Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026

Kurzweil ::

Ganon ::
Kariera Dennisa Schröderja:
Atlanta Hawks
Oklahoma City Thunder
Los Angeles Lakers
Boston Celtics
Houston Rockets
Los Angeles Lakers
Toronto Raptors
Brooklyn Nets
Golden State Warriors
Detroit Pistons
Sacramento Kings
In že vmes so si ga podajali. Igra Pokemon?
Atlanta Hawks
Oklahoma City Thunder
Los Angeles Lakers
Boston Celtics
Houston Rockets
Los Angeles Lakers
Toronto Raptors
Brooklyn Nets
Golden State Warriors
Detroit Pistons
Sacramento Kings
In že vmes so si ga podajali. Igra Pokemon?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()

Vlatko Čančar bi naj bil v resnih pogovorih z Milanom.
Kot sem pisal kakšen dan nazaj... sedaj je postalo tudi uradno:
... in menda se za neke fičnike z NYK pogovarja tudi Ben Simmons.
Kot sem pisal kakšen dan nazaj... sedaj je postalo tudi uradno:
BREAKING: The New York Knicks will hire Mike Brown as their new head coach.
... in menda se za neke fičnike z NYK pogovarja tudi Ben Simmons.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()

Spencer Dinwiddie has agreed to a one-year deal with the Charlotte Hornets.
Verjetno je postal tehnološki višek ob prihodu D'Angela Russella

Po poročanju portala Eurohoops je Čančar sklenil 2-letno pogodbo z Olimpio iz Milana, kamor je nedavno odšel tudi Marko Gudurić... če sem že ravno pri tem klubu in čeprav je to topic o ligi NBA naj dodam še to, da bi naj za Milano podpisal tudi Lorenzo Brown, ki pa je navsezadnje bil nekoč igralec v ligi NBA in sicer v PHI, MIN, PHO in TOR.
Dante Exum pa bo še eno sezono ostal v Dallasu... nedavno je namreč izjavil, da ni izključena vrnitev v Evropo, kjer pa bi, če ne bi našel deala z eno od ekip v ligi NBA, odšel de facto v Partizan.
Dante Exum pa bo še eno sezono ostal v Dallasu... nedavno je namreč izjavil, da ni izključena vrnitev v Evropo, kjer pa bi, če ne bi našel deala z eno od ekip v ligi NBA, odšel de facto v Partizan.

Dejstvo je, da če hočejo zagotovit plačo Ayotnu, bodo morali še malce počistiti roster, kar se salary capa tiče... je pa zanimivo, da imata sicer Dončič in Ayton istega agenta... po eni strani mi je zanimivo, da Ayton še ni našel deala, kot da se čaka LAL, da naredi kakšno rošado in pripravi prostor... glede na to, da par ekip rabi centra, primarno IND, LAL in še kdo... sploh ne bom presenečen, če dobi Ayton max pogodbo, in ne, nisem rekel, da zasluženo. Po drugi strani sem popoldne pisal, da je Kessler začel followat na socialnih omrežjih Lebrona, Dončiča, Vanda in Reavesa, če to kaj pomeni.
Sicer pa ne bi verjel nekim govoricam, da Lebron in Reaves nočeta igrati z Luko... res ne vem od kdaj bi naj bilo tako in predvsem bi počakal, da to objavi kakšen relativno kredibilen vir, ker do zdaj je to moč prebrati zgolj na 24ur. Pa tudi če je to res, bi znal to biti pravi blessing za LAL, če bi LAL uspel po nekem čudežu tradad Jamesa nekam... Reaves pa tako še ima eni leto to 13-milijonsko pogodbo, potem pa play option še eno... mislim, da bo Luka do tistega 2. avgusta verjetno že videl bolj jasno sliko, kam pes taco moli.
Sam nikdar nisem bil fan LALa, tako da mi je vseeno oz. verjetno še celjo bolje, če bi Luka odšel v kakšen bolj stable in ambiciozen klub... lahko pa tudi odigra good old primadono tipa Harden, Durant,... ko se celo sezono tako kremžiš in afnaš, da si klub želi te tradad, dokler še imaš pogodbo in imaš neko vrednost, ampak mislim, da Luka tega nikdar ne bo naredil... lahko pa bi na način Giannisa malce udaril po mizi in dal za ultimat, da Pelinka & Co. naredijo nekaj, da bo možakar še sploh verjel in bil motiviran, da igra za to ekipo. Na koncu pa bo Luka fit in pripravljen šel v novo sezono kot že dolgo ne, pa bo ekipa še bolj shitty kot lani in mu to ne bo koristilo. Spet smo nekako tam, kjer smo bili par let nazaj pri DAL, ko smo res trpeli, preden je prišlo do spodobne ekipe...
Sicer pa ne bi verjel nekim govoricam, da Lebron in Reaves nočeta igrati z Luko... res ne vem od kdaj bi naj bilo tako in predvsem bi počakal, da to objavi kakšen relativno kredibilen vir, ker do zdaj je to moč prebrati zgolj na 24ur. Pa tudi če je to res, bi znal to biti pravi blessing za LAL, če bi LAL uspel po nekem čudežu tradad Jamesa nekam... Reaves pa tako še ima eni leto to 13-milijonsko pogodbo, potem pa play option še eno... mislim, da bo Luka do tistega 2. avgusta verjetno že videl bolj jasno sliko, kam pes taco moli.
Sam nikdar nisem bil fan LALa, tako da mi je vseeno oz. verjetno še celjo bolje, če bi Luka odšel v kakšen bolj stable in ambiciozen klub... lahko pa tudi odigra good old primadono tipa Harden, Durant,... ko se celo sezono tako kremžiš in afnaš, da si klub želi te tradad, dokler še imaš pogodbo in imaš neko vrednost, ampak mislim, da Luka tega nikdar ne bo naredil... lahko pa bi na način Giannisa malce udaril po mizi in dal za ultimat, da Pelinka & Co. naredijo nekaj, da bo možakar še sploh verjel in bil motiviran, da igra za to ekipo. Na koncu pa bo Luka fit in pripravljen šel v novo sezono kot že dolgo ne, pa bo ekipa še bolj shitty kot lani in mu to ne bo koristilo. Spet smo nekako tam, kjer smo bili par let nazaj pri DAL, ko smo res trpeli, preden je prišlo do spodobne ekipe...

