Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026
Tilen88 ::
Modelooo se bo ftrgal čuj
Sedaj pa dva zelo tesna prijatelja na p1 in p2 :p
Sedaj pa dva zelo tesna prijatelja na p1 in p2 :p
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
Skyman ::
spet bo en lukno nekje naredil in nakoncu bo spet di**head kot par let nazaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
BT52 ::
Zanimiva dirka, Baku vedno ima dober miks srednjega dela in tega odprtega. Kakorkoli, zakaj priu vragu za BOT ni VSC !!! ali vsaj dvojna rumena.. Halooo... Edino ko zdaj gledam obupna direkcija akcije, saj so v bistvcu kazal samo Maxa in PIA celotno dirko... Malce leno.
hehe
Škoda za Aston martin in družino Stroll sem navijač se mi zdijo ok. Navijam že od zjutraj 4 ure pa ni šlo..
hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
Cr00k ::
skyform ::
Max vs 44 jutri...
To ne bo nobenga boja, s ebo Max odpeljal na izi do zmage, 0.3 pred drugim je dosti in ima na voljo vse tri gume, soft, medium in hard, medtem, ko Ferrari samo soft in hard, čudno.
ZveeZ ::

Pithlit ::
MAX ANT ISAC
Ce ne bo kaksne drame na startu ali okvare, je to dokaj realna napoved.
Sej veste da je Hadjar kar en lep kos zadaj?
Life is as complicated as we make it...
BT52 ::
Hmm jutri bo šepetalec gum situacija.
Vse predikcije sem vrgel skozi okno, ker vse je obrnjeno na glavo. RB in Ferrai v osprednju. Pa kje sem to vido. Ajde RB je po Bakuju mogoče bilo predvided zaradi trakcije na slabih površinah, tudi iz monaka smo videli to trakcijo.
Zakaj pa je v tej situaciji Merc povsem pogorel, nimam pojma, ali pa so žrtvovali stabilnost platforme za obrabo gum ali pa povsem zgrešil setup, nimam pojma.
Kot VET V 2015
Alo 2012
Vse predikcije sem vrgel skozi okno, ker vse je obrnjeno na glavo. RB in Ferrai v osprednju. Pa kje sem to vido. Ajde RB je po Bakuju mogoče bilo predvided zaradi trakcije na slabih površinah, tudi iz monaka smo videli to trakcijo.
Zakaj pa je v tej situaciji Merc povsem pogorel, nimam pojma, ali pa so žrtvovali stabilnost platforme za obrabo gum ali pa povsem zgrešil setup, nimam pojma.
Kot VET V 2015
Alo 2012
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Kretencr ::
Še vode
Sploh ne gre dež, fuken pussies. Skill issue.
Sploh ne gre dež, fuken pussies. Skill issue.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Cr00k ()
musicfreak ::

Saj je kul gledaš sponzorje in reklame..
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Tilen88 ()

Nimam reklam :)
Ma ok celo dirkališče je reklamni pano in zakaj bi hiteli s štartom.. Naroči si MCD menu and be a good goy.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Tilen88 ::
@ Kreten: Kaj pa če bi nehal spamat z tvojimi nemunosti? Škoda ko si sploh odkril tole temo, je bil prej mir in normalna debata.
Skor verižna reakcija je bila
bolj je zanimivo kako je veliko avtov imelo zelo podobne težave
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

@ Kreten: Kaj pa če bi nehal spamat z tvojimi nemunosti? Škoda ko si sploh odkril tole temo, je bil prej mir in normalna debata.
A si šerif?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Skyman ::
Vrjetno sli vsi na safe mode ko so pocasi vozili za maxom.. drugace pa voda in elektrika ne gresta skupaj
LEC na soft
Ganon ::
Stoječi štart na gumah za suho? Danes bo dirka čista loterija, zelo različne taktike so si zamislili.
Hahah, čedalje bolj čudaško.
Hahah, čedalje bolj čudaško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()