» »

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Temo vidijo: vsi
««
88 / 90
»»

CharlieKK ::

Nope sem slišal že večkrat, da ni potrebno, anekdotično seveda.

nejclp ::

CharlieKK je izjavil:

ti jaz povem, da je treba, v vukojebinah ni treba, kot je vaša stran zatrdila

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Jaz ti pa povem, da v LJ ni treba na vasi je pa nujno. Kaj boš pa zdaj? Jezno zacepetal?

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Jaz ti pa povem, da v LJ ni treba na vasi je pa nujno. Kaj boš pa zdaj? Jezno zacepetal?

Kje pa, zakaj bi cepetal? Jaz nikjer nisem trdil, da ni treba pokazat osebne, vaša stran je to trdila.

Plus, a si že dubu odločbo od zavoda, boš dobil nadomestilo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Kje pa, zakaj bi cepetal? Jaz nikjer nisem trdil, da ni treba pokazat osebne, vaša stran je to trdila. A si že dubu odločbo od zavoda, boš dobil nadomestilo?

Seveda, sem že dobil prvo nakazilo oz. dvojno še za nazaj. Katera stran je "naša"? A si v vojni?

Zgodovina sprememb…

Čestitam.
plus, vaša stran, tisti, ki vam je bilo hudo, da ni jajo, potem ste bili veseli, da bo spet, zdaj ste pa spet neki slabe volje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

PujsekPepe ::

Zakaj sploh v sluzbo hod ce dobi od kripta x3 sociale cistga. To je 1800eur. S tem lahko kar ok zivis. Predvidevam da Carli nima punce in ne ne zapravlja za vecerje ima pa mogoce psa

Daniel ::

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Naša stran je trdila, da ni treba, če te komisija pozna. Ker obstaja razmeroma velika verjetnost, da vmes nisi iz janeza kovača postal nika kovač. Kar pa ne pomeni, da ti je ni treba pokazati, če te komisija ne pozna.

Daniel je izjavil:

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Naša stran je trdila, da ni treba, če te komisija pozna. Ker obstaja razmeroma velika verjetnost, da vmes nisi iz janeza kovača postal nika kovač. Kar pa ne pomeni, da ti je ni treba pokazati, če te komisija ne pozna.

Ne, izvorna trditev je bila: Se osebne ne rabis ce se ne motim. Vsaj v moji vukojebini ne

Charlie koga bos pa ti volil?

PujsekPepe je izjavil:

Logarja, sem že povedal.

endelin ::

Golob se je po Ljubljani sprehodil kot Stalin po Moskvi

Haha še sedaj kar obtožujejo in ugibajo čeprav noben ne ve kdo je snemal.

Lahko da je tudi vse skupaj false flag operacija na kar eni nakazujejo borba znotraj levice kar glede na pokvarjenost kamarile je vse moźno:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Logarja, sem že povedal.

Aha jansevega satelita. Sedaj se baha kako vozi avion

Hahaha že 3 dni glavna novica na MSM podjetje ki je obiskalo trstenjakovo in bogve kje je še bilo takrat vse:)):))
Lepo vedeti da STASI nastoruje opozicijske stranke. A to nobenega ne zanima da lopovi uporabljajo STASI,
Še vedno sploh ne vedo kdo je snemal, lahko celo false flag operacija :))

Kaj to Yezhov daje komando kaj se poroča?

Ko se je objavljalo korupcijo je bilo 10x manj novic.

Kamarila vam neposredno sporoča: KRADITE

Mi nismo demokracija ampak totalitarni shithole

Slava diktatorju Golobu kaj je naredil iz slovenije

Nima veze volitve. msm ti lahko uničijo vsako kampanjo zadnji teden volitev. To ni prvič;)

Kdor pripravlja informacije tisti zmaga. Pri nas je to golob osebno

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

>> Kamarila vam neposredno sporoča: KRADITE

Kraja ni za vse, le za posvečene.

Posnetki so prenehali, torej moja teorija zgleda velja.

