» »

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Temo vidijo: vsi
««
91 / 93
»»

Ganon ::

Zaušnica Ivanu je bila pričakovana. Da bo takoj, skupaj s pripadniki sekte, napovedal apokalipso, tudi. Še je upanje za Slovenijo. Hvala.

D3m ::

Kakšni so postopki odprtja firme na hrvaškem?
|HP EliteBook|R7 8840U|

pujsekpepe ::

Ganon je izjavil:

Zaušnica Ivanu je bila pričakovana. Da bo takoj, skupaj s pripadniki sekte, napovedal apokalipso, tudi. Še je upanje za Slovenijo. Hvala.

Lol kaj si ti vzel:). Z janso bi dejansko bilo se nekaj upanje (na dolgi rok je slovenija itak crknla) s stevotom bo slo pa to dol v rekordnem casu.

Daniel ::

Ganon je izjavil:

Da. Priporoča se tudi čimvečja stopnja biznisa "off the record", da bo v skladu s splošnim stanjem v vodstvu.

harmonkar9 ::

Miki N je izjavil:

Madona, je bil to Harmonko: 8-O
Ljubljana, STA, 22.3.2026. Z enega slovenskih volišč poročajo o nenavadnem incidentu. Mlajši moški, katerega identitea ni razkrita je potem, ko se je posedel za volilno mesto nenadoma začel vpiti "Ne, ne! Gospod Janša ne, pusti roko, nočem, ne, gospod Janša - ne to!", nakar je sledilo nerazločno momljanje. Po krajšem šoku so prostovoljci zadolženi za voliščeo priskočili pogledati, kaj se dogaja za pregrado, kjer jih je pričakal grozljiv prizor - moški se je zagrizel v lastno zapestje in si zadal rane s krvavitvijo. Prisotni so poklicali reševalno službo, ki ga je oskrbela na kraju samem in odpeljala na enoto urgentne pomoči. Po neuradnih informacijah poškodbe niso resne.
8-O

Jaz nisem bil, ker nisem bil nikoli niti v najmanjši dilemi, koga voliti. Verjetno je bil nek shizo levak, ki je čutil na lastni koži, da mu pernati škodi, ampak so ga vseeno strašili z Gospodom Janšo. Tudi obe roki imam zdravi in v top formi, tako da bom lahko neovirano delil svoje vrhunske domoljubne politične analize z vami.

Zakaj hrvaska?
Romania
Corporate tax: 16%
Micro companies: 1-3% on revenue (huge advantage)
Dividend tax: 16% (2026)
VAT: ~21%
Key point:
If structured right, you can pay VERY low effective tax (1-3%)
Croatia
Corporate tax:
10% (small companies)
18% (larger)
Dividend tax: ~12%
VAT: 25% (high)
Key point:
Taxes are simple but not ultra-low

Slovenija bo pa nova svica

enavlaka ::

D3m je izjavil:

Rabiš potrdilo o kaznovanosti

Ganon ::

pujsekpepe je izjavil:

Ganon je izjavil:

Lol kaj si ti vzel:). Z janso bi dejansko bilo se nekaj upanje (na dolgi rok je slovenija itak crknla) s stevotom bo slo pa to dol v rekordnem casu.

Boš prebolel. Ivan vam bo organiziral "sindikalni" izlet na Madžarsko, kjer boste skupaj točili solzice.

Stane2 ::

Logar gre na levo, verjetno

Hypathia ::

Holobja zmaha je pirova, težko bo sestavil koalicijo, še težje vladal, dam mu max. 2 leti. In ob vsem denarju ki so ga vrgli v kampanjo, popolnem obvladovanju MSM, civilne družbe... je tole precej boren izplen.

Kar me veseli je trend, levi in desni pol sta praktično poravnana, 50:50, Resnico volijo le čudaki in je ne štejem v to enačbo, še volitve ali dve pa bomo polnokrvna demokracija.

TheTrick ::

Veseli te da bo tak obup k v ameriki? K mas dva pola pa oba skorumpirana. Fejst želje res.

Miki N ::

pujsekpepe je izjavil:

Zakaj hrvaska?
Romania

No evo Nodi je že naredil povolilno "razkritje" ... čakamo še Harmonkota.

Ganon je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Ganon je izjavil:

Boš prebolel. Ivan vam bo organiziral "sindikalni" izlet na Madžarsko, kjer boste skupaj točili solzice.

