Slo-Tech - Ponudnik mobilne telefonije re:do, ki je v Sloveniji deloval od februarja 2023, tri leta pozneje zapira svoja vrata. Sporočili so, da bodo 12. aprila 2026 prenehali nuditi svoje storitve, zato bodo morale njihove stranke poiskati novega ponudnika. Telefonsko številko bo moč prenesti. Ko je re:do vstopil na slovenski trg, so napovedali 100.000 uporabnikov v treh letih. To se ni zgodilo.
Operater re:do je deloval na omrežju A1 in je tudi sodil v njegovo skupino. A1 ni ločeno objavljal poslovnih rezultatov oddelka re:do, je bila pa Slovenija edini trg, kamor so z njim vstopili. Glavni cilj re:do je bila enostavna uporabniška izkušnja, a to očitno ni prepričalo dovolj strank. Mobilni paket je za 15 evrov na mesec nudil storitve v Sloveniji in EU/EEA ter ni imel nobenih omejitev. Skleniti in upravljati ga je bilo mogoče v celoti prek interneta.
Storitve bodo nehale delovati 12. aprila, prenos telefonske številke bo dotlej enostaven, kasneje pa ga bo mogoče izvesti še teden dni. Že sedaj pa ni več mogoče sklepati novih naročniških razmerij. Po prenehanju obratovanja bodo strankam vrnili sorazmerne deleže naročnin in morebitna dobroimetja na računih.
Novice » Nakupi / združitve / propadi » Mobilni operater re:do ukinja svoje storitve
_Denny_ ::
Po eni logično, ker večje zmešnjave od ponudbe še nisem videl. Se še spomnim, ko sem jih spraševal kaj po njihovo pomeni neomejen prenos podatkov (sem iskal zamenjavo za DSL oz. nekaj cenejšega od Telekomovega neomejenega paketa) in dobil odgovor "dovolj za vsakega". Kaj pomeni dovolj? Da lahko doma izklopiš wifi in se ne sekiraš glede Google Play updatov? 5 Youtube videov dnevno? 3h Netflixa dnevno? Nekaj 10GB downloada na dan? Po nadaljnjem gnjavljenju sem končno zvedel 10-20GB na dan max, seveda ne na njihovi kvazi "portal in forum za mlade z mobilnim operaterjem kot opombo pod črto" spletni strani. Na koncu sem ostal na enkrat dražjem Telekomovem neomejenem paketu kjer mi noben ni gnjavil tudi pri 1TB+ downloadu na dan.
Bi imeli več strank, če bi objavili neke konkretne številke, ker si "dovolj" in "za običajno uporabo" vsak razlaga drugače.
Bi imeli več strank, če bi objavili neke konkretne številke, ker si "dovolj" in "za običajno uporabo" vsak razlaga drugače.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
Mr.G. ::
Sej enako je z Telemachom.
1x so me nategnil.....potl sm se pustu še enkrat(osel pač!).
Telekom JE DRAG ampak, nekako kar deluje.
Zdej pa zloooo dolg časa nočem slišat od Telemacha!
1x so me nategnil.....potl sm se pustu še enkrat(osel pač!).
Telekom JE DRAG ampak, nekako kar deluje.
Zdej pa zloooo dolg časa nočem slišat od Telemacha!
filip007 ::
Prvič slišim. Jaz imam Mobi B paket, neomejene klice in 100GB podatkov na mesec za 10€. Pa mi jih ostane polovica.
Zero games, zero talk.

stara mama ::
HoT, neomejen paket za 10EUR, če si prebežnik prve pol leta neomejen paket celo 5EUR..... kaj še hočeš boljšga?
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()
madog ::
stara mama je izjavil:
HoT, neomejen paket za 10EUR, če si prebežnik prve pol leta neomejen paket celo 5EUR..... kaj še hočeš boljšga?
da ne rabim vsakih X Gb pošiljat jebenih smsov da imam kar oglašujejo.....