Caracas ::
Ayton v Lal za 2 leti, player option drugo leto, za 16m
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Caracas ()

Evo, si me prehitel... kaj naj rečem, recap tega, kar sem že zadnjič... še kakšno leto nazaj bi se temu mogoče celo smejal, sedaj pa glede na okoliščine... dober deal... glede na igro Luke in Aytona, bi to moralo štimat... sicer obrambe ne pozna, ampak bodo pač morali drugi nadoknadit oz. tako še išče igralce, primarno na krilu, potem pa tudi kakšna menjava za Luko bi bila dobrodošla.
Torej Ayton, Dončič in Reaves imajo vsi isti deal, torej letos še vsi veljavne pogodbe, potem pa naslednje leto pa vsi player option... če sem iskren, sem pričakoval več kot 16M$/sezono in glede na vse okoliščine, moramo biti zadovoljni, evo...
Drugo leto pa kot rečeno... Lebron penzija, Reaves/Dončič/Ayton player option... pogodbe pa poleg Jamesa potečejo še Vincentu, Hachimura, Goodwinu in Kleberju... torej se bomo kmalu spet kaj pogovorjali o prihodnosti oz. v prihajajoči sezoni bo moral Pelinka čarati, bo pa lažje, ko se sprosti tam enih 56M$. Torej možno je tudi, da prihodnjo sezono gledamo upgrade ekipe, ali pa se celotne ekipa praktično zamenja, je pa to debata za drugič... Ayton je OK.
Pa da dodam še tole:
Torej Ayton, Dončič in Reaves imajo vsi isti deal, torej letos še vsi veljavne pogodbe, potem pa naslednje leto pa vsi player option... če sem iskren, sem pričakoval več kot 16M$/sezono in glede na vse okoliščine, moramo biti zadovoljni, evo...
Drugo leto pa kot rečeno... Lebron penzija, Reaves/Dončič/Ayton player option... pogodbe pa poleg Jamesa potečejo še Vincentu, Hachimura, Goodwinu in Kleberju... torej se bomo kmalu spet kaj pogovorjali o prihodnosti oz. v prihajajoči sezoni bo moral Pelinka čarati, bo pa lažje, ko se sprosti tam enih 56M$. Torej možno je tudi, da prihodnjo sezono gledamo upgrade ekipe, ali pa se celotne ekipa praktično zamenja, je pa to debata za drugič... Ayton je OK.
Pa da dodam še tole:
The Dallas Mavericks have hired Frank Vogel as a lead assistant coach under Jason Kidd.

čigra ::
Po mojem mnenju bi bilo za Luko najbolje, da letos ne podpisuje ničesar in počaka na razvoj zadev v prihajajoči sezoni.

