» »

Razpad A1 omrežja

1 2 3
4
»

d4vid ::

Kockar je izjavil:

Presenetljivo kolk anti-tech boomerjev je na forumu češ "jaz sem ure brez neta izkoristil za klofanje v assemblyju in svoji muzi poslal goloba pismonošo.

Eni rabijo net še za kak več kot tiktok, meni še v soboto ni pravilno delal in nisem vedu al bom v ponedeljek lahko delal od doma, a1 support pa znate kak je.

Jah, se pač sprehodiš do trafike/petrola/trgovine in kupiš predplačniški mobi.
Ali vzameš dopust.
Ali pa greš pač v pisarno in tam oddelaš šiht?

Kaj v firmi nimate pravil/dogovorov, kaj in kako v primeru, da doma nimate elektrike, interneta?
Saj tudi elektrika kdaj ven pade, včasih napovedano, včasih ne.

predi ::

Edina nevšečnost, ki sem jo zaradi izpada imel, je malce negotovosti pri dostavi živil iz Spara, ki je bilo po urniku ravno takrat. Dostavljavcu sem razložil, zakaj me ni uspel priklicat, k sreči pa je imel Telekomov POS terminal, meni je pa vlekel WiFi do kombija (plačujem s telefonom). Sem pa imel tudi hladen trdi keš in fizično kartico poleg za vsak slučaj.

IL_DIAVOLO ::

Par ur brez omrezja se pri nekaterih bere kot apokalipsa.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

GupeM ::

predi je izjavil:

Edina nevšečnost, ki sem jo zaradi izpada imel, je malce negotovosti pri dostavi živil iz Spara, ki je bilo po urniku ravno takrat. Dostavljavcu sem razložil, zakaj me ni uspel priklicat, k sreči pa je imel Telekomov POS terminal, meni je pa vlekel WiFi do kombija (plačujem s telefonom). Sem pa imel tudi hladen trdi keš in fizično kartico poleg za vsak slučaj.

Pri plačevanju s telefonom povezava z internetom ni potrebna, tako da tvoj wifi nima s tem nobene zveze.

MrStein ::

POS jo potrebuje.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

GupeM ::

Je napisal, da je bil prodajalčev POS na Telekomovem omrežju, njemu pa je vlekel njegov wifi (plačuje s telefonom).

Torej njegov wifi še vedno nima s tem nobene zveze. Sploh pa se prodajalec s svojim POS terminalom ne bo šel povezovat na eno x omrežje, četudi bi bilo to možno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

starfotr ::

Na letalih ni nobene povezave, pa lahko tudi plačaš s kartico.

Seba982 ::

starfotr je izjavil:

Saj imajo v določenih razpisih tudi, da morajo tvoji prostori kjer imaš firmo biti v skladu z DGNB Gold ali Platinum. Njihove zahteve so milo rečeno blazne. Nemčija je na splošno blazna.

Tako ščitijo notranji trg. Izredno težko dobiš razpis kot zunanji, ker potrebuješ ogromno nekih obskurnih certifikacij, potrdil itd...

OutOfTheBox ::

starfotr je izjavil:

Na letalih ni nobene povezave, pa lahko tudi plačaš s kartico.

Ker so narejeni za izpade oz. intervale brez interneta. Na koncu da se transakcija izvrši, vsak POS potrebuje povezavo z internetom.
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ponudnik storitev (A1) briše router na tovarniške nastavitve

Oddelek: Omrežja in internet
111164 (843) tony1
»

A1 priklop

207467 (5096) jukoz
»

A1 MITM

Oddelek: Informacijska varnost
395238 (2875) SeMiNeSanja
»

Najboljši ponudnik interneta za ruralna območja?

174139 (3848) starfotr

Več podobnih tem