Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026

judoka ::
Krause je takrat zgradil ekipo ki je bila dobra tudi brez jordana kar se je videlo ko je šel igrat golf.
Chicago brez Jordana so prisli v 2 krog PO se mi zdi,...nic posebnega. Bi pa rekel da Cleveland brez Lebrona ne bi prisel dlje takrat ko so premagali GS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: judoka ()

Kurzweil ::
Ayton je z buy outom postal free agent.
Nikoli nisem bil ravno navdušen nad njim... še pri DAL bi rekel, da tace stran... pri LAL je seveda drugače. Trenutno bi bil celo dobrodošel, čeprav karieri odigra povprečno 55 tekem/sezono in v sami igri ni nek blazen presežek, je pa rebounder in v povprečju v svoji karieri pobira 10,5 skoka na tekmo, kar pa je gold za LAL.
Vem, da ga nisi direktno omenil v konekstu z LAL, ampak jaz nekako avtomatsko v tem trenutku vse kar je solidnega povezujem z LAL... vprašanje pa je, kaj bi moral LAL za to dati od sebe... ima pa Ayton 36M$ plače, kar je tudi tema za debato...
Mislim pa, da LAL res ni v položaju, ko bi lahko kaj izbiral... bi seveda imel raje kakšnega Kesslerja... mi je pa malček sumljivo, ko je prišel v Utah sicer precej poškodovani Jusuf Nurkić...
Pa mimogrede, če še kdo ni zasledil:
Dorian Finney-Smith has declined his $15.4 million player option and will enter free agency.

Sta pa recimo na voljo še dva visoka igralca in sicer nemški reprezentant Moritz Wagner (mimogrede, draftal ga je ravno LAL) in španski reprezentant Santi Aldama, oba več kot solidna rotacijska igralca.
Se pa danes ob 23h po našem času začne prestopni rok, tako da bo pestro.
Neglede na to, da nisem ravno nek blazen navdušenec nad Aytonom, pa je glede na vse okoliščine in dejstvo, da LAL ni ravno v položaju, da lahko nekaj sanja... verjetno še dobra izbira... sploh če se spomnim njegovega časa pri PHO, ko je imel ob boku Chris Paula, ki je mimogrede tudi na voljo, je takrat deloval odlično, sploh kar se tiče pick and rolla in podobnih situacij, torej pisano na kožo tudi Luki Dončiču in seveda prej omenjeni skok. Dejstvo pa je tudi, da je ob dobrem napadu pa možakar obupen defender, kar pa seveda ni OK za LAL in tudi sistem JJ Redicka, ki seveda nima rad takšnih igralcev, kar je nazadnje občutil tudi Knecht.
Se pa danes ob 23h po našem času začne prestopni rok, tako da bo pestro.
Neglede na to, da nisem ravno nek blazen navdušenec nad Aytonom, pa je glede na vse okoliščine in dejstvo, da LAL ni ravno v položaju, da lahko nekaj sanja... verjetno še dobra izbira... sploh če se spomnim njegovega časa pri PHO, ko je imel ob boku Chris Paula, ki je mimogrede tudi na voljo, je takrat deloval odlično, sploh kar se tiče pick and rolla in podobnih situacij, torej pisano na kožo tudi Luki Dončiču in seveda prej omenjeni skok. Dejstvo pa je tudi, da je ob dobrem napadu pa možakar obupen defender, kar pa seveda ni OK za LAL in tudi sistem JJ Redicka, ki seveda nima rad takšnih igralcev, kar je nazadnje občutil tudi Knecht.

Caracas ::
Aldama je meni zelo všeč, vedno ko ga gledam odigra zelo dobro. Wagner je pa bil letos skoraj celo leto poškodovan, tako da vprašanje v kakšnem stanju je. Je pa Wagner bolj klasični center, Aldama pa bolj PF. Vsaj tako igrata. Ne en ne drugi pa nista presežka v obrambi, je pa Aldama tudi v obrambi in skokih boljši. Tako da za LAL bi bil meni zelo všeč Aldama, samo mislim da takšnega centra ne iščejo. LAL vseskozi povezujejo s težkimi klasičnimi centri.

Tudi meni je bolj všeč Aldama... nakak tako kot praviš ja, visok PF. Primarno LAL sigurno ne išče tovrstnega igralca, bi pa bil zlata vreden iz klopi oz. za samo rotacijo, ki vemo, da je LAL nima ravno, vsaj zaenkrat ne... bi pa tudi srednje/dolgoročno bil OK, ker je s 24 leti še relativno mlad oz. dosti blizu Dončiču in Reavesu, če slednji sploh ostane v LAL...

Groot ::
Sam ob LeBronovi plači in dejstvu, da tudi DFS išče povišico, res ne vidim prostora za to, da LAL pripeljejo karkoli nadpovprečnega. Bomo videli, morda pa Pelinka spet preseneti k kakšnim asom iz rokava.

Sam ob LeBronovi plači in dejstvu, da tudi DFS išče povišico, res ne vidim prostora za to, da LAL pripeljejo karkoli nadpovprečnega. Bomo videli, morda pa Pelinka spet preseneti k kakšnim asom iz rokava.
Vprašanje, koliko je sploh še smiselno računat na DFSja... seveda bi naj bil nice fit poleg Dončiča, ker sta buddyja, razumem tudi to, da bi možakar pri svojih 32 letih rad še malce zaslužil, ampak mislim, da ni vreden občutno več od 15M$, kolikor ima trenutno plačo.
Hvaležen igralec, za razliko od marsikoga pri LAL igra tudi obrambo, ampak glede na to, da ima trenutno 15M$ plače, si znam predstavljat, da bi sedaj rad imel 20M$ ali več...

Houston je menda zagrizel za DFSja. Sam imam, po objavi Rich Paula (agent LBJ) malenkost (prej nisem imel nič) upanja da bodo LBJ trejdali.

Houston je menda zagrizel za DFSja. Sam imam, po objavi Rich Paula (agent LBJ) malenkost (prej nisem imel nič) upanja da bodo LBJ trejdali.
Berem tudi jaz to, kar se Richa Paula tiče, pa mi je bilo ščepec preveč neuradno, pa tudi jaz zadnja 2 dneva videvam na več mestih, da obstajajo neke opcije, še največkrat je bil omenjen Dallas... tudi jaz nekako upam, da pride do čudeža...

Zvezdica27 ::
Ha! Lahko bi Donketa nazaj v Dallas tradeali! To bi bila štorija! Pa LeBrona v cleveland ali kamorkoli in rebuild Lakersov. Sam da ne bodo oba...
hehe
zz
hehe
zz

Ganon ::
Še DFS naj odide, iz obupa naj pripeljejo Aytona in bomo imeli češnjo na torti. Fenomenalna ekipa. Naj gre Luka prihodnje leto na tržnico, proooosim!

jonystar ::
Lakersi nimajo kaj narediti, dokler je Lebron v ekipi. Enostavno njegova pogodba pobere prevelik del cup splace-a. Spet bo Luka 1 sezono stran vrgu.

nejc_nejc ::

BREAKING: The Utah Jazz have bought out and waived Jordan Clarkson, making him a free agent.

Scaramouche3 ::
pa ne pravim, da je Utah perfect izbira, daleč od tega, bi pa meni najbolj sedla. Če pa Luka izrazi željo, da noče ostati v LAL, kar se zelo verjetno ne bo zgodilo, pa je seveda potem LAL v interesu, da ga trada, dokler še imajo z njim deal in je vreden...
Lebron je star, ima še eno sezono podpisano, potem se mu da izhod,denar porabi za okrepitev, edina pametna odločitev...

endelin ::
Paul Pierce is not buying into Luka Doncic not being fat anymore: "By December when they ain't practicing no more, you gonna see the same Luka as the last five years"

BREAKING: Dorian Finney-Smith has agreed to a four-year, $53 million deal with the Houston Rockets.
BREAKING: Jake LaRavia has agreed to a two-year, $12 million deal with the Los Angeles Lakers.
Je bilo nekak slutit, da DFS odhaja oz. bi hotel previsoko pogodbo...
Santi Aldama has agreed to a three-year, $52.5 million deal with the Memphis Grizzlies.
Ko smo ravno prej o Santi Adami...
BREAKING: Jaren Jackson Jr. has agreed on a five-year, $240 million extension with the Memphis Grizzlies.
Recimo še en blockbuster podpis...
///
Sicer pa je že kar preveč glasno iz vseh koncev, da bi Ayton naj šel v LAL... bomo videli, ne bom prav presenečen... Mike Brown pa je trenutno najbolj resen kandidat za trenerja New Yorka... se je vsaj malce začelo dogajati, kar se marketa tiče...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()

BREAKING: D'Angelo Russell has agreed on a two-year, $13 million deal with the Dallas Mavericks.
BREAKING: The Denver Nuggets have traded Michael Porter Jr. and an unprotected 2032 first-round pick to the Brooklyn Nets for Cam Johnson.
BREAKING: The Denver Nuggets have traded Michael Porter Jr. and an unprotected 2032 first-round pick to the Brooklyn Nets for Cam Johnson.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()

To bi bilo sanjsko da luka in ayton skupaj prideta do prstana. 
Morda pa je zapisano v zvezdah

Morda pa je zapisano v zvezdah

Ja, Porter Jr. je bil praktično od osvojitve naslove trn v petu DEN, sploh kar se plače tiče, saj je imel skoraj 40M$ plače...
Sicer pa v dolgi vrsti govoric, se je tu pa tam povezovalo te tri z LAL...
... je pa menda Jordan Clarkson blizu podpisa z New Yorkom... bo pa zanimivo videt kakšen bo njegov deal. Nekako predvidevam, da bo plača nižja, kot si mogoče predstavljamo po tem, ko je menda Utah šel praktično čez celotno ligo in Clarksona podobno kot Jamesa nihče ni hotel... po mojem je govoro o manj kot 10M$/sezono... zdej je imel dobrih 14M$.
Sicer pa v dolgi vrsti govoric, se je tu pa tam povezovalo te tri z LAL...
BREAKING: Clint Capela has agreed to a three-year, $21.5 million deal with the Houston Rockets.
Brook Lopez has agreed to a two-year, $18 million deal with the Los Angeles Clippers.
Nickeil Alexander-Walker has agreed to a four-year, $62 million deal with the Atlanta Hawks.
... je pa menda Jordan Clarkson blizu podpisa z New Yorkom... bo pa zanimivo videt kakšen bo njegov deal. Nekako predvidevam, da bo plača nižja, kot si mogoče predstavljamo po tem, ko je menda Utah šel praktično čez celotno ligo in Clarksona podobno kot Jamesa nihče ni hotel... po mojem je govoro o manj kot 10M$/sezono... zdej je imel dobrih 14M$.

tisto jutro ::
Dorian Finney-Smith has declined his $15.4 million player option and will enter free agency.
BREAKING: Dorian Finney-Smith has agreed to a four-year, $53 million deal with the Houston Rockets.
V bistvu je šel stran za manj denarja. Ok, si je zagotovil še dodatna 3 leta, ampak vseeno pove nekaj o razsulu v LAL?
Tudi jaz se bojim, da nas čaka precej klavrna sezona

@tisto jutro, predvidevam, da je prvo probal pri LAL z višjo pogodbo, če mu je sploh še za biti v LAL... potem pa je seveda vzel deal, ki mu lepo jamči mir do njegovega 36. leta, torej za večino do penzije, bo čas pokazal, če bo DFS v njegovem 37. letu vreden teh 13,25M$, bi rekel, da ne...
Če bi mi kdo rekel, ko je Luka bil še pri DAL oz. ko je prišel v LAL, če bi imel Aytona poleg njega, bi skoraj gotovo rekel, da ne... ampak glede na trentno situacijo, torej da LAL krvavo rabi centra in glede na to, da so nekatere opcije praktično čez noč šle... bo na koncu deal z Aytonom še odlična novica, kar tudi veliko pove o LAL trenutno. In pa bolj kot bo zadeva težka, bolj bo LAL verjetno ponujal vse mogoče, dorej da naredi salary cap, trada koga, ki ga ni morda hotel... trenutek, da se Pelinka izkaže
Če bi mi kdo rekel, ko je Luka bil še pri DAL oz. ko je prišel v LAL, če bi imel Aytona poleg njega, bi skoraj gotovo rekel, da ne... ampak glede na trentno situacijo, torej da LAL krvavo rabi centra in glede na to, da so nekatere opcije praktično čez noč šle... bo na koncu deal z Aytonom še odlična novica, kar tudi veliko pove o LAL trenutno. In pa bolj kot bo zadeva težka, bolj bo LAL verjetno ponujal vse mogoče, dorej da naredi salary cap, trada koga, ki ga ni morda hotel... trenutek, da se Pelinka izkaže

Se vsi izogibajo LAL? Niti Pelinka ne more rešiti katastrofalne situacije. LAL so praktično ekipa enega igralca in priveskov.

Drugo leto bo prehodna sezona.
Slabo za Luka a tako pač je :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Mato989 ::
Drugo leto bo prehodna sezona.
Kaj spet bomo poslušali tole, da ne ta ampak naslednja sezona (2026/2027) bo LD77?

Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

@Ganon,
tako nekako gre geneza klubov v ligi NBA... leta 2020/21 je bil LAL prvak in praktično ni kluba, ki po naslovu ne bi podpisal dolgoročen deal s svojimi najboljšimi igralci, sicer že malce postaran James, je bil še vedno eden od obrazov lige... tako kot sem prej omenil DFSja, da si je zagotovil s 4-letno pogodbo mir do penzije, isto je naredil James, takrat je LAL bil pomirjen, podobno njegov manager, ker vprašanje kdaj bo komu uspelo podpisati deal, da bo igralec pri 41 letih dobil 49M$, jebiga tako je to, ko si malce v oblakih kot je bil LAL po naslovu in ko si zvezdnik tipa James in pač lahko postavljaš pogoje, tudi no-trade klavzulo recimo. Pa mi ni všeč James, ampak mogoče si je to tudi zaslužil s tistim naslovom (no, kakšen "milijon" manj), je pa to težko sprejet sedaj, ko bi si seveda ob prihodu Luke želeli, da se stvari odvijajo hitreje. V nekem poslovnem svetu še vedno velja pravilo, da se pogodbe spoštuje, zato ni nič čudno oz. za kritizirat, če je še vzel ta player option, mene bolj moti to, da je kdaj znal povedati, da bo naredil vse, da pomaga klubu, pa...
Podobno napako je DEN naredil takrat ob naslovu s Porterjem, ki se ga je danes ponoči le znebil. Si znam predstavljati, da bo Porter pri Brooklynu sedaj glavni na vasi, bi znal imeti dobro sezono, da tudi sebi in ostalim dokaže svoje, pa seveda prostor in dejstvo, da bo starter. Je pa tisto bil mogoče še večji zajeb, koker tole z Jamesom. In zelo rado se zgodi, da potem ravno ti deali prinašajo konec neke dobe in rebuild ekipe, tu pa se še toliko bolj potem vidi, kako dobro dela GM, kako vidi dolgoročno, kako izkušen je, potrpežljiv in to mislim v smislu, da si zastavi nek okvir in se ga drži, mnogi ob solidni sezoni ali kakšnem presežku potem dajo od sebe vse za instant success, torej sel kup draft pickov, backbone ekipe, kar se tistih role/bench playerjev tiče... zato, da v nekem trenutku dobi ekipo, ko mora pobrati naslov, mogoče je trenutno najbolj nazoren primer Dallas, pač vsaka ekipa pride enkrat v trenutek, ko je potrebno iti na naslov, je pa potrebno ta trenutek zadeti in se ne preveč zaletavati. Še vedno pa ne vem, kateri "bogovi" in po kakšnih kriterijih so DAL letos nagradili s 1. draft pickom, to mi je še vedno milo rečeno zanimivo, pa pustimo debate in teorije zarot...
In sedaj je LAL pač v tem trenutku v položaju, ko je potrebno malce modrosti, znanje in sreče... imajo pa vsaj Dončiča, ki še ima kar nekaj lepih let košarke, pripravljen, bi kdo rekel, če bo manj jedel čevape in pil pivo, če bo zdrav in bo malce sreče... okrog njega se da graditi, marsikatera ekipa nima tega... zato bi seveda bilo fino, da se gradi ekipa okrog igralcev, ki so vsaj približno v tem starostnem razponu... seveda bi bilo fino, vsake toliko dodat še kakšnega mlade, ampak draft picki so šli za stvari, ki sem jih omenil že prej. Pade pa v ta starotni razpon tudi Deandre Ayton, oba stara 26 let...
Se pa ne strinjam, da je LAL samo en igralec in priveski, tu sta vsaj Dončič in Reaves, v kolikor slednji ostane in neglede na to, kaj si mislimo o Jamesu, letih, vplivu na ekipo, njegov deal, je še vedno možakar boljši od večine igralcev v ligi. In če sem prej pisal, kako morajo biti potrpežljivi GM-i, sedaj je očitno čas, da smo tudi mi malce potrpežljivi, čeprav je to težko v prime letih Luke, pa tudi osebno nisem bil nikdar fan LAL, prej obratno. Bo pa ob izteku pogodbe Jamesa seveda vse lažje, tako da bi moral letos Pelinka biti na meji čarovnika, da spremeni tole ekipo v nekega širšega contenderja z najvišja mesta. Sam pa ne bi kar obupal... situacija ni rožnata, je pa mogoče marsikaj... tudi to, da Reaves in Dončič ne podaljšata... in to se lahko zgodi, ko bo market že kar precej opustošen...
tako nekako gre geneza klubov v ligi NBA... leta 2020/21 je bil LAL prvak in praktično ni kluba, ki po naslovu ne bi podpisal dolgoročen deal s svojimi najboljšimi igralci, sicer že malce postaran James, je bil še vedno eden od obrazov lige... tako kot sem prej omenil DFSja, da si je zagotovil s 4-letno pogodbo mir do penzije, isto je naredil James, takrat je LAL bil pomirjen, podobno njegov manager, ker vprašanje kdaj bo komu uspelo podpisati deal, da bo igralec pri 41 letih dobil 49M$, jebiga tako je to, ko si malce v oblakih kot je bil LAL po naslovu in ko si zvezdnik tipa James in pač lahko postavljaš pogoje, tudi no-trade klavzulo recimo. Pa mi ni všeč James, ampak mogoče si je to tudi zaslužil s tistim naslovom (no, kakšen "milijon" manj), je pa to težko sprejet sedaj, ko bi si seveda ob prihodu Luke želeli, da se stvari odvijajo hitreje. V nekem poslovnem svetu še vedno velja pravilo, da se pogodbe spoštuje, zato ni nič čudno oz. za kritizirat, če je še vzel ta player option, mene bolj moti to, da je kdaj znal povedati, da bo naredil vse, da pomaga klubu, pa...
Podobno napako je DEN naredil takrat ob naslovu s Porterjem, ki se ga je danes ponoči le znebil. Si znam predstavljati, da bo Porter pri Brooklynu sedaj glavni na vasi, bi znal imeti dobro sezono, da tudi sebi in ostalim dokaže svoje, pa seveda prostor in dejstvo, da bo starter. Je pa tisto bil mogoče še večji zajeb, koker tole z Jamesom. In zelo rado se zgodi, da potem ravno ti deali prinašajo konec neke dobe in rebuild ekipe, tu pa se še toliko bolj potem vidi, kako dobro dela GM, kako vidi dolgoročno, kako izkušen je, potrpežljiv in to mislim v smislu, da si zastavi nek okvir in se ga drži, mnogi ob solidni sezoni ali kakšnem presežku potem dajo od sebe vse za instant success, torej sel kup draft pickov, backbone ekipe, kar se tistih role/bench playerjev tiče... zato, da v nekem trenutku dobi ekipo, ko mora pobrati naslov, mogoče je trenutno najbolj nazoren primer Dallas, pač vsaka ekipa pride enkrat v trenutek, ko je potrebno iti na naslov, je pa potrebno ta trenutek zadeti in se ne preveč zaletavati. Še vedno pa ne vem, kateri "bogovi" in po kakšnih kriterijih so DAL letos nagradili s 1. draft pickom, to mi je še vedno milo rečeno zanimivo, pa pustimo debate in teorije zarot...
In sedaj je LAL pač v tem trenutku v položaju, ko je potrebno malce modrosti, znanje in sreče... imajo pa vsaj Dončiča, ki še ima kar nekaj lepih let košarke, pripravljen, bi kdo rekel, če bo manj jedel čevape in pil pivo, če bo zdrav in bo malce sreče... okrog njega se da graditi, marsikatera ekipa nima tega... zato bi seveda bilo fino, da se gradi ekipa okrog igralcev, ki so vsaj približno v tem starostnem razponu... seveda bi bilo fino, vsake toliko dodat še kakšnega mlade, ampak draft picki so šli za stvari, ki sem jih omenil že prej. Pade pa v ta starotni razpon tudi Deandre Ayton, oba stara 26 let...
Se pa ne strinjam, da je LAL samo en igralec in priveski, tu sta vsaj Dončič in Reaves, v kolikor slednji ostane in neglede na to, kaj si mislimo o Jamesu, letih, vplivu na ekipo, njegov deal, je še vedno možakar boljši od večine igralcev v ligi. In če sem prej pisal, kako morajo biti potrpežljivi GM-i, sedaj je očitno čas, da smo tudi mi malce potrpežljivi, čeprav je to težko v prime letih Luke, pa tudi osebno nisem bil nikdar fan LAL, prej obratno. Bo pa ob izteku pogodbe Jamesa seveda vse lažje, tako da bi moral letos Pelinka biti na meji čarovnika, da spremeni tole ekipo v nekega širšega contenderja z najvišja mesta. Sam pa ne bi kar obupal... situacija ni rožnata, je pa mogoče marsikaj... tudi to, da Reaves in Dončič ne podaljšata... in to se lahko zgodi, ko bo market že kar precej opustošen...

