» »

Predlog: prepoved sodelovanja računom mlajšim od 30dni

Predlog: prepoved sodelovanja računom mlajšim od 30dni

tilz0R ::

Predlagam, da se v podforumu problemov človeštva prepove sodelovanje (komentiranje in odpiranje novih tem) vsem računom, ki so mlajši od 30 dni.
Sem reden bralec forumov, sodelujem precej manj, in redno se dogajajo novi računi, stari par dni, ki vse kar počnejo je en velik politični trol in propaganda.

Lahko se nastavi tudi kakšno drugo omejitev.

To bo dodatno pomagalo zmanjšati smeti na forumu pred prihajajočimi volitvami. Propaganda je že v polnem teku.

Zadnji zelo očiten trol je Ales78, ki je zamenjal že vsaj 5 računov, zadnji od 16.9.

delavec44 ::

Veš koliko starih računov imajo odprtih na zalogo. Sicer se pa shizofrene brez problemov prepozna že po stilu pisanja (AI lahko hitro analizira), ni vrag da se jih ne bi po IPju in ostalih zadevah.

Torej to zgleda ni prioriteta ali kako naj si razlagamo?

Ales78 ::

Kakšne neumnosti. Na tem forumu je nekaj zelo čudnih ljudi.

Kar neke bedarije, kako bi se vidva počutila, da se prvič prijaviš na forum, pa te vsi obtožujejo, da si trol, nekdo ti pošilja sporočila, da je poklical 113, da si plačan za pisanje, potem te obtožijo večih računov in ne vem kakšne še neumnosti.

Kaj, če bi raje svojo slabo vest očistili in se prenehali bati pri drugih, kar počnete sami?

Ker tole preganjavico ste si čisto sami nakopali.

Klasična zgodba, ko se lopov boji, da ga bodo drugi okradli.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

floyd1 ::

Nehaj bluzit, le kdo vam v zaprtih oddelkih da dostop do neta? Mater, vsi to plačujemo.

V nekaj urah smo te 3x dobili na laži, zdaj pa jokaš tu.

:)) 113 praviš. Sicer logično, ker petoklolonaše je treba zatreti v kali 8-).

Hehe, nekdo ki bi se prvič prijavil in bil toliko aktiven in vedel vse o forumu, pa bi se mu to dogajalo, bi odšel zaradi vseh krivic, ki so se mu zgodile. Itak pa vemo, da taki obstajajo le v teoriji.

Jarno ::

Kratkoročno so smiselne zgolj rešitve, katere dopušča SW, na katerem ST forum temelji.
Pri nekaterih forumih mora npr. prvih 5 objav novih uporabnikov odobriti admin itd.
Ne vem, če bi takšne in podobne šle skozi brez pridnih prstov.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Pithlit ::

Ales78 je izjavil:

Kakšne neumnosti. Na tem forumu je nekaj zelo čudnih ljudi.

Kar neke bedarije, kako bi se vidva počutila, da se prvič prijaviš na forum, pa te vsi obtožujejo, da si trol, nekdo ti pošilja sporočila, da je poklical 113, da si plačan za pisanje, potem te obtožijo večih računov in ne vem kakšne še neumnosti.

Kaj, če bi raje svojo slabo vest očistili in se prenehali bati pri drugih, kar počnete sami?

Ker tole preganjavico ste si čisto sami nakopali.

Klasična zgodba, ko se lopov boji, da ga bodo drugi okradli.

Prvič? Hahahahahahahahaha. Prvič? A si lahko še bolj prozoren, k to je tvoj najmanj en 20 account v zadnjih treh letih. K nimaš tud pol jajca da bi stal za tem kar tumpaš.
Life is as complicated as we make it...

brett ::

Jaz bi dal še strožje pogoje. Ampak v smeri kredibilnosti članov. In sicer so člani lahko le osebe, ki imajo račun odprt s pravimi podatki: ime in priimek, brez nickov. Identifikacija možna preko EMŠO številke v kombinaciji z davčno.

David Mayer ::

Se pravi, da bo tudi tole potem pokopališče počasi?

c3p0 ::

Ne vidite, da si polovičkar svoje poste spušča po novem skozi AI, da so "bolj znosni"?

Modernizacija v kleti.

Miki N ::

Samo res - to odpiranje novih računov je res nadležno! Jaz recimo moram zdaj predelati vse mtosev tjulne odobravanja, ker se je lik odločil, da se iz ljubega miru preimenuje - jasno ni nekega entuziazma za tovrstne odvečne posle in je rezultat občutno manj profesionalen. Primer:

:|

c3p0 ::

Skumpla si je Toše omislil, da uravnoveša debate bolj sredinsko, seveda le, ko je potreba po tem?

c3p0 je izjavil:

Skumpla si je Toše omislil, da uravnoveša debate bolj sredinsko, seveda le, ko je potreba po tem?

