» »

Ortodont Slo ali Hrv

Ortodont Slo ali Hrv

Smartydug ::

Zdravo,
Še tule povprašam.

Ker imam na spodnjih 2 enicah, z leti probleme da sta se ful skrivile, razmišljam da bi šel to nekako poravnat. Mogoče celo zgornji razmak diastemo (pevski presledek) prav tako med enicama.

Nujno bi rabil tisti skriti Invisalign ipb. zadeve. Ali ima kdo dobre izkušnje ali reference iz Hrvaške(Zagreb,Reka,Istra), kjer je baje bistveno cenejše to samoplačniško. Hvala

gruntfürmich ::

nujno invisiline... a si sam svoj ortodont?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

link_up ::

invisalign pride od 3k do 5k, odvisno od zahtevnosti terapije. Mi smo to dali zdaj tamali in deluje bp. Pac tedensko menja nastavke. Dobili smo ga v Pesnici pri Mariboru, kjer so kar kul dohtarji. Ne vem pa koliko pride pri nasis sosedih, morda ceneje, ampak jaz sem na to gledal drugace ... tamali bodo zobje ostali skozi celo zivljenje, teh 3k pa pozabis 1,2,3...

Je pa kar se odrocnosti ortodonta tice skoraj enako, ce bi se peljal na hrvasko. Pregledi so na nekje 5 tednov.
In and Out

FTad ::

link_up je izjavil:

invisalign pride od 3k do 5k, odvisno od zahtevnosti terapije. Mi smo to dali zdaj tamali in deluje bp. Pac tedensko menja nastavke. Dobili smo ga v Pesnici pri Mariboru, kjer so kar kul dohtarji. Ne vem pa koliko pride pri nasis sosedih, morda ceneje, ampak jaz sem na to gledal drugace ... tamali bodo zobje ostali skozi celo zivljenje, teh 3k pa pozabis 1,2,3...

Je pa kar se odrocnosti ortodonta tice skoraj enako, ce bi se peljal na hrvasko. Pregledi so na nekje 5 tednov.

Plus vracunaj si cas, ki ga porabis za voznjo in bencin. Verjetno ti 2 uri voznje ne uide na vsake 5 tednov (za naslednja 3 leta). Pol pa recimo, da se zvezdica odlomi ipd, pa se dodatne voznje. Na koncu si verjetno skoraj na istem, kot da bi sel k ortodontu v Slo.

velikBrokoli ::

Ne bit škrtica, jaz bi raje vzel v SLO, tudi če je par jurjev razlike. Sem imel aparat in je bilo nenehno potrebno hoditi do ortodonta, pa se kaj odlepi, kaj uničiš, zgubiš, je treba na 5-6 tednov zategovati zadeve... izberi najbližjega ortodonta in boš veliko bolj vesel, kot pa da se za vsak drek voziš na Hrvaško.

gruntfürmich ::

če vam za vsako odpadajo zvezdice potem se raje uprašajte kakšni štori ste in kakšnega ortodonta ste si izbrali. na tisoče zadovoljnih slovencev s hrvaškimi ortodonti temu potrjuje.
in pa btw, na invisalignu ni zvezdic ;)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

krho ::

Najbližjega.. Lahko ti je rečt.. Mi bomo s tavelko morali do ortodonta.. Do 16 leta bo komaj opravila prvi pregled... ampak, če jo bom moral iz Gorenjske vozit v Mursko al pa Maribor, pol raje vozim v Zagreb, bo do 16 leta že fertik.
Hodi pa moja nečakinja--- že 2 leti jo svaljkajo okoli pr ortodontu vsakih nekaj mesecev gre tja.. pa 1x pulijo 5ke, drugič najdejo luknje in plombirajo... aparata pa ni in ni.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

bm1973 ::

Izkoristite hrvaške ortodonte in ostale zdravnbike, dokler ZZZS še povrne stroške...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zobni aparat (odrasli)

Oddelek: Loža
405548 (1279) klekej
»

Ortodont - 2. runda

Oddelek: Loža