Izgleda kot false flag operacija kamarile in borba znotraj levice ter seveda končni cilj viden ta teden

Seveda to lahko delaš samo s polno kontrolo MSM

Sedaj gre kolačeva lahko spet na 3 mesečni dopust

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Noah0024 je izjavil:

Šef Sove potrdil, da so bili predstavniki Black Cube na Trstenjakovi 8

Link: https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...

"Ugotovitve dokazujejo paraobveščevalno dejavnost zoper Republiko Slovenijo"

Ma nemoj, odkrivanje korupcije je dejanje zoper Slovenijo.

ne bom komentiral, se mi ne da pimplat

Dobro, da si komentiral, da ne boš komentiral. Pa saj te nihče niti ne prosi.

Squirrel ::

endelin je izjavil:

Izgleda kot false flag operacija kamarile in borba znotraj levice ter seveda končni cilj viden ta tedent

Ti si tako spran, da ti izgleda vse, samo to, kar imaš pred nosom ne.

Nikoli nismo slišali za te Black Cube iz Izraela.

Ampak o njih ste že pisali v vašem glasniku Demokracija.

Aja...

Nikoli nismo videli teh ljudi.

Ampak Sova pravi da ste.

Aja, pa res, smo ampak se ne spomnimo kdaj, sploh pa ta človek ni kakšen obveščevalec ampak samo bivši Mosadov general, ki se občasno pri nas oglasi na kavi.

Ampak Sova pravi da ste se dobivali z vsemi tremi Izraelci iz Black Cuba, kot je bilo prvotno navedno.

Aja, pa smo se res, ampak so prišli samo na čaj in piškote...

delavec44 ::

PROTEINSKI je izjavil:

Danes zvečer lahko že nazdravimo na nov mandat. Maljevac je najboljši.

Ti kar. V nedeljo zvečer boš pa od žalosti pil.

dronyx ::

Kaj na RTV so razpustili sektor za cenzuro? Nekdo je v komentarju napisal, da je vlada najela Sovo, da nadzira sedež SDS, SDS je pa najel Izraelce, da nadzirajo vlado. Skratka, vse je pod nadzorom, če koga kaj skrbi. :))

Haha kakšni watchdogi od novinarjev. Niti unih na posnetkih se ne upajo vprasati ničesar. Goloba so pustili 3 dni da je dal neko šovinistično izjavo
Novinarstvo je res poden

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Jaz jim že leta pravim pisuni. Par novinarjev se še najde, ali imajo občasni preblisk jasnosti, ampak niso v MSM. Omejen doseg. Boomer gleda 24kur in Odmeve.

Jankovič, če bi bili mi kaj od države, bi itak že davno moral v čuzo. Jankovič, Janša, pa še kdo, lopovi. Pa se debili vedno znova izmažejo. To tipično "saj vemo da krade, ampak tudi kaj naredi za Ljubljano" je tako zgrešena pespektiva, ki smo jo zmožni samo v Sloveniji. Ali pa "ne da se mu vročiti pošte". Ma fuck off. Vsa golazen.

Ni mi pa povsem jasno, kaj točno bi vi v tem bluzenju lobistov, odvetnikov, ki so se hvalili koga vse poznajo, točno preganjali.
Jankoviča? Vsekakor. Že leta nazaj. Še koga? In zakaj točno? A ste sploh poslušali posnetke? Par debilov bluzi koga vse pozna. Recimo ta Zidarjeva, ki je menda Jankoviča srečala dvakrat v lajfu nekaj razlaga o njemu. Nekaj podobnega, kar razlaga pol Slovenije. In?

Ker kaj smo izvedeli?