globoko grlo ::
Mah Luka bi mogu prec spizdit iz Dallasa, pa nej se jebe un švabski Dirk pa zvestoba do groba pa te fore. Sicer pojma nimam kam bi mogu it, sam Dalas je bil podn.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Lillarda so odpustili in raztegnili izplačila na 5 let. Vsako leto 22m, ki se šteje tudi v cap space. Lillard je free agent.
Bodo pa podpisali Myles Turnerja
Kar udarec za Indiano.
Bodo pa podpisali Myles Turnerja
Kar udarec za Indiano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Caracas ()

Samael ::
Damn, celih 5 let plačevati 22 mil letno za nekoga, ki sploh ne bo v teamu.
Samael != Samuel

Horas ::
Kanadski košarkar Shai Gilgeous Alexander se je po osvojitvi Lige NBA z Oklahomo dogovoril za novo štiriletno pogodbo, ki mu bo prinesla kar 285 milijonov dolarjev.
Turner v Milwaukee, ki se je odpovedal Lillardu
Ena najbolj preseneljivih novic letošnje NBA-tržnice prihaja iz Milwaukeeja. Bucksi so v svoje vrste zvabili najbolj iskanega centra v tem prestopnem roku - Mylesa Turnerja iz Indiane. Za štiriletno pogodbo mu bodo odšteli 107 milijonv dolarjev. 29-letnik je hotel podaljšati zvestobo Indiani, ki pa mu ni ponudila več kot 60 milijonov dolarjev za tri leta, tudi v luči tega, da se je poškodoval Tyrese Haliburton in da prihodnje leto najverjetneje ne bodo več v igri za finale.
Turner v Milwaukee, ki se je odpovedal Lillardu
Ena najbolj preseneljivih novic letošnje NBA-tržnice prihaja iz Milwaukeeja. Bucksi so v svoje vrste zvabili najbolj iskanega centra v tem prestopnem roku - Mylesa Turnerja iz Indiane. Za štiriletno pogodbo mu bodo odšteli 107 milijonv dolarjev. 29-letnik je hotel podaljšati zvestobo Indiani, ki pa mu ni ponudila več kot 60 milijonov dolarjev za tri leta, tudi v luči tega, da se je poškodoval Tyrese Haliburton in da prihodnje leto najverjetneje ne bodo več v igri za finale.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()

@Caracas, Lillard lahko gre pa v kontra smer v IND, zdej ko je slednja ostala brez Haliburtona... malce za šalo, malce zares... to smo že debabatirali in sem že večkrat omenil, glede na vse, kar je bilo letos na voljo, bi bil vesel Turnerja v LAL od free agentov dejansko najbolj... ampak je šel drugam, tako kot že pol visokih igralcev, ki so bili free agenti oz. so jih hoteli tradad. Kar se tiče Denverja... že da so se znebili Porterjeve plače je win... ob tem so še nekaj dodali... mogoče največji problem lani pri DEN je bilo pri DEN dejstvo, da Jokić ni imel menjave, ko si gledal statistike njegovih menjav oz. celotne ekipe so bile bizarne... Valanciunas bo seveda tu dodal precej, čeprav je seveda daleč od tega kar je bil... če zanemarimo dejstvo, da je Murray spet zatajil oz. bom še enkrat več rekel, da Murray ni več 50% tistega, kar je bil, žal... Westbrook pa verjetno tako ne rabim kaj pretirano pisat, je pa imel tudi občasne svetle točke, ki pa jih je bilo premalo, predvsem na njegovo energijo... je pa na vsako dobro potezo potem naredil 3 neumnosti...
@Samael, precej noro ja... zgleda se tudi malo niso razumeli z Lillardom... ker drugače prav gotovo ne bi odšel... zdej si sploh ne upam napisat, kdo je prvi PG pri MIL... po drugi strani pa imajo sedaj na položaju 4-5 Antetokunmpa in Turnerja oz. 3-4 še Portisa in Kuzmo... na branilskih položajih pa tema... mislim, da bo počasi čas za rebuild pri MIL, kar sem že napisal kakšno sezono nazaj... Giannisa za kup draft pickov oz. kakšnega prospecta... ker tale agonija ne pelje nikamor...
@Horas, SGA je bil seveda MVP in prvak tako da kar zasluženo, neglede na to, kaj si mislimo, to ni pomembno... meni je najbolj noro dejstvo, da ga je LAC pred leti tradal za Georga
/////
Sicer pa je kar pestro... vsakih 15 min ko pogledam je kakšna novica, samo okrog LAL nič... oz. od tistih treh, ki so jih podpisali (med njimi tudi eden za 10 dni)... upam, da bo kdo vsaj role/bench player... se pa opcije vedno bolj ožajo, na koncu bomo odpirali šampanjce, ko/če bo podpisal Ayton oz. če bo podaljaš Reaves...
@Samael, precej noro ja... zgleda se tudi malo niso razumeli z Lillardom... ker drugače prav gotovo ne bi odšel... zdej si sploh ne upam napisat, kdo je prvi PG pri MIL... po drugi strani pa imajo sedaj na položaju 4-5 Antetokunmpa in Turnerja oz. 3-4 še Portisa in Kuzmo... na branilskih položajih pa tema... mislim, da bo počasi čas za rebuild pri MIL, kar sem že napisal kakšno sezono nazaj... Giannisa za kup draft pickov oz. kakšnega prospecta... ker tale agonija ne pelje nikamor...
@Horas, SGA je bil seveda MVP in prvak tako da kar zasluženo, neglede na to, kaj si mislimo, to ni pomembno... meni je najbolj noro dejstvo, da ga je LAC pred leti tradal za Georga

