Forum » Kaj kupiti » Samsung 19"
Samsung 19"
defort ::
Zdravo vsi...jaz pa nameravam kupiti novi monitor in to je "Samsung SyncMaster 959NF 19"
in piše da ima pika:0.24 kar mora biti kr dobro ne? Videl sem pa tudi da ima novo cev Diamondtron. Zdej pa mene zanima kak je ta nova stvar kompatibilna, ker vem da nove stvari na začetku vse zajebavajo. Pa če bo delal pri zahtevnih igrcah in podobno. Hvala vnaprej!
in piše da ima pika:0.24 kar mora biti kr dobro ne? Videl sem pa tudi da ima novo cev Diamondtron. Zdej pa mene zanima kak je ta nova stvar kompatibilna, ker vem da nove stvari na začetku vse zajebavajo. Pa če bo delal pri zahtevnih igrcah in podobno. Hvala vnaprej!
Tiger ::
Diamondtron je samo Samsungovo ime za trinitron CRT tehnologijo, ki pa je na trgu že ene 4 leta, tako da so tvoje bojazni odveč, saj je to še vedno CRT monitor, le da ima zaradi trinitron tehnologije precej bolj ostro in konstrastno sliko ter edino "napakico", da se 2 vodoravni tenki sivi črti vidita na beli podlagi.
Sam si 959NF monitor lastim že od marca 2002 in ti ga toplo priporočam, ker to je najboljši možni monitor za ceno 65k.
Sam si 959NF monitor lastim že od marca 2002 in ti ga toplo priporočam, ker to je najboljši možni monitor za ceno 65k.
Cosmo ::
Diamondtron je samo Samsungovo ime za trinitron CRT tehnologijo, ki pa je na trgu že ene 4 leta, tako da so tvoje bojazni odveč, saj je to še vedno CRT monitor, le da ima zaradi trinitron tehnologije precej bolj ostro in konstrastno sliko ter edino "napakico", da se 2 vodoravni tenki sivi črti vidita na beli podlagi.
Diamondtron cev je Mitsubishijeva blagovna znamka, ki jo v svoje monitorje vgrajuje (tudi) Samsung, je pa enaka Sonyjevi Trinitron cevi. Na trgu je že prevej več kot 4 leta..vsaj 3x, če ne 4x toliko, tako da ni bojazni. Ima pa proti navadni katodni cevi bistveno bolj ostro, živo sliko z bolj kontrastnimi barvami. Tiste dve črti te pa naj nič ne motita..čez teden dni uporabe ju ne boš več niti opazil.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
iro ::
monitor je zakon ga mam že dvel leti super za vse od igric so autocada deini problem je dobava pred dvemi leti sem da čakal 2tedna in prvi gfa je dobu mlacom (so me poklicali )pa še najnižjo ceno so meli
monitor je zakon
monitor je zakon
`DoC ::
se pridružujem čestitkam in pozdravom... monitor seka
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: `DoC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 19 palčni CRT monitor?Oddelek: Kaj kupiti | 1627 (1441) | Dead_Eye |
» | Nov monitor - 2 črti na ekranu ! (vodoravni)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1058) | Tr0n |
» | 2 črti na monitorju...Oddelek: Zvok in slika | 1074 (832) | Lio |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2083 (1640) | gappee |
» | 19" monitorOddelek: Kaj kupiti | 824 (768) | GTi |