» »

Assetto Corsa Rally

Assetto Corsa Rally

Temo vidijo: vsi
1
2
»

Sheteentz ::

Ko bodo mala deca starejša in ko bo več časa za hobije, moram spet racing rig v garaži usposobit.

A lahko govorimo o ACR kot o RBR 2.0?

Buggy ::

Jaz sem RBR kar konkretno nazigal preden sem cakal na ACR in prehod v modelu voznje in predikciji bolida je bil zelo zabrisan ...torej dost podoben. Seveda je treba prilagoditi ustrezno volan in ingame nastavitve ampak tam-tam.
Za razliko od simcade-ov tipa EA WRC, WRC Generations in Dirt Rally 2 je tole proper sim in spada v kategorjo bolj resnih zadev, zato je za ustrezno izkusnjo potrebno imeti tudi ustrezno opremo.

Na gamepadu tega, kar so si razvijalci zamislili pac ni za dozivet, kakorkoli obracas.

Seljak ::

Vsi pravijo, da je zelo podoben RBR. Jaz od osnovne verzije RBR dalje nisem več igral, in ne morem sodit. Ampak EA ne seže do kolen ACR. To je zagotovo!
V ponedeljek dobim nov Sim cocpit, premontiram volan in menjalnik in gasa :D

Ob 19ih lobby RWD bolidi. Hardcore brez assistov in Grcija, da jo malo bolj podrobno spoznamo. Alibuggy server 8 slotov, ce se zeli kdo pridruzit lahko tudi vec.

veni vidi vici ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Seljak ::

Nisem dvomil v tvoje sposobnosti ;)
Si mojster vrtenja volana na mehkih podlagah!
Jaz Grčije še nisem poskusil, ampak, že vem, da mi ne bo šlo. Sem bolj "asfaltar" 8-)
Zelo bi bil vesel kakšne Nemčije, ali pa naših južnih sosedov Hrvatov, ki imajo super asfaltni rally stage.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Seljak ()
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EA SPORTS WRC - (aka. Dirt Rally 3.0) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8910608 (2094) Buggy
»

Assetto Corsa (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

685116381 (7925) PrimozR
»

WRC Rally (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7115261 (1851) Ganon
»

DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27952768 (31784) vostok_1
»

WRC World Rally Championship 3