Forum » Omrežja in internet » satelitski internet
satelitski internet
nihonbashi ::
satelitski internet
A kdo ve kej o satelitskem internetu? Do zdej je še vedno mogoča samo enostranska komunikacija, ampak sem zadnjič poslov e-mail na perftech pa so mi odgovoril, da so že poslal satelit(ne vem kdo ga je poslov), ki naj bi omogočal obojestransko komunikacijo!
add by moderator: nihonbashi zakaj je v topicu "Satelitska TV" potem pa sprašuješ o internetu? A je tuki kakšna posebna logika? In kaj tak topic dela v Pomoč in nasveti?? Prosim, da prihodnjič prebereš kaj je napisano POD posameznimi oddelki v našem forumu. Recimo za oddelek Internet piše: Splošna razprava o Internetu, mediju sedanjosti in prihodnosti.
A kdo ve kej o satelitskem internetu? Do zdej je še vedno mogoča samo enostranska komunikacija, ampak sem zadnjič poslov e-mail na perftech pa so mi odgovoril, da so že poslal satelit(ne vem kdo ga je poslov), ki naj bi omogočal obojestransko komunikacijo!
add by moderator: nihonbashi zakaj je v topicu "Satelitska TV" potem pa sprašuješ o internetu? A je tuki kakšna posebna logika? In kaj tak topic dela v Pomoč in nasveti?? Prosim, da prihodnjič prebereš kaj je napisano POD posameznimi oddelki v našem forumu. Recimo za oddelek Internet piše: Splošna razprava o Internetu, mediju sedanjosti in prihodnosti.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Leta 2019 zametki satelitskega interneta z nizkimi zakasnitvamiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9791 (7871) | c3p0 |
» | Brošura osnove uporabe računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1299) | Domini tm |
» | Širokopasovni internet po električnih kablihOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4590 (3247) | techfreak :) |
» | Satelit v SLO ??Oddelek: Omrežja in internet | 2154 (1832) | Dami |