Forum » Loža » Numeriranje v illustratorju kako?
Numeriranje v illustratorju kako?
Laki_ laik ::
Ker se do sedaj še nisem stečal z tako zadevo bi prosil za pomoč ali pa kak link/ povezavo do kake rešitve. Namreč v illustratorju bi izrisal takoimenovane vstopnice ki bi jih moral numerirat. Na en A4 papir bi izrisal štiri te vstopnice/ karte z štirimi različnimi vrednostmi (5,7,10 in 15€). Te prve štiri karte bi morale vse imeti številko 00001 potem naslednje na drugem listu A4 vse številko 00002 in tako naprej. Upam da sem dovolj raxumljivo napisal kaj mislim. A mi lahko kdo pomaga ali usmeri kam kjer je že ta rešitev?
Hvala
Lp
Hvala
Lp
https://github.com/creold/illustrator-s...
Hvala za nasvet. Ta video na youtubu sem gledal ampak je problem ker bi vse karte/ vstopnice na enem listu morale imet isto cifro 000001 potem na drugem bi morale vse imeti cifro 00002 in tako naprej. Nevem če ta skript to omogoča oziroma ne vem če se to da naredit. Sam imam ta skript in sem izdeloval koledarje in gre super ampak da pa bi vse karte na enem lustu imele enako cifro mi pa ne uspe z tem porihtat. V zagovor naj napišem da sem takorekoč začetnik in samouk v illustratorju brez nekih predznanj.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Skeniran pdf urejanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2787 (2040) | opeter |
| » | Plača urednikaOddelek: Programiranje | 6755 (4997) | Blinder |
| » | Illustrator CS4 plugin za razporejanje likovOddelek: Programska oprema | 964 (873) | opeter |
| » | Cropmarks v PhotoshopuOddelek: Programska oprema | 1897 (1698) | arc-x |
| » | Hitro vprašanje za Photoshop!Oddelek: Zvok in slika | 1328 (1126) | Korenchek |