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Rooty ::
stara mama je izjavil:
O kakih smsih ti to?
Če porabiš več kakor 150GB podatkov, ti avtomatsko pade hitrost interneta na 5/2 Mbps.
Nato pošlješ SMS z vsebino NEOMEJENI in zopet deluje vse normalno.
To velja za tiste uporabnike, ki imajo paket HoT Neomejeni.

iloveboobz ::
no such thing as free lunch. Za 10€ še vedno dobiš neomejen prenos, če tudi je bolj kvazi.
smoki
fikus_ ::
V SLO je kar močna konkurenca na trgu mobilnih storitev. In verjetno jih je pokopalo to, da niso dosegli zastavljenega števila uporabnikov, da bi delal s plusom.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

mtosev ::
Škoda, da jih več ne bo. Jaz sem že nekaj časa na hotu in sem zadovoljen.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

stara mama ::
stara mama je izjavil:
O kakih smsih ti to?
Če porabiš več kakor 150GB podatkov, ti avtomatsko pade hitrost interneta na 5/2 Mbps.
Nato pošlješ SMS z vsebino NEOMEJENI in zopet deluje vse normalno.
To velja za tiste uporabnike, ki imajo paket HoT Neomejeni.
Nekateri se očitno zavestno trudite zmaksimizirat tisti 10-evrski vložek.
Če ti je to ovira pri takem početju, pol pa ne vem kako taka oseba funkcionira v vsakdanjem življenju.
Komot daš drugemu ponudniku 20+€, pa tega SMSa ne bo. (bo pa mogoč kaj drugega).
Al pa nevem.... plačaš naročnino na optiko? Zdaj je že v vsaki vasi...
Ekologija™ in Trajnost™
bf4ed ::
Prvic slisim za njih. Ni skode, naj spokajo.
Vec kot 3 ponudnike ne rabimo v nasi mali Sloveniji.
Ze dva sta bila dovolj.
Od leta 1998 imam isto stevilko in ponudnika, Mobitel.
To ce en ponudi kaj boljsega, bo drugi sledil kmalu.
Zato nima smisla sem pa tam skakat do razlicnih ponudnikov.
Vec kot 3 ponudnike ne rabimo v nasi mali Sloveniji.
Ze dva sta bila dovolj.
Od leta 1998 imam isto stevilko in ponudnika, Mobitel.
To ce en ponudi kaj boljsega, bo drugi sledil kmalu.
Zato nima smisla sem pa tam skakat do razlicnih ponudnikov.
SambaShare ::
Deal braker pri njih je bil da so zahtevali osebni dokument. Ko je pa še hofer ponudil giga paket, so bili pa tako ded.
starfotr ::
To sploh ni bila neka konkurenca. Pač A1 ima poleg svoje krovne A1 ponudbe tudi bob in redo kot nizko cenovno različico.
Ali kdo ve kateri številski prostor se je uporabljal za to ponudbo?
MrStein ::
stara mama je izjavil:
Al pa nevem.... plačaš naročnino na optiko? Zdaj je že v vsaki vasi...
Do tega stavka nisem bil prepričan ali nakladaš.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
d4vid ::
Hot praktično brez težav že par let. Za 9.99 imam vsega dovolj, telefon pa ko rabim itak skeširam, ne rabim obrokov. VoLTE, VoWIFI tudi delata.
OutOfTheBox ::
Ko sem (pred)prejšnji telefon kupoval sem ga skeširal in kasneje ugotovil da sem zadevo preplačal, ker imajo vezani uporabniki ugodnosti. Vezal se nikoli nisem oz. vsaj po 2015 in sem vedno imel pakete kot je HOT in podobni.
Nato sem trenutni telefon kupil preko vezave skupaj s paketom. iPhone 15 PRO (2 leti nazaj), sem dobil za dobrih 1100€ in mini mio za 8€ (neomejeni klici / SMS in neomejen prenos podatkov, s to razliko da se po 20GB hitrost zniža. Jaz načeloma porabim tam do 10GB na mesec).
