» »

SAMSUNG S24 Ultra - zvok obvestil

SAMSUNG S24 Ultra - zvok obvestil

JOKER ::

Pozdravljeni stari in novi uporabniki!

Imam, če lahko temu tako rečem eno težavo in sicer;
Imam telefon napisan v naslovu. Težava je z zvoki za obvestila oz. za zvok SMSa in eMaila.

Telefon lepo dela, vse je OK, ampak po pol dneva mi neha zvonit za nov sms ali nov Mail. Telefon, ko zaženem ponovno, pa spet normalno deluje.
V tem času, ko mi ne vede ne delujejo zvoki za sporočila, telefon normalno zvoni, če me kdo kliče, prav tako opomnik za obvestila. Imam nastavljeno, da me vsakih 10minut opomni, da je prišel sms ali mail in zadeva normalno pouvoni-opozori.

Kaj bi lahko bilo to narobe, kam naj še grem pogledat kakšno nastavitev? Ampak do včeraj je vse delalo kot mora.
Na ekranu obvesti, da je sporočilo prišlo, ampak ni zvočnega opozorila, prav tako za mail, ko pa telefon ponovno zaženem, pa vse spet deluje BP.

Kaj bi to lahko bilo?
Hvala vnaprej in prijeten dan.

Pinturicchio ::

Mogoče funkcija ne moti?

Pinturicchio je izjavil:

Mogoče funkcija ne moti?

Ne, sem pogledal, ampak je ta funkcija izklopljena. Sploh je še nikoli nisem uporabil, čeprav bi kdaj prav prišla.

Dejstvo je, da po pol dneva telefon neha javljat, da je prišel sms ali mail, opomnik, ki ga pa imam nastavljenega na 10min. interval pa javi, da je neprebrano sporočilo ali mail. Ko pa telefon zaženem znova, pa spet nekaj časa deluje vse brez problema.

Žena ima enak telefon, pa nima teh težav. Sem mislil, da se je z zadnjo posodobitvijo kaj zgodilo, ampak ne, njej deluje vse ok.

MaTr1x ::

Lastniki Samsungov naredite vsem uslugo in zamenjajte default Spaceline zvok za obvestila. Ne vem če se da narediti bolj moteč zvok, sploh če je večja glasnost. Xiaomi ima pa idealne zvoke.

mtošev ::

Izgleda nisi edini. Probaj še factory reset.

reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/comments/1gr5yb2/notification_sounds_just_randomly_stop_working/

mtošev je izjavil:

Izgleda nisi edini. Probaj še factory reset.

reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/comments/1gr5yb2/notification_sounds_just_randomly_stop_working/

Hvala za link. Vidim, da nisem sam, ampak se v to nisem poglabljal, saj se mi to dogaja šele 2 dni, sam telefon pa je star 16 mesecev. Vse sem preveril, kot piše uporabnik z linka, ampak nič ni pomagalo, zato sem se odločil povprašat v kolikor ima kdo isti problem.

P.S.
Vedno si v telefon naložim svoje melodije, zvoke in zvonenja. Nikoli ne uporabljam "serijskih".

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xiaomi Pocophone X3 NFC zvok -pomoč rabim

Oddelek: Mobilne tehnologije
151740 (1055) AEx_1-7
»

iphone se 2020? ja/ne (strani: 1 2 3 )

12720986 (15110) billy
»

Ali obstaja Sim kartica, za varnostne sisteme OFF-Grid

Oddelek: Znanost in tehnologija
398195 (7628) blackbfm
»

Android obvestila - bug ali strojna napaka?

92727 (2496) jukoz
»

Apple razmišlja o Twitterju

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
2912102 (10135) Jst

Več podobnih tem