/////
Sicer pa je kar pestro... vsakih 15 min ko pogledam je kakšna novica, samo okrog LAL nič... oz. od tistih treh, ki so jih podpisali (med njimi tudi eden za 10 dni)... upam, da bo kdo vsaj role/bench player... se pa opcije vedno bolj ožajo, na koncu bomo odpirali šampanjce, ko/če bo podpisal Ayton oz. če bo podaljaš Reaves...

nejc_nejc ::
Nobenega problema ni. Samo podpise in to je to. Potem mora pa gor in dol tekat ter šutirat.

Ja LAL zaenkrat "odlično", izgubili trojko prve petorke in podpisali backup trojko. Draft pick second round je pa za letošnjo sezono brezveze (divjak z nula šutom...). Pa na 2-way so podpisali 24 letnega rukija šuterja, ki sploh ne igra obrambe. Zaenkrat je ekipa slabša kot je bila lani, pa LeBron je eno leto starejši.

čigra ::

Jakob Poeltl has agreed on a four-year, $104 million contract extension with the Toronto Raptors.
Vs.
BREAKING: Myles Turner has agreed to a four-year, $107 million deal with the Milwaukee Bucks.
Dobrega managerja ima Poeltl... sicer pa se ne bom preveč norca delal, se lahko hitro zgodi, da bodo Lakersi spraznili pol ekipe, da naredijo salary cap malce bolj zračen... in potem max za Aytona

čigra ::
The Sacramento Kings are trading Jonas Valanciunas to the Denver Nuggets for Dario Saric.
Nugetsi so dobili centra za džabe.
Kaj dela LA? Morda pa jim je LD77 že sporočil, da po 2.8. ne bo podpisal?
Nugetsi so dobili centra za džabe.
Kaj dela LA? Morda pa jim je LD77 že sporočil, da po 2.8. ne bo podpisal?

Jakob Poeltl has agreed on a four-year, $104 million contract extension with the Toronto Raptors.
Vs.
BREAKING: Myles Turner has agreed to a four-year, $107 million deal with the Milwaukee Bucks.
Dobrega managerja ima Poeltl... sicer pa se ne bom preveč norca delal, se lahko hitro zgodi, da bodo Lakersi spraznili pol ekipe, da naredijo salary cap malce bolj zračen... in potem max za Aytona![]()
Da so lahko Mylesa podpisali bodo morali plačevati še Lillarda 5 let po 22m. Turner je hotel ostati v Indiani vendar so mu menda max ponujali 60m

