Forum » Loža » Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26
Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26
Temo vidijo: vsi
Polda ::
Malidelničar je izjavil:
VPRAŠANJE: A volilni molk velja tudi recimo za politične debate na forumih kot je tale?
Forum bi lahko še vedno gostil debato, ker samo diskusija brez aktivnega nagovarjanja ni kršitev molka, morajo pa moderatorji odstranjevati vsako javno promoviranje glasovanja za ali proti, pozive na volitve, itd.
Ker je to ob splošnem pomanjkanju samokontrole in zrele presoje, kaj je prav in kaj ne, pri nekaterih posameznikih nemogoče zagotoviti, ne da bi kdo 24/7 strmel v zaslon, bo debata okoli polnoči do nedelje, 19:00, zaklenjena.
Kolikor vem volilni molk velja za politike in medije za državljane ne.
nejclp ::
floyd1 ::
"A bejž no."
Janez Janša
Kaj boš pa drugega rekel na očitne laži in zavajanja.
Ko nimaš besede pač držiš gof*** kot vsak kulturni človek? Izbranci narodaNo,nekaterim je kljub nestrinjanju vseeno "ratalo".
Zakaj bi, če Golob počne enako vsako soočenje nekaj pizdaka na vse še na voditelje.
Saj pravim, enim je vseeno uspelo, tako da... se da.
Res pa upam, da se Stevanović danes zaštiha, ker to je pa noro, pa kdo to voli
Pa Stevo ni tako slab danes povedal Mescu, da je pedofil in nabil Goloba na K...
Pomoje si Slovenci vsi želijo ta nivo.
Slabši nivo kot je zdaj kjer je korupcija ne more biti.
Samael ::
Malidelničar je izjavil:
VPRAŠANJE: A volilni molk velja tudi recimo za politične debate na forumih kot je tale?
Forum bi lahko še vedno gostil debato, ker samo diskusija brez aktivnega nagovarjanja ni kršitev molka, morajo pa moderatorji odstranjevati vsako javno promoviranje glasovanja za ali proti, pozive na volitve, itd.
Ker je to ob splošnem pomanjkanju samokontrole in zrele presoje, kaj je prav in kaj ne, pri nekaterih posameznikih nemogoče zagotoviti, ne da bi kdo 24/7 strmel v zaslon, bo debata okoli polnoči do nedelje, 19:00, zaklenjena.
Kolikor vem volilni molk velja za politike in medije za državljane ne.
Ustavno sodišče pravi, da to ne drži.
»Volilni molk zavezuje tako organizatorja volilne kampanje kot tudi druge pravne in fizične osebe,« so pojasnili na ministrstvu za javno upravo. Kot so dodali, v času volilnega molka ni dovoljena javna objava novih predvolilnih vsebin, dovoljena pa je izmenjava mnenj v zasebni sferi.
»Ustavne pravice do svobode izražanja ni dovoljeno omejevati v okviru zaprtih, nejavnih profilov posameznikov na družbenih omrežjih. Nasprotno velja za objave na javnih profilih v okviru družbenih omrežij, še posebej če so vsebine objavljene z namenom načrtnega vplivanja na volivce.«
https://www.ostro.si/si/razkrinkavanje/...
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
primoz4p ::
Zmaga ...
Israel Foreign Ministry
We welcome the Slovenian government's responsible decision not to join South Africa's fabricated blood libel proceedings against Israel at the ICJ
https://x.com/IsraelMFA/status/20349836...
Israel Foreign Ministry
We welcome the Slovenian government's responsible decision not to join South Africa's fabricated blood libel proceedings against Israel at the ICJ
https://x.com/IsraelMFA/status/20349836...
Blue30 ::
Pa spet berem tu o strankah ki imajo v programih dodatne obdavcitve tistih, ki niso ravno vilicaristi.
Pa to ne ves ce si ti cudn ali imajo vsi ostali neomejene kolicine dnarja za dodadtne davscine.
Pa to ne ves ce si ti cudn ali imajo vsi ostali neomejene kolicine dnarja za dodadtne davscine.
