» »

RACK in ohišje..

RACK in ohišje..

lordgreg ::

Okej,.. tole je pa nekaj takega, za kar, če bi prej vedel, sploh ne bi bil jezen }:

Kupil sem RACK, model TP40 (+ventilator), imam atx ohišje, z matično MSI Kinetiz 7B, cd-r in cd-rw.

Problem ni softverski..

spredaj imam 4 predale (+enega, vgrajenega v ohišju - disketnik). od zgoraj navzdol so bili: cd-rw, cd-r, prazno, prazno. pa sem odprl kišto in hotel v tretji prostor zadegati še rack. nakar ugotovim, da ne gre celi noter, ker ga od zadaj moti že matična plošča!!!

prekleti tajvanci.. a se jim je znmešalo? če bi recimo, kupil dvd-rom sploh ne bil šel ves noter, ker ga moti matična.. zdaj pa mi povejte.. kdo pri **** materni je fuk***? tajvanci? saj to ni mogoče, ne gre mi v glavo.. je komu kaj jasno?

pričakujem resne odgovore!!
tower = običn ;) mislim, da midi.. zakaj pol 4 reže, če v spodnjidve ne gre nič do konca noter?

naj menjam kišto?

Boky ::

Zgleda ! Nabavi Big Tower, pa po moznosti takega ki ima 6 velikih rez.

matevzm ::

Pri meni je isto. Se mi zdi, da je to skoraj standard za midi tower. Zal.

TheHijacker ::

:D isto je bilo pri meni. Kupim nov tower(največji midi s 4-mi režami). Samo na prve dva sem lahko kaj spravil, pod pa popolnoma nič. Abitka je malce prevelika :D. Kot kaže so v midi towerjih samo prva dva slota namenjena periferiji, ostala pa mogoče sa diske:\
Rešitev: big tower. Jaz sem si ga že omislil in sedaj gre vse skupaj not, pa še prostora je veliko....
Še nekaj. Kje si kupil RACK. Jaz bi jih tud ene tri rabil. Kako to misli + ventilator. A ga nisi že zraven dobil?

whatson ::

no, na mojem prejšnjem ohišju sem mel enak problem, tolko, da sem tam lahko uporabil samo 1 režo.. ;( sedaj mam midi tower (kupil sem ga v comtronu) z tremi režami in ni nobenih težav...

mislim da je tvoja edina rešitev to da zamenjaš ohišje.. (al odžagaš plato>:D)

tenks folk..

Rack sem kupil v Comtronu (MB). ta model ima zadaj že našraufan ventilator. ohišje pa bom res kupil novo..

jezen sem 100 na uro!!!

hvala vam za odgovore

Dami ::

Matr, jst sn lani pred 5mesci tud tam kupu 2 racka pa nista mela ventov...pa še ata33 sta. Pa sn vprašu za opcijo z ventom pa so rekl da takega sploh ne morjo dobit. No, men sicer gre fajn not pa mam tud midi ohišje, sam mam eno staro plato pa je zgleda bolj majhna.

TheHijacker ::

hmm... pri comtron sem preko neta naročil svoj big tower(chieftech 103s). Če grem gledan na njihovo internet trgovino nikjer ne najdem nobenega racka. Koliko je koštal 1 komad? A je Ata66/100?

stale je aproksimativno :D 4.050,00 SIT. Je model TP-40 in ima od zadaj vgrajen ventilator. In je Ata66/100!

V Tech-tradu majo Udma 66/100 rack-e z ventilatorjem in stanejo cca 4 ksit.

BB..

cene takšnih rackov pa se res ne razlikujejo toliko oz. se sploh ne. tako kot sem rekel..

Sem videl rack-e ki niso nivc posebnega (ata 33) za cca 10 ksit.

teac ::

Ja, saj majo pri Comtromu tudi rack za 7kSIT, saj je iz aluminija al nekaj takega (v glavnem neke kovine).

LP:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Chieftec DX-01SL-D-U

Oddelek: Kaj kupiti
161425 (1261) ddeben
»

temparatura diska

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
51053 (949) MadMax