Tale 8€ deal je nesel takratnega HOT (10€) in druge, zato je bila zadeva no brainer. Za telefon, če bi ga skeširal bi dal okol 1200€.
Nato sem trenutni telefon kupil preko vezave skupaj s paketom. iPhone 15 PRO (2 leti nazaj), sem dobil za dobrih 1100€ in mini mio za 8€ (neomejeni klici / SMS in neomejen prenos podatkov, s to razliko da se po 20GB hitrost zniža. Jaz načeloma porabim tam do 10GB na mesec).
Tale 8€ deal je nesel takratnega HOT (10€) in druge, zato je bila zadeva no brainer. Za telefon, če bi ga skeširal bi dal okol 1200€.
sstanislavv ::
Internet po zraku, npr. Hot-mobil Mega za 10EUR, je zelo ugoden, v primerjavi z optiko ki je absolutno predraga 30+ EUR. Naj začnejo optiko nižati, ker drugače bo vedno več ljudi preklopilo na mobilni internet.
Optiko tepe strošek izvedbe. Na podeželju razdalje, v urbanih delih pa je že vse prepredeno z raznimi kabli, cevmi,... in se je potrebno temu izogibati. Potem, ko je položena, je poceni, samo je potrebno financirati nove linije.
In še vedno cenejša od bakra...
Motiti se je človeško.
Bakra je že ogromno položenega in po liniji najmanjšega odpora (beri stroškov) ti ga ponudijo. kaj pa dejansko gre skozi, je pa lahko srednja žalost.
CyberPunk ::
Bakra je že ogromno položenega in po liniji najmanjšega odpora (beri stroškov) ti ga ponudijo. kaj pa dejansko gre skozi, je pa lahko srednja žalost.Saj. Bi moralo biti "đabe". Pa je dražje od optike. Primer T-2 (ker imajo drugi že bolj zapleten cenik, oziroma je skrit bog ve kje): xDSL 10/2 Mbps = 28,99EUR (hitrejši paketi so še krepko dražji, če je večja hitrost sploh izvedljiva) FTTH 50/20 Mbps = 27,99EUR xDSL 20/5 Mbit/s = 38,99EUR FTTH 100/20 Mbit/s = 33,99EUR
Motiti se je človeško.
x_RN_5 ::
To sploh ni bila neka konkurenca. Pač A1 ima poleg svoje krovne A1 ponudbe tudi bob in redo kot nizko cenovno različico.
Telefonska številka, ki je na voljo uporabnikom Redo (re:do), je iz številskega prostora 030 5xxxxx.
Torej podredno A1 SI (saj to vendar ves, ata)!
nekipac ::
Telekom je ukinil Izi in A1 re:do. Morda ukinjajo nizko cenovne virtualne operaterje, da preusmerijo uporabnike k dražjim naročniškim paketom.
ZveeZ ::
Telekom je ukinil Izi in A1 re:do. Morda ukinjajo nizko cenovne virtualne operaterje, da preusmerijo uporabnike k dražjim naročniškim paketom.
Dvomim.
Izi je bil obsolete, ker ima Telekom ze mobi.
Mobi pa je ugodnejsi od narocnine (Telekom) in sem tudi sam presel iz cca 20€/m na efektivnih 3.5€/m "mobi C akcija".
WhiteAngel ::
Bakra je že ogromno položenega in po liniji najmanjšega odpora (beri stroškov) ti ga ponudijo. kaj pa dejansko gre skozi, je pa lahko srednja žalost.
Saj. Bi moralo biti "đabe".
Pa je dražje od optike.
