Forum » Hlajenje in modifikacije » LCD termometri
LCD termometri

ALiEN ::
Poglej kak kompliciraš ... ...Vzameš čisto navadni digitalni termometer, ki za senzor uporablja termistor. Kupiš več termistorjev in jih preko dvopolnega šalterja vežeš na ta digitalni termometer...
...Vzameš čisto navadni digitalni termometer, ki za senzor uporablja termistor. Kupiš več termistorjev in jih preko dvopolnega šalterja vežeš na ta digitalni termometer...

That's IT!
That's IT!

PS: Idejo sem videl že nekje na netu
 ...Vzameš čisto navadni digitalni termometer, ki za senzor uporablja termistor. Kupiš več termistorjev in jih preko dvopolnega šalterja vežeš na ta digitalni termometer...
...Vzameš čisto navadni digitalni termometer, ki za senzor uporablja termistor. Kupiš več termistorjev in jih preko dvopolnega šalterja vežeš na ta digitalni termometer... That's IT!
That's IT!
PS: Idejo sem videl že nekje na netu

CCD ::
A lohk kdo da kak link do webpageov s kakimi načrti al pa opisi te stvari k jo je ALiEN navedel? Men je iz zgornjega teksta ful mal jasno. 

CCD ::
OK, thanks! Vidu, prebral, kapiram. Sam še neki. Kakšne so kej cene takih termometrov in kje se jih dobi najcenej? 

Dami ::
To mene tud zanima. Neki ma konrad ene lcd-je sam ne vem če so ta pravi. Tist za prešaltat sn pa tak na eni strani našu kak se nardi. 

Bungee- ::
LCD- termometer pa sem nabavil v IC-ju
za cca 2k Sit. Je baterijski, ce pa mu se napajanje pohekas mas pa pac z napajalnikom krmiljenega ;)) Upam da jih se imajo.
 Upam da jih se imajo.  

za cca 2k Sit. Je baterijski, ce pa mu se napajanje pohekas mas pa pac z napajalnikom krmiljenega ;))
 Upam da jih se imajo.
 Upam da jih se imajo.  
 S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Senzorji analogni in digitalni izhodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2599 (2343) | kondezator | 
| » | prikaz temperatur na LCDjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1463 (1229) | mico | 
| » | POZOR vsi ki bi imeli prikaz temperature!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1730 (1270) | Grega25 | 
| » | BE6-2 laze?Oddelek: Navijanje | 1668 (1533) | Belac | 
| » | Prikaz temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2911 (2571) | Bungee- |