Ja samo je praktično dobesedno isto, ne rečem, če bi fural neko "Dr. Jekyll in Mr. Hyde" for, to bi imelo nek smisel, tako gre pa za navaden alias. Umetniški, izgleda.

Ampak, ravno gledam zgodovino tilz0R. To je zagotovo fake račun, v 12 letih je napisal 83 zapisov.

Kot sem rekel, gre za tipični primer, ko se tat boji, da bi ga kdo okradel.

Pithlit je izjavil:

Prvič? Hahahahahahahahaha. Prvič? A si lahko še bolj prozoren, k to je tvoj najmanj en 20 account v zadnjih treh letih. K nimaš tud pol jajca da bi stal za tem kar tumpaš.

Motiš se. Mimogrede, razni čudni ljudje, bi mi radi nadali tudi razna kobajagi imena. Recimo nek polovičkar, one-half in _fikus.

Prav preganjavica vas daje.

Zgodovina sprememb…

kriptobog ::

Ales78 je izjavil:

Ampak, ravno gledam zgodovino tilz0R. To je zagotovo fake račun, v 12 letih je napisal 83 zapisov.

Pithlit je izjavil:

Motiš se. Mimogrede, razni čudni ljudje, bi mi radi nadali tudi razna kobajagi imena. Recimo nek polovičkar, one-half in _fikus.

Ne vem koga zdaj daje preganjavica :))

Pithlit ::

Ales78 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Jaz vem da je fikus druga oseba. Motim se pa ne.
Life is as complicated as we make it...

Pithlit je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Jaz vem da je fikus druga oseba. Motim se pa ne.

Bravo, me veseli, da si tako prepričana, jaz sem tudi prepričan, da nisem fikus, polovičkar in one-half.

Pa mi to prav nič ne pomaga, ker se vedno najdejo neki osebki, ki se "ne motijo" in začnejo najedat.

Bici je izjavil:

Ales78 je fikus_

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

tilz0R je izjavil:

Predlagam, da se v podforumu problemov človeštva prepove sodelovanje (komentiranje in odpiranje novih tem) vsem računom, ki so mlajši od 30 dni.
Sem reden bralec forumov, sodelujem precej manj, in redno se dogajajo novi računi, stari par dni, ki vse kar počnejo je en velik politični trol in propaganda.

Lahko se nastavi tudi kakšno drugo omejitev.

To bo dodatno pomagalo zmanjšati smeti na forumu pred prihajajočimi volitvami. Propaganda je že v polnem teku.

Zadnji zelo očiten trol je Ales78, ki je zamenjal že vsaj 5 računov, zadnji od 16.9.

Veš koliko ljudi rabi pomoč in ne pridejo samo v Ložo ali Problemi človeštva.
Ni Shintaro tako velik problem,da treba vsem ostalim onemogočit dostop.
Mogoče bolje narediti mute button, kjer potem taka oseba postane nevidna..
Jype je tako uničeval teme, kjer je takoj vse začel obtoževati z naciji in seveda so se vsi z njim stepli, to kar je hotel in potem zaklep.

NuMaN ::

Miki N je izjavil:

Samo res - to odpiranje novih računov je res nadležno! Jaz recimo moram zdaj predelati vse mtosev tjulne odobravanja, ker se je lik odločil, da se iz ljubega miru preimenuje - jasno ni nekega entuziazma za tovrstne odvečne posle in je rezultat občutno manj profesionalen. Primer:

:|

Zgleda, da sem prav domneval, da je skumpl = mtosev. Čeprav je obstajala možnost, da ga je hotel nekdo čimbolje oponašati.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

skumpl ::

Eni pa imate glupe ideje:) Jaz se sicer strinjam z predlogom.

Mimogrede, predlog ne bo spremenil ničesar, OP je več kot očitno fake račun, izpred večih let, ko si je nekdo delal račune na zalogo.

Dokler se vseh računov z dolgimi luknjami med zapisi in/ali majhnem številu objav, ne izbriše, se ni doseglo nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

johnnyyy ::

David Mayer je izjavil:

Se pravi, da bo tudi tole potem pokopališče počasi?

Zakaj bi bilo? Prav lepo bi lahko naredili, da če novinčevo objavo 3je staroselci potrdijo da se izbriše - da se avtomatsko izbriše.

Telbanc ::

brett je izjavil:

Jaz bi dal še strožje pogoje. Ampak v smeri kredibilnosti članov. In sicer so člani lahko le osebe, ki imajo račun odprt s pravimi podatki: ime in priimek, brez nickov. Identifikacija možna preko EMŠO številke v kombinaciji z davčno.

