Forum » Problemi človeštva » Neurje - opozorilo
Neurje - opozorilo

kamiKaZaA ::
Torej so avstrijci bolj tumpasti?
Dostikrat
Vprašanje ni bilo splošno, ampak se je nananšalo na avstrijsko proti točno obrambo, katero izvajajo dosti bolj pogosto in z večimi letali kot Slovenija. Prosim za odgovor na to temo. Hvala.
A to boš pravil ti, ki v temo vletavaš s cepivi
No, če gremo po temi-kot ti je bilo že povedano ima "protitočna obramba" nedokazljiv uspeh
Ker je tako rekla "stroka" in predložila raziskave/študije kot so že bile v preteklosti:
- covid cepiva so varna in učinkovita
- masko je treba nositi v gozdu
- če se 2x cepiš ne moreš več prenašati okužbe na druge
Ja, takšna "stroka" in takšne "raziskave/študije" niso vredne pol kozarca mlačne vode. Meni je dovolj dokaz, da ko špricajo je toča manjša ali pa je ni. Ko pa ne špricajo pa je toča v velikosti marelic ali pingpong žogic. In kmečka pamet mi pravi, da spet zavajajo (lažejo kot pri covidu) in manipulirajo s tem ko zavračajo, da proti točna obramba ne pomaga.

bm1973 ::
Včasih so streljali rakete, danes letala špricajo...
Nobene toče niso preprečili, niti niso dali dokaza, da je bila toča manj huda...
Vse je na principu, rekla, kazala...
BTW. Avstrijcev, sploh tam na Štajerskem, ne bi jaz dajal za neko referenco. Isti idioti kot čez mejo, če ne še hujši.
Nobene toče niso preprečili, niti niso dali dokaza, da je bila toča manj huda...
Vse je na principu, rekla, kazala...
BTW. Avstrijcev, sploh tam na Štajerskem, ne bi jaz dajal za neko referenco. Isti idioti kot čez mejo, če ne še hujši.

starfotr ::
Aja špricanje z "blagoslovljeno vodo" po oblakih deluje, medtem ko špricanje cepiv ne deluje?
Model, oboje je špricanje. Kaj sedaj? Špricanje deluje ali ne?
Btw, zakaj ne nastreljajo oblakov nad Saharo in puščavo spremenijo v oazo?
Zakaj pri požarih na Krasu niso naredili, da bi začel padat dež?
Malo morgen ti s tvojimi urami letenja. Verjetno je, da imaš neko finančno korist od tega da se mečeš na trepalnice.
Model, oboje je špricanje. Kaj sedaj? Špricanje deluje ali ne?
Btw, zakaj ne nastreljajo oblakov nad Saharo in puščavo spremenijo v oazo?
Zakaj pri požarih na Krasu niso naredili, da bi začel padat dež?
Malo morgen ti s tvojimi urami letenja. Verjetno je, da imaš neko finančno korist od tega da se mečeš na trepalnice.

gruntfürmich ::
stara mama je izjavil:
Špricanje srebrovega jodida blizu oblaka nima posebnega efekta ali pa ima celo kontra efekt - močnejše padavine.
LOL, me je tale padalc nasmejal.
Nekateri ne premorejo kognitivnih sposobnosti razumet, da če s srebrom spraviš na tla padavine preden nastane vrtinčenje (hladne in tople zračne mase)..... se toča nima več iz česa formirat.
Ampak ja, AI generacija in njihova "stroka pravi"....
kolikor je meni znano, so se šrpicanja oblakov na veliko posluževali komunisti na proslavah, da ni deževalo.
to pa zato, ker je srebrov jodid zadržal vlago za tisti čas. potem pa se je orng vcalo (po proslavi).
tako da ja, to ni zato da bodo padavine prej padle.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

starfotr ::
Ko so bile OI Peking 2008 so tudi nastavili polno dežja, da so umili ulice. Ampak takrat je bila resna suša na določebih delih.
Concerns and controversies at the 2008 Summer Olympics @ Wikipedia
Beijing Weather Modification Office @ Wikipedia
Concerns and controversies at the 2008 Summer Olympics @ Wikipedia
Beijing Weather Modification Office @ Wikipedia

cvalsr ::
Ko so bile OI Peking 2008 so tudi nastavili polno dežja, da so umili ulice. Ampak takrat je bila resna suša na določebih delih.
Takile 'fantje' pa vidim, da res veliko veste o vremenu, ja. Zakaj ne greste malo poučit 'revčke' na ARSO, da bi malo manj kiksali pri napovedih?

MadMax ::
Revčki na ARSO zadanejo >99.99%, ampak.... se elita/vojska/underground znanost vtika in z eksperimenti spreminja vnaprej določen potek.
/s
/s
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Zanesljiva vremenska napovedOddelek: Loža | 4413 (3530) | PacificBlue |
» | Droni za zaščito proti točiOddelek: Problemi človeštva | 7112 (5860) | Utk |