» »

Assetto Corsa Rally

Assetto Corsa Rally

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

Buggy ::

Danes se je siht pa kar vlekel :)) Prisel domov, download je 8.5GB. Ponavadi po namestitvi ugasnem Steam ter na sveze prizgem, ter naredim se dodatno verifikacijo. Spil se je zagnal brez tezav. Opozorilo tistim, ki imate namescene kaksne MOD-e. Pred prvim startom si jih odmaknite, ker bo sicer crashalo, postano tudi na official page-u a v naglici marsikdo spregleda.

Kot ponavadi, so bile vse INPUT nastavitve postavljene na default in jih je potrebno nastaviti ponovno. Priporocljivo je tudi ponovno naloziti default profil od vasega volana ali pa priblizek njega.

Seveda kot prvo sprobat novega Audi Q Gr4 na pesku, kjer je tudi doma :P
Vsecena dinamika voznje ze z default nastavitvam. Zadnji konec se da dokaj lagodno kontrolirati z gasom in counter steerom. Moci je dovolj, prestave lepo razporejene. Kar me je negativno presenetilo je neodzivna rocna za hairpin, ker je delovalo kot da je na vsa stiri kolesa in ne na zadnja...skratka neuporabna in je potrebno modulirati z gasom da ne padejo prevec obrati.

FFB vklucno s fizikalnim modelom na gumah mi je bil od prejsnjega update-a, kjer so dolocene funkcije na gumah odstranili sedaj pa zopet dodali, zelo naraven informativen na slde-ih in predvidljiv.
Zvok deluje tudi brutalen, performance ingame glede FPS in latency ostal isti.

Za multiplayer so uredili tudi private lobby, ker public je bil na trenutke lahko res pain glede cakanja. Na voljo imamo sedaj tudi skine, kar mene sicer ne tangira prevec, nekaterim pa je vseeno vsec malo nasminkat bolida in bojo novost nasli uporabno.

Vsekakor priporocam. Jutri okoli 19ih pa MP session :P

@Seljak: button-box je v eni verziji delal sicer nekaj problemov, sedaj je kewl. Imam pa enega kitajcka PXN CB1, ki vec kot zadosti moje potrebe. Ja, zasloncek je en star Xiaomi Mi 9T v navezi z licencnim SimHub in SIM Dashboard, ker ga moram imeti ze zaradi butt-kickerja pod sedezem in pod pedali...glih danes sem mogu spet sraufe zategnit na stolu, ker so se odvili od tresljajev ;)

Seljak ::

Wooow res si mojster makadamskih preizkušenj :D
Lepo krotiš tole pošast od Audija ;)

LeXani ::

Nisem še probal, drugače pa prvi model quattra je imel 100% mehansko zaporo sredinskega dif., tako da ubistvu potrebuješ tehniko scandinavian flick.
Čas prve prijave 04.11.2005

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeXani ()

Seljak ::

...torej plin do konca in sunkovit obrat volana, ter moliš,da ne zagledaš/okusiš malin? :D Hec!
BTW ali že obstajajo modi za AC Rally?
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EA SPORTS WRC - (aka. Dirt Rally 3.0) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8910875 (2361) Buggy
»

Assetto Corsa (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

685117492 (9036) PrimozR
»

WRC Rally (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7115434 (2024) Ganon
»

DiRT 5 (Codemasters)

334740 (3412) DamijanD
»

DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )