Forum » Strojna oprema » Kje je sata disk???
Kje je sata disk???
Dodgeviper ::
Živjo
Nekaj me zanima?
Priklopil sem sata disk, vse mi ga lepo zazna, pridem v winse naložim nove driverje za mojo abitko nf7s, spet vse lepo naloži, grem v device maneger pod diske in glejga tam je in vse kao dela, pod scsi-raid tudi vse lepo najde in tudi vse ok kao.
Zdej pa mi dejte povedat kje se ta disk nahaja ker jaz ga nevidim nikjer?
To je moj prvi priklop sata diska mogoče sem kaj spusti, oziroma nism naredu.
Hvala
Lp
Nekaj me zanima?
Priklopil sem sata disk, vse mi ga lepo zazna, pridem v winse naložim nove driverje za mojo abitko nf7s, spet vse lepo naloži, grem v device maneger pod diske in glejga tam je in vse kao dela, pod scsi-raid tudi vse lepo najde in tudi vse ok kao.
Zdej pa mi dejte povedat kje se ta disk nahaja ker jaz ga nevidim nikjer?
To je moj prvi priklop sata diska mogoče sem kaj spusti, oziroma nism naredu.
Hvala
Lp
l-note ::
Ja, po vsej verjetnosti boš moral narediti particijo. To lahk narediš s kakšnim Windows programom (Partition Manager) ali pa v dosu z ukazom "fdisk" (brez narekovajev ). In ko bo particija narejena, jo boš moral še sformatirati v npr. NTFS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (1743) | PIII850 |
» | Boot screen loada skoraj minutoOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (948) | aleksanderb |
» | Abit NF-7s v2.0: Nastavitve BIOS-a za bootanje.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2812 (2689) | jELKO |
» | 2xMaxtor 120GB(2MB) v RAID-0 *Nooro*! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 14444 (10048) | matrix2 |
» | Linux redhat installOddelek: Operacijski sistemi | 1265 (982) | Gandalfar |