Novice » Ostale najave » Bliža se obdavčitev kriptovalut

user123456 ::
gruntfürmich je izjavil:
nič novega ne poveš kar ne bi ostali vedeli, samo trobiš kako ti je hudo. če res 99% časa nameniš temu kar pišeš, se raje fentaj.
kaj od tega kar sem pa napisal pa po tvoje ne drži? napiši argumente zakaj?..napiši kakšno dodano vrednost bo imelo tisoče izgubljenih ur na strani birokratov in na strani imetnikov ko se bodo ukvarjali z tem nesmislom to za družbo?
ker ti neko napisano mnenje ne paše in ne znaš argumentirat zakaj se s tem ne strinjaš raje svetuješ piscu da se ubije? ..in sedaj si kaj? težki frajer?

gruntfürmich ::
ti sploh nisi pismen. ne dojameš zapisanega! daj še enkrat preberi.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

gruntfürmich je izjavil:
citiram "nič novega ne poveš kar ne bi ostali vedeli, samo trobiš kako ti je hudo. če res 99% časa nameniš temu kar pišeš, se raje fentaj."
1. sam sebe postavljaš v pozicijo "vsevednega" in hkrati "vsevednega" o vedenju drugih
2. postavljaš diagnozo mojega čustvenega stanja
3. svetuješ mi da se ubijem
težki frajer.
med tem pa se kot "gospod vsevedni doktor čustvenih stanj in svetovalec o življenju" izmikaš odgovoru na moje vsebinsko vprašanje
če ti moje stališče o tem da ta predlagana birokratska kozlarija nima nobene dodane vrednosti za družbo ni všeč oz se ne strinjaš... nam predstavi zakaj misliš nasprotno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: user123456 ()

tilio ::
Fantje ne se kregat in žalit. Dajmo si izmenjat informacije, ki nam prav pridejo. Bodimo strpni. Frustracije z birokrati in zakoni imamo vsi, kdaj pa kdaj gre kakšna tudi na forum, saj smo ljudje. Res je tudi, da zakonodaja pritiska vsepovsod in kriki nemoči na forumu so lahko tudi klic na pomoč in spodbuda, da se kdo morebiti premakne in pripomore na kakršenkoli način.
Hvala @User123456, da si nas opozoril na to kaj je lahko e-denar.
Hvala @User123456, da si nas opozoril na to kaj je lahko e-denar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()

gruntfürmich ::
user123456 je izjavil:
gruntfürmich je izjavil:
citiram "nič novega ne poveš kar ne bi ostali vedeli, samo trobiš kako ti je hudo. če res 99% časa nameniš temu kar pišeš, se raje fentaj."
1. sam sebe postavljaš v pozicijo "vsevednega" in hkrati "vsevednega" o vedenju drugih
2. postavljaš diagnozo mojega čustvenega stanja
3. svetuješ mi da se ubijem
težki frajer.
med tem pa se kot "gospod vsevedni doktor čustvenih stanj in svetovalec o življenju" izmikaš odgovoru na moje vsebinsko vprašanje
če ti moje stališče o tem da ta predlagana birokratska kozlarija nima nobene dodane vrednosti za družbo ni všeč oz se ne strinjaš... nam predstavi zakaj misliš nasprotno
sprašuješ kaj ne drži, a nisem zapisal da kaj ne bi držalo.
samo zapisal sem da samo jamraš, in da je vsak drugi post z jamranjem čisto brez veze.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,

nurmaln ::
WhiteAngel je izjavil:
Počasi bodo vsi resni kovanci imeli svoj ETF, kar verjetno pomeni, da lahko nabaviš to in uživaš enako obdavčitev kot na delnicah. Menda.
To bi vlade zelo rade, ja.
Zna bit da bo za marsikaterega vlagatelja to postalo drugo leto precej zanimivo. Tisti ki bi pač malo kupovali kripto, just in case če bo slučajno res BTC enkrat 5 MIO EUR, bodo z ETFi v kombinaciji z novimi INR zaobšli davke, če bodo držali long term.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln

gruntfürmich je izjavil:
sprašuješ kaj ne drži, a nisem zapisal da kaj ne bi držalo.
samo zapisal sem da samo jamraš, in da je vsak drugi post z jamranjem čisto brez veze.
brezveze? (ok tvoje mnenje np)
meni pa se zdi post o tem da opozoris da vse veš, pa postavljanje diagnoze čustvenega stanja... pa svetovanje nekomu da se ubije še bolj brezveze (v temi ki se ne dotika teh tematik)
pa tudi nevem zakaj si moje stališče interpretiraš kot jambranje
ce maš neko kritiko je logično da po tvoje to ne drži (sklepam)...ker če se pa strinjaš z napisanim pa potem tudi jaz nevem kakšen smisel ima tvoje pisanje o tem da vse veš pa ostalo našteto..
drugače pa ...sem zelo vesel zate če vse veš in razumeš...nimamo vsi take sreče
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: user123456 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bliža se obdavčitev kriptovalut (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23505 (899) | user123456 |
» | Vlada snuje obdavčitev kriptovalut (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 24731 (1180) | nejc_nejc |
» | Nov predlog za obdavčitev kriptovalut (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 25882 (18755) | Jerry000 |