Forum » Loža » Pošiljanje prošenj prek zavoda
Pošiljanje prošenj prek zavoda
KG-348 ::
A za nadomestilo moraš hodit na te njihove razgovore? Sem mislil da je to samo za socialno. Šihti, ki ti jih oni pošiljajo pa je itak dno dna. Mene so hoteli v neke mesarije porint, pa skoz se je kader menjaval. Sem jih kar ignoriral in jim enkrat napisal, da sem službo našel že sam
PROTEINSKI ::
Zdi se mi da enkrat lahko zavrneš, drugič pa ti že vzamejo nadomestilo. Ampak danes itak nihče ne rabi nadomestila, ker dobiš takoj 3 ponudbe za delo.
Kera bedarija. Bolje bi bilo da bi imel omejeno št. mesecev pa lahko sam iščeš. Ne pa da te posiljujejo s temi low ass šihti
styrian ::
PROTEINSKI je izjavil:
Zdi se mi da enkrat lahko zavrneš, drugič pa ti že vzamejo nadomestilo. Ampak danes itak nihče ne rabi nadomestila, ker dobiš takoj 3 ponudbe za delo.
Ja, seveda. S katerega planeta si pa ti padel?

Pithlit ::
PujsekPepe je izjavil:
PujsekPepe je izjavil:
Meh je že nekdo odgovoril..
Je, ja. Sicer AI, ampak vseeno. Enostavno pomeni da te ne tikajo ne tako ne drugače... Si pa v evidenci. Lahko greš celo tako da si aktivni iskalec zaposlitve, kljub temu da si zaposlen (in ti bodo pošiljali oglase)
Sam sociale nimas al? Recimo da dejansko imas od dohtarja da ne mors delat fozicnih del al pa kelnart. Al socialo vleces al ne?
Zakaj bi nekdo ki je zaposlen vlekel socialo? Po kakšni logiki?
PROTEINSKI je izjavil:
A zdi se ti? No, narobe se ti zdi.
Kera bedarija. Bolje bi bilo da bi imel omejeno št. mesecev pa lahko sam iščeš. Ne pa da te posiljujejo s temi low ass šihti
'Posiljujejo' te izključno z oglasi ki ustrezajo tvojemu zaposlitvenemu načrtu.
In denarno nadomestilo je zelo natančno omejeno tako s trajanjem kot višino.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()

Blinder ::
Haha se spomnem v času recesije, bil na zavodu koliko, nekaj let? V tem času me niso nikamor napotili. So mi pa dali ja, tisto delo za 3 eur na uro, kar je bilo manj kot je bila minimalna plača. Pa še delovna doba mi ni tekla. Ampak v časih, ko je kruha komaj za drobtinico, je tudi tisto bilo kot obilje
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Pithlit ::
Jaz nisem imel nobenega načrta. Oni so mi pošiljali kar so se spomnili
Dej ne no...
Life is as complicated as we make it...
Sem šel pogledat mail in sem očitno res nekaj poklikal, vseeno, službe ki so mi jih pošiljali so bile kar nekaj
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zavod za zaposlovanje in vabilo na razgovorOddelek: Loža | 9706 (7979) | bambam20 |
| » | Odpoved in socialna pomočOddelek: Loža | 20800 (18468) | St235 |
| ⊘ | Ko se te hoče zavod za zaposlovanje znebit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 90891 (81839) | dzinks63 |
| » | Prisilno delo, ki te napoti ZRSZ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28235 (25745) | Invictus |