Bellator ::
Mesec se je Izogibal odgovoru in poskušal obrniti proti Janši. Vsekakor je zelo čudno, da je samo SD glasoval za tožbo proti Izraelu, Levica in GS pa proti oziroma so se vzdržali glasovanja.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
PujsekPepe ::
Kaj bodo izraelci delal v tej zdesetkani zapufani sloveniji? Edino ce so predstavili nov dolg s super obrestnimi merami
Bellator ::
Pa spet berem tu o strankah ki imajo v programih dodatne obdavcitve tistih, ki niso ravno vilicaristi.
Zmotno mislijo, da zanje višji davki ne bodo veljali, ampak za vse, ki zaslužijo 1 eur več, kot zaslužijo sami.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
ripmork ::
delavec44 ::
Točno to. V temi o normiranih sp-jih že 4 leta pametujejo kako so vsi neumni, ki so volili Goloba. Sedaj ga bodo pa spet...
Da o temi o nepremičninskem davku sploh ne govorim.
Mesec se je Izogibal odgovoru in poskušal obrniti proti Janši. Vsekakor je zelo čudno, da je samo SD glasoval za tožbo proti Izraelu, Levica in GS pa proti oziroma so se vzdržali glasovanja.
Zato, ker ima Izrael posnetke o Golobu, Tini Gaber in Mescu.
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()
floyd1 ::
Zato, ker ima Izrael posnetke o Golobu, Tini Gaber in Mescu.
A bejž. Kristalna krogla?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
Squirrel ::
delavec44 ::
Točno to. V temi o normiranih sp-jih že 4 leta pametujejo kako so vsi neumni, ki so volili Goloba. Sedaj ga bodo pa spet...
Da o temi o nepremičninskem davku sploh ne govorim.
Resno ? Goloba bodo volili po teh 4 letih ?
Pa saj jih imaš veliko že v tej temi. S tem da Svoboda/Levica enačim, ker imata itak skupni program (beri Svoboda ga nima).
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()
FireSnake ::
Depolitizirani mediji:
Realnost:
https://pbs.twimg.com/media/HDEp_NmaMAE...
Zapovrh pa ležejo, kot pes teče
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
oo7 ::
Me veseli, da bo kmalu konec tega cirkusa.
Jaz bom glas dal Janezu. Vem, da ne bo mogel sestaviti vlade.
A po današnjem soočenju sem dobil upanje, da je verjetno tudi narcis Golob ne bo. Če ne drugega vsaj ta narcis Golob ne bo mandatar.
Je pa Golob dosegel status Janše skoraj nihče ga več noče za partnerja
A po današnjem soočenju sem dobil upanje, da je verjetno tudi narcis Golob ne bo. Če ne drugega vsaj ta narcis Golob ne bo mandatar.
Je pa Golob dosegel status Janše skoraj nihče ga več noče za partnerja

CharlieKK ::
Tole soočenje je bilo kopija te teme.
Edini kulturni so bili Prebilič, Logar in Pirat ostali pa oh joj, živali. Stevota pa pač ne jemljem resno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()

endelin ::
To letos so poštene volitve?
Zadnji teden je v ponos MsM? 100 novic o nekih tujcih? Nobene novice o korupciji gospodarjev? Ste res taki poniži psi? Klasika, ponovno so se ukvarjali več z opozicijo kot oblastjo. Tako je nemogoče zmagati
Golob ne bo nikoli odšel čez volitve. Lahko so mislite kaj bo leta 2030 ko bo kriminalna kamarila 8 let na oblasti, ko bodo imeli še več moči v rokah.
Ni pomembno predvolilni čas. Kamarila lahko preko institucij obrne rezultat v dveh dneh kadarkoli. Lahko si praktično vse izmislijo in gre skozi saj obvladujejo vse
Mislim da smo izgubili dokončno demokracijo v Sloveniji.
Meni se je e za Zlovenijo. Upam da bom lahko čimveč goljufal državo ker to je zaželjeno
Zadnji teden je v ponos MsM? 100 novic o nekih tujcih? Nobene novice o korupciji gospodarjev? Ste res taki poniži psi? Klasika, ponovno so se ukvarjali več z opozicijo kot oblastjo. Tako je nemogoče zmagati
Golob ne bo nikoli odšel čez volitve. Lahko so mislite kaj bo leta 2030 ko bo kriminalna kamarila 8 let na oblasti, ko bodo imeli še več moči v rokah.