- Da je Jankovič enako nedotakljiv kot Janša.
- Da ima Golob menda še vedno prijatelje v podjetju, ki ga je sam ustanovil
- Pa da priletni Kučan v tretjem življenskem obdobju menda še vedno obvladuje levico

A je kaj takšnega kar nek random Endelin ne pove na tem forumu vsak božji dan? :))

Torej, kaj točno bi vi tu na osnovi hvaljenja lobistov, koga vse poznajo, pa nekih pavšalnih izjav preganjali? Če že, so ti pravniki in lobisti iz samega sebe naredili debile.
Dajte malo poslušati te prisluhe pa uporabiti možgane, brez da takoj vidite rdeče, ko je na tapeti stran, ki jo tako iz dna duše mrzite.
Tam na strani je še nekaj placa za dodatne prisluhe, mogoče pa še pride ven kaj, kar bo res lahko koga zašilo.
Kar naj. Z lopovi, pa naj bodo levi ali desni, naj se počisti. Ne pa biti tako debilen, da ne razumeš, kaj imaš pred seboj pa zakaj je za Slovenijo problem, ko politika angažira Izraelske obveščevalce, z namenom preko manipulacij zjebat drugo stran političnega pola. Kot da je tem Izraelcem interes naše blagostanje. Fuck off, samo eni lopovi nas prodajajo tujcem zato, da bodo sami izšli zmagovalci napram drugim lopovom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

a_borlak ::

endelin je izjavil:

Hahaha že 3 dni glavna novica na MSM podjetje ki je obiskalo trstenjakovo in bogve kje je še bilo takrat vse:)):))
Lepo vedeti da STASI nastoruje opozicijske stranke. A to nobenega ne zanima da lopovi uporabljajo STASI,
Še vedno sploh ne vedo kdo je snemal, lahko celo false flag operacija :))

Kaj to Yezhov daje komando kaj se poroča?

Ko se je objavljalo korupcijo je bilo 10x manj novic.

Kamarila vam neposredno sporoča: KRADITE

Mi nismo demokracija ampak totalitarni shithole

Slava diktatorju Golobu kaj je naredil iz slovenije

Nima veze volitve. msm ti lahko uničijo vsako kampanjo zadnji teden volitev. To ni prvič;)

Kdor pripravlja informacije tisti zmaga. Pri nas je to golob osebno

Ti si resnično zelo kratke pameti ali ti ni jasno, kaj je delo Sove? Nadzor tujih služb na ozemlju Slovenije. In če gre tuja služba na Trstenjakovo, kaj potem? Ups, oprostite g. Janša, nismo vedeli, da ste vi. Bomo pogledali stran.

Je delo sove tudi, da najprej pošlje zbrane informacije inštitutu financiranemu iz tujine?

StarMafijec ::

Daniel je izjavil:

Je delo sove tudi, da najprej pošlje zbrane informacije inštitutu financiranemu iz tujine?

V bistvu tega nihče ne problematizira. To je pač neka politična stranka, sicer pravno je zavod, ki je financiran iz tujine.

Daniel je izjavil:

Ne glih.
Sicer ne vemo, kdo je kaj zinil, pa kako so šle te infomacije, ampak ne.
Kar zberi vse, ne glede na leve ali desne, kaj je narobe v vsem tem, pa bomo mogoče enkrat za spremembo lahko imeli normalno debato, dokler boste pa svojo lopovščino slepo zagovarjali da se le zjebe one druge, se bomo pa še naprej tu v tri krasne kurčili in podajali žogico.

To kar gledamo je zloraba represivno obvešcevalnih organov. Te volitve so izgubile na regularnosti. Še nikoli v zgodovini niso represivno obveščevalne institucije v volilni kampanji delale v korist vladajočih kriminalcev

Vse so pa neka ugibanja. Haha to je največji joke. Da omenjajo podjetje ampak nimajo pojma kdo je snemal in ali je sploh kaka povezava :D

Proti temu se itak ne moreš braniti

Zgodovina sprememb…

Glede na tvojo objavo se bere, da ni povsem nič narobe. Še bolje, mi bojda zagovarjamo lopovščino (torej, da naj bi izraelci bili na obisku pri janši, kjer so ga ocitno okradli (lopovščina)), ti pa zagovarjaš razum in dodajaš, da s tem, da se ljudje v vrhu politike hvalijo koliko procentov kdo zahteva in koliko je kdo ukradel praktično ni nič narobe in, da se pač hvalijo, da bi izpadli pomembni. Če po nekem naključju pride na oblast desna opcija upam, da bomo ravno tako imeli normalno debato, če bo kakšen najvišji vladni uradnik razlagal koliko procentov gre kam in kdo je koliko ukradel. Ker standardi so sedaj postavljeni. To je bojda hvaljenje in povsem normalno, torej, če se bo kak desničar hvalil, da je en drug ukradel 3 miljone je to praktično nekaj, kar ni niti omembe vredno in verjamem, da boste levičarju tukaj pokazali vso razumevanje ob morebitni nastali situaciji. Tudi nadzor opozicije z obveščevalnimi službami in leakanje tajnih podatkov priljubljenim aktivistom je sedaj normalizirano. Nekdo je pač moral postaviti standard "how low can you go". Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

endelin je izjavil:

