Forum » Igre » Assetto Corsa Rally
Assetto Corsa Rally
Temo vidijo: vsi
Sheteentz ::
Ko bodo mala deca starejša in ko bo več časa za hobije, moram spet racing rig v garaži usposobit.
A lahko govorimo o ACR kot o RBR 2.0?
A lahko govorimo o ACR kot o RBR 2.0?
Buggy ::
Jaz sem RBR kar konkretno nazigal preden sem cakal na ACR in prehod v modelu voznje in predikciji bolida je bil zelo zabrisan ...torej dost podoben. Seveda je treba prilagoditi ustrezno volan in ingame nastavitve ampak tam-tam.
Za razliko od simcade-ov tipa EA WRC, WRC Generations in Dirt Rally 2 je tole proper sim in spada v kategorjo bolj resnih zadev, zato je za ustrezno izkusnjo potrebno imeti tudi ustrezno opremo.
Na gamepadu tega, kar so si razvijalci zamislili pac ni za dozivet, kakorkoli obracas.
Za razliko od simcade-ov tipa EA WRC, WRC Generations in Dirt Rally 2 je tole proper sim in spada v kategorjo bolj resnih zadev, zato je za ustrezno izkusnjo potrebno imeti tudi ustrezno opremo.
Na gamepadu tega, kar so si razvijalci zamislili pac ni za dozivet, kakorkoli obracas.
Seljak ::
Vsi pravijo, da je zelo podoben RBR. Jaz od osnovne verzije RBR dalje nisem več igral, in ne morem sodit. Ampak EA ne seže do kolen ACR. To je zagotovo!
V ponedeljek dobim nov Sim cocpit, premontiram volan in menjalnik in gasa
V ponedeljek dobim nov Sim cocpit, premontiram volan in menjalnik in gasa
Zadeva je tolk na nivoju, da so delali kvalifikacije za FIA Rally Esports
The FIA introduces its first-ever official Rally Esports competition, on Assetto Corsa Rally with an exciting final live, at the FIA Awards in Shanghai!
The FIA introduces its first-ever official Rally Esports competition, on Assetto Corsa Rally with an exciting final live, at the FIA Awards in Shanghai!
Ob 19ih lobby RWD bolidi. Hardcore brez assistov in Grcija, da jo malo bolj podrobno spoznamo. Alibuggy server 8 slotov, ce se zeli kdo pridruzit lahko tudi vec.
Nisem dvomil v tvoje sposobnosti 
Si mojster vrtenja volana na mehkih podlagah!
Jaz Grčije še nisem poskusil, ampak, že vem, da mi ne bo šlo. Sem bolj "asfaltar"
Zelo bi bil vesel kakšne Nemčije, ali pa naših južnih sosedov Hrvatov, ki imajo super asfaltni rally stage.
Si mojster vrtenja volana na mehkih podlagah!
Jaz Grčije še nisem poskusil, ampak, že vem, da mi ne bo šlo. Sem bolj "asfaltar"
Zelo bi bil vesel kakšne Nemčije, ali pa naših južnih sosedov Hrvatov, ki imajo super asfaltni rally stage.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
sharing is caring...setup, ki je meni pac ugajal. Feel free to use it
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Danes ob 19ih imamo spet racing event, ce se zeli kdo pridruzit. Lobby bo odprt - Alibuggy
So pa s patchom 0.5.1 malce spremenili/zjebal zadeve in je RWD dost bolj nekontorlirano za vozit po pesku...kar je epic IMO a pricakovano za early access. En korak v pozitivno smer in dva nazaj in pol spet kontra. Men cist sede vedno nova adaptacija na podlago in setup bolida
Setupi, ki so bili shranjeni od 0.5 niso vec aktualni. Lancia 037 je dejansko ubijalka ta trenutek na gravel in je potrebno biti s plinom se ene 5x bolj previden sicer ....maline
@Seljak: lahk tud kaksen asfalt uzgemo, ce ti bolj pase in ce prides.
So pa s patchom 0.5.1 malce spremenili/zjebal zadeve in je RWD dost bolj nekontorlirano za vozit po pesku...kar je epic IMO a pricakovano za early access. En korak v pozitivno smer in dva nazaj in pol spet kontra. Men cist sede vedno nova adaptacija na podlago in setup bolida
Setupi, ki so bili shranjeni od 0.5 niso vec aktualni. Lancia 037 je dejansko ubijalka ta trenutek na gravel in je potrebno biti s plinom se ene 5x bolj previden sicer ....maline
@Seljak: lahk tud kaksen asfalt uzgemo, ce ti bolj pase in ce prides.
Zgodovina sprememb…
Joj, bi z veseljem, ampak sem na morju 
Ampak že pogrešam simulator
A je bil nov update?
Ampak že pogrešam simulator
A je bil nov update?
Zgodovina sprememb…
Ja nek minor update je bil, ampak dost dramticen razfuk 
Pa drugic, pingni. Vozimo pa vsak petek priblizno isti cas. Uzivaj na morju!
je pa danes na MP bolj zalost, so zgleda vsi po dopustih....
Pa drugic, pingni. Vozimo pa vsak petek priblizno isti cas. Uzivaj na morju!
je pa danes na MP bolj zalost, so zgleda vsi po dopustih....
Zgodovina sprememb…
Tud taksen kombo na stezi lahko imamo. Uletu na progo, kjer je sneg s soft gumami in RWD Lancio 037, kjer imajo vsi AWD...izplen si lahko samo predstavljate 
...pol gres pa na en server z isto klaso bolidov, je pa po dveh stagih host ze spizdu, ker mu na progi, ki jo je sam nastavil ni slo
franzoci v tej igri so pa itaq klasa zase IMO
...pol gres pa na en server z isto klaso bolidov, je pa po dveh stagih host ze spizdu, ker mu na progi, ki jo je sam nastavil ni slo
franzoci v tej igri so pa itaq klasa zase IMO
Zgodovina sprememb…
@buggi katero ročno zavoro uporabljaš? Opažam, da je trg zelo različen. Moza ponuja dokaj ugodno rešitev(109EUR), ampak na Amazonu najdem tudi kar nekaj izdelkov, ki so še cenejši.
Fanatec ClubSport V2 pa je cca 169EUR, kar se mi zdi kar malce zasoljena cena,sploh če vemo, da je Moza zelo dobra sim znamka.
Fanatec ClubSport V2 pa je cca 169EUR, kar se mi zdi kar malce zasoljena cena,sploh če vemo, da je Moza zelo dobra sim znamka.
Zgodovina sprememb…
skyline ::
https://www.amazon.de/-/en/X4RACE%C2%AE...
S tole sem super zadovoljen (za navaden setup na mizi zraven Moze R3). Nikakor ni heavy-duty, dela pa čez glavo dobro.
S tole sem super zadovoljen (za navaden setup na mizi zraven Moze R3). Nikakor ni heavy-duty, dela pa čez glavo dobro.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | EA SPORTS WRC - (aka. Dirt Rally 3.0) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10738 (2224) | Buggy |
| » | Assetto Corsa (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 116885 (8429) | PrimozR |
| » | WRC Rally (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15331 (1921) | Ganon |
| » | DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 53129 (32145) | vostok_1 |
| » | WRC World Rally Championship 3Oddelek: Igre | 2902 (2306) | skyline |