Forum » Loža » Nataša Pirc Musar preseneča
Nataša Pirc Musar preseneča

Ales78 ::
Dejansko je imela dober govor v Združenih Narodih, morda pa iz nje še nekaj bo.
- predlagal izbris: tony1 ()

mtosev ::
Jaz o Pirc musarjevi imam dobro mnenje.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

luli ::

PovemVfaco ::
Ka lažeš, toše ma zih nizek co2 odtis k ne gre dost iz bajte, žvi pa od privat kapitala

Magic1 ::
Naj bi imel nizek odtis, saj ima RX5090 še vedno zapakirano v škatli. Samo njegov dolgoročni plan, le to uporabljat, pa ni glih nizko ogljičen... Elektriko naj šparajo drugi!
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

BlaY0 ::
Verjamem. Sta si verjetno tudi karakterno zelo podobna. Revežem pametujeta o ogljičnem odtisu, sama pa redno koristita letala. Pa oba posredno/neposredno priklopljena na državno siso.
Kaj bi ti rad? A da se predsednik vozi s tramvajem reveži pa s helikopterji? A pol bo OK zate?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()

Verjamem. Sta si verjetno tudi karakterno zelo podobna. Revežem pametujeta o ogljičnem odtisu, sama pa redno koristita letala. Pa oba posredno/neposredno priklopljena na državno siso.
Kaj bi ti rad? A da se predsednik vozi s tramvajem reveži pa s helikopterji? A pol bo OK zate?
Nikoli. Začel bi s tem, da zavestno ne laže in zavaja. Ampak navsezadnje to ni njen greh, ampak greh bedakov, ki jo povzdigujejo.
Potem pa imaš zraven še parodijo imenovano prva dama. Če bi država delovala, bi bila ta dama v zaporu, ne pa da ta škrnicl gledam na državni proslavi.

PacificBlue ::
Dejansko mandat te vlade(+predsednica) eden boljsih kar se tiče zunanje politike.
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()

feryz ::
Ekskurzija v New York in ogromno praznega blebetanja. To je vse, kar je efekta od tam.
In ja, ona ni imela nobenega govora, ampak je prebrala govor, ki so ga napisali drugi.
Baje je všečen, ampak komu se jo pa da poslušati.
In ja, ona ni imela nobenega govora, ampak je prebrala govor, ki so ga napisali drugi.
Baje je všečen, ampak komu se jo pa da poslušati.

PacificBlue je izjavil:
Dejansko mandat te vlade(+predsednica) eden boljsih kar se tiče zunanje politike.
Končno nam je uspelo vzpostaviti diplomatske odnose s fri palestajn in zaostriti z Azraelom.

Unilseptij ::
Vsekakor pozitivno, vendar premalo... mislim, da je prisel cas, da jasno in glasno povemo, da je cesar (Trump&co) nag in da resna politika pac zahteva drugacen pristop. Tako kot so desnicarji postali vsecni ljudem zaradi bojda neposredne komunikacije brez ozira na politicno korektnost (ali pa realnost/dejstva
), mogoce zdaj priloznost pripade levici, oz. vsaj tistim, ki se imajo neko predstavo o tem, kaj naj bi bilo normalno. Ce bomo (tukaj mislim vse svobodomiselne ljudi, ne glede na levo-desno usmeritev) upali iti se korak dalje in jasno in glasno razgalili hinavscino, skodljivost in nesposobnost zahodne politike in politikov, bi morda ljudje razumeli in "spregledali"... kaksne druge moznosti za izhod iz trenutnih zablod ne vidim, razen vojne in unicenja osnovnih principov, ki smo se jih zavezali braniti kot suverena drzava in EU.

PacificBlue ::
PacificBlue je izjavil:
Končno nam je uspelo vzpostaviti diplomatske odnose s fri palestajn in zaostriti z Azraelom.
V tem trenutku je vsaka demokratična država na svetu dolžna zaostriti odnose z Izraelom.
Red more biti, ne pa fašistični red. Proti temu smo se dolžni boriti.
I’m out.

Ales78 ::
ooooooook. Zdaj mi je jasno, zakaj naj bi bil trol.
A je na tem forumu sploh kakšna tema, zaradi česar se ne spičite na mrtvo?
A je na tem forumu sploh kakšna tema, zaradi česar se ne spičite na mrtvo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

nekikr ::
Red more biti, ne pa fašistični red. Proti temu smo se dolžni boriti.
Tako je. In ker Palestinci tega niso spoštovali in pošiljali rakete tja čez na tedenski bazi je bilo samo vprašanje časa, kdaj bodo izbrisani. Pokol nedolžnih je bil samo kaplja v morju raket. To se prikladno pozablja.
Ja, Izrael bi lahko poslal še nekaj diplomatskih not. Lahko bi tudi v ZN spet in spet rekel jejhata, jejhata kaj se to dogaja, tristo kosmatih (ampak ne preveč odločno in predvsem potiho, birokrati tam niso vajeni ukrepanja, zgolj besedičenja in dobrih večerij). Kar bi morali narediti že davno pa je postaviti bager zraven bagerja, vzdolž cele meje in poriniti vse skupaj v morje (ali v Egipt in Sirijo, če se jim tako kolca po Palestincih).
Sam govor se lepo začne. Nismo preprečili tega. Niti onega. Niti tisto tam. Niti ničesar. Dobro smo jedli in pili in se fotografirali na raznih koncih. In zato je tudi prišlo, spet, do takega sranja. In spet bo. Ker nihče ne udari po mizi, ko pride do prvega, drugega, petstotega napada. Šele ko pride do "nesorazmernega" odziva so vsi pametni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nekikr ()

Katsuo ::
Mogoče pa bi vseeno šlo z redno letalsko linijo v tujino in pa po cesti v domači državi tako kot marsikateri samo protokolarni predsednik v nekaterih mnogo bogatejših državah. Zanimivo je da pa v tem pa levičarjem ni Skandinavija za zgled.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predsednica Nataša Pirc Musar [OFFICIAL] (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 113354 (1776) | Gambino |
⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 136821 (78052) | T440 |
» | Digitalni bon 55 - nateg?Oddelek: Loža | 3687 (2731) | floyd1 |
» | Kdo bo slovenski "Snežni Brlog"?Oddelek: Problemi človeštva | 2749 (2630) | NavadniNimda |