Forum » Sedem umetnosti » Umrl je Ozzy Osbourne
Umrl je Ozzy Osbourne

mtosev ::
RIP

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jarno ::
RIP Ozzy, počivaj med velikimi!
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

endelin ::
Ena največjih legend metala.
Karizma, zapomnljiv glas, lifestyle.
Cel komplet
Karizma, zapomnljiv glas, lifestyle.
Cel komplet
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

harvey ::
Počivaj v miru. Odigral je zadnji koncert in odšel med legende.
Točno to, dostojno in spokojno odšel...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------

IL_DIAVOLO ::
Ce verjames v onostranske bedarije.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

floyd1 ::
Sicer marsikdo verjetno že pozna, ampak... Če ima kdo željo malo bolj spoznati čase, v katerih so Sabbath-i začeli svoj glasbeni pohod, naj si ogleda dokumentarec "Rockfield: The Studio on the Farm". Odpičen studio za odpičene bende.

U3PM ::
malo že, sam ne na tak način:
https://loudwire.com/ozzy-osbourne-pigs...
ga je tud pobralo ta mesec, zanimivo:
Jimmy Swaggart @ Wikipedia
https://loudwire.com/ozzy-osbourne-pigs...
ga je tud pobralo ta mesec, zanimivo:
Jimmy Swaggart @ Wikipedia

Sicer marsikdo verjetno že pozna, ampak... Če ima kdo željo malo bolj spoznati čase, v katerih so Sabbath-i začeli svoj glasbeni pohod, naj si ogleda dokumentarec "Rockfield: The Studio on the Farm". Odpičen studio za odpičene bende.
Tnx za tip, bom pogledal
Ta scena je biia dobra v enem drugem:

Ganon ::
Zadnji koncert samo nekaj tednov nazaj. Kot bi vedel. Bil je zdravstveni fenomen, pravi čudež, da je telo zdržalo desetletja hude zlorabe. Naj počiva v miru. Glasba bo živela večno.

lynxslo5 ::
RIP
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Poldi112 ::
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Anney ::
Odšel je OZZY OSBOURNE, princ teme, kralj heavy metala in svetovni prvak epske skupine Black Sabbath, ki je edini na svetu požrl več kokaina kot Keith Richards. Še malo nazaj se je veličastno poslovil na poslednjem koncertu, danes pa je za vedno zaspal star 76 let. Nekoč je odgriznil glavo živemu netopirju, v novem tisočletju pa je postal še orjaška resničnostna zvezda s svojo ženo Sharon. Neverjeten možakar, pri katerem je bil res čudež, da živi tako dolgo.
Ozzy je bil zmeraj drugačen. Včasih duhovit, pogosto zadet, večkrat zmeden, a vedno magnet za publiko. Po tem, ko so ga leta 1979 nagnali iz Sabbathov zaradi prekomerne uporabe drog in alkohola, kar je ob tej bandi epski dosežek, se je začela njegova solo kariera, ki je presenetljivo postala še bolj uspešna.
Pa nikoli nismo vedeli, kaj je mit, kaj pa resnica. Je pa preživel faking vse. Rakavo diagnozo. Parkinsonovo bolezen. Alkoholizem. Zasvojenost. Izgube prijateljev. Padce na odru. Zlom vratu. Zlom hrbtrnice. In še bi lahko našteval. Bi je eden zadnjih pravih rock zvezdnikov. Tistih, ki so živeli to, kar so peli. Ki so padali, a se pobrali. Ki so bili pristni, brutalno iskreni, grozno zabavni in predvsem neponovljivi.
Klovn, demon, oče, rock zvezda, mož in TV junak v enem, ki je dokazal, da lahko iz kaosa nastane umetnost. Da je čisto okej, če si nor, če si hkrati samosvoj.
Zdelo se je, da Ozzy ni človek. Da je mit z usnjeno jakno in čikom v ustih, ki ne bo nikoli umrl.
Ali kot je nekoč rekel sam: "I'm not a role model... I'm a fucking rockstar."
Na poslovilnem koncertu ne dolgo nazaj je rekel jaz umiram, ne rabim zdravnikov da mi to povejo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

kriptobog ::
Sem bil na zadnjem koncertu. Ko je pel Mama I'm coming home sem imel nek čuden občutek. Zdelo se je kot, da se dejansko poslavlja, ne da je samo nek koncert, da počasti kariero. Zdaj mi je jasno. Je že vedel.
R.I.P.
R.I.P.

c3p0 ::

Polivanje je lahko fejkano 100x, čist vseen, ker paše kot ata na mamo v pogovor in vzdušje. Dokumentarec je lahko resen, kolkr hoče, ampak ne pomaga, ker Ozzy ni resen in je bil rojeni entertainer. Marsikdo ne šteka, kot vidimo

Zgodovina sprememb…
- spremenil: U3PM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umrl je Gene HackmanOddelek: Sedem umetnosti | 1340 (464) | BRBR |
» | Umrl je Đorđe Balašević - 1953-2021Oddelek: Sedem umetnosti | 1478 (1159) | Buggy |
» | Umrl je Diego MaradonaOddelek: Loža | 3991 (2704) | mancini |
» | Umrl igralec Jernej ŠugmanOddelek: Loža | 7480 (2993) | D3m0r4l1z3d |
» | Umrl je Steve Jobs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 35275 (24588) | nekikr |