Forum » Hlajenje in modifikacije » POZOR vsi ki bi imeli prikaz temperature!!
POZOR vsi ki bi imeli prikaz temperature!!
Muflon1 ::
Vsi ki bi radi imeli prikaz temperature na svojem računalniku naj vpišejo če bi kdo imel. Prikazovalniki so iz podjetja Carel. Cena je 2500 SIT po komadu !
Torej pišite kdor se zanima za to zadevo. Evo slike iz moje mašine ( meri na procesorju in grafični)
Edini problem teh merilnikov je da imajo kar velike sonde za merjenje vendar itak zvrtaš luknjo v hladilnik pa je
Torej pišite kdor se zanima za to zadevo. Evo slike iz moje mašine ( meri na procesorju in grafični)
Edini problem teh merilnikov je da imajo kar velike sonde za merjenje vendar itak zvrtaš luknjo v hladilnik pa je
- spremenilo: Muflon1 ()
Monster ::
Dej povej če ma ta stvar kako POSEBNo oblikož
mal opiš(tud tehnićne podatke)
Drgač sem jest za!
mal opiš(tud tehnićne podatke)
Drgač sem jest za!
stvar je velika 4,7 cm X 2,8 cm X (1 cm v globino) štiroglata z malo zaobljenimi robovi. Črne barve (bom se pozanimal če majo tud kake druge barve) temp. območje je zadostno (-40/+90) velikost sonde (ki je valjasta je 5 mm premeraX20mm dolžina)
Bungee- ::
Neki podobnega imajo pri IC-elect, in stane tudi nekje toliko, le da je samo ena temperatura .... cist tko BTW
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
msmiha ::
Kje je to podjetje Carel?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
MadMax: Napajanje je iz baterij ki so priložene življenska doba teh baterij pa je doooooooooolga. Razsvetljave pa ni spljoh glih tuhtam kako jo bom izdelal (že mam zamisel blue leds)
msmiha: naslov
Via dell'Industria 11
35020 Brugine PD (Italy)
msmiha: naslov
Via dell'Industria 11
35020 Brugine PD (Italy)
Zdej mam že tud cene: če bo ogromno zanimanje
(50 kosov) cena 2.600SIT/kom če pa bo manj zanimanja pa cena 2.800/kom
(50 kosov) cena 2.600SIT/kom če pa bo manj zanimanja pa cena 2.800/kom
DrSergioDJ: slika je gor
miguell: Na sliki STA 2 TERMOMETRA(1TERMOMETER JE EN KOMAD) KI IMATA 2 SONDI torej sta to 2 komada eden(levi) + eden(desni)=2 termometra torej en komad 1/2 slike
miguell: Na sliki STA 2 TERMOMETRA(1TERMOMETER JE EN KOMAD) KI IMATA 2 SONDI torej sta to 2 komada eden(levi) + eden(desni)=2 termometra torej en komad 1/2 slike
Torej kdor bi mel takšne termometre naj piše na: bizi10@yahoo.com in pove koliko bi jih imel cena enega termometra je zaenkrat 2.800 sit. Čez kak dan bom videl koliko ponudb bo in bom ukrepal.
Belac ::
ql stvarca,sm za moje pojme je -30/+50 dosti premal za proc.kr pomoje se ti segreje tud kej več kot 50c.vsaj moj se tok segreje!
pa saj nima -30/+50 to sm kr tko na hitr reku pol sm pa gledu specifikacije pa ma območje od -40/+90 sprobu pa nism
Izak ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | termometri v compuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1177 (984) | - SiroTka - |
» | Napajanje termometraOddelek: Hlajenje in modifikacije | 979 (827) | MadMax |
» | digital doc 5Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1148 (961) | morphling1 |
» | Hladilnik za zrakOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1919 (1746) | element |
» | Prikaz temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2762 (2422) | Bungee- |