» »

"uBlock Origin" za (nove/jše) avte

"uBlock Origin" za (nove/jše) avte

HotBurek ::

Dobro jutro.

Čisto iz firbca me zanima, če obstaja kak "uBlock Origin" software/modul/hardware za novejše avte, da ti avtomatsko "poklika" vse asistenčne sisteme na off?

Gre za zadevo, razloženo na času 10:20 v spodnjem video posnetku.

root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

JanBrezov ::

uBlock Origin je add blocker, ne autoclicker, zato je to vprašanje malo nesmisleno, vem pa, kaj misliš.

Z vse večjo integracijo avtov in pametnih telefonov bi lahko bilo narejeno tako, da imaš na mobilnem telefonu profil nastavitev avta. V avtu bi bilo specifično mesto za odložitev telefona (kar itak že je, namreč brežični polnilec) z NFC komunikacijo. Ko telefon tja odložiš, se profil iz telefona skomunicira z avtom in nastavi vse, kar se da (drive mode, status asistenčnih sistemov, nastavitve sedežev, barvne osvetlitve itd.). Če isti avto vozi kdo drug, se avto nastavi glede na profil drugega uporabnika z njegovega telefona, instantno brez ročnega nastavljanja.

Machete ::

Moj avto ima to lepo v profilu voznika.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

LapD ::

JanBrezov je izjavil:

uBlock Origin je add blocker, ne autoclicker, zato je to vprašanje malo nesmisleno, vem pa, kaj misliš.

Z vse večjo integracijo avtov in pametnih telefonov bi lahko bilo narejeno tako, da imaš na mobilnem telefonu profil nastavitev avta. V avtu bi bilo specifično mesto za odložitev telefona (kar itak že je, namreč brežični polnilec) z NFC komunikacijo. Ko telefon tja odložiš, se profil iz telefona skomunicira z avtom in nastavi vse, kar se da (drive mode, status asistenčnih sistemov, nastavitve sedežev, barvne osvetlitve itd.). Če isti avto vozi kdo drug, se avto nastavi glede na profil drugega uporabnika z njegovega telefona, instantno brez ročnega nastavljanja.

Vse super, dokler ne bodo takšne (in še kakšne bolj osnovne) funkcije zapakirali v naročnino. Pa boš lahko klimo nastavil na 26 stopinj v brezplačnem paketu, nižje pa bo šlo samo za 9,99 na mesec :)
web&motion designer

JanBrezov ::

Machete je izjavil:

Moj avto ima to lepo v profilu voznika.

Tudi moj ima... a si po 4 letih lastništva nisem niti probal nastavit :). Če bi omogočal trajni izklop line assist, bi si ga mogoče nastavil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blokada reklam na YT (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8611273 (117) KTr1sk
»

Adblock kateri (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
695454 (1901) velikBrokoli
»

Blokiranje oglasov v YouTubu ni dovoljeno (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
33353372 (12119) KTr1sk
»

Konec brskanja brez oglasov? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
9121277 (11589) ales85
»

youtube oglasi

Oddelek: Loža
357296 (5947) bf4ed

Več podobnih tem