To kar gledamo je zloraba represivno obvešcevalnih organov. Te volitve so izgubile na regularnosti. Še nikoli v zgodovini niso represivno obveščevalne institucije v volilni kampanji delale v korist vladajočih kriminalcev

Kaj pa veš, kaj so Izraelci že delali pa kaj niso. Tokrat so jim v spregi s SDS-jem pač na prste stopili.

@Daniel dokler boš zagovarjal manipulantske lopove, je čist brezveze s teboj debatirati. Ker jaz jih ne. Ti jih pa. Dokler so tvoji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Če kriminalna koruptivna kamarila izgubi bo to največja zmaga demokracije ever

Samo na žalost ni opcije.

Zgodovina sprememb…

Slovenc29 ::

Jz ne verjamem te zgodbe o Izraelcih ravno. Mislim, sj niso neumni, da bi šli na njihov sedež stranke, lepo vas prosim. Da bodo na sedež stranke šli pa še kaj. Še ena laž z strani levice. Vse bodo naredil, da prikrijejo nepoštenost ter korupcijo.
Problem niso Izraelci. Problem je korupcija. Hvaležn bi moral bit, da kdo to razkrinka!!! Če bi bili vsi pokvarjen bi bli na ravni afriške banana države al pa še slabše tam so tud pošteni seveda, sam nepošteni majo več moči ter monopola. Pa prodajanje ter zlorabljanje svobode za nabiranje glasov mislim, kak nizko se pade.

Zgodovina sprememb…

Squirrel je izjavil:

endelin je izjavil:

Kaj pa veš, kaj so Izraelci že delali pa kaj niso. Tokrat so jim v spregi s SDS-jem pač na prste stopili.

@Daniel dokler boš zagovarjal manipulantske lopove, je čist brezveze s teboj debatirati. Ker jaz jih ne. Ti jih pa. Dokler so tvoji.

To, da levičarji ne marajo argumentov vidim že par mesesecev, ni to nekaj novega. Ne odstopaš od povprečja. Sicer pa prosim za dokaz (nekaj kaj dejansko lahko vidimo in ne produkt rekla kazala leve vlade, ki je za te namene demontirala demokracijo) o manipulantakih lopovih. Ker slike ni še nobene, samo rekla kazalo z levim pedigrejem. V glavnem kot sem dejal, nove standarde dna politike ste postavili in verjamem, da jih boste z veseljem sprejeli tudi pod kakšno drugo vlado.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

harmonkar9 ::

Ena teza, ki mi ne da miru. Slišali smo od nekaterih drugih domoljubnih komentatorjev, da je pernati 100 % oportunist, nima nobene morale, idealov in se lahko obrne za 180 stopinj takoj. Ter tudi, da ta situacija morda celo bolj škodi Gospodu Janši kot pernatemu.

Kaj če je pernati cel čas hlinil podporo Palestini, da je dobil nekaj pogajalskega vzvoda nad Izraelci, v ozadju pa se z njimi dogovarjal, da se ne bo pridružil tožbi in se bo nasploh v drugem mandatu potegnil nazaj, če mu skupaj s Sovo pomagajo namočiti Gospoda Janšo? Nekdo je na soočenju rekel, da pernati še vedno kupuje izraelsko orožje, SD in Levica zatrjujeta, da sta glasovali za tožbo, to proti je lahko bila solo akcija GS. Pernati je 15 let nazaj govoril o žrtvovanju kraljice župankoviča. Kaj če so bili izraelci in obstranski golobarji nastavljeni kot vaba za Gospoda Janšo? Pernati verjetno tega ni sposoben, mogoče pa je kdo iz njegovega kabineta planiral? Murgle, globoka država, UDBA še mogoče majo nekaj moči, menda se jih domoljubi ne bojimo brezveze. Ali pač? Mislite, da bi Izraelci žrtvovali zavezništvo z Gospodom Janšo, zato da bi takoj dobili neke usluge? Meni se zdijo preveč pošteni, ampak nikoli ne veš.

