaj. Poznamo okrožne državne tožilce, okrajne državne tožilce, višje državne tožilce in vrhovne državne tožilce. V Republiki Sloveniji jih imenuje Vlada Republike Slovenije.
Dr%C5%BEavni to%C5%BEilec @ Wikipedia
Da da, saj se vidi kako to deluje. Vaše pravice so zaščitene, če ste naši in prisežete zvestobo. Če niste pa lahko crknete v grmovju, ker niti sodišče ne bo delovalo za vas, nika pa je na dopustu in sedaj ne utegne.
Zgodovina sprememb…

Musashi ::
Blazno čudno, anede?Ker je poslanstvo 8. marca zaščita človekovih pravic, načela enakosti posameznikov, pravic ranljivih skupin in drugih pravic, ki bi jih nekatere stranke rade kršile po vzoru iz tujine, od Orbana so Trumpa.Ko Levici pred volitvami teče voda v grlo, 8. marec pograbi zgodbo B. Požarja o konfliktih in težavah J. Prednika, ki je bila do takrat izrinjena iz MSM. Podpiram to akcijo in odstop.
Plus, nisem pravnik, da bi ocenjeval delo sodišč.
Res, mene je izjemno razočaralo, da govorijo samo o dveh zaposlenih. https://www.rtvslo.si/kultura/oder/mini...
plus, zdej pa fuck off, ker moram delat
Lol, ti pa delati. 2 zapolena sta štart, plan je 45 pri polni zaposlitvi. Poišči, ni tako težko najti. Pa na 100 na ministrstvu za kulturo in nevemkoliko na Maljevec gnoju si seveda pozabil. To dvoje bo naredilo v dveh letih večjo luknjo v davkoplačevalskem denarju kot pa Litijska recimo. Ampak ja, Levica nima afer, kriminalcev ;))) Kaj vam vse prodajo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26699 (24960) | Samael |