» »

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Temo vidijo: vsi
««
89 / 90
»»

PujsekPepe ::

FireSnake je izjavil:

Počasi.
Do nedelje zvečer je čas.
Iti na volišče in povedati svojo voljo.
Četudi pernati dobi največ so druge desne stranke, ki bodo dobile veliko in se komot sestavi koalicija.
In to je to.

Če pa pernati zmaga: je pa to tudi to ... pa naj se krade (še bolj, kot bi se sicer - ker desnim nevladniki zelo gledajo pod prste).

Tako dobro kot danes nam se nikoli ni slo. Js racunam se na stevota da bi bil notranji minister

delavec44 ::

Pirati so pa čudežno edini drugačni.

Zimonem je izjavil:

Piratom. Edini nedolžni drugi se kao kregajo ko ugasnejo kamere si pa ližejo anuse.

Pol je isto ce stranko straza volis

KG-348 ::

stevanovič nima pojma, misli da trošarine vplivajo na to, da ni goriva na črpalkah

Zimonem ::

PujsekPepe je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Piratom. Edini nedolžni drugi se kao kregajo ko ugasnejo kamere si pa ližejo anuse.

Pol je isto ce stranko straza volis

Tudi sicer je vseeno

Squirrel ::

Pri Piratih mi je všeč, kako v mestnem svetu lepo argumentirano tolčejo po Šerifu, mu tu pa tam s kakšno občinsko referendumsko pobudo pokvarijo kakšen brezvezen načrt in podobno.

LeQuack ::

A ob polnoči boste zaprli topic, da ne bo kdo kršil volilnega molka?
Quack !

DeeJay ::

edina prava opcija
Don't f with me.

SuperJet ::

Squirrel je izjavil:

Pri Piratih mi je všeč, kako v mestnem svetu lepo argumentirano tolčejo po Šerifu, mu tu pa tam s kakšno občinsko referendumsko pobudo pokvarijo kakšen brezvezen načrt in podobno.

Jaz imam tudi upanje, da jim uspe priti v parlament, toliko, da bodo lahko razširili svoje izkušnje ter delo iz občinske v državno sfero.

Miki N ::

Nič druščina, še malo in bo volk - se vidimo na drugi strani, srečno!

SuperJet je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Jaz imam tudi upanje, da jim uspe priti v parlament, toliko, da bodo lahko razširili svoje izkušnje ter delo iz občinske v državno sfero.

V bistvu si me ta moment, v mojem kolebanju med dvema strankama, s tem preprostim stavkom prepričal, komu oddati glas.

CharlieKK ::

Polom Goloba in Hana na soočenju, lol. Totalni histeriki. :))

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

Squirrel je izjavil:

SuperJet je izjavil:

Squirrel je izjavil:

V bistvu si me ta moment, v mojem kolebanju med dvema strankama, s tem preprostim stavkom prepričal, komu oddati glas.

Katera pa je bila druga?

FireSnake ::

CharlieKK je izjavil:

Na katerem kanalu?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

nejclp je izjavil:

Squirrel je izjavil:

SuperJet je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Katera pa je bila druga?

Tista, za katero sem se pred časom bal, da jim ne bo uspelo priti v parlament, pa zaradi katere sem se posebej angažiral, da bom lahko glasoval izven kraja stalnega bivališča, ker mora v tem norem svetu, polnem sovraštva, sebičnosti, izključevanja in nestrpnosti, preživeti, pa kjer zdaj izgleda, da njena eksistenca tudi brez mojega glasu ni pod vprašajem.

Malidelničar ::

VPRAŠANJE: A volilni molk velja tudi recimo za politične debate na forumih kot je tale?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

FireSnake je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Na katerem kanalu?

Soočenje na 24ur, kokic mi je že zmanjkalo.

https://www.24ur.com/novice/slovenija-o...

Lahko prevrtiš nazaj začetek je najbolj zanimiv. XD

Zgodovina sprememb…

KG-348 ::

to ni za nikamor

Squirrel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Squirrel je izjavil:

SuperJet je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Katera pa je bila druga?