Oh ne Madzarsko Romunija. Mogoce si nepismen.
Js nimam kaj prebolevat ne zivim v slo sem pa prisel volit stevota za potop slovenije:))
Mi delamo podzemne, cluj pa buky sta nove trame dobila parkiranje pocen pa noben ne jebe tud ce kje parkiras kjer pac neb smel:))

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

Ej, anketa je bla to. Dejte mal počakat. Zdaj sem kar naenkrat jaz bolj skeptičen do anket?

c3p0 ::

MrStein je izjavil:

No, vsaj Prerod se ni prebil v parlament.

Po eni strani škoda, par mest bi lahko dobili, da vidimo, koliko so dejansko vredni.

Lokalno so k njemu prebegnili taki drekači, da sem si prav oddahnil (Levica, Svoboda). Slabo so stavili.

TheTrick je izjavil:

Veseli te da bo tak obup k v ameriki? K mas dva pola pa oba skorumpirana. Fejst želje res.

Smiri doživljaj, v USA imajo dve parlamentarni stranki, pri nas pa trenutno 7.

KG-348 ::

tle ni logike, zakaj bi bila vlada levosredinska, če Resnica ni ne desna ne leva stranka..program je celo bolj podoben desnemu. Če hočejo program izpeljat se to čisto kontra Levici in SDju

nejclp je izjavil:

Ej, anketa je bla to. Dejte mal počakat. Zdaj sem kar naenkrat jaz bolj skeptičen do anket?

Veliko je lažnih domoljubov. Jaz kot pravi domoljub sem tudi skeptičen.

Bolj je uganka volilna baza SD. Nekako se mi zdi, kot da ne pokrivajo nobene "potrebe" baze več. Imaš Goloba, potem Lukca s Tolpo ... "stari oficiri" bi verjetno šli k Stevotu. Kdo dafuq je njihova baza? :8)

Hypathia je izjavil:

TheTrick je izjavil:

Kako ti dozivljas tole?

pujsekpepe je izjavil:

Zakaj hrvaska?
Romania
Key point:
Croatia
Corporate tax:
10% (small companies)
18% (larger)
Key point:

Če si DDV oz. PDV zavezanec, te višji PDV ne ovira. Torej HR je večini boljša opcija, manjši davek na dobiček, jezik znaš, bližje je. Pa še morček.

CharlieKK ::

enavlaka je izjavil:

D3m je izjavil:

Rabiš potrdilo o kaznovanosti

:))

c3p0 je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Zakaj hrvaska?
Romania
Key point:
Croatia
Corporate tax:
10% (small companies)
18% (larger)
Key point:

Če si DDV oz. PDV zavezanec, te višji PDV ne ovira. Torej HR je večini boljša opcija, manjši davek na dobiček, jezik znaš, bližje je. Pa še morček.

Pa saj Nodi nima namena delati. :))

nejclp je izjavil:

Meh če v 15 letih ni odstopalo za več kot % pol tud zdaj ne bo.

Aja, Nodi... ad acta. :D

Miki N je izjavil:

c3p0 je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Zakaj hrvaska?
Romania
Key point:
Croatia
Corporate tax:
10% (small companies)
18% (larger)
Key point:

Pa saj Nodi nima namena delati. :))

Delam ze nekaj sam v romuniji lazje dihas. Pa ja ne misli kdo da bom dolgotrajno oskrbo placeval pa rtvje pa dimnikarje pa vse te p*** materne lol. Hvala ne hvala.
Sem pa res mislil da je narod mal bolj brihten.

pujsekpepe je izjavil:

Hypathia je izjavil:

TheTrick je izjavil:

Kako ti dozivljas tole?

Kot sem napisala, vidim pozitiven trend.

V kaj lol? Sej so isti psi gor sam se stevo je s srbsko mafijo gor zlezu

Pricakujte da vam nabijejo davke do jajc.

Zgodovina sprememb…

V tem, da smo iz zabetoniranih 60:40 za levico, prišli na 50:50. Ko bo izmenjava levih in desnih na oblasti povsem normalen pojav, bo tudi manj korupcije..

model, ki živi v Romuniji of all places pridiga o korupciji v državi

KG-348 je izjavil:

No tega ne vemo. ;)

KG-348 je izjavil:

Ja. Si ti fakino sel v Romunijo kdaj? Ro je 20 let pred tole greznico.
Ti pa se naprej fakino placuj davek za dgktrajno oskrbo, rtv, dimnikarje js bom uzival romunske poceni vinjete, 2 telefonski in internet za 18 eur… mene boli k kdo in kaj meri korupcijo ker v slo je ni ker sodisca ne delajo trolcek. Sem vam pa stevota nastimal

Zgodovina sprememb…

A pa romunsko znaš? a SI "EXPAT" :))

Znam. Hvala na vprasanju. Moram si priskrbet drzavljanstvo sam sem len. Rezidenstvo pa zaradi mojih okoliscin vedno lahko dobim:)

Bellator ::

Uhh, GS je daleč najbolj 55-80 :))
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

redtech ::

Ne razumem, kako je Resni.ca uspela priti v DZ?