Primer T-2 (ker imajo drugi že bolj zapleten cenik, oziroma je skrit bog ve kje):
xDSL 10/2 Mbps = 28,99EUR (hitrejši paketi so še krepko dražji, če je večja hitrost sploh izvedljiva)
FTTH 50/20 Mbps = 27,99EUR
xDSL 20/5 Mbit/s = 38,99EUR
FTTH 100/20 Mbit/s = 33,99EUR
Propustnost bakra je mnogo nižja od optike, zato verjetno ne morejo ponudit visokih hitrosti. npr. propustnost ene bakrene parice na 10km je 200 Mbit/s, optičnega vlakna pa 100 Gbit/s.
Heisenberg ::
Jaz sem njihov naročnik, 2 leti sem plačeval 5EUR mesečno, sedaj pa 7.5EUR par mesecev - za vse neomejeno.
Sedaj iščem novega ponudnika, ampak meni je pomembno koliko imam prenos podatkov v EU.
Recimo HOT ima samo smešnih 5gb... Rabil bi vsaj 25gb
Sem pregledal ponudbo in hecno mi je da sem našel pri TELEKOMU NAJ C paket za 11EUR
(vedno sem smatral Telekom za najdražje in za penzioniste...)
Hitrost do uporabnika
do 1 Gbit/s
po 500 GB: do 2 Mbit/s
Hitrost od uporabnika
do 200 Mbit/s
po 500 GB: do 1 Mbit/s
Prenos podatkov
neomejeno
43,20 GB v državah območja EU-tarife
Klici in sporočila
neomejeno
v Sloveniji ali v državah območja EU-tarife
11EUR za tole za 2 leti!
Se motim, ali trneutno dejansko NI boljše ponudbe v Sloveniji ?
Sedaj iščem novega ponudnika, ampak meni je pomembno koliko imam prenos podatkov v EU.
Sem pregledal ponudbo in hecno mi je da sem našel pri TELEKOMU NAJ C paket za 11EUR
Hitrost do uporabnika
do 1 Gbit/s
Hitrost od uporabnika
do 200 Mbit/s
Prenos podatkov
neomejeno
Klici in sporočila
neomejeno
11EUR za tole za 2 leti!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heisenberg ()
c23po ::
Hitrost do uporabnika
do 1 Gbit/s
Kakšen smisel ima vzeti paket, ki 4000 sekund mesečno (24 promilov časa) zdrži polno hitrost, nato je pa naslednjih 1.724.000 sekund dela po požje?
Računalniki nimajo spominov.
mtošev ::
driftwood ::
temni_princ je izjavil:
un:do
haha
saj ni čudno, da zapirajo škatlo. osebno ne poznam nikogar, ki je uporablhal njihove storitve.
bm1973 ::
modelno1 ::
Očitno nisi bral drobnega tiska …
*Enotna akcijska cena za pakete Naj
Akcijska ugodnost paketov Naj s ceno 15,99 EUR (10,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani; ta velja samo za naročnike, ki so hkrati naročniki mobilnih in fiksnih paketov Telekoma Slovenije ter imajo skupni račun) velja od 1. 1. do 28. 2. 2026 za zasebne in poslovne uporabnike ter vsebuje 5 EUR popusta pri paketu Naj A, 12 EUR popusta pri paketu Naj B in 13 EUR popusta pri paketu Naj C.
Heisenberg je izjavil:
Jaz sem njihov naročnik, 2 leti sem plačeval 5EUR mesečno, sedaj pa 7.5EUR par mesecev - za vse neomejeno.
Hitrost do uporabnika
do 1 Gbit/s
Hitrost od uporabnika
do 200 Mbit/s
Prenos podatkov
neomejeno
Klici in sporočila
neomejeno
11EUR za tole za 2 leti!
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: modelno1 ()
c23po ::
Je napisal....mesečno - "mesečno (24 promilov časa)".
Očitno nečesar ne razumem. Pojasniš? Mogoče predlog kako naj ...
Računalniki nimajo spominov.
