Forum » Problemi človeštva » Evropska Naftna Kriza
Evropska Naftna Kriza
karafeka ::

Stane2 ::
še vedno je nafta tam kjer je bila lani 2025 +/- 1%.
Bi morala bit dražja? KAJ BI SPLOH VI PRODAJALCI RUSKEGA GOVNA RADI??
Bi morala bit dražja? KAJ BI SPLOH VI PRODAJALCI RUSKEGA GOVNA RADI??
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: enavlaka ()
enavlaka ::
Dam v to temo.
EU politikanti ne vedo, kako bi še dobili denar za svoje ideje. Tokrat se hočejo spraviti na prihranke ljudi na bankah:
https://x.com/ZeitgeistFever/status/207...
V glavnem, živijo v nekem svojem svetu političnih elit in hočejo pokuriti še denar navadnih ljudi.
Ja no, to je res strašljivo. Niti ne pa nepričakovano.
Investicije pa pomenijo metanje denarja vojaško industrijo
Bo treba res vse dvignit
fikus_ ::
Ravno za vojsko rabijo denar. Za vojno proti RU, ki jo napovedujejo za 2030, se prej pa za orožje.
VW se pogovarja z Izraelci, da bo delal vozila za njih, eno VW fabriko bi naj kupil Gely,.. nemska industrija razpada. Racunajo na EU denar in da bodo nemci proizvajali orozje, ostali pa kupovali od njih.
Spet ena zblojena, kotje bilo forsiranje SE, pa so popusili proti Kitajcem, potem EV, spet popusili proti Kitajcem, ....
Sem ze pisal, EU politiki so kratkovidni, forsirajo zadeve brez da bi razmislili kako priti do rezultata, kaj je potrebno pripraviti, katere korake narediti in tako priti do zastavljenega cilja.
VW se pogovarja z Izraelci, da bo delal vozila za njih, eno VW fabriko bi naj kupil Gely,.. nemska industrija razpada. Racunajo na EU denar in da bodo nemci proizvajali orozje, ostali pa kupovali od njih.
Spet ena zblojena, kotje bilo forsiranje SE, pa so popusili proti Kitajcem, potem EV, spet popusili proti Kitajcem, ....
Sem ze pisal, EU politiki so kratkovidni, forsirajo zadeve brez da bi razmislili kako priti do rezultata, kaj je potrebno pripraviti, katere korake narediti in tako priti do zastavljenega cilja.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/20...
A very epic fight between Russians over gasoline.
kdo, kje, kaj? praktično vsi kitajski proizvajalci EVjev delajo izgubo
A very epic fight between Russians over gasoline.
EV, spet popusili proti Kitajcem, ....
kdo, kje, kaj? praktično vsi kitajski proizvajalci EVjev delajo izgubo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stane2 ()
fikus_ ::
Stane, odpeketaj z Rusi v vas peskovnik.
Nekaj dni nazaj sem zasledil podatek, da Kitajci delajo okrog 9% profita na EV, VAG grupa pod 2% na celotni prodaji vozil, ICE in EV.
Nekaj dni nazaj sem zasledil podatek, da Kitajci delajo okrog 9% profita na EV, VAG grupa pod 2% na celotni prodaji vozil, ICE in EV.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Jaz ne bom odpeketal popolnoma nikamor. Bom kar tam, kjer bom hotel bit.
Ti pa nehaj lagat in si izmišljevat bedarij, kako smo slabi in zanič.
Ti pa nehaj lagat in si izmišljevat bedarij, kako smo slabi in zanič.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Poldi112 ()

Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Propad ZDA - Odštevanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 13715 (237) | fikus_ |
| » | Havana Collapse: Ameriški Prevzem Kube 2026 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 5634 (241) | Magic1 |
| » | Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 53115 (50358) | Mipe |