Forum » Slo-Tech » Slo-tech eskapada
Slo-tech eskapada
matobeli ::
Nekoč steber upora, danes:
Ni ravno kritika, zgolj me zanima kaj se dogaja
[Odstranjeno na podlagi zahteve OP Čeferin, Pogačnik, Novak, Koščak in partnerji OZRA-507/2025]
Ni ravno kritika, zgolj me zanima kaj se dogaja
c3p0 ::
Ko vidiš, da forum že leta laufa sam od sebe, postane nekako jasno, da bodo šli po liniji najmanjšega odpora.
This thread will self-destruct (403 fuj) in 10...
This thread will self-destruct (403 fuj) in 10...

D3m ::
Katera tema?
Oz. kakšen je bil naslov teme :D
Oz. kakšen je bil naslov teme :D
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

endelin ::
Mene tudi zanima ime teme kjer je prišlo do kneelinga
@op kera tema??
@op kera tema??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Miki N ::
Rabimo AI mecha-Čeferina, ki nas bo avtomatsko branil pred napadi mesnatega Čeferina.
Drugače pa ja, lahko dobimo SFW TLDR teme?
Drugače pa ja, lahko dobimo SFW TLDR teme?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
LynxEffect ::
Squirrel ::
Meni se zdi pa okej reakcija glede na pritisk. Sicer je zadostil osnovni zahtevi, hkrati pa pustil temo odprto. Tema ni izginila s površja zemlje. Kvečjemu pohvalno.
Ergorest so pa tudi bedaki. Če želiš, da vsi govorijo o tvoji slabi praksi in prevarantih, kaj boš naredil? Poslal Čeferina & co. nad forum?
Ergorest so pa tudi bedaki. Če želiš, da vsi govorijo o tvoji slabi praksi in prevarantih, kaj boš naredil? Poslal Čeferina & co. nad forum?
matobeli ::
Sej je jasno kdo je kle agresor, sem odprl temo če se bo komu pri koritu dalo napisat kaj več o tem, pa magar da ne more nič pisat o temu k je luda kuča.
PluribusUnum ::
Sej ste dost pametni, energetske opice so dale malo dvoma v dodano kredibilnost, rly?
c3p0 ::
In kdo nas je zašpecal Čefotu?
Po moje kar sami nateguni bdijo nad tem, kdaj se pojavi kak zapis na guglu.
Na FB lahko cenzurirajo svoje objave, drugje morajo pa posredovati preko Ćefotov in upati, da se lastniku prosto vulgarno: "ne da jebat s tem".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ergorest Mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5949 (49) | Gregor P |
| ⊘ | Evropska superliga v nogometu (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Šport | 73064 (23029) | perci |
| » | Vaš predlog idealne vlade (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9231 (6663) | arnecan1 |
| ⊘ | 25.4.2022 - konec Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11340 (9326) | Glugy |
| » | Še Apple razkril podatke o številu zahtevkov za posredovanje podatkovOddelek: Novice / NWO | 6485 (4638) | Blisk |