Forum » Problemi človeštva » Evropska unija: uspehi, padci, prihodnost
Evropska unija: uspehi, padci, prihodnost
vke4XC ::
Naj vas ne zavede, prvi april je danes!
V Bruslju podprli predlog uredbe za pospešeno vračanje migrantov
V Bruslju podprli predlog uredbe za pospešeno vračanje migrantov
gozdar1 ::
Von der Leyen: Izpolnili bomo obljubo o 90-milijardnem posojilu Ukrajini
"Izpolnili bomo obljubo o 90-milijardnem posojilu Ukrajini. Danes sprejemamo potrebne pripravljalne ukrepe za mobilizacijo letošnjega proračuna in nabavo obrambne opreme, pri čemer se osredotočamo na ukrajinsko industrijo najsodobnejših brezpilotnih letalnikov," je povedala predsednica komisije Ursula von der Leyen.
Dodala je, da komisija s tem pošilja jasno sporočilo, da bo še naprej odločno podpirala pogumno ukrajinsko ljudstvo in njegov boj za svobodo, so še sporočili v Bruslju.
Kdo rabi Trumpa če nas še lastni voditelji UNIČUJEJO.
90 milijard je polovica letnega proračuna EU lol....
Trenutno NUJNO rabimo vlagat v razvoj ker smo hudo za kitajsko in zda... in mi bomo denar podarjali in metali v tuje države ki niso niti del EU pa imeli od tega nič? Pa saj to je komedija no...
Proračun eu je precej več kot 180 miljard (1,2 biljona). Gre pa za posojilo, bolje denar kot pa se po jarkih nekje na vzhodu valjat. Nekateri očitno mislite, da eu pomaga ukrjini iz alturizma in ne iz interesov, če namreč ukrjinci ne ustavijo rusov jib bomo morali mi (pod mi mislim predvsme vzhod evrope).
trancer01 ::
Posojilo je rekel gozdar1. To je darilo, ne pa posojilo. Tega denarja ne bo EU nikoli nazaj videla. Kot tudi ne zmage Ukrajine.
pegasus ::
Hehehe, rusija bo prej crknila, preden bo EU zbrala ves ta denar in properly podprla ukrajino. Moji kolegi v rusiji že tenko piskajo ... Samo še vprašanje časa, kdaj se v rusiji zgodi nova ljudska vstaja in revolucija.
Poldi112 ::
KBraneK007 je izjavil:
Klovn. Ukrajinski narod plačuje ceno z krvjo, da imaš ti guzo dokaj varno še zaenkrat.
Če bi Zelenski takrat pobegnil ali bi ga putinu uspelo ubit tako kot ga je želel bi ti imel danes parkiran ruski tank T65 v Lendavi. Mahal pa bi Z hunsko"orbanovo" zastavico.
Kakšni Lendavi, kolega? Lizboni!
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

mtosev ::
Meni se zdi, da se Putin dobro drži na oblasti in ne vem koliko realna je kakšna vstaja proti njemu. Na žalost.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Po rusijipostavljajo kipe stalinu, ki je ruski imperij razširil vse do berlina. Težko pa najdejo dobro besedo za gorbačova, če bi bil na njegovem mestu kdo drug, bi prav lahko sz šla po gobe v ognju nenazadnje je del trde linije celo poskušal s pučem.
Ideja, da je to samo putinova vojna.
Ideja, da je to samo putinova vojna.
KBraneK007 ::
KBraneK007 je izjavil:
Klovn. Ukrajinski narod plačuje ceno z krvjo, da imaš ti guzo dokaj varno še zaenkrat.
Če bi Zelenski takrat pobegnil ali bi ga putinu uspelo ubit tako kot ga je želel bi ti imel danes parkiran ruski tank T65 v Lendavi. Mahal pa bi Z hunsko"orbanovo" zastavico.
Kakšni Lendavi, kolega? Lizboni!
Za orbana sem ziher, da bi zlo hitro prešaltal iz EU v brics.
Na Portugalske, bi ga pa ti kolega, ker bi se zelo hitro pokakal in pobegnil čimbolj na ZAHOD pozdravljal Z mavrično zastavico.
trancer01 ::