Zdejle imam šele malce časa... dejansko je iz finančnega vidika deal z Aytonom prav super... Ayton bo dobil 25,6 tako od POR od LAL pa zgolj 8,1M$ letos in 8,5M$, če bo izkoristil player option... bo pa seveda ob morebitni dobri sezoni hotel več in sem prepričan, da nobenem primeru ne bo vzel tega player optiona... bo pa takrat seveda že vse lažje, ko se bo sprostilo 56M$ od Jamesa...
Išče pa LAL bojda še menjavo za Aytona, trenutno je menda najbolj aktualen Horford iz Bostona. Kar obenem tudi očitno pomeni, da na Jaxsona Hayesa sploh ne računajo več.
Neglede na to, da precej spremljam dogajanje, pa moram rečt, da mi je precejšnja enigma Jake LaRavia... toliko ga že poznam, da vem, da je več kot soliden defender in šuter za 3 točke, torej tipičen, kot bi američani rekli 3-and-D igralec, torej recimo, da podoben DFSju, ima pa skoraj 10M$ manjši plačo, ga pa tako slabo poznam, da me res zanima, kaj ima za ponudit... je pa lani pri MEM in SAC kombinirano metal za tri točke 42%... upajmo, da bo koristen bench igralec.
Upam pa, da bo tudi od prej podpisane trojice kdo pokazal malce več, saj je jasno, da mora LAL tudi delati na rotaciji, ker je bila že lani slaba... če so to neki dokazani igralci, super, sicer pa rabi LAL sedaj razširit tudi rotacijo in glede na to, da je par igralcev po karakteristiki povprečnih defenderjev, če se tako izrazim, bodo nujni ti hustle playerji, torej takšni ki s svojo energijo dodajo svoje, garajo, delajo umazane stvari, garajo v obrambi... etc.
Išče pa LAL bojda še menjavo za Aytona, trenutno je menda najbolj aktualen Horford iz Bostona. Kar obenem tudi očitno pomeni, da na Jaxsona Hayesa sploh ne računajo več.
Neglede na to, da precej spremljam dogajanje, pa moram rečt, da mi je precejšnja enigma Jake LaRavia... toliko ga že poznam, da vem, da je več kot soliden defender in šuter za 3 točke, torej tipičen, kot bi američani rekli 3-and-D igralec, torej recimo, da podoben DFSju, ima pa skoraj 10M$ manjši plačo, ga pa tako slabo poznam, da me res zanima, kaj ima za ponudit... je pa lani pri MEM in SAC kombinirano metal za tri točke 42%... upajmo, da bo koristen bench igralec.
Upam pa, da bo tudi od prej podpisane trojice kdo pokazal malce več, saj je jasno, da mora LAL tudi delati na rotaciji, ker je bila že lani slaba... če so to neki dokazani igralci, super, sicer pa rabi LAL sedaj razširit tudi rotacijo in glede na to, da je par igralcev po karakteristiki povprečnih defenderjev, če se tako izrazim, bodo nujni ti hustle playerji, torej takšni ki s svojo energijo dodajo svoje, garajo, delajo umazane stvari, garajo v obrambi... etc.

Evo, omembe vredni free agenti...
Damian Lillard
Al Horford
Gary Payton II
Chris Paul
Josh Giddey (restricted)
Jonathan Kuminga (restricted)
Russell Westbrook
Cam Thomas (restricted)
Quentin Grimes (restricted)
Thomas Bryant
Cam Payne
Mo Wagner
Elfrid Payton
Malcolm Brogdon
Jaxson Hayes
DeAndre Jordan
Ben Simmons
Amir Coffey
Landry Shamet
Lonnie Walker IV
Precious Achiuwa
Chris Boucher
Kyle Lowry
De'Anthony Melton
Cam Reddish
Ryan Rollins
Bol Bol
Patrick Beverley
Al Horford je baje tako v planih, da ga LA pripelje, pa da vidimo, če jim uspe.... možakar je sicer še kar useful, sploh za menjavo... je pa možakar seveda že tudi pri 39 letih, tako da si lahko z Jamesom posojata senior kartico ugodnosti.
Jaz bi imel Paula za vet minimum, kot menjavo Dončiču...
Damian Lillard
Al Horford
Gary Payton II
Chris Paul
Josh Giddey (restricted)
Jonathan Kuminga (restricted)
Russell Westbrook
Cam Thomas (restricted)
Quentin Grimes (restricted)
Thomas Bryant
Cam Payne
Mo Wagner
Elfrid Payton
Malcolm Brogdon
Jaxson Hayes
DeAndre Jordan
Ben Simmons
Amir Coffey
Landry Shamet
Lonnie Walker IV
Precious Achiuwa
Chris Boucher
Kyle Lowry
De'Anthony Melton
Cam Reddish
Ryan Rollins
Bol Bol
Patrick Beverley
Al Horford je baje tako v planih, da ga LA pripelje, pa da vidimo, če jim uspe.... možakar je sicer še kar useful, sploh za menjavo... je pa možakar seveda že tudi pri 39 letih, tako da si lahko z Jamesom posojata senior kartico ugodnosti.
Jaz bi imel Paula za vet minimum, kot menjavo Dončiču...