Tista, za katero sem se pred časom bal, da jim ne bo uspelo priti v parlament, pa zaradi katere sem se posebej angažiral, da bom lahko glasoval izven kraja stalnega bivališča, ker mora v tem norem svetu, polnem sovraštva, sebičnosti, izključevanja in nestrpnosti, preživeti, pa kjer zdaj izgleda, da njena eksistenca tudi brez mojega glasu ni pod vprašajem.

OK, sam glede na tole, je majhna verjetnost, da Pirati pridejo not, tracking poll, tazadnja:

https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...

Samael ::

Malidelničar je izjavil:

VPRAŠANJE: A volilni molk velja tudi recimo za politične debate na forumih kot je tale?

Forum bi lahko še vedno gostil debato, ker samo diskusija brez aktivnega nagovarjanja ni kršitev molka, morajo pa moderatorji odstranjevati vsako javno promoviranje glasovanja za ali proti, pozive na volitve, itd.
Ker je to ob splošnem pomanjkanju samokontrole in zrele presoje, kaj je prav in kaj ne, pri nekaterih posameznikih nemogoče zagotoviti, ne da bi kdo 24/7 strmel v zaslon, bo debata okoli polnoči do nedelje, 19:00, zaklenjena.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Pravilno dovolj je bilo malo se odpočij Samael. :)

Zgodovina sprememb…

Noah0024 ::

Tile se na soočenju bombajo med sabo, svet pa počasi, a vztrajno pluje proti WW3...

nejclp je izjavil:

Res pa upam, da se Stevanović danes zaštiha, ker to je pa noro, pa kdo to voli

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

Squirrel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Squirrel je izjavil:

SuperJet je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Katera pa je bila druga?

OK, sam glede na tole, je majhna verjetnost, da Pirati pridejo not, tracking poll, tazadnja:

Saj vem, to je tudi eden mojih dvomov, ampak če bomo vedno razmišljali, da nekomu ne bomo dali glasu, ker če ne pridejo v parlament, bo ta glas izgubljen, se tudi nikoli ne bo nič spremenilo. Nikoli še niso bili tako blizu in vsaka podpora je lahko dobrodošla, kot nekaj na čemer lahko gradijo v prihodnje tudi če ne dosežejo praga.
Nehaj mi vzbujati dvom :P

floyd1 ::

Fak, danes pa to res spominja na tisto Prešernovo "ne boj, mesarsko klanje". Nekulturni do skrajnosti, golobček in janezek si kot kakšna huligana skačeta v besedo, katastrofa.

floyd1 je izjavil:

Fak, danes pa to res spominja na tisto Prešernovo "ne boj, mesarsko klanje". Nekulturni do skrajnosti, golobček in janezek si kot kakšna huligana skačeta v besedo, katastrofa.

Kaj? Daleč najbolj unhinged sta danes Han in Golob.

Zgodovina sprememb…

Tuki mate vse stavnice za volitve. Trenutno kaže najbolje GS in Holobku, večina pa pravi, da bo Levica ziher v vladi.
https://polymarket.com/predictions/slov...
Don't f with me.

Squirrel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Squirrel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Squirrel je izjavil:

SuperJet je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Katera pa je bila druga?

Saj vem, to je tudi eden mojih dvomov, ampak če bomo vedno razmišljali, da nekomu ne bomo dali glasu, ker če ne pridejo v parlament, bo ta glas izgubljen, se tudi nikoli ne bo nič spremenilo. Nikoli še niso bili tako blizu in vsaka podpora je lahko dobrodošla, kot nekaj na čemer lahko gradijo v prihodnje tudi če ne dosežejo praga.
Nehaj mi vzbujati dvom :P

Ne, maš prav.

Don't f with me.

CharlieKK je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Ko holob in han govorita, janezek praktično non stop nekaj zadaj žveka. Golob podobno pri janezku, vrtovcu...

nejclp je izjavil:

nejclp je izjavil:

Js bom stevota volil

PujsekPepe je izjavil:

nejclp je izjavil:

nejclp je izjavil:

Js bom stevota volil

Ok, zdaj vem.

floyd1 je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Ko holob in han govorita, janezek praktično non stop nekaj zadaj žveka. Golob podobno pri janezku, vrtovcu...