Ni pomembno predvolilni čas. Kamarila lahko preko institucij obrne rezultat v dveh dneh kadarkoli. Lahko si praktično vse izmislijo in gre skozi saj obvladujejo vse
Mislim da smo izgubili dokončno demokracijo v Sloveniji.
Meni se je e za Zlovenijo. Upam da bom lahko čimveč goljufal državo ker to je zaželjeno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
PacificBlue ::
Malidelničar ::
Me veseli, da bo kmalu konec tega cirkusa.
Je pa Golob dosegel status Janše skoraj nihče ga več noče za partnerja![]()
Tudi pri nas, glasovi gredo Janši.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

lynxslo5 ::
Jaz bom glasoval za NSi+SLS+Fokus.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
Če bo že volilni molk, bojo stavnice še naprej harale na polno :)
Je možno, da gre tu za kratkoročne stave (in pobiranje dobičkov pred koncem), ali dejansko ljudje stavijo na takšne končne izzide?
So kar nihanja in zanimivi rezultati (stavnica za zmagovalno stranko - borba med Svobodo in SDS, stavnica stranke za najboljše šanse v koaliciji Demokrati 74%, stavnica za predsednika vlade trenutno Golob 50%...).
Najverjetneje isto.
Je možno, da gre tu za kratkoročne stave (in pobiranje dobičkov pred koncem), ali dejansko ljudje stavijo na takšne končne izzide?
So kar nihanja in zanimivi rezultati (stavnica za zmagovalno stranko - borba med Svobodo in SDS, stavnica stranke za najboljše šanse v koaliciji Demokrati 74%, stavnica za predsednika vlade trenutno Golob 50%...).
Jaz bom glasoval za NSi+SLS+Fokus.
Najverjetneje isto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
Noah0024 ::
Ma kaksna NSi. So pokazal svoje. Pa skupaj z SLS in Fokusom jim ne kaze vec kot 8 poslancev. Torej bi brez njih pristal na ene 6 mandatov. Polom.
Ce ze, potem Logar. Naj se mu da priloznost.
harmonkar9 ::
Lepo je videt, ko nekdanje volilce/ke Levice vendarle sreča pamet, in spregledajo vse demagogijo.
Dobro si jim povedala, ripmork!
Ma kaksna NSi. So pokazal svoje. Pa skupaj z SLS in Fokusom jim ne kaze vec kot 8 poslancev. Torej bi brez njih pristal na ene 6 mandatov. Polom.
Levaki že strašijo pred Logarjem z lažnimi posnetki!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Zako ::
Jaz in vsi ki smo proti nato in EU. In tistim kateri se igrajo vojne.
PujsekPepe je izjavil:
Js bom stevota volil
Bravo,jaz sem ga že in moja partnerka tudi. Ter se 4x podjetniki in njihove žene.
Zako je zakon!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zako ()
Samael ::
Dve minuti do polnoči pravi Bruce Dickinson ...
Glasovanje na volitvah v državni zbor bo v nedeljo, 22. marca 2026. Skladno z Zakonom o volilni in referendumski kampanji se mora volilna kampanja, povezana z volitvami v državni zbor, končati v petek, 20. marca 2026, ob polnoči.
V petek, 20. marca 2026, ob 24. uri, se začne volilni molk, ki bo trajal do nedelje, 22. marca 2026, do 19. ure.
Prosim, ne odpirajte novih debat na temo volitev in temu sorodnih vsebin. Ta tema bo ponovno odprta v nedeljo okoli 19. ure.
Glasovanje na volitvah v državni zbor bo v nedeljo, 22. marca 2026. Skladno z Zakonom o volilni in referendumski kampanji se mora volilna kampanja, povezana z volitvami v državni zbor, končati v petek, 20. marca 2026, ob polnoči.
V petek, 20. marca 2026, ob 24. uri, se začne volilni molk, ki bo trajal do nedelje, 22. marca 2026, do 19. ure.
Prosim, ne odpirajte novih debat na temo volitev in temu sorodnih vsebin. Ta tema bo ponovno odprta v nedeljo okoli 19. ure.
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25619 (23880) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157563 (98794) | T440 |