Tudi jaz sem bral, da je šlo za cca 60M$, kar razumem, da ni sprejel... je le 29 let star, kar po domače pomeni max 2 takšna deala še in konec kariere, za večino celo samo eden... sem pa zadnjič gledal na ESPN, ko je bil gost mislim da Chris Haynes in je razlagal, da je bil Turner vidno nezadovoljen, ker ga je Carlisle povsem odrezal iz shem pri IND, kar se finiša playoffa tiče, kar je v veliki meri res, se pa najde tudi kdo, ki bi rekel, da je Turner povsem zatajil, ampak tisti ni prav veliko gledal tekme... seveda obstaja razlog, da ni bil v prvem planu, je pa bilo praktično vse, kar malce preveč, zastavljeno za Haliburtona in Siakama. Sem ravno prej gledal... med vsemi aktivnimi igralci v ligi NBA je bil Turner, če se prav spomnim na 7. mestu, kar se tiče igranja za en klub, brez da bi seveda prestopil drugam... prva dva sta bila seveda Curry in Green. Tako da gre brez dvoma za zvestega igralca...
Prej sem bral relativno zanesljive vire, ne vem, mogoče Yahoo Sports ali ABC... kjer je bilo rečeno, da je Lillard bil povsem skregan z ekipo, razen z Antetokounmpom, official statement bo bojda sedaj, da mu hoče kluba kao pomagati, da bo lahko končal kariero v nekem klubu, kjer bo bolj resen contender za naslov... po drugi strani pa je menda Giannis besen, ker je to očitno šlo mimo njega in če spomnim, Antetokoumpo je takrat celo pogojeval svoj podpis nove pogodbe s tem, da mi pripeljejo nekega proper soigralca, to je bil seveda v tistem primeru Lillard. Sicer Luka očitno ni tak, pa tudi sicer ne maram teh primadon, ampak očitno bo moral tudi Luka pri LAL dati na mizo kakšen manjši ultimat, to obdobje, ko se je sprostil market in dober mesec pred hipotetičnim podpisom nove pogodbe je mogoče perfect trenutek.
Prej sem bral relativno zanesljive vire, ne vem, mogoče Yahoo Sports ali ABC... kjer je bilo rečeno, da je Lillard bil povsem skregan z ekipo, razen z Antetokounmpom, official statement bo bojda sedaj, da mu hoče kluba kao pomagati, da bo lahko končal kariero v nekem klubu, kjer bo bolj resen contender za naslov... po drugi strani pa je menda Giannis besen, ker je to očitno šlo mimo njega in če spomnim, Antetokoumpo je takrat celo pogojeval svoj podpis nove pogodbe s tem, da mi pripeljejo nekega proper soigralca, to je bil seveda v tistem primeru Lillard. Sicer Luka očitno ni tak, pa tudi sicer ne maram teh primadon, ampak očitno bo moral tudi Luka pri LAL dati na mizo kakšen manjši ultimat, to obdobje, ko se je sprostil market in dober mesec pred hipotetičnim podpisom nove pogodbe je mogoče perfect trenutek.

Groot ::
Vasa Micić v Buckse
a se ni zanj malo govorilo, da bi lahko prišel nazaj v Evropo? Sedaj bo pa na koncu še prvi play.

Ne, pravijo da ga bodo še vedno odpustili, zamenjavo so naredili da so se znebili pogodbe Connaughtona, so morali dati zraven še dva picka.
Sicer pa v Denver še THJ.
Sicer pa v Denver še THJ.

Vasa Micić v Bucksea se ni zanj malo govorilo, da bi lahko prišel nazaj v Evropo? Sedaj bo pa na koncu še prvi play.
Ja, njega je kontaktiralo že kar nekaj evropskih klubov, ker je zanj veljalo, da je njegov čas v NBA bolj ali manj minil... podobno se je govorilo za Šarića, ki je bil prav danes tradan, da gre v novopečenega evroligača in sicer Dubaj... ima zdej MIL orthodox brotherja... Giannis in Micić...

/////
Tim Hardaway Jr. has agreed to a one-year deal with the Denver Nuggets
Mimogrede, še ena frišna...
Bruce Brown / 3M$
Cam Johnson / nazadnje 21M$
Jonas Valanciunas / 10M$
Tim Hardaway Jr. / nazadnje 16M$
----------------------------------
49M$
Michael Porter Jr. bi imel mislim dobrih 38M$/sezono, naslednje leto že 41M$... pa bi moral preverit, lahko da ima kdo še celo nižji deal... en tak lep prikaz, kaj naredi en zgešen max deal oz. vse kar je max dealu podobno. Tudi to prinašajo naslovi, ko se GMom v oblakih ne sanja, kaj pomenijo ti visoki 4-5 letni deali, ampak kako že gre tisti rek... zmagovalnega konja se ne menja... pa čeprav gre za 40-41 let starega konja, ki dobi 56M$, kot denimo James... me res zanima, če bom kdaj doživel, da ga kdo preseže pri teh letih... pa neglede na to, da gredo plače veselo gor, dvomim...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 293636 (87269) | mersault |