» »

Peugeot 407

Peugeot 407

simone ::

Zdravo.Sem lastnik peugeot 407 sw,letnik 2008,251000 prevoženih kilometrov,dizelski motor 2.0.Avto imam sedaj že 8 let.Kot kaže je sedaj prišel čas ko bo treba menjati zglob spredaj desno,kolesni ležaj zadaj desno,alternator se mi je tudi pred kratkim lučka za akumulator prikazala, kmalu bo tudi treba velik servis delat ter menjati olje.Ali se mi splača vse te servise delat glede na vrednost avtomobila?Avto je srednje ohranjen tako zunaj kot znotraj pač letom primerno ni pa rje nikjer.Prosim za kakšne nasvete moje mnenje je da se to vse skupaj ne splača popravljat glede na vrednost avtomobila.Razmišljam pa že kar nekaj časa o zamenjavi avtomobila sedaj pa bo verjetno to kar treba.

mihagr ::

Verjetno misliš, da je star 18let. Da, take stvari ima smisel popravljati, če je pločevina brez rjavine in splošne stvari delujejo. Še veliko let te bo prevažal od enega do drugega kraja.
lp

kloko ::

Človek si želi novega avtomobila, komaj je dočakal da nekaj crkne, ti mu pa moralo zbijaš s priporočilom popravljanja...

fikus_ ::

Odvisno v kaksnem stanju je pločevina, je potrebno avto dvigniti. Če je ok, vprašaš pri kaksnem mehaniku za ceno delov in popravila, pristej 20%, da ne bo presenečenja
Ce je na eni strani šel ležaj, bo na drugi tudi kar hitro, tako da menjaš oba,....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

ZveeZ ::

simone je izjavil:

Zdravo.Sem lastnik peugeot 407 sw,letnik 2008,251000 prevoženih kilometrov,dizelski motor 2.0.Avto imam sedaj že 8 let.Kot kaže je sedaj prišel čas ko bo treba menjati zglob spredaj desno,kolesni ležaj zadaj desno,alternator se mi je tudi pred kratkim lučka za akumulator prikazala, kmalu bo tudi treba velik servis delat ter menjati olje.Ali se mi splača vse te servise delat glede na vrednost avtomobila?Avto je srednje ohranjen tako zunaj kot znotraj pač letom primerno ni pa rje nikjer.Prosim za kakšne nasvete moje mnenje je da se to vse skupaj ne splača popravljat glede na vrednost avtomobila.Razmišljam pa že kar nekaj časa o zamenjavi avtomobila sedaj pa bo verjetno to kar treba.

Sem imel podobno dilemo, ampak me je gnil prag preprical, da avto zamenjam.
Naredi si fiktivni izracun, koliko bi te stal drugi avto in koliko bi te stal trenutni za obdobje recimo 5 let.
Pri meni je bil drugi avto nobrainer. Ce nebi imel tako norega odpora do nakupovanja vozila, bi bilo smotrno, da sem to storil ze leto prej.

IL_DIAVOLO ::

Prodaj te znucane gare.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

chucki ::

Zdej al dati 800 eur za servis ali pa 300 eur vsak mesec za obrok novega? Premisli v kaj se spuščaš.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Luknje v pragovih, avto naredi tehnični? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6012540 (8305) BCSman
»

Lahko kupim avto v Italiji, ga tam registriram in vozim pri nas ?

Oddelek: Loža
1911144 (10658) z3ro
»

Novice iz nVidie

Oddelek: Novice / Matične plošče
155233 (3451) Jst
»

Problem z mački na avtu

Oddelek: Loža
296033 (5030) 'FireSTORM'
»

Gumb za jakost zvoka