Forum » Igre » Assetto Corsa Rally
Assetto Corsa Rally
Temo vidijo: vsi
Sheteentz ::
Ko bodo mala deca starejša in ko bo več časa za hobije, moram spet racing rig v garaži usposobit.
A lahko govorimo o ACR kot o RBR 2.0?
A lahko govorimo o ACR kot o RBR 2.0?
Buggy ::
Jaz sem RBR kar konkretno nazigal preden sem cakal na ACR in prehod v modelu voznje in predikciji bolida je bil zelo zabrisan ...torej dost podoben. Seveda je treba prilagoditi ustrezno volan in ingame nastavitve ampak tam-tam.
Za razliko od simcade-ov tipa EA WRC, WRC Generations in Dirt Rally 2 je tole proper sim in spada v kategorjo bolj resnih zadev, zato je za ustrezno izkusnjo potrebno imeti tudi ustrezno opremo.
Na gamepadu tega, kar so si razvijalci zamislili pac ni za dozivet, kakorkoli obracas.
Za razliko od simcade-ov tipa EA WRC, WRC Generations in Dirt Rally 2 je tole proper sim in spada v kategorjo bolj resnih zadev, zato je za ustrezno izkusnjo potrebno imeti tudi ustrezno opremo.
Na gamepadu tega, kar so si razvijalci zamislili pac ni za dozivet, kakorkoli obracas.
Seljak ::
Vsi pravijo, da je zelo podoben RBR. Jaz od osnovne verzije RBR dalje nisem več igral, in ne morem sodit. Ampak EA ne seže do kolen ACR. To je zagotovo!
V ponedeljek dobim nov Sim cocpit, premontiram volan in menjalnik in gasa
V ponedeljek dobim nov Sim cocpit, premontiram volan in menjalnik in gasa
Zadeva je tolk na nivoju, da so delali kvalifikacije za FIA Rally Esports
The FIA introduces its first-ever official Rally Esports competition, on Assetto Corsa Rally with an exciting final live, at the FIA Awards in Shanghai!
The FIA introduces its first-ever official Rally Esports competition, on Assetto Corsa Rally with an exciting final live, at the FIA Awards in Shanghai!
Ob 19ih lobby RWD bolidi. Hardcore brez assistov in Grcija, da jo malo bolj podrobno spoznamo. Alibuggy server 8 slotov, ce se zeli kdo pridruzit lahko tudi vec.
Seljak ::
Nisem dvomil v tvoje sposobnosti 
Si mojster vrtenja volana na mehkih podlagah!
Jaz Grčije še nisem poskusil, ampak, že vem, da mi ne bo šlo. Sem bolj "asfaltar"
Zelo bi bil vesel kakšne Nemčije, ali pa naših južnih sosedov Hrvatov, ki imajo super asfaltni rally stage.
Si mojster vrtenja volana na mehkih podlagah!
Jaz Grčije še nisem poskusil, ampak, že vem, da mi ne bo šlo. Sem bolj "asfaltar"
Zelo bi bil vesel kakšne Nemčije, ali pa naših južnih sosedov Hrvatov, ki imajo super asfaltni rally stage.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | EA SPORTS WRC - (aka. Dirt Rally 3.0) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10608 (2094) | Buggy |
| » | Assetto Corsa (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 116381 (7925) | PrimozR |
| » | WRC Rally (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15261 (1851) | Ganon |
| » | DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 52768 (31784) | vostok_1 |
| » | WRC World Rally Championship 3Oddelek: Igre | 2875 (2279) | skyline |