Forum » Loža » Lesena notranja ograja za stopnice, kateri material
Lesena notranja ograja za stopnice, kateri material
Eduardo ::
Kaj je kdo tu mizar? V glavnem sem dobil ponudbo za tisto vertikalno deska ograjo v stilu lesenih pregradnih sten. Ko gledam bi dali kar enake materiale kot za stene, ki so dekorativne in niso varnostno problematične. Jaz sem pričakoval dolžinsko lepljen les ali pa furnirane vezane plošče glede na to, da se gre za stopnice. Ima kdo kaj izklušenj s tem? Koliko ste plačali? Hvala...
-=Tomaz=- ::
To je čisto od tebe odvisno kaj želiš in koliko boš dal. Vse je videti dobro, če paše v prostor. Lahko daš vzdolž obdelane smrekove dile ali pa hrastove lepljene stebre z levom na koncu.
Pred leti sem dejansko dal kar prvo varianto za 200 €, ker sem mislil da bo začasno. Železni okvir je že bil. Pa še danes dobro izgleda.
Pred leti sem dejansko dal kar prvo varianto za 200 €, ker sem mislil da bo začasno. Železni okvir je že bil. Pa še danes dobro izgleda.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kuhinja in vinil (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10457 (4425) | mr_chai |
| » | Laminat vs vinil vs tapison (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15611 (5187) | koyotee |
| » | Laminat, ploščice ali vinil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 78298 (27422) | Lonsarg |
| » | Montažne hiše - pogajanje o ceni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32683 (27541) | UganiKdo |
| » | Nova kuhinja, odprava napak (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13348 (11411) | Unknown_001 |