Profil by ChatGPT
Stranka Resnica je zrasla iz:

protestov proti covid ukrepom
nasprotovanja cepljenju in omejitvam

Mediji jo pogosto povezujejo s:

proticepilstvom
širšim nezaupanjem v institucije (znanost, EU, NATO)

? Tipičen volivec:

bolj skeptičen do znanosti in uradnih razlag
občutljiv na teme osebne svobode

Stane2 je izjavil:

Jah tisti, ki največ gledajo TV so masovno volili GS, lol. :)) Naša prihodnost je v rokah boomerjev gg.

Zgodovina sprememb…

redtech je izjavil:

Profil by ChatGPT
Stranka Resnica je zrasla iz:

protestov proti covid ukrepom
nasprotovanja cepljenju in omejitvam

Mediji jo pogosto povezujejo s:

proticepilstvom
širšim nezaupanjem v institucije (znanost, EU, NATO)

? Tipičen volivec:

Srbska mafija ista podpora kot voli jankovica.

asdf_jklc ::

Recimo, da je mediana zadela in da so razmerja takšna kot so. Tole je še daleč dalelč od tega, da je kdo zmagal, saj bolj deluje na pat pozicijo + imamo še vlačenje po sodiščih kje volitve niso bile regularne. Tudi ponovitev volitev nebi bila presenetljiva. Drugače pa normaln človek, da ni imel izbire glasovat za nekoga, ki bo karkoli prinesel karkoli dobrega. Je bilo samo izjemno slabo, izjemno slabo + 0.01, izjemno slabo + 0.02,...

Stane2 je izjavil:

Yep, starci, ki so jim v Jugi oprali možgane, držijo pokonci levi pol, ko bodo ti odšli, bomo lahko končno svobodno zadihali.

nejc_nejc ::

Bo še pestro ja.

redtech je izjavil:

? Tipičen volivec:

... živi v Romuniji?

asdf_jklc je izjavil:

Recimo, da je mediana zadela in da so razmerja takšna kot so. Tole je še daleč dalelč od tega, da je kdo zmagal, saj bolj deluje na pat pozicijo + imamo še vlačenje po sodiščih kje volitve niso bile regularne. Tudi ponovitev volitev nebi bila presenetljiva. Drugače pa normaln človek, da ni imel izbire glasovat za nekoga, ki bo karkoli prinesel karkoli dobrega. Je bilo samo izjemno slabo, izjemno slabo + 0.01, izjemno slabo + 0.02,...

Js sm napovedal pravilno levaki (resnica + levica) plus srbska mafija resnica.
Sem bil predolg v sloveniji da neb videl kaksen je narod

nejc_nejc ::

A nafta zdej je ali bom mogu peš jutri iz službe?
EV_ja še nebi rad kupu.

Miki N je izjavil:

redtech je izjavil:

? Tipičen volivec:

... živi v Romuniji?

Ja. Romunski sillicijevi dolini

Hypathia je izjavil:

Stane2 je izjavil:

Yep, starci, ki so jim v Jugi oprali možgane, držijo pokonci levi pol, ko bodo ti odšli, bomo lahko končno svobodno zadihali.

To je pa zelo grd napad na Gospoda Janšo, levaki ne morete iz svoje kože

Slovenija nima za burek.
Litvanija, Litva, Romunija, Hrvaska, da Poljske in Ceske ne omenjam gredo po levi in desni naprej.

PacificBlue ::

Levica je glede na vzporedne rezultate volitev pridobila eno poslansko mesto, SD pa je eno mesto izgubila. Vatovec se je mal zakalkuliral.

pujsekpepe je izjavil:

Slovenija nima za burek.
Litvanija, Litva, Romunija, Hrvaska, da Poljske in Ceske ne omenjam gredo po levi in desni naprej.

Češke pa res ne rabiš omenjat :)) matr si butl
https://www.pbs.org/newshour/world/tens...
««
91 / 93
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

16 Slovenska vlada 2026-2030 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Problemi človeštva
78117889 (33) nejclp

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025795 (24056) Samael

Več podobnih tem