Ja samo edini, ki povzdiga glas in se dobesedno dere na vse je Han, ostali so malo bolj kulturni.

CharlieKK je izjavil:

FireSnake je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Na katerem kanalu?

Soočenje na 24ur, kokic mi je že zmanjkalo.

https://www.24ur.com/novice/slovenija-o...

Lahko prevrtiš nazaj začetek je najbolj zanimiv. XD

Hehehe, pernati lažnivec samo mežika.
In prodaja meglo, kot vedno.
V štirih letih se ni naučil nič.

a_borlak ::

Se še spomnim tistega dolgega obraza, kot da je bil včeraj, ko je Janez izgubil proti Zokiju. Pravzaprav imamo srečo z Janezom, ne more iz svoje kože in to je dobro za ta narod. Njegovo grabljenje po oblasti ga naredi krvoločnega in ne izbira sredstev, na koncu mu verjame le njegovo trdno komnunistično jedro. Še partija ni bila tako enotna.

CharlieKK je izjavil:

Pravilno dovolj je bilo malo se odpočij Samael. :)

Da si odpočije povsem zasluženo :)

Kaj je korist tega sobotnega predvolilnega molka, če pa že 3 dni potekajo predčasne volitve. Tam molk ni pomemben? Še v nedeljo je brez veze.

Drži. V tem pogledu so tudi ta soočenja brez veze.

a_borlak ::

In "ukradene" volitve, to je vedno zadnji izhod komunistov, pardon desničarjev. Mi ne priznajemo ovaj sud :D. Da bi pa kdo bil v volilni komisiji, to pa ne. Ni dovolj domoljubno.

Ne sprasujte kaj lahko drzava naredi za vas, vprasajte se kaj lahko vi naredite za drzavo!

Zgodovina sprememb…

"A bejž no."
Janez Janša

nejclp je izjavil:

"A bejž no."
Janez Janša

Kaj boš pa drugega rekel na očitne laži in zavajanja.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Po eni strani je dobro, če bodo spet levičarji, ker rabimo boleč padec in dolgoletno krizo, da se spametujemo. Tako da idealno je torej da zmaga Golob in temu sledi večletna, ali pa še bolje večdesetletna gospodarska kriza, ki nas bo pahnila v standard, ki si ga zaslužimo.
Quack !

a_borlak je izjavil:

In "ukradene" volitve, to je vedno zadnji izhod komunistov, pardon desničarjev. Mi ne priznajemo ovaj sud :D. Da bi pa kdo bil v volilni komisiji, to pa ne. Ni dovolj domoljubno.

Jaz sem. Bo kdo od vas levih?

Polda ::

Goloba odpikali Stevanovič, Logar, Prebelic hahahah

CharlieKK je izjavil:

nejclp je izjavil:

"A bejž no."
Janez Janša

Ko nimaš besede pač držiš gof*** kot vsak kulturni človek? Izbranci naroda:| No,nekaterim je kljub nestrinjanju vseeno "ratalo".

Polda ::

nejclp je izjavil:

nejclp je izjavil:

Pa Stevo ni tako slab danes povedal Mescu, da je pedofil in nabil Goloba na K...

PacificBlue ::

Mesec Erjavcu: Upokejncem gre bolje odkar vas ni več v parlamentu.

:))

floyd1 je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

nejclp je izjavil:

"A bejž no."
Janez Janša

Ko nimaš besede pač držiš gof*** kot vsak kulturni človek? Izbranci naroda:| No,nekaterim je kljub nestrinjanju vseeno "ratalo".

Zakaj bi, če Golob počne enako vsako soočenje nekaj pizdaka na vse še na voditelje.

CharlieKK je izjavil:

nejclp je izjavil:

"A bejž no."
Janez Janša

A dej no.
««
89 / 90
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025580 (23841) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157469 (98700) T440

Več podobnih tem