D3m ::
Hehehe, rusija bo prej crknila, preden bo EU zbrala ves ta denar in properly podprla ukrajino. Moji kolegi v rusiji že tenko piskajo ... Samo še vprašanje časa, kdaj se v rusiji zgodi nova ljudska vstaja in revolucija.
Da se nav prej v tvoji Njemački to zgodilo.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Brez eu nas bodo veliki pohrustali, zato tudi stalno botovsko anti eu nabijanje na vseh koncih in krajih.
Tudi EU poka po šivih in bo kmalu razpadla, takoj za Natom.
Tega si ne želiš, da bi EU rapadla, ker bo Zlo krvavo. Saj veš v tretje gre rado - WW1,2,? vse na evropskih tleh.
"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones" A.E.
EU_zamašek- ::
EU_zamašek- je izjavil:
Brez eu nas bodo veliki pohrustali, zato tudi stalno botovsko anti eu nabijanje na vseh koncih in krajih.
Nič nas ne bodo pohrustali ...
A misliš na islam ali zeta, Putkota ali Šija?
Kakšen vzvod misliš da imajo evropske mini državice same v svetovnem merilu?
Od vseh, ki si jih naštel je islam še najmanjši, večinoma namišljen problem.

Saj so nas že.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Moč je vedno bila v skupini, torej kot EU.
Še putin se je prodal kitajcem in malemu debelemu prasičku iz s.k., ker sam ne zmore.
No tudi Trump ne more brez nas EU.
Še putin se je prodal kitajcem in malemu debelemu prasičku iz s.k., ker sam ne zmore.

Tega si ne želiš, da bi EU rapadla, ker bo Zlo krvavo.
Bili živi in videli.
Naša prababica se je rodila za časa Avstro-Ogrske
Babica za časa Jugoslavije
Moji otroci za časa Slovenija-EU
Kaj bodo moji doživeli vem, da bo verjetno neka nova tvorba.
KBraneK007 je izjavil:
S svojim narodom, ne pa s to družinsko mešanico 28 narodov v eni hiši.
Povej dripac ali bi ti živel v hiši z 28 ljudmi?
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Rusi že zadnjih 10+ let vodijo hibridno vojno proti eu, od širjanhja dezinformacij, poplave botov,... vse z nameno slabitve eu. Kot žerečeno brez eu, so eu države lahek plen za raznorazne pritiske, posebne operacije,..prvi večji uspeh je ta taktika doživela ravno z brexitom.
Tega si ne želiš, da bi EU rapadla, ker bo Zlo krvavo.
Bili živi in videli.
Naša prababica se je rodila za časa Avstro-Ogrske
Babica za časa Jugoslavije
Moji otroci za časa Slovenija-EU
Kaj bodo moji doživeli vem, da bo verjetno neka nova tvorba.
KBraneK007 je izjavil:
S svojim narodom, ne pa s to družinsko mešanico 28 narodov v eni hiši.
Povej dripac ali bi ti živel v hiši z 28 ljudmi?
Če so moji predniki preživeli ledeno dobo ipd. V raznih skupinah. Jaz potem z lahkoto preživim s 28 različnimi narodi. Tudi v šotoru v gozdu ne rabi bit ravno hiša.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KBraneK007 ()
EU_zamašek- je izjavil:
Saj ne veš, lahko da je utrjen.
Te razumem. Glede nato, da te moti EU zamašek katerega lahko že z mlečnim zobekom odstraniš.
Jeba ja. Saj skozi pravim, da smo v zadnjih 30 letih postali čiste snežinkice ampak narava "za vse vrste" bo vedno poskrbela in nas utrdila. Tako ali drugače. Sam k*rac, če je vedno tako krvavo.
EU_zamašek- ::
EU zamaški so popolnoma umetna tvorba, realizacija mokrih sanj birokratov, ki je tujek v naravnem redu.
Trideset let nazaj ni bilo takih umotvorov na teh prostorih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EU_zamašek- ()
Meni se vedno bolj zdi, da smo mi homo sapiens postali tujek v naravnem okolju. Zaradi nas je do sedaj izumrlo več kot 30% živalskih vrst in ta odstotek se zelo hitro veča.
Zakaj so si sploh omislili te zamaške?
Zakaj so si sploh omislili te zamaške?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KBraneK007 ()