Ajnstajn` ::
Cudno mi je da je tu tolko majstrov ki nizajo te stroske na minimalne, noben pa ni koristil redota da bi te stroske nizal se bolje, vsi sam pljuvajo.
Re:do je imel moznost, da si vpisoval kode influencerjev in si dobival po vec mesecev zastonj. Sam sem imel re:do 14 mesecev zastonj z njihovimi influencerskimi kodami.
Nekaj kod, katerih se spomnim:
FREETRI 3 mesece zaston
FEJMIČI 3 mesece zastonj
KLARA 1 mesec zastonj
KATJA 1 mesec zastonj
TRIXGH 3 mesece zastonj( mislim da)
Pa se se jih je naslo, tudi na njihovem forumu so ble te kode napisane, nekaj kod sem nasel se tu na tem forumu.
Pol vem da sem koristil se BOOPET, k je blo 5€ eno leto, pa bla je se SESTPISKOTOV 6 mescev za 6€, pa DEVETMEDENJAKOV 9mescev za 9 €, se slotech je mel svojo kodo.
SLOTECH je bla 10€ za 6 mescev.
In sistem je deloval super, ce si napisal te infuzencerkse kode, si dobil zastonj mesec in potem se ti je recimo tista narocnina, ko je bla najcenejsa naslednja, pomaknila naprej za en mesec, pa vedno je slo od cenejse proti drazji.
Cudno mi je tudi da tolk enih majstrov pa noben ne omeni telemacha.
Telemach najvecji njihov paket NAJVEC se dobi za 6.5€ za dve leti, pa tega noben ne omeni.
Probaj ulovit eno od teh agencij ko prodajajo telemachove storitve. Lahko dobis najvec paket za 6.5€, pa mas tam not 50GB tujine.
Re:do je imel moznost, da si vpisoval kode influencerjev in si dobival po vec mesecev zastonj. Sam sem imel re:do 14 mesecev zastonj z njihovimi influencerskimi kodami.
FREETRI 3 mesece zaston
FEJMIČI 3 mesece zastonj
KLARA 1 mesec zastonj
KATJA 1 mesec zastonj
Pa se se jih je naslo, tudi na njihovem forumu so ble te kode napisane, nekaj kod sem nasel se tu na tem forumu.
Pol vem da sem koristil se BOOPET, k je blo 5€ eno leto, pa bla je se SESTPISKOTOV 6 mescev za 6€, pa DEVETMEDENJAKOV 9mescev za 9 €, se slotech je mel svojo kodo.
SLOTECH je bla 10€ za 6 mescev.
In sistem je deloval super, ce si napisal te infuzencerkse kode, si dobil zastonj mesec in potem se ti je recimo tista narocnina, ko je bla najcenejsa naslednja, pomaknila naprej za en mesec, pa vedno je slo od cenejse proti drazji.
Telemach najvecji njihov paket NAJVEC se dobi za 6.5€ za dve leti, pa tega noben ne omeni.
Heisenberg je izjavil:
Hitrost do uporabnika
do 1 Gbit/s
Hitrost od uporabnika
do 200 Mbit/s
Prenos podatkov
neomejeno
Klici in sporočila
neomejeno
11EUR za tole za 2 leti!
Probaj ulovit eno od teh agencij ko prodajajo telemachove storitve. Lahko dobis najvec paket za 6.5€, pa mas tam not 50GB tujine.
//
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ajnstajn` ()
aborko ::
Cudno mi je da je tu tolko majstrov ki nizajo te stroske na minimalne, noben pa ni koristil redota da bi te stroske nizal se bolje, vsi sam pljuvajo.
Konkurenca je prehuda...Na A1 imamo trije skupaj, vse neomejeno razen tujina 24GB, račun 1 eur/mesec za 24 mesecev (33 centov po glavi).
Telemach je jajc ze po Sloveniji, kaj sele ko gres cez mejo in imajo roaming pogodbe z xyz low cost operaterji. Ni vredno...