Telbanc ::

Še tole.

Zeeeeh, predčasne volitve so ble 2022 pred prazniki, zato je bla takrat večja udeležba. Maš zaj desne pacijente, ki zaradi stanja v katerem je zdravstveni sistem niso bili deležni nujne oskrbe in zaj po nekih forumuh že proslavljajo............ :))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Haha poglejte še zadnji medijski stampedo na 24ur. Še nekega obaminega svetovalca so od nekje privlekli da hvali goloba:))

Temu se reče poštene volitve?

endelin je izjavil:

Haha poglejte še zadnji medijski stampedo na 24ur. Še nekega obaminega svetovalca so od nekje privlekli da hvali goloba:))

Svetovalca Baracka Obame. Še dobro, da niso privlekli koga od Richarda Nixona. Je pa fini ta predvolilni čas, ker se pri nas mediji razkrijejo, kako zares delujejo in očitno imajo res ljudi za popolne tepce.

Blue30 ::

Eno vprašanje ob branju teh tem pred volitvami:

preberemo programe strank, ta zagovarja to, ona zagovarja tisto.... pa se človek vpraša ali so volilci v življenju že kaj ustvarili s svojim delom? Hodijo po nakupih v trgovino, spremljajo kaj svetovno gospodarstvo, gibanje cen storitev in ali znajo omenjeno povezati s politiko in njenim odzivanjem na makroekonomske spremembe v svetu? Se čutijo kaj odgovorne?
Natančneje, vsi zgoraj omenjeni ljudje, ki niso sinovi po poklicu ali niso na doživljenjski renti, ki pade na račun - kako lahko volijo stranke, ki zagovarjajo višanje davščin in omejevanje svobode razpolaganja z lastnimi prigaranimi sredstvi?

Če lahko kdo razloži? Ker še malo, pa bom AI vprašal, meni pač ni jasno.

Slovenc29 je izjavil:

Jz ne verjamem te zgodbe o Izraelcih ravno. Mislim, sj niso neumni, da bi šli na njihov sedež stranke, lepo vas prosim. Da bodo na sedež stranke šli pa še kaj. Še ena laž z strani levice.

Pol se je pa Janša zlagal, ko je po začetnem zanikanju vendarle priznal, da je bil ta nekdanji general Mosada pri njih na sedežu stranke. Pa fak off no, a lahko ta človek vsaj enkrat pove nekaj po resnici!!! :))

Danes govorim po telefonu z znanko, ki ima srednjo šolo, plača pa malo več kot minimalna. Pa nekaj debatirava tudi o volitvah in mi reče, da je bila prejšnjič za Goloba, da je odstranil Janšo, letos pa ne ve za koga bi volila. Potem sem ji pa jaz nepremišljeno rekel, da naj malo pomisli, zakaj je skoraj na minimalcu. Potem je pa slušalko dol položila.

Ti pa res nisi za med ljudi :8)

Squirrel je izjavil:

Pol se je pa Janša zlagal, ko je po začetnem zanikanju vendarle priznal, da je bil ta nekdanji general Mosada pri njih na sedežu stranke. Pa fak off no, a lahko ta človek vsaj enkrat pove nekaj po resnici!!! :))

Ta, ki ga JJ pozna je upokojeni general major IDF, kar je Izraelska vojska. Mossad je Izraelska obveščevalna služba, torej neke vrste njihova Sova, čeprav tu se pa primerjava konča. Potem imajo pa še Shin Bet, ki so pa vojaška obveščevalna služba. To mislim da ima celo tudi naša vojska, čeprav dvomim, da je kdo slišal za njih. Kot pravi Janša, Sova blefira. Nimajo nič. Če slučajno kaj imajo, jih Izraelci držijo v šahu, ker so si sigurno krili hrbet in posneli tudi kaj takega, kar si naši ne želijo, da pride na dan. Po moje so Sovo vpletli, da se vključi v to zmešnjavo. Sami se po moje nebi, ker vedo približno s kom imajo opravka in kaj so ti sposobni naredit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Polda ::