EU_zamašek- je izjavil:
EU zamaški so popolnoma umetna tvorba, realizacija mokrih sanj birokratov, ki je tujek v naravnem redu.
Danes sem odprl jogurt kateri me je pritrjeni zamašek nato umazal jopo, ko sem nagnil, da bi pil.
Fuk this shit.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Mr.B ::
KBraneK007 je izjavil:
Von der Leyen: Izpolnili bomo obljubo o 90-milijardnem posojilu Ukrajini
"Izpolnili bomo obljubo o 90-milijardnem posojilu Ukrajini. Danes sprejemamo potrebne pripravljalne ukrepe za mobilizacijo letošnjega proračuna in nabavo obrambne opreme, pri čemer se osredotočamo na ukrajinsko industrijo najsodobnejših brezpilotnih letalnikov," je povedala predsednica komisije Ursula von der Leyen.
Dodala je, da komisija s tem pošilja jasno sporočilo, da bo še naprej odločno podpirala pogumno ukrajinsko ljudstvo in njegov boj za svobodo, so še sporočili v Bruslju.
Kdo rabi Trumpa če nas še lastni voditelji UNIČUJEJO.
90 milijard je polovica letnega proračuna EU lol....
Trenutno NUJNO rabimo vlagat v razvoj ker smo hudo za kitajsko in zda... in mi bomo denar podarjali in metali v tuje države ki niso niti del EU pa imeli od tega nič? Pa saj to je komedija no...
Kaj bi bilo pa z baltskimi državami pa noben ne ve. NATO bi bolj težko obranil pot do ruskega otoka v evropi-Kalingrada. Verjetno nikol nebomo vedli točno kakšno vizijo je putin videl v svojih mokrih"norih" sanjah leta 2022!
p.s. Denar se bo posodil ne podaril. Velika razlika. Začni čitat to kaj objavljaš.
Da ti si to kar pripoveduj, pripoveduje, pripoveduj.
Da, pogledati moramo samo Evropski GDP zadnjih 5 let in investicije. Pa je stanje jasno. Sploh ne rabimo preverit, zakaj EU nima denarij iz proračuna in se mora zadolžiti za Ukrajino. Pa je to glede na Evropski GDP pravi drobiž.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()

EU_zamašek- je izjavil:
No ko si se odpovedal vseh treh stebrov suverenosti, je resnično slišati patetičnost, kdo nas bo pohrustal.
Sedaj samo še začni z umotvori da lahko rečeš karkoli brez posledic..
In te debiule hočemop nazaj v EU :
UK authorities have arrested over 12,000 people for online posts, averaging more than 30 arrests per day, the highest recorded globally.
Podatke za eu boš zagotovo našel ...pa provociram te s FB

EU_zamašek- je izjavil:
No ko si se odpovedal vseh treh stebrov suverenosti, je resnično slišati patetičnost, kdo nas bo pohrustal.
Sedaj samo še začni z umotvori da lahko rečeš karkoli brez posledic..
In te debiule hočemop nazaj v EU :
UK authorities have arrested over 12,000 people for online posts, averaging more than 30 arrests per day, the highest recorded globally.
Podatke za eu boš zagotovo našel ...pa provociram te s FB
Hujš, kot Rusija.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | "Demokracija je ogrožena" -- Romunija edišn (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 68763 (7333) | Mr.B |
| » | EU že prosjači, da američani ne umaknejo vojakov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15926 (12544) | Hec |