Forum » Pomoč in nasveti » Miška log.MX500 v Linuxu
Miška log.MX500 v Linuxu
bking ::
Lep pozdrav
Razmišljam o nakupu miške in sicer Logitech MX500, ker jo veliko priporočajo.
Zanima pa me kako se ta miška obnese v Linuxu, ali vsi tisti dodatni gumbi delajo
prav tako kot v windowsih.
Ker se mi zdi brezveze da bi dal 12k za miško ki bi potem delala tako kot navadna za 4k.
Razmišlajal sem tudi o nakupu MX700 samo ne vem ali so z njo kakšne težave v linuxu oziroma z brezžičnostjo.
Če ima kdo kakšne izkušnje s tem naj prosim pove, ker je z mojo zdajšnjo miško delo zelo oteženo.
lp
Razmišljam o nakupu miške in sicer Logitech MX500, ker jo veliko priporočajo.
Zanima pa me kako se ta miška obnese v Linuxu, ali vsi tisti dodatni gumbi delajo
prav tako kot v windowsih.
Ker se mi zdi brezveze da bi dal 12k za miško ki bi potem delala tako kot navadna za 4k.
Razmišlajal sem tudi o nakupu MX700 samo ne vem ali so z njo kakšne težave v linuxu oziroma z brezžičnostjo.
Če ima kdo kakšne izkušnje s tem naj prosim pove, ker je z mojo zdajšnjo miško delo zelo oteženo.
lp
kopernik ::
Poskusi takole (malo sem brskal po zadetkih in zgleda, da se dodatne gumbe da porihtat)
Jaz imam mx310 in mi dela brez problemov, res pa je da teh dodatnih gumbov ne uporabljam ...
Jaz imam mx310 in mi dela brez problemov, res pa je da teh dodatnih gumbov ne uporabljam ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69018 (7718) | yayo |
» | PC miška z 2 koleščkomaOddelek: Pomoč in nasveti | 5073 (4527) | zavajon |
» | Katero mišOddelek: Kaj kupiti | 1909 (1498) | antonija |
» | Ali obstaja boljsa mis kot...Oddelek: Strojna oprema | 2179 (1677) | BaRtMaN |