Še en naivnež, ljubi jezus, ki misli da je slo techu anonimen.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

mtošev ::

Jaz sem za to, da se na vsako temo (legitimno ali ne) napiše, da gre za trollanje in potem OP-ja rugamo do onemoglosti.

Težave z računalnikom zaradi elektrike / EM interference?

Tukaj mi lahko pomagate, ker trenutno nimam prilike spisat daljše prigode z obogatenimi elektroni.

Hvala.

Scaramouche3 ::

Telbanc je izjavil:

brett je izjavil:

Navadnemu človeku je, to je pa pomembno, ker drugače bi lahko vsak lahko grozil nekomu,samo zato ker je ''nazi''.

Se totalno ne strinjam da bi morali imeti imena, ker bi trenutna administracija ali woke naci-ja imela moč utišati ljudi, da jih ne kritizirajo,ker drugače izgubijo račun.
Treba vzeti v zakup slabe in neumne komentarje,da imamo svobodo govora brez bully taktike tistih ki trenutno vladajo,ali so levi ali pa desni.

Telbanc je izjavil:

Katere podatke ti vidiš? Katere upravljalci?

David Mayer je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Katere podatke ti vidiš? Katere upravljalci?

Vsak ISP lahko korelira promet s temi iz slo-techa in zlahka deanonimizira uporabnika, četudi uporablja VPN.

Tukaj se poraja vprašanje, ali bodo izmenjali podatke o prometu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

Pa preverimo, čas bi že bil, da se nekaj naredi na tem :D

David Mayer je izjavil:

Pa preverimo, čas bi že bil, da se nekaj naredi na tem :D

Ne rabiš zaradi tega kršiti zakonodaje. Dovolj je, da se zbriše vse malo aktivne accounte, na podlagi malega števila objav glede na čas registracije. Večina trolov iz slo-techa izgine.

Pa dajmo to, čas bi že bil, da se nekaj naredi na tem :D

David Mayer je izjavil:

Pa dajmo to, čas bi že bil, da se nekaj naredi na tem :D

Čas bi bil, samo moderacija očitno tega noče. Ker prodaja naprej, da imajo tisoče uporabnikov, dejansko aktivnih je pa samo nekaj.

No, ampak kakšne trole pa vseeno občasno mutajo, grožnjam navkljub, tudi to je v redu :D

Ne bo vam uspelo. Trolanje je nesmrtna duša Sloteha, dokler bo ta forum migetal bo obstajalo, do konca. Upajmo, da ne bridkega.

BlaY0 ::

Meni so največje "face" tisti, ki se bunijo zakaj so bili njihovi komentarji brisani ali pa odpirajo teme v zvezi s tem :))

Scaramouche3 je izjavil:

Telbanc je izjavil:

brett je izjavil:

Navadnemu človeku je, to je pa pomembno, ker drugače bi lahko vsak lahko grozil nekomu,samo zato ker je ''nazi''.

Se totalno ne strinjam da bi morali imeti imena, ker bi trenutna administracija ali woke naci-ja imela moč utišati ljudi, da jih ne kritizirajo,ker drugače izgubijo račun.
Treba vzeti v zakup slabe in neumne komentarje,da imamo svobodo govora brez bully taktike tistih ki trenutno vladajo,ali so levi ali pa desni.

Jaz se tudi ne upam identificirati. Se bojim, da bo priletel kakšen metek v vrat.

nejclp ::

Jah, jaz predlagam, da je vsakemu dovoljen samo en račun. Sem prepričan, da boste moj predlog podpri. Z vseh svojih računov.

nejclp je izjavil:

Jah, jaz predlagam, da je vsakemu dovoljen samo en račun. Sem prepričan, da boste moj predlog podpri. Z vseh svojih računov.

Kaj ni to že v pravilih?

nejclp ::

Ne.
7. člen
(shizofrenija)
Prepovedano je sodelovanje znotraj iste teme pod več različnimi vzdevki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Glugy ::

Problem je ker bodo pol začel delat račune na zalogo. Še najboljši način je dobra stara kmečka presoja al je nekdo trol ali pa ni. Tej presoji se noben trol ne more izognit.

nejclp je izjavil:

Ne.
7. člen
(shizofrenija)
Prepovedano je sodelovanje znotraj iste teme pod več različnimi vzdevki.

Potem pa podpiram tvoj predlog. Z vsemi mojimi računi.

Glugy je izjavil:

Problem je ker bodo pol začel delat račune na zalogo.

Saj to že delajo.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Opozori moderatorja v2.0 (strani: 1 2 3 4150 151 152 153 )

Oddelek: Slo-Tech
76081045630 (61) JohnyQ_
»

Suša ali povodenj? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
846146 (4610) fikus_
»

BON21

172022 (1366) Likalnik

Primer odrezana roka - Absurd!!