Forum » Elektrotehnika in elektronika » GORENJE vgradna pečica BOS67372CLI problem?
GORENJE vgradna pečica BOS67372CLI problem?

psychoshorty ::
Pozdravljeni,
kolega si je kupil novo vgradno pecico in sicer Gorenje BOS67372CLI s rustikalnim izgledom, da pase v njegovo kuhinjo. Danes pri njemu na obisku sma opazila, da so kontrolni elementi (gumb za program in temperaturo, kakor tudi osrednja analogna ura) nenormalno vroci na otip, kar po mojem mnenju ne bi smelo biti. Seveda vroci zrak piha ven pri zgornji strani vrat pecic, a vseeno, da bi zaradi tega bilo vse tako vroce ... Vsaj na moji 10 let stari Ikeini pecici to ni tako.
Za lazjo predstavo imam to v mislih:
Bomo poklicali Gorenje in povprasali ampak glede na navodila ipd, se je pecica vgradila kot vsaka brez posebnosti ampak me vseeno zanima, ce je kdo imel isto izkusnjo.
kolega si je kupil novo vgradno pecico in sicer Gorenje BOS67372CLI s rustikalnim izgledom, da pase v njegovo kuhinjo. Danes pri njemu na obisku sma opazila, da so kontrolni elementi (gumb za program in temperaturo, kakor tudi osrednja analogna ura) nenormalno vroci na otip, kar po mojem mnenju ne bi smelo biti. Seveda vroci zrak piha ven pri zgornji strani vrat pecic, a vseeno, da bi zaradi tega bilo vse tako vroce ... Vsaj na moji 10 let stari Ikeini pecici to ni tako.
Za lazjo predstavo imam to v mislih:
Bomo poklicali Gorenje in povprasali ampak glede na navodila ipd, se je pecica vgradila kot vsaka brez posebnosti ampak me vseeno zanima, ce je kdo imel isto izkusnjo.
- spremenil: psychoshorty ()

OutOfTheBox ::
To govoriš da je vroče, kadar se dejansko peče ali tudi v standby? Ker "nenormalno vroče" je relativen pojem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z vgradno pečico BoschOddelek: Loža | 5694 (1855) | buttcrack |
» | Koliko je treba zapraviti za belo tehniko da dobiš kaj pametnega? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8882 (5763) | Kayzon |
» | Kateri cvrtnik-friteza (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23808 (5729) | LINKO |
» | Steklokearmična plošča se sama prižiga - sem upravičen do brezplačnega popravila?Oddelek: Loža | 4429 (2290) | mat xxl |
» | Napaka steklokeramične kuhalne plošče GorenjeOddelek: Loža | 5822 (5253) | Furbo |