Zvezdica27 ::
PISMU, ja... tole je enoletno prehodno obdobje... kako pa so LAL kaj s picki v prihodnosti? Ker če bodo samo trgovali... se mi zdi, da iz drafta prihajajo čedalje bolj nabrušeni mladci in na 5 let je to treba pokombinirati.
Svaka čast Aytonu, to je res poceni, ne vem pa kako to da se mu je Detroit tako zlahka odrekel ali Milwaukee Lillardu - razen če vejo, da je noga out in je to to).
Skratka... še eno leto izgubljeno, potem pa bomo videli, Ayton, če bo dober, kar bo, bo zahteval tam nekje okoli 25, 30 gotovo.
Ampak, zdaj lažje roštiljamo čevape!
zz
Svaka čast Aytonu, to je res poceni, ne vem pa kako to da se mu je Detroit tako zlahka odrekel ali Milwaukee Lillardu - razen če vejo, da je noga out in je to to).
Skratka... še eno leto izgubljeno, potem pa bomo videli, Ayton, če bo dober, kar bo, bo zahteval tam nekje okoli 25, 30 gotovo.
Ampak, zdaj lažje roštiljamo čevape!
zz

Mato989 ::
Kako je zdaj spet 1 leto ze izgubljeno ce pa sem prejsnjo sezono poslusal da je prejsnja izgubljena zaradi menjave da ta nova da zdaj pa je leto ld77 in naskok na prstab mvp itd....
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

IL_DIAVOLO ::
Lakersi ocitno grejo v rebuild, tako da me preseneča zakaj bi LeBron sploh imel zeljo ostati. Pri teh letih nu zagotovo ni zelja biti mentor, ampak bit v ekipi ki lahko konkurira za naslov.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

endelin ::
Jaz bi prej rekel da lebron gre drugam kot da bo ostal
Če bi bil dončič ne bi letos nič podpisoval da ne bo prime let porabil v ekipi ki je v rebuildu lol
Če bi bil dončič ne bi letos nič podpisoval da ne bo prime let porabil v ekipi ki je v rebuildu lol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Groot ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Lakersi ocitno grejo v rebuild, tako da me preseneča zakaj bi LeBron sploh imel zeljo ostati. Pri teh letih nu zagotovo ni zelja biti mentor, ampak bit v ekipi ki lahko konkurira za naslov.
$$$$
Njegova borba za naslov je že nekaj časa izgubljena. Si upam trditi, da ga resni contenderji tipa OKC in Boston (do te sezone), niti niso pripravljeni vzeti, saj ne prinese več nek hudo bistven advantage, vseeno pa vzame/zahteva kar nekaj. Sicer ti ostanejo ekipe iz nekega drugega ranga (ala GSW, MIN, HOU), ampak za njih pa zna potem biti krepko predrag glede na tole pogodbo.

Mato989 ::
Ce bi lebron igral za vet minimum bi bil vecini ekip uporaben za 50 mil pa pac ne
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Mora odigrati še dve sezoni, da prehiti Carterja. Če že ni prstanov, bo pa najdaljša kariera ipd. To so težke frustracije.