Ustavni pravnik Rajko Pirnat je rekel, da so taki primeri na EU sodišču za človekove pravice padali kajti javnost ima pravico vedeti kaj se dogaja z javnim denarjem.
Ampak kot pravi Pirnat Slovenija je ugrabljena država zato pa tudi mediji, policija, Sova, tožilstvo kriminilizirajo tistega ki je razkril namesto, da bi korupcijo stoletja.
BUDALE

Še ena dobra iz X: Slovenščina ima nov sklon KORUPTIVNIK. Po njem se vprašamo Komu in koliko? :))

Kot rečeno, daleč najboljša kompanija do sedaj. Že dolgo se nisem tako zabaval. To moramo imeti vsaj vsako leto.

Preden je volilni molk. Nekdo je na X napisal, da si je ogledal plakate in bo volil Inimissimi. Menda neki novi na sceni.

Imajo tudi moj glas. :D

Nič, to je za letos iz moje strani vse. Hvala vsem za tako čudovito predstavo. Ter seveda Izraelcem za šov Slovenija ima talent. Srečno! ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Blue30 je izjavil:

Eno vprašanje ob branju teh tem pred volitvami:

preberemo programe strank, ta zagovarja to, ona zagovarja tisto.... pa se človek vpraša ali so volilci v življenju že kaj ustvarili s svojim delom? Hodijo po nakupih v trgovino, spremljajo kaj svetovno gospodarstvo, gibanje cen storitev in ali znajo omenjeno povezati s politiko in njenim odzivanjem na makroekonomske spremembe v svetu? Se čutijo kaj odgovorne?
Natančneje, vsi zgoraj omenjeni ljudje, ki niso sinovi po poklicu ali niso na doživljenjski renti, ki pade na račun - kako lahko volijo stranke, ki zagovarjajo višanje davščin in omejevanje svobode razpolaganja z lastnimi prigaranimi sredstvi?

Če lahko kdo razloži? Ker še malo, pa bom AI vprašal, meni pač ni jasno.

Čisto enostavno, ker bodo oni imeli največjo korist iz pobranih davkov, storitve bodo boljše, zdravstvo bo "boljše" njim pa ni treba nič dat v primerjavi z zlobnimi bogatuni. Za revne je to lahko samo plus pa čeprav nikoli niso ustvarili nič niti se zato trudili ali odrekali, krivi so pa spet zlobni bogatuni, v državi kjer je šolstvo zastonj in imamo vsi enake pogoje za ustvarjanje in izobrazbo. V kapitalizmu bi se šli socializem.

Zgodovina sprememb…

ADIJOOO ::

Ankete in stavnice vse kažejo na zmago Svobode. Torej pravimo DA korupciji. Ne zaslužimo si lastne države.

FireSnake ::

Počasi.
Do nedelje zvečer je čas.
Iti na volišče in povedati svojo voljo.
Četudi pernati dobi največ so druge desne stranke, ki bodo dobile veliko in se komot sestavi koalicija.
In to je to.

Če pa pernati zmaga: je pa to tudi to ... pa naj se krade (še bolj, kot bi se sicer - ker desnim nevladniki zelo gledajo pod prste).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

ADIJOOO je izjavil:

Ankete in stavnice vse kažejo na zmago Svobode. Torej pravimo DA korupciji. Ne zaslužimo si lastne države.

Naročnik naroči, kakšen rezultat želi da anketa prikaže. To nima nikakršne uporabne vrednosti, služi zgolj za mobilizacijo volivcev določene strani.

Zimonem ::

Piratom. Edini nedolžni drugi se kao kregajo ko ugasnejo kamere si pa ližejo anuse.
««
88 / 90
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025566 (23827) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157428 (98659) T440

Več podobnih tem