Forum » Problemi človeštva » Neurje - opozorilo
Neurje - opozorilo

mr_chai ::
Če že sprašujete, ne niso vredne nakupa. Vsaka novejša je brez trohice dvoma slabša.
Tole tanovo čudo je taka drvarnica, da bi takoj menjal, če bi imel za kaj. Ampak v tem rangu in s takimi lastnostmi, ni nič primerljivega.
Da ne govorim, kako te Bavarci odjebejo ko jim enkrat daš denar. Ko plačaš 150 jurjev, si za firmo manj vreden kot nekdo, ki da 10 jurjev za Dačo. Žalostno, a resnično.
Zakaj pol ne prešaltaš na Mercedes-Benz S klaso, kak S580 mansory edition (podaljšana verzija) z v8 mašino 530 konjičev. Edin če ne maraš blagih hibridev. Ampak s takim bi lahko več polen iz gmajne prevozil, kot z obstoječo grimaso. Je pa malček dražji, tam cca 220k.
Če bi pa hotel ostati v istem rangu, bi jaz na tvojem mestu raje sprobal še Audi RS6 Avant 4.0 s 600 konjsko mašino, takega ki ga vozi Tom Hardy v Moblandu. Veliko lepši avto od tega nosoroga, ki ga trenutno voziš.

feryz ::
Je tudi pleh slabši na novih? Če je že tema o toči.Itak da je. Prej je bil carbon core, zdaj je v glavnem aluminij. Aluminij in toča pa vemo, kako gresta skupaj.
Btw zavarovalnica je zahtevala dodatno cenitev za škodo od toče zaradi, kao, velikega zneska. Čeprav se meni zdi poceni. Ampak je moj zavarovalničar popenil, rekel naj se nehajo delati norca in so to vrgli ven. Tako da zdaj čakam na popravilo.
Če smo že pri neurjih...
Se je kdo te dni vozil proti Vrhniki? Točneje pod novim dragomerskim mostom? Z njega konkretno ščije na cesto, vsaj 5 slapov leti dol. Tako da bolje da ga ne odprejo še, ker tako, kot je narejeno, ni za nikamor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimiv video: kako nam je avtomobilska industrija, za svoj zaslužek, ukradla ulice (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 30461 (25282) | WizzardOfOZ |
» | Posodobitev železniškega prometa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24577 (16135) | Lonsarg |
» | Droni za zaščito proti točiOddelek: Problemi človeštva | 7022 (5770) | Utk |