Forum » Pomoč in nasveti » Tesla TV - pomoč
Tesla TV - pomoč
Vebb ::
Spoštovani,
ali mi lahko kdo pomaga glede televizorja Tesla starejše generacije. Po izgubi daljinca sem na telefon namestil aplikacijo Universal TV Remote-ZaZa Remote. Daljinec deluje, vendar pa je sedaj prišlo do težave, da se ob vklopu skozi se je pojavlja trak/pas SMARTTV + trgovina ob strani in je televizija praktično negledljiva. Ali morda kdo ve? Kako ta trak izklopiti? Pred namestitvijo aplikacije za daljinca se ta trak nikoli ni pojavljal... odstranitev aplikacije ne pomaga, trak SMARTTV + trgovina se še vedno pojavlja ob vklopu TV-ja na gumb.
Vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
Lp
ali mi lahko kdo pomaga glede televizorja Tesla starejše generacije. Po izgubi daljinca sem na telefon namestil aplikacijo Universal TV Remote-ZaZa Remote. Daljinec deluje, vendar pa je sedaj prišlo do težave, da se ob vklopu skozi se je pojavlja trak/pas SMARTTV + trgovina ob strani in je televizija praktično negledljiva. Ali morda kdo ve? Kako ta trak izklopiti? Pred namestitvijo aplikacije za daljinca se ta trak nikoli ni pojavljal... odstranitev aplikacije ne pomaga, trak SMARTTV + trgovina se še vedno pojavlja ob vklopu TV-ja na gumb.
Vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
Lp
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | 25m dolg rgb led trakOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4663 (3335) | dope1337 |
| » | Usb izhod kakšna moč?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3859 (3270) | mat11 |
| » | LED dimmer, spreminjanje barveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2681 (2363) | Invictus |
| » | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 37074 (15606) | kralnahribu |