Forum » Hlajenje in modifikacije » LCD termometri
LCD termometri
ALiEN ::
Poglej kak kompliciraš ......Vzameš čisto navadni digitalni termometer, ki za senzor uporablja termistor. Kupiš več termistorjev in jih preko dvopolnega šalterja vežeš na ta digitalni termometer...
That's IT!
PS: Idejo sem videl že nekje na netu
That's IT!
PS: Idejo sem videl že nekje na netu
CCD ::
A lohk kdo da kak link do webpageov s kakimi načrti al pa opisi te stvari k jo je ALiEN navedel? Men je iz zgornjega teksta ful mal jasno.
CCD ::
OK, thanks! Vidu, prebral, kapiram. Sam še neki. Kakšne so kej cene takih termometrov in kje se jih dobi najcenej?
Dami ::
To mene tud zanima. Neki ma konrad ene lcd-je sam ne vem če so ta pravi. Tist za prešaltat sn pa tak na eni strani našu kak se nardi.
Bungee- ::
LCD- termometer pa sem nabavil v IC-ju
za cca 2k Sit. Je baterijski, ce pa mu se napajanje pohekas mas pa pac z napajalnikom krmiljenega ;)) Upam da jih se imajo.
za cca 2k Sit. Je baterijski, ce pa mu se napajanje pohekas mas pa pac z napajalnikom krmiljenega ;)) Upam da jih se imajo.
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Senzorji analogni in digitalni izhodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2328 (2072) | kondezator |
» | prikaz temperatur na LCDjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1372 (1138) | mico |
» | POZOR vsi ki bi imeli prikaz temperature!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1621 (1161) | Grega25 |
» | BE6-2 laze?Oddelek: Navijanje | 1513 (1378) | Belac |
» | Prikaz temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2761 (2421) | Bungee- |