FREETRI 3 mesece zaston
FEJMIČI 3 mesece zastonj
KLARA 1 mesec zastonj
KATJA 1 mesec zastonj
Pol vem da sem koristil se BOOPET, k je blo 5EUR eno leto, pa bla je se SESTPISKOTOV 6 mescev za 6EUR, pa DEVETMEDENJAKOV 9mescev za 9 EUR, se slotech je mel svojo kodo.
SLOTECH je bla 10EUR za 6 mescev.
Telemach najvecji njihov paket NAJVEC se dobi za 6.5EUR za dve leti, pa tega noben ne omeni.
Heisenberg je izjavil:
Hitrost do uporabnika
do 1 Gbit/s
Hitrost od uporabnika
do 200 Mbit/s
Prenos podatkov
neomejeno
Klici in sporočila
neomejeno
11EUR za tole za 2 leti!
Probaj ulovit eno od teh agencij ko prodajajo telemachove storitve. Lahko dobis najvec paket za 6.5EUR, pa mas tam not 50GB tujine.
Redo je imel poleg vsega tudi problem, da za to ni noben vedel. Jaz sem prvič slišal za njega ravno tukaj, ko so prišli na trg in sedaj ko grejo.
re:do - nov mobilni ponudnik
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Očitno nisi bral drobnega tiska …
*Enotna akcijska cena za pakete Naj
Akcijska ugodnost paketov Naj s ceno 15,99 EUR (10,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani; ta velja samo za naročnike, ki so hkrati naročniki mobilnih in fiksnih paketov Telekoma Slovenije ter imajo skupni račun) velja od 1. 1. do 28. 2. 2026 za zasebne in poslovne uporabnike ter vsebuje 5 EUR popusta pri paketu Naj A, 12 EUR popusta pri paketu Naj B in 13 EUR popusta pri paketu Naj C.
Heisenberg je izjavil:
Hitrost do uporabnika
do 1 Gbit/s
Hitrost od uporabnika
do 200 Mbit/s
Prenos podatkov
neomejeno
Klici in sporočila
neomejeno
11EUR za tole za 2 leti!
AAAaa hvala!
Sem gledal, kje je haklc a nisem pa prav iskal drobnega tiska.
Tako da the search goes on...
Dejansko nic pametnega nimajo operaterji za ponuditi.
Zelim pa omrezje A1 ali Telekom ostali odpadejo, ker je ze v odročnih krajih potem problem s signali...ali pa ni 5G
glede RE:DO
meni je bil SUPER! Vedno so bile kake kode za brezplačni mesec in že tako sem plačal samo 5EUR mesečno
So pa imeli močno kampanijo ob štartu potem pa konec. Niso updejtali instgram, facebook, nicesar...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heisenberg ()
Magic1 ::
Sam ste tudi smešni. Za 11€ pričakujete 50GB tujine pa še več kot 500GB pri nas. Bi se potem lahko vprašal zakaj sploh imamo internet s direkt povezavo...
Magic
ChirkKarlie ::
Heisenberg je izjavil:
Zdaj pač ne boš imel več, ker se ni obneslo...
Ta odgovor je v stilu "samo da ni Janša" 🤣
Ampak, ok, ne pričakujem 5EUR,definitvno pa 15EURmax in to bom tudi dobil
Telekom Naj C, če si nov uporabnik bo precej popusta za leto ali še več, pol pa menjaš operaterja spet k cipa. This is the way.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Mobilni operater re:do ukinja svoje storitve (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6023 (587) | Pithlit |
| » | re:do - nov mobilni ponudnik (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20412 (2013) | Heisenberg |
| » | Se splača zamenjati klasično sim kartico za eSim?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6493 (3196) | blackRa |
| » | T-2 bo podražil pakete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13684 (8715) | svecka |
| ⊘ | re:do novi mobili operater (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26982 (17047) | Yellow |