Forum » Loža » Je še kaj iz tech industrije zabavno kot to?
Je še kaj iz tech industrije zabavno kot to?

endelin ::
No, to je vsako leto bolj smešno haha
Ni dobra naprava za maile ker nima tipkovnice :D
- spremenil: endelin ()

kriptobog ::
En od managerjev VW koncerna je pred leti komentiral Teslo, da nimajo za burek. So se jim smejali, podobno kot Microsoft Applu
PujsekPepe ::
Roko na srce moj iphone 8 plus se dons dela in ga uporabljam, iphone se mam za navigacijo in tikotok (baterija je kurc) uglavnem pa to isranje dela. Pa sem meu tud en kup windows phonov lol - mazohist sem bil takrat. Mam tud novga iphona ki mi stoji u skatli sam tastar nece crknt js jih pa drajslam do smrti.
Glede tesle pa VW oboje je drek. isto novi bmwji. Zadnjic sem gledal kako je en motorcek crknil na x5 letnik 2022leva stran ni delala za temperaturo desno pa. Ceu sprednji del avta (z volanom, plus vse kar je na armaturki) je treba dobesedno razdtret. No kle je pa bols met kako dacijo osnovni model, s cim manj elektro sranja
Glede tesle pa VW oboje je drek. isto novi bmwji. Zadnjic sem gledal kako je en motorcek crknil na x5 letnik 2022leva stran ni delala za temperaturo desno pa. Ceu sprednji del avta (z volanom, plus vse kar je na armaturki) je treba dobesedno razdtret. No kle je pa bols met kako dacijo osnovni model, s cim manj elektro sranja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
val46 ::
Meni je najbolj ostala v spominu tista izjava od Bill Gates-a iz nekje 1995, ko je izjavil, da računalniki za domačo uporabo več kot par Mhz procesorske moči, ne bodo rabili nikdar
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Apple bo proizvodnjo iPhona selil v IndijoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4709 (1928) | slatnik |
| » | Zakaj Apple noče odkleniti iPhona? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 22462 (18977) | proto |
| » | Android 6 zgolj na odstotku naprav (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 22694 (17341) | Vajenc |
| » | Iphone 6 16GB vs Samsung galaxy s6 edge+ 32GBOddelek: Kaj kupiti | 5001 (4227) | Jeremias |
| » | Koliko telefonov se proda v SlovenijiOddelek: Mobilne tehnologije | 1229 (959) | kunigunda |