Caracas ::
Fak, menda gre Valančunas namesto Denverja v Panathinaikos
https://x.com/ECreates88/status/1940867...
https://x.com/ECreates88/status/1940867...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Caracas ()

Ja, tudi jaz berem tako po ameriških, kot po evropskih virih, da mu ni do lige NBA oz. Denverja in da po drugi strani PAO "pritiska"... Valanciunas ima zdej 10M$ plače... sicer v zadnjem desetletju/dveh ti evropski velikani znajo ponuditi tudi precej zanimive zneske, ampak jaz bi takole od oka rekel, da več kot 5M$ ne bo dobil v Evropi, prej kakšen milijon manj... kar pomeni, da je možakarji do basketa in ne toliko za denar, definitivno komu za zgled...
Ko smo že ravno pri vrnitvi v Evropo, mislim, da je za Landala tudi mogoče to najboljša pot, mogoče kar nazaj v Partizan, kje je nekoč že bil...
////
Upam, da ne to pomeni, da so obupali nad menjavo za Aytona...
The Houston Rockets have waived center Jock Landale.
Ko smo že ravno pri vrnitvi v Evropo, mislim, da je za Landala tudi mogoče to najboljša pot, mogoče kar nazaj v Partizan, kje je nekoč že bil...
////
Jaxson Hayes has agreed on a one-year, $3 million deal with the Los Angeles Lakers.
Upam, da ne to pomeni, da so obupali nad menjavo za Aytona...
Jared Dudley has been hired to become the top assistant coach for the Denver Nuggets under David Adelman.

kot izgubljeno leto mislim na to, da OK, saj je pre-season, sam popolnoma nova ekipa se mora uigrati. In ni verjetno, da se bo takoj vse poklopilo prvo leto. Ogrodje mogoče, potem pa je treba še klop postaviti, da vse skupaj špila na cca 100 tekem letno do prstana. Zdaj izgleda prva peterka kako: LBJ, LD77, Reaves, Ayton in Hachi. Vincent je šel, ane, kaj pa Knecht? To ne izgleda za prstan... Horford bi v to pasal, vsaj prehodno, ker je hudo koristen, samo star... LD77 bi bil neumen, da ne bi podpisal tako, da ga vodi do tistih 492 mio pogodbe... Dejansko rabijo samo 1 3 and D in backup playa, ker niti LBJ niti LD77 ne bi smela voditi žoge (če že LD77, sam to pomeni carinjenje...).
Not bad, not bad, tale Ayton je bil v PHX čuisz OK.
Kar se tiče ostalih, aleluja, da se je denver znebil Porterja (čeprav so bili najbližje, da polomijo OKC!), Malo premešajo in so spet contenderji... Tudi Čančar je zaključil...
Povedno pa je, da NYK in OKC in LAC ne trgujejo na polno, Cleveland tudi ne (+Clarkson) in pa zdravi Orlando... tu bo na začetku sezone največja moč. Indy in Boston in Mil so po moje zahojeni in out. Philly ne vem kaj bo, oni so mi čist sfaljena ekipa...
zz
Not bad, not bad, tale Ayton je bil v PHX čuisz OK.
Kar se tiče ostalih, aleluja, da se je denver znebil Porterja (čeprav so bili najbližje, da polomijo OKC!), Malo premešajo in so spet contenderji... Tudi Čančar je zaključil...
Povedno pa je, da NYK in OKC in LAC ne trgujejo na polno, Cleveland tudi ne (+Clarkson) in pa zdravi Orlando... tu bo na začetku sezone največja moč. Indy in Boston in Mil so po moje zahojeni in out. Philly ne vem kaj bo, oni so mi čist sfaljena ekipa...
zz

hm. Donke je spet kadriral v repki...
od tega me že malo skrbi... repka je več kot samo LD77... če nima dovolj, da da fotru in frendom keš, naj jim drugje šiht rihta, repko pa pusti na miru...
zz
od tega me že malo skrbi... repka je več kot samo LD77... če nima dovolj, da da fotru in frendom keš, naj jim drugje šiht rihta, repko pa pusti na miru...
zz

Zvezdica27 je izjavil:
zz
S kom je kadriral? Če misliš priključitev Grega St. Jeana, je to povsem običajna praksa, ki ni prisotna samo pri naši reprezentanci. Top superstarje praviloma vedno spremlja na reprezentančnih akcijah kdo iz organizacije.

Horas ::
Mora odigrati še dve sezoni, da prehiti Carterja. Če že ni prstanov, bo pa najdaljša kariera ipd. To so težke frustracije.
kakšne frustracije ti kavčar poln zavisti, ko ti je največji dosežek sprehod do wcja.
temu se reče tekmovslnost, vztrajnost, ambicioznost...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zvezdica27 je izjavil:
zz
S kom je kadriral? Če misliš priključitev Grega St. Jeana, je to povsem običajna praksa, ki ni prisotna samo pri naši reprezentanci. Top superstarje praviloma vedno spremlja na reprezentančnih akcijah kdo iz organizacije.
Seveda je govora o Donnieju Nelsonu, ki se bo prikljucil reprezentanci kot svetovalec. Doncicev influence je res nor, nisem pa preprican ce je pozitiven.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Ko smo ravno zadnjič govorili o no-trade klavzuli, ki sta jo sedaj imela zgolj Beal in James... me je danes presentilo, da je Jaxson Hayes 3. v ligi NBA, ki ima no-trade klavzulo.
Sem prej bežno prebiral pravila... če klub z enim igralcem podaljša 3x po 1 leto, kar se je tudi zgodilo v primeru Hayesa, imaš avtomatsko v pogodbi no-trade klavzulo. Je pa zanimivo, da pa ga lahko klub waiva, navkljub tej klavzuli.
Sem prej bežno prebiral pravila... če klub z enim igralcem podaljša 3x po 1 leto, kar se je tudi zgodilo v primeru Hayesa, imaš avtomatsko v pogodbi no-trade klavzulo. Je pa zanimivo, da pa ga lahko klub waiva, navkljub tej klavzuli.

Legon ::
Pa saj je v bistvu logicno. Mu pac izplacajo kar se mu pritice in zakljucijo zgodbo, ni pa tradable asset, da ni ga prosto posiljal okol.

lp,
v repki ni tip iz LAL, pač pa iz Dallasa... torej gre za klasično kadriranje superzvezde... v glavnem, pustimo to, vesel sem, da so vsaj mladince vključili - če bi mene vprašali, zadnji nastopi starih niso dovolj razloga da ne bi takoj pomladil vsega in gremo probat.Sori Zoki, takoje, nisi Gogi...
Ah, ni upanja... pustimo to, to je NBA tema...
zz
v repki ni tip iz LAL, pač pa iz Dallasa... torej gre za klasično kadriranje superzvezde... v glavnem, pustimo to, vesel sem, da so vsaj mladince vključili - če bi mene vprašali, zadnji nastopi starih niso dovolj razloga da ne bi takoj pomladil vsega in gremo probat.Sori Zoki, takoje, nisi Gogi...
Ah, ni upanja... pustimo to, to je NBA tema...
zz

judoka ::
V repki je tip iz LA (St. Jean), Donnie Nelson je pa svetovalec zveze. Podobno funkcijo je opravljal
ze v Litvi pred leti. Kaj ma to veze z Doncicem in kako bi mu to ustrezalo pa veste sam poznavalci.
ze v Litvi pred leti. Kaj ma to veze z Doncicem in kako bi mu to ustrezalo pa veste sam poznavalci.

BREAKING: The Clippers, Jazz and Heat have agreed on a three-team trade.
FULL DETAILS:
Heat receive: Norman Powell
Clippers receive: John Collins
Jazz receive: Kevin Love, Kyle Anderson, 2027 second-round pick via LAC

Haliburton prihodnjo sezono ne bo igral.
Jop je official... za ESPN je njegov agent rekel, da tudi, če bi bila možnost da igra povsem na koncu oz. playoffu, da preventivno ne bo... če dodamo še odhod Turnerja, bi rekel, da ni Indiana ravno v zavidljivem položaju za prihajajočo sezono.
Pa še tole...
BREAKING: Paolo Banchero has agreed to a five-year, $287 million contract extension with the Orlando Magic.
Kyle Lowry has agreed to a one-year, $3.6 million deal with the Philadelphia 76ers.

Nikola Jokic won't sign contract extension with Nuggets this offseason, sources say. Here's why it makes sense to wait.
Opa. To pa je zanimivo v kontekstu konca pogodbe Lebrona naslednje leto.
https://www.denverpost.com/2025/07/08/n...

Matheus ::
Nikola Jokic won't sign contract extension with Nuggets this offseason, sources say. Here's why it makes sense to wait.
Njegova odločitev je povsem pričakovana. Samo mediji to napihujejo za klike.
Si upam trditi, da Jokića ne bo v LAL. Njemu je verjetno čist luštno v Denverju. Blišč ga ne zanima prav dosti. Še eno pogodbo oddela in gre domov k svojim konjem.

Zakaj že? Njegova odločitev je povsem logična. Če bi podaljšal že letos, bi na mizi pustil kar nekaj denarja. Glede na njegovo starost je povsem logično, da počak naslednje leto in pobere še zadnjo svojo veliko pogodbo.

BREAKING: Chet Holmgren has agreed to a five-year, $250 million contract extension with the Oklahoma City Thunder.

Ja v nba-ju je to samo pogajanje in nikakor, da ne zeli ostati